13

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλτα - Λιχτενστάιν

11/11/2020 19:00
3 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 5' Mifsud Michael
  2. 20' Borg Steve

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 84' Paul Farrugia Jean (πέναλτι)

      Προϊστορία

      11/11/2020 ΜάλταΛιχτενστάιν 3 - 0
      14/11/2012 ΛιχτενστάινΜάλτα 0 - 1
      29/2/2012 ΜάλταΛιχτενστάιν 2 - 1
      26/3/2008 ΜάλταΛιχτενστάιν 7 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 113,276 91.1%
      X
      € 6,523 5.2%
      2
      € 4,603 3.7%
      Over
      € 21,024 64.9%
      Under
      € 11,374 35.1%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      31 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Ta Qali National Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 17797
      Ιστορικό σερί η Μάλτα, χωρίς το βασικό γκολκίπερ το Λιχτενστάιν

      Ιστορικό σερί η Μάλτα, χωρίς το βασικό γκολκίπερ το Λιχτενστάιν

      Η Μάλτα υποδέχεται το Λιχτενστάιν σε φιλικό παιχνίδι και θέλει να διευρύνει το ιστορικό αήττητο σερί τεσσάρων. Με απουσίες κάτω από τα γκολπόστ λόγω κορωνοϊού οι φιλοξενούμενοι.

      ΜΑΛΤΑ

      Με buzzer beater του Μποργκ πήρε τεράστια νίκη με 1-0 στην Λετονία και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στον όμιλο του Nations League. Σε δεύτερο ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια, η αντίπαλος της είχε δοκάρι κι άλλες 2-3 καλές στιγμές, ενώ η ίδια είχε απειλήσει μονάχα σε μια φάση. Όλα έδειχναν ισοπαλία, ώσπου στο 90+6’ κατάφερε να σκοράρει μετά από στατική φάση και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

      Για πρώτη φορά στην ιστορία της τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0), με αποτέλεσμα να ανέβει έξι θέσεις στη βαθμολογία της FIFA. Βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου της στο Nations League και στο -5 από τα Ν. Φερόε. Για να τερματίσει πρώτη θέλει να κάνει το 2x2 στα εντός έδρας με Ανδόρα και Ν. Φερόε και παράλληλα η τελευταία αντίπαλος της να μην κερδίσει στην έδρα της Λετονίας την προτελευταία αγωνιστική.

      Στο σημερινό φιλικό με το Λιχτενστάιν έχει ευκαιρία να επεκτείνει το ιστορικό αήττητο σερί της. «Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε περισσότερο ως ομάδα και να συνεχίσουμε την πρόοδο μας. Θα είναι επίσης μια ευκαιρία να παρατάξουμε μερικούς νεαρούς παίκτες που πρόσφατα ενσωματώθηκαν στην Εθνική ανδρών. Δεν υποτιμούμε τίποτα, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και πρέπει να τα προσεγγίζουμε με την ίδια προσήλωση και αποφασιστικότητα», δήλωσε ο βοηθός προπονητή, Μαζότα.

      Το σημερινό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του 39χρονου πλέον Μιφσούντ με τη φανέλα της Μάλτας. Πρόκειται για τον ρέκορντμαν συμμετοχών(142) και γκολ (41) στην ιστορία της Εθνικής ομάδας. Ο ίδιος θα τιμηθεί από την Ομοσπονδία για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα.

      Αγωνιστικά Νέα: Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο αμυντικός Ζ. Μουσκάτ (Κάσα Πία) και τέθηκε εκτός αποστολής. Εκτός επίσης και ο έτερος αμυντικός Απάπ (Χιμπέρνιανς). Στον αντίποδα, επιστρέφει ο στόπερ Τ. Μποργκ (Βαλέτα) και ο φορ Ενβογκό (Βαλέτα) που έλειψαν στα τελευταία παιχνίδια.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Βαλέτα), Γκαλέα (Σλιέμα), Κρεμόνα (Χιμπέρνιανς)

      Αμυντικοί: Τ. Μποργκ (Βαλέτα), Άτζιους (Χιμπέρνιανς), Σ. Μποργκ (Γκζίρα), Σόου (Σλιέμα), Μικάλεφ (Χάμρουν)

      Μέσοι: Μάσκατ, Καρουάνα (Βαλέτα), Κρίστενσεν, Γκρετς, Μπίρμαν (Χιμπέρνιανς), Εμπόνγκ, Κορμπαλάν (Χάμρουν), Πιζάνι (Μπάλτζαν), Τέουαμ (Σεν ΖΙλουάζ), Ταμπόνε (Ζέιτουν)

      Επιθετικοί: Γκάμπιν (Κόλτσεστερ), Πολ Φαρούτζια, Σαταριάνο (Σλιέμα), Ενβοκό, Ντίμετς (Βαλέτα), Μπουσουτίλ (φλοριάνα), Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιανς), Φριτζιέρι (Γκούτζα Γιουν.), Μάικλ Μίφσουντ (Μπιρκιρκάρα)

      ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ

      Γκρέμισε ότι έχτισε τον Σεπτέμβριο με τα αποτελέσματα του Οκτωβρίου. Αρχικά ηττήθηκε με 0-1 από το Γιβραλτάρ στην έδρα του, ενώ στη συνέχεια όχι μόνο δεν κατάφερε να νικήσει το Σαν Μαρίνο, που προέρχονταν από 40 σερί ήττες, αλλά έμεινε ευχαριστημένη βάσει εικόνας με την εντός έδρας ισοπαλία 0-0. Και αυτό διότι κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις με το γκολ, ενώ το ίδιο απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία.

      Μπροστά της έχει τον τελικό με το Γιβραλτάρ εκτός έδρας (17/11), όπου θέλει μόνο νίκη για να τερματίσει πρώτο στον όμιλο του και να ανέβει στην League C. Υπενθυμίζεται πως τον Σεπτέμβριο είχε τρέξει ιστορικό σερί δύο νικών κόντρα σε Σαν Μαρίνο (2-0 εκτός) και Λουξεμβούργο (2-1 σε φιλικό).

      Αγωνιστικά Νέα: Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα. Εκτός τρεις γκολκίπερ, ο βασικός Μπούχελ (Βαντούζ) και οι αναπληρωματικοί Όσπελτ (Βαντούζ), Λο Ρούσο (Λινθ 04), καθώς και ο φορ Φρικ (Κότμπους). Σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στο Σαν Μαρίνο, απουσιάζουν επίσης ο έμπειρος φορ Έρνε (Μπάλζερς) και οι μέσοι Μάιερ (Έσχεν/Μάουρεν), Έμπερλε, Κάιζερ (Κονολφίνγκεν).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Χόμπι (Μπάλτσερς), Φόσερ (Βαντούζ Β’)

      Αμυντικοί: Μπρέντλε (Πούλαχ), Γκέπελ (Βαντούζ), Μάλιν (Ντόρρνμπιρν), Μάρξερ (Ρούγκελ), Βόλφινγκερ (Έσεν/Μάουρεν), Γιλντίζ (Μπάλτσερς)

      Μέσοι: Μπίχελ (Ρεντ Σταρ Ζυρίχης), Χάσλερ (Τουν), Φρόμελτ, Κίνε, Βόλφινγκερ (Έσεν/Μάουρεν), Ζέλε (Χουρ 97), Καρντέσογλου (Μπάλτσερς)

      Επιθετικοί: Όσπελτ (Έσεν/Μάουρεν), Σαλάνοβιτς (Τουν)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Μάλτα τρέχει ιστορικό αήττητο τεσσάρων αγώνων και πηγαίνει με τη ψυχολογία στα ύψη στο σημερινό, το οποίο θα έχει γιορτινό χαρακτήρα αφού θα βραβευτεί ο θρύλος του ποδοσφαίρου της χώρας, Μίφσουντ. Στον αντίποδα το Λιχτενστάιν είχε αποκαρδιωτική εικόνα στα παιχνίδια του Οκτωβρίου, όπου έχασε εντός από το Γιβραλτάρ κι έφερε ισοπαλία με το Σαν Μαρίνο. Συν τις άλλοις, οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν χωρίς τον βασικό τους γκολκίπερ. Αν θα παίζαμε κάτι από το παιχνίδι, θα πηγαίναμε με το μομέντουμ των γηπεδούχων και τον άσο στο 1.80.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μάλτα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +0.41% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες