Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Παπαδόπουλος: «Αυτή η Εθνική έχει μέλλον και θα μπορεί να έχει μεγάλες διακρίσεις» (video)

Παπαδόπουλος: «Αυτή η Εθνική έχει μέλλον και θα μπορεί να έχει μεγάλες διακρίσεις» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2024 23:58
Ο Νίκος Παπαδόπουλος εν όψει του φιλικού αγώνα της Ελλάδας με την Μάλτα στάθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να δείξουν οι Έλληνες διεθνείς ενώ έκανε και το σχόλιο του για το μικρό διάστημα της θητείας του στη «γαλανόλευκη».

Αναλυτικά όσα είπε ο υπηρεσιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του αυριανού (11/6) φιλικού αγώνα με την Μάλτα:

Για τα κομμάτια του παιχνιδιού θα εστιάσει περισσότερο: «Το πιο σημαντικό είναι η συγκέντρωση που πρέπει να δείξουμε γιατί πάντα όταν παίζεις με υποδεέστερο αντίπαλο η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών είναι σε χαμηλότερο επίπεδο. Πρέπει να πιέσουμε τους ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι, να μη χαλαρώσουν καθόλου ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, παίζουμε με έναν αντίπαλο που θα παίζει άμυνα, πρέπει εμείς να δημιουργήσουμε και αυτό το πρέπει της νίκης νομίζω ότι το κάνει ακόμα δυσκολότερο. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές με την εικόνα στις προπονήσεις και μετά το φιλικό με την Γερμανία, είναι σε καλή κατάσταση και θα ανταποκριθούν στις συνθήκες του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε το ματς».Για το αν θα χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές όπως είχε προαναγγείλει: «Η σκέψη μου είναι να γίνουν κάποιες αλλαγές από την αρχή του παιχνιδιού και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό βέβαια πάντα εξαρτάται από το πως πηγαίνει το παιχνίδι γιατί πολλές φορές προγραμματίζεις αλλά μερικές φορές τα πράγματα πάνε διαφορετικά. Ελπίζω να μη συμβεί και να χρησιμοποιήσω τους παίκτες στο παιχνίδι».

Για το πως έζησε τις μέρες και την άποψη του για την Εθνική: «Η άποψη μου την είπα και δημόσια, αυτό το γκρουπ φαίνεται ότι είναι μια οικογένεια. Φάνηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια με τον κύριο Πογιέτ. Αυτό διέκρινα και εγώ. Είναι μία οικογένεια, μία ομάδα που έχει ποιότητα, το δείξαμε και στο ματς με την Γερμανία παρότι χάσαμε στο τελευταίο λεπτό. Εκεί έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς και τους ποδοσφαιριστές μας. Σχεδόν κάποιοι είχαν σταματήσει και ήρθαν στις προπονήσεις της Εθνικής. Θεωρώ ότι έπαιξε και αυτό το ρόλο. Νομίζω και με τους παίκτες και από την πλευρά μου υπάρχει αλληλοσεβασμός. Στο ματς με την Γερμανία οι παίκτες είδαν ότι αυτά που δουλέψαμε και αναλύσαμε βγήκαν στο γήπεδο. Ήταν μια πάρα πολύ συνεργασία όλες αυτές τις δύο εβδομάδες. Αυτή η Εθνική έχει μέλλον και θα μπορεί να έχει μεγάλες διακρίσεις. Αυτό που μένει είναι να κερδίσουμε αύριο το παιχνίδι, να πάνε οι παίκτες στις διακοπές τους και να ξεκινήσουν έπειτα την προετοιμασία για τη νέα σεζόν».

Σχόλια

KYRVOG_1 11/6/2024 09:08

Με Βλαχοδημο, Αθανασιαδη, Μανταλο, Κουρμπελη, Μασουρα, Μπουχαλακη, και καποια αλλη Σαβουρα, Μελλον δεν Υπαρχει...Υπαρχουν πολυ καλυτεροι και νεοτεροι ποδοσφαιριστες να παιξουν για να υπαρξει Μελλον...!! Με Σαβουρα δεν υπαρχει ΜΕΛΛΟΝ....!!!!

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες