6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλτα - Ανδόρα

14/11/2020 16:00
3 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 3'
  2. 17'

2ο Ημίχρονο 3 - 1

  1. 50'
  2. 52'
  3. 55' (αυτογκόλ)
  4. 58'
  5. 69'
  6. 69'
  7. 75'
  8. 77'
  9. 77'
  10. 84'
  11. 89'
  12. 89'
  13. 90'

      Προϊστορία

      14/11/2020 ΜάλταΑνδόρα 3 - 1
      10/10/2020 ΑνδόραΜάλτα 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 121,976 50.2%
      X
      € 34,149 14.0%
      2
      € 86,984 35.8%
      Over
      € 11,859 31.1%
      Under
      € 26,249 68.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 16:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      68 ψήφοι:

      Φορμαρισμένοι και με την ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι

      Φορμαρισμένοι και με την ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι

      Η Μάλτα υποδέχεται την Ανδόρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Δ’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο φιλικό με το Λιχτενστάιν εντός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν από την Πορτογαλία.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΑΛΤΑ

      Την περασμένη Τετάρτη έπαιξε φιλικό παιχνίδι με το Λιχτενστάιν εντός έδρας. Παρά το γεγονός ότι λόγω της πανδημίας του Covid-19, δεν υπήρχαν οπαδοί στις εξέδρες, ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα γιορτής, μια κι αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μάικλ Μίσφουντ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Ο βετεράνος επιθετικός και ρέκορντμαν στα γκολ και στις συμμετοχές συνδύασε την τελευταία του εμφάνιση με γκολ. Ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της συνάντησης, ενώ με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου ο Μποργκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Η ψυχολογία ήταν στα ύψη, αφού η ομάδα αποδίδει πολύ καλό -για τα δεδομένα της πάντα- ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια έπαιξε πιο προσεκτικά για να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Τα κατάφερε με ευκολία και μάλιστα λίγο πριν το τέλος, βρήκε και τρίτο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαρούτζια στο 84’ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

      Όσον αφορά την πορεία της στο Nations League, η Μάλτα θα προσπαθήσει να νικήσει την Ανδόρα και θα περιμένει «στραβοπάτημα» των Νησιών Φερόε για να παίξει στην τελευταία «στροφή» για την πρωτιά και την άνοδο. Έως τώρα έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, απέχοντας πέντε πόντους από τους πρωτοπόρους. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της για τη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Under.

      Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας της Μεσογείου Ντέβις Μανζία είχε προσβληθεί από τον Covid-19 αλλά βγήκε νικητής. Μιλώντας για τον αγώνα τόνισε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας. Κόντρα στο Λιχτενστάιν παίξαμε πολύ καλά, όμως τώρα είναι ένας επίσημος αγώνας και θα προσπαθήσουμε για νέα νίκη. Πλέον δεν έχουμε τον Μίσφουντ όμως συμμετείχαμε στο ιστορικό τελευταίο παιχνίδι του»

      Αγωνιστικά Νέα: Έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Εθνική Μάλτας ο ρέκορντμαν συμμετοχών και αρχισκόρερ Μίσφουντ (143/42) ο οποίος μάλιστα βραβεύτηκε, αλλά δεν είναι πια διαθέσιμος. Γνωστά τα προβλήματα του αμυντικού Μούσκατ (43/1) και του επίσης οπισθοφύλακα Απάπ (6/0). Νέα αυτά του τιμωρημένου αμυντικού Μποργκ (55/3) και του τραυματία Ζαν Μποργκ (3/0).

      Η αποστολή της Μάλτας:

      Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Βαλέτα), Γκαλέα (Σλιέμα), Κρεμόνα (Χιμπέρνιανς)

      Αμυντικοί: Τ. Μποργκ (Βαλέτα), Άτζιους (Χιμπέρνιανς), Σ. Μποργκ (Γκζίρα), Σόου (Σλιέμα), Μικάλεφ (Χάμρουν)

      Μέσοι: Μάσκατ, Καρουάνα (Βαλέτα), Κρίστενσεν, Γκρετς, Μπίρμαν (Χιμπέρνιανς), Εμπόνγκ, Κορμπαλάν (Χάμρουν), Πιζάνι (Μπάλτζαν), Τέουαμ (Σεν ΖΙλουάζ), Ταμπόνε (Ζέιτουν)

      Επιθετικοί: Γκάμπιν (Κόλτσεστερ), Πολ Φαρούτζια, Σαταριάνο (Σλιέμα), Ενβοκό, Ντίμετς (Βαλέτα), Μπουσουτίλ (Φλοριάνα), Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιανς), Φριτζιέρι (Γκούτζα Γιουν.), Μάικλ Μίφσουντ (Μπιρκιρκάρα)



      ΑΝΔΟΡΑ

      Ίσως τώρα που θα το ξανασκέφτονται οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας της χώρας ενδεχομένως και να έχουν μετανιώσει για το γεγονός ότι αποδέχτηκαν την πρόταση των Πορτογάλων για φιλικό παιχνίδι στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστική αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και διασύρθηκε με 7-0. Μόλις στο 8’ έμεινε πίσω στο σκορ από γκολ του Νέτο, ενώ στο 29’ ο Παουλίνιο έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της για το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Η επανάληψη εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Στο 56’ ο Ρενάτο Σάντσες σκόραρε για το 3-0, ενώ πέντε λεπτά μετά ήταν ξανά ο Παουλίνιο εκείνος που «έγραψε» το 4-0. Οι Ίβηρες δεν είχαν διάθεση να σταματήσουν. Ένα αυτογκόλ του Γκαρσία στο 76’ διαμόρφωσε το 5-0, ενώ ακολούθησε ένα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 85’ κι άλλο ένα του Ζοάο Φελίξ στο 88’.

      Η Ανδόρα δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάτι αξιοσημείωτο στο Nations League, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του τετάρτου ομίλου της Δ’ Κατηγορίας. Η συγκομιδή των 2 βαθμών κρίνεται και είναι απογοητευτική. Τη φέρνει στην ουρά, απέχοντας έναν πόντο από την προτελευταία Λετονία. Το ευχάριστο για εκείνη είναι ότι δεν υπάρχει πιο χαμηλή κατηγορία οπότε δεν θα υποβιβαστεί. Παρ’ όλα αυτά η εικόνα της δεν είναι καλή. Δεν έχει σκοράρει ούτε μία φορά και τα ματς της στη διοργάνωση ήταν όλα Under και No Goal.

      «Υπήρχε έλλειψη ισορροπίας στο παιχνίδι μας με την Πορτογαλία, κάτι που ελπίζουμε ότι δεν θα συμβεί κόντρα στη Μάλτα. Οι αντίπαλοι παίζουν στο κορυφαίο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Ήταν πιο δυνατή στον άξονα αλλά και στα πλάγια. Απέδειξαν την ποιότητά τους κι εμείς δεν αμυνθήκαμε καθόλου καλά μέσα κι έξω από την περιοχή μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της Ανδόρας Κόλντο Άλβαρεζ.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα και θα παραταχθεί με την ίδια σύνθεση όπως στο φιλικό με την Πορτογαλία.

      Η αποστολή της Ανδόρας:

      Τερματοφύλακες: Γκόμεθ (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Σιλβέριο (Ορντίνο)

      Αμυντικοί: Αλαβέντρα (Καλαχόρα), Μαρκ Γκαρσία (Μοντανέσα), Μόισες Σαν Νίκολας (Σάντα Κολόμα), Έμιλι Γκαρσία (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Άντρι Ροντρίγκες (Αθλέτικ Ντ' Εσκάλδες)

      Μέσοι: Μπερνάτ (UΣάντα Κολόμα), Σερβός (Κολοράντο Σπρινγκς), Γκόμεθ (Ενγκορντάνι), Μορένο (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Ρέμπες (FC Σάντα Κολόμα), Βιέιρα (Ατλέτικο Μονθόν), Μπλάνκο (Σάντα Κολόμα), Κλεμέντε (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Μαρτίνες (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Πουγιόλ (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Ρούμπιο (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες)

      Επιθετικοί: Αλάες (Διαγόρας), Μαρτίνες (FC Σάντα Κολόμα), Σάντσες (Ενγκορντάνι), Φερνάντες (Φορμεντέρα), Σαν Νίκολας (Αθλέτικ Ντ' Εσκάλδες).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Μάλτα έχει κατορθώσει να παραμείνει αήττητη για πέντε διαδοχικά παιχνίδια, κάτι που δεν είχε πετύχει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Πριν λίγες ημέρες απέδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση νικώντας εύκολα το Λιχτενστάιν. Θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία της και θα αντιμετωπίσει μία ομάδα η οποία είναι σαφώς στα μέτρα της. Ο λόγος για την Ανδόρα που γνώριζε εκ των προτέρων την τύχη της στη φιλική αναμέτρηση με την Πορτογαλία. Το μομέντουμ των γηπεδούχων μας οδηγεί στην επιλογή του άσου που θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

      FACTS

      • Η ομάδα Ανδόρα έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μάλτα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League D
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      1ος Όμιλος
        2 Μάλτα 6 9 2 3 1 8:6
        4 Ανδόρα 6 2 0 2 4 1:11
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      14/11/2020
      Μάλτα
      Ανδόρα
      3 - 1
      10/10/2020
      Ανδόρα
      Μάλτα
      0 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες