3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Ελλάδα

Προϊστορία

24/9/2022 ΚύπροςΕλλάδα 1 - 0
9/6/2022 ΕλλάδαΚύπρος 3 - 0
11/11/2020 ΕλλάδαΚύπρος 2 - 1
7/10/2017 ΚύπροςΕλλάδα 1 - 2
7/10/2016 ΕλλάδαΚύπρος 2 - 0
19/5/2008 ΕλλάδαΚύπρος 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 24,373 8.5%
X
€ 27,364 9.5%
2
€ 236,061 82.0%
Over
€ 2,914 29.8%
Under
€ 6,873 70.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

248 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

5

3

Σουτ εκτός εστίας

5

34%

Κατοχή μπάλας

66%

1

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

6

18

Φάουλ

17

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: AEK Arena
  • Χωρητικότητα: 7400
  • Θεατές: 4548
Ντεμπούτο Κετσπάγια στην Κύπρο που «καίγεται» για βαθμούς

Ντεμπούτο Κετσπάγια στην Κύπρο που «καίγεται» για βαθμούς

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κύπρο στην Λάρνακα σε παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Κι αυτό διότι οι Έλληνες έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο ενώ οι Κύπριοι, που έχουν νέο τεχνικό τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο, θέλουν βαθμούς για να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

* Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Κύπρου κόντρα στην Ελλάδα. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2010 όταν βρίσκονταν στον πάγκο της Γεωργίας καθώς το πρώτο του παιχνίδι ήταν απέναντι στην «γαλανόλευκη» στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-1) για τα προκριματικά του Euro 2012.

«Αυτοκτόνησε» την τελευταία αγωνιστική του Ιουνίου στο Μπέλφαστ, αφού προηγούνταν με 2-0 της Β. Ιρλανδίας αλλά ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 90+4’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της 3ης θέσης στο Nations League. Παραμένει δίχως νίκη, έχοντας δύο ισοπαλίες με Β. Ιρλανδία (0-0 εντός, 2-2 εκτός) και δύο ήττες από Ελλάδα (0-3 εκτός) και Κόσοβο (0-2 εντός).

Η ισοπαλία στο Μπέλφαστ έφερε την απομάκρυνση του Νίκου Κωστένογλου από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Αντικαταστάτης του ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έχει δουλέψει για πολλά χρόνια στην Μεγαλόνησο και ανέλαβε για πρώτη φορά την Εθνική ομάδα.

Στόχος της Κύπρου να αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού στην League D. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν, ισοβαθμεί στην 3η θέση με την Β. Ιρλανδία και μετά το σημερινό με την Ελλάδα, δοκιμάζεται στο Κόσοβο.

Εν όψει του σημερινού ο Κετσπάγια δήλωσε: «Χρειαζόμαστε βαθμούς για να αποφύγουμε το μπαράζ. Δουλέψαμε αρκετά καλά αυτές τις τέσσερις μέρες. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η φιλοσοφία μας είναι μία, να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα παίζει ρόλο και ποιος είναι ο αντίπαλος. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία, να δίνουμε περισσότερη σημασία στην Εθνική. Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα τεχνικά, είναι σαν οικογένεια μέσα στο γήπεδο, τα παιδιά έχουν καλή συνεργασία μεταξύ τους και πάντα χαίρονται που παίζουν με την Εθνική. Εμείς χάσαμε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, πιστεύω ότι δεν μας άξιζε παρόλο ότι δεν παίξαμε καλά. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζουμε με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε το στόχο που είναι κερδίσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού τέθηκε ο φορ Πίτας (Απόλλων Λεμεσού). Στη θέση του κλήθηκε ο Κακουλλής (Ομόνοια). Πρώτη κλήση για τον 35χρονο στόπερ Βαλεντίν Ρομπέρζ ο οποίος απέκτησε κυπριακό διαβατήριο.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Παναγή (Ομόνοια), Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Τούμπας (ΑΕΚ Λάρνακα)

Αμυντικοί: Χριστοφόρου (Νέα Σαλαμίνα), Ανδρέου (Σαρλερουά), Καρώ (ΑΠΟΕΛ), Παναγιώτη (Ομόνοια), Κατελάρης (Οστάνδη), Κορρέα (Ανόρθωση), Ρομπέρζ (Απόλλων Λεμεσού), Αντωνιάδης (Ανόρθωση), Ιωάννου (Κόμο)

Μέσοι: Αρτυματάς (Ανόρθωση), Κυριάκου (Απόλλων Λεμεσού), Χαραλάμπους (Ομόνοια), Γκόγκιτς (Σεντ Μίρεν), Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Τζιωνής (Κάνσας), Χριστοφή (Ανόρθωση), Ευφραίμ (ΑΠΟΕΛ)

Επιθετικοί: Σωτηρίου (Σανφρέτσε Χιροσίμα), Κακουλλής (Ομόνοια), Παπουλής (Ομόνοια), Λοΐζου (Ομόνοια), Ηλία (Εθνικός Άχνας).Απόλυτα πετυχημένο το ξεκίνημα του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, με τη «γαλανόλευκη» να κάνει το 4x4 στα παιχνίδια του Ιουνίου στο Nations League χωρίς να δεχτεί γκολ και να «κλειδώνει» την πρωτιά του ομίλου. Ξεκίνησε με δύο σπουδαία «διπλά» σε Β. Ιρλανδία (1-0) και Κόσοβο (1-0) και ακολούθησαν οι εντός έδρας νίκες με Κύπρο (3-0) και Κόσοβο (2-0).

Με την πρωτιά του ομίλου η Εθνική ομάδα εξασφάλισε την άνοδο στην League B του Nations League για πρώτη της φορά και παράλληλα εξασφάλισε δεύτερη ευκαιρία διεκδίκησης της πρόκρισης στο Euro 2024 αν δεν πάνε όπως θέλει τα πράγματα στην προκριματική φάση.

Σ’ αυτό το μικρό δείγμα γραφής με τον Πογιέτ στον πάγκο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε αρκετά θετικά σημάδια, παρουσιάζοντας μια ομάδα με ομοιογένεια, καλό κλίμα και την απαραίτητη κυνικότητα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός… κόλλησε με το καλημέρα με την ιδιοσυγκρασία των ελληνικών αποδυτηρίων, πρόκειται άλλωστε για προπονητή με έντονο ταμπεραμέντο, ζει πολύ έντονα τα παιχνίδια και έχει καταφέρει να τονώσει το ηθικό των παικτών.

Αυτό που επιχειρεί ο Πογιέτ είναι φτιάξει μια ομάδα με νοοτροπία νικητή και παρότι η Εθνική ομάδα δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στα δύο παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, ο Ουρουγουανός ήταν ξεκάθαρος: «Τώρα ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να νικάμε για να βελτιωνόμαστε στη βαθμολογία της FIFA. Μετά ο στόχος θα είναι να προκριθούμε στο Euro. Φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι και θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουν νέο προπονητή και δεν γνωρίζουμε πως θα παίξουν. Ίσως νέο σύστημα, νέα τακτική, διαφορετική προσέγγιση. Πρέπει να εμφανιστούμε 100% συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το παιχνίδι σαν να μην έχουμε εξασφαλίσει την πρωτιά. Είναι στόχος για εμάς να βελτιώνεται η ομάδα και αυτό είναι ένα καλό τεστ για το μέλλον. Να υπάρχει πάθος και επιθυμία για νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι ο επιθετικός χαφ Μάνταλος (ΑΕΚ) και ο φορ Γιακουμάκης (Σέλτικ), εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ο στόπερ Τζαβέλλας (ΑΕΚ), ο μπακ Γιαννούλης (Νόριτς), ο μέσος Ζέκα (Κοπεγχάγη), ο εξτρέμ Λημνιός (Κολωνία) και ο φορ Παυλίδης (Άλκμααρ). Πρώτη κλήση για τον 18χρονο Κουλιεράκη (ΠΑΟΚ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Μπάρκας (Ουτρέχτη), Πασχαλάκης (-)

Αμυντικοί: Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Χατζηδιάκος (Άλμααρ), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Κυριακόπουλος (Σασσουόλο), Ρότα (ΑΕΚ), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Γούτας (Σίβασπορ), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ)

Μέσοι: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Πέλκας (Χαλ), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Αλεξανδρόπουλος (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Παπανικολάου (Ράκοβ)

Επιθετικοί: Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Τζόλης (Τβέντε), Γιακουμάκης (Σέλτικ), Δουβίκας (Ουτρέχτη), Φούντας (DC Γιουνάιτεντ), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού), Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, από την άλλη η Κύπρος έχει ανάγκη τους βαθμούς στη μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων πάντως είναι μεγάλη και ο Κετσπάγια δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα μέσα σε τέσσερις μέρες. Ο Πογιέτ ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα θα πάει για τη νίκη, απαντώντας σε ερώτηση για τις καλές σχέσεις των δύο χωρών, εμείς προτιμούμε πάντως να μην μπλέξουμε με σημείο. Αν θα παίζαμε κάτι, θα επιλέγαμε το Under με τη λογική ότι η Κύπρος θα παίξει αμυντικά με στόχο να πάρει κάτι από το ματς ενώ η αδιάφορη βαθμολογικά Ελλάδα ενδεχομένως δεν θα παίξει με το πόδι στο γκάζι.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Ελλάδα 6 15 5 0 1 10:2
  4 Κύπρος 6 5 1 2 3 4:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 1X
  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες