3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Κύπρος

11/11/2020 16:45
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1288 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κύπρος - Ελλάδα στις 24/9/2022

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 8' Tzolis Christos
  2. 17' Giakoumakis Georgios

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 58' Elia Marios

      Προϊστορία

      24/9/2022 ΚύπροςΕλλάδα 1 - 0
      9/6/2022 ΕλλάδαΚύπρος 3 - 0
      11/11/2020 ΕλλάδαΚύπρος 2 - 1
      7/10/2017 ΚύπροςΕλλάδα 1 - 2
      7/10/2016 ΕλλάδαΚύπρος 2 - 0
      19/5/2008 ΕλλάδαΚύπρος 2 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 118,548 90.3%
      X
      € 8,582 6.5%
      2
      € 4,194 3.2%
      Over
      € 10,238 38.7%
      Under
      € 16,192 61.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 16:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      91 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Georgios Kamaras Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 14200
      Με χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε ενόψει Μολδαβίας

      Με χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε ενόψει Μολδαβίας

      Ελλάδα και Κύπρος αναμετρούνται σε φιλικό παιχνίδι στην Ριζούπολη λίγες μέρες πριν τις δύο τελευταίες υποχρεώσεις τους για το Nations League.

      * Κεκλεισμένων των θυρών

      ΕΛΛΑΔΑ

      Δεν πήρε το μάξιμουμ στα δύο εντός έδρας παιχνίδια του Οκτωβρίου κι έχασε έδαφος στη μάχη για την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League. Αρχικά νίκησε με 2-0 την Μολδαβία πραγματοποιώντας όμως κακή εμφάνιση, ενώ στη συνέχεια «κόλλησε» στο 0-0 με το Κόσοβο των πολλών απουσιών. Είχε μεν χαμένο πέναλτι κι ορισμένες καλές φάσεις στο πρώτο μέρος, όμως δεν είχε τον ίδιο ρυθμό στην επανάληψη, ενώ κινδύνεψε σε 1-2 φάσεις με το 0-1.

      Επανήλθε η γκρίνια για τις μέτριες εμφανίσεις της «γαλανόλευκης», ενώ είχε γίνει θέμα η μη παρουσία του Φορτούνη στο αρχικό σχήμα. Μετά τους 4 βαθμούς που συγκέντρωσε στον όμιλο, υποχώρησε στην 2η θέση και στο -2 από την Σλοβενία κι έτσι χρειάζεται να κάνει το 2x2 στα παιχνίδια του Νοεμβρίου με Μολδαβία (15/11, εκτός) και Σλοβενία (18/11, εντός) για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

      Προηγείται το φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο στη Ριζούπολη, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φαν’τ Σχιπ να δηλώνει: «Είναι μια προετοιμασία για τα ματς του Nations League. Θέλουμε να δούμε τους παίκτες να αγωνίζονται με τον τρόπο που θέλουμε στα ματς που ακολουθούν. Επίσης είναι σημαντικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δουλέψουμε σε πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε», τόνισε. Ο ίδιος στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα στην επίθεση, ενώ εξέφρασε το παράπονο ότι οι ελληνικές ομάδες παίζουν με πολλούς ξένους παίκτες και δεν υπάρχει πολύ μεγάλο βάθος στην επιλογή των παικτών για την Εθνική.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής ο μπακ Μπακάκης και ο επιθετικός μέσος Μάνταλος λόγω κορωνοϊού, οι τραυματίες αμυντικοί Γιαννούλης, Σταφυλίδης και ο φορ Φούντας. Για πρώτη φορά στην αποστολή ο επιθετικός Γιακουμάκης και ο εξτρέμ Χατζηγιοβάνης, ενώ επέστρεψαν ο μπακ Τσιμίκας, ο αμυντικός μέσος Σιώπης και ο μπακ-χαφ Μαυρίας. Αμφίβολος δίνεται ο εξτρέμ Μασούρας που αποχώρησε με ενοχλήσεις από την τελευταία προπόνηση. «Θα είναι σημαντικό το φιλικό για την Κύπρο εν όψει της συνέχειας. Θα έχουμε πολλούς παίκτες που θα παίξουν και την Κυριακή, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και την κόπωση των παικτών», δήλωσε ο Φαν’τ Σχιπ.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Μπάρκας (Σέλτικ), Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Διούδης (Παναθηναϊκός)

      Αμυντικοί: Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Λυκογιάννης (Κάλιαρι), Λαμπρόπουλος (Μπόχουμ), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Κυριακόπουλος (Σασουόλο), Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Ρότα (Φορτούνα Σιτάρντ), Μαυρίας (Ομόνοια)

      Μέσοι: Μπουχαλάκης, Φορτούνης (Ολυμπιακός), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός), Σιώπης (Αλάνιασπορ), Πέλκας (Φενέρμπαχτσέ)

      Επιθετικοί: Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Κουλούρης (Τουλούζ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (Κολωνία), Παυλίδης (Βίλεμ), Γιακουμάκης (Φένλο), Τζόλης (ΠΑΟΚ).

      ΚΥΠΡΟΣ

      Έβαλε τέλος σ’ ένα αρνητικό σερί 7 διαδοχικών ηττών, αποσπώντας ισοπαλία 0-0 στο Αζερμπαϊτζάν. Δεν ήταν πάντως μια καλή εμφάνιση, αφού απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία ενώ είχε ως κορυφαίο τον γκολκίπερ Δημητρίου, ο οποίος έπιασε πέναλτι και βγήκε νικητής σε 2-3 τετ-α-τετ. Ήταν και ο πρώτης βαθμός στον όμιλο, αφού τρεις ημέρες νωρίτερα είχε ηττηθεί με 2-0 στο Λουξεμβούργο.

      Χωρίς νίκη ακόμα στον πάγκο της ομάδας ο Βέλγος τεχνικός, Γιόχαν Βάλεμ, ο οποίος πάντως έχει τη στήριξη της ομοσπονδίας στην προσπάθεια του για την ανανέωση της Εθνικής. Πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην League D, έχοντας ρεκόρ 0-1-3 και κανένα γκολ (0-5 τέρματα). Για να ελπίζει θέλει μόνο νίκες στα παιχνίδια με Λουξεμβούργο (14/11, εντός) και Μαυροβούνιο (17/11 εκτός).

      Εν όψει του σημερινού φιλικού, ο Βάλεμ δήλωσε: «Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί γι’ αυτήν τη νέα ομάδα. Παίζουμε με πολλούς νεαρούς παίκτες. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο για το κυπριακό ποδόσφαιρο και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Για εμένα, το αυριανό φιλικό με έναν τέτοιο αντίπαλο είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες να μου δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Θα με βοηθήσει να δω την πρόοδο της ομάδας μου, ενόψει των επίσημων αγώνων που ακολουθούν».

      Αγωνιστικά Νέα: Αρκετά νεανική αποστολή. Σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού ο βασικός στόπερ Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), ενώ απουσιάζουν για διάφορους λόγους ο μπακ Γουίλερ (ΑΠΟΕΛ), ο χαφ Ιωάννου (Ρόντα) και ο φορ Σωτηρίου (Αστάνα).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Δημητρίου (Απόλλων Λεμ.), Κυριακίδης (Ομόνοια), Μιχαήλ (Ολυμπιακός Λευκορωσίας)

      Αμυντικοί: Ιωάννου (Νότιγχαμ Φόρεστ), Κυριάκου, Αντωνίου (ΑΕΛ), Καρό (Σαλερνιτάνα), Σιέλης (ΑΠΟΕΛ), Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Ιωάννου (ΑΕΚ Λάρνακα)

      Μέσοι: Αρτυματάς (Ανόρθωση), Κυριάκου, Κατελάης (Απόλλων Λεμεσού), Κούσουλος, Τζιώνης (Ομόνοια), Κάστανος (Φροζινόνε), Παπαφώτης (ΑΕ Λεμεσού), Ηλία (Εθνικός Άχνας)

      Επιθετικοί: Κακουλλής, Λοΐζου (Ομόνοια), Χριστοφή (Ανόρθωση), Μακρής (ΑΕΚ), Πίττας (Απόλλων Λεμεσού)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ελλάδα υποδέχεται την Κύπρο στη Ριζούπολη σε παιχνίδι πρόβα τζενεράλε εν όψει του επίσημου αγώνα με την Μολδαβία. Ενδεκάδα με αρκετούς βασικούς προανήγγειλε ο Φαν’τ Σχιπ και η «γαλανόλευκη» έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια Κύπρο που έχει να κερδίσει πάνω από ένα χρόνο και κατεβαίνει με αρκετούς νέους. Παρόλα αυτά πρόκειται για φιλικό και ο άσος είναι για εμάς κάτω από τα όρια του αποδεκτού. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, αφού η Κύπρος παίζει αμυντικά και η Ελλάδα βγάζει πρόβλημα δημιουργικά απέναντι σε κλειστές άμυνες. Την ίδια ώρα η κυπριακή ομάδα προβληματίζει στην επίθεση, αφού δεν έχει σκοράρει σε 4 παιχνίδια στο Nations League. Αν έπρεπε να παίζαμε κάτι, θα πηγαίναμε με το Under στο 1.73.

      FACTS

      • Η ομάδα Κύπρος έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Κύπρος, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.23% έπαιξε: 1X
      • » Ο mpala10, με το υψηλότερο yield +0.01% στο [ΦΙΛΙΚΑ: Διεθνή Φιλικά] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες