7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Σουηδία

11/10/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 370
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1301 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σουηδία - Κροατία στις 14/11/2020

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 2' Kovacic Mateo
  2. 32' Vlasic Nikola
  3. 45' Brozovic Marcelo

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 66' Berg Marcus
  2. 84' Kramaric Andrej
  3. 90' Larsson Sebastian

      Προϊστορία

      14/11/2020 ΣουηδίαΚροατία 2 - 1
      11/10/2020 ΚροατίαΣουηδία 2 - 1
      29/2/2012 ΚροατίαΣουηδία 1 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 341,544 84.5%
      X
      € 29,041 7.2%
      2
      € 33,843 8.4%
      Over
      € 23,363 50.1%
      Under
      € 23,268 49.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      172 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadion Maksimir, Zagreb
      Ποια θα αποφύγει τον «υποβιβασμό»;

      Ποια θα αποφύγει τον «υποβιβασμό»;

      Η Κροατία υποδέχεται στο Ζάγκρεμπ την Σουηδία σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τον 3΄όμιλο στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League. Αμφότερες δεν έχουν βαθμό στη διοργάνωση και θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση.

      ΚΡΟΑΤΙΑ

      Τα βρήκε σκούρα στις πρώτες αγωνιστικές του Nations League και γνώρισε δύο βαριές ήττες από τα φαβορί του ομίλου, Πορτογαλία (4-1) και Γαλλία (4-2). Είχε εξαρχής δύσκολο έργο αν και στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Προηγήθηκε με τον Λόβρεν στο 17', πριν τη λήξη του ημιχρόνου βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δέκα λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Μπρέκαλο. Δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει για πολύ τους Γάλλους μακριά από την περιοχή της, δέχτηκε στο 65' και τρίτο τέρμα και είδε τον Ζιρού να διαμορφώνει το τελικό 4-2 στο 77'.

      Την Τετάρτη ταξίδεψε στο Σεντ Γκάλεν να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Ελβετία, έδειξε καλό πρόσωπο και πήρε τη νίκη με 2-1. Με την συμπλήρωση μισής ώρας είδε την αντίπαλο της να ανοίγει το σκορ, ισοφάρισε όμως με ωραίο σουτ στην κίνηση του Μπρέκαλο στο 42’. Ο Ντάλιτς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην επανάληψη και στο 67’ ο Πάσαλιτς μέσα από την περιοχή ολοκλήρωσε την ανατροπή.

      Κομβικό παιχνίδι αυτό απέναντι στην Σουηδία καθώς ο νικητής θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα παραμονής στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League.

      «Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας, ειδικά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι. Η Νορβηγία είναι δυνατή ομάδα και όπως και εμείς έχουν χάσει και τα δύο παιχνίδια τους μέχρι στιγμής. Είναι πολύ σημαντική η αναμέτρηση γιατί πιθανόν θα καθορίσει ποιος θα μείνει στο γκρουπ της ελίτ και φυσικά αυτός είναι ο στόχος μας», σχολίασε ο κόουτς Ντάλιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή του φορ Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ) ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Ελβετία. Εκτός αποστολής έμειναν ο μπακ Βρσάλικο (Ατλέτικο Μαδρίτης) και ο φορ Ρέμπιτς (Μίλαν)

      Η αποστολή της Κροατίας:

      Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Nτιναμό Ζάγκρεμπ), Σλούγκα (Λούτον), Γκρμπιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης)

      Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Λόβρεν (Ζενίτ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Γεβντάι (Λεβερκούζεν), Μέλνιακ (Ρίζεσπορ), Ουρέμοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Καλέτα-Καρ (Μαρσέιγ), Μπράνταριτς (Λιλ)

      Μέσοι: Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Κόβασιτς (Τσέλσι), Μόντριτς ( Ρεάλ Μαδρίτης), Μπαντέλι (Τζένοα), Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ρογκ (Κάλιαρι)

      Επιθετικοί: Πέρισιτς (Ίντερ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Κράμαριτς (Χοφενχάιμ), Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) Μπούντιμιρ (Μαγιόρκα), Τσόλακ (ΠΑΟΚ)

      ΣΟΥΗΔΙΑ

      Είχε ομολογουμένως δύσκολο έργο στις πρώτες δύο αγωνιστικές του Nations League καθώς αντιμετώπιζε κατά σειρά τις Γαλλία και Πορτογαλία. Ηττήθηκε με 1-0 από τους παγκόσμιους πρωταθλητές ενώ στη συνέχεια υπέκυψε στην ανωτερότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος με δύο γκολ χάρισε τη νίκη στους πρωταθλητές Ευρώπης.

      Την Πέμπτη πάντως παρουσίασε καλό πρόσωπο στην Μόσχα απέναντι στην Ρωσία της οποίας επιβλήθηκε με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση. Δέχτηκε πίεση στην αρχή αλλά στο 21' ο Ισάκ εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Γιόνσον με τις αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν και στο 73' ένα σουτ του Γιόχανσον κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2. Δέχτηκε την μείωση του σκορ από στημένη φάση στις καθυστερήσεις αλλά δεν ανησύχησε.

      Ουτοπικό ήταν το σενάριο που την ήθελε να διεκδικεί κάτι καλύτερο σε αυτόν τον όμιλο, η ρεαλιστική εξέλιξη έλεγε ότι θα παλέψει με την Κροατία για την αποφυγή της τελευταίας θέσης, όπως και έγινε.

      «Συνήθως δεν μου αρέσει να λέω ότι έχω ευχάριστα προβλήματα γιατί σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίξει κάποιος που βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου και βασικά είναι και από τα καλά», σχολίασε ο κόουτς Άντερσον δείχνοντας την πληρότητα που υπάρχει στην αποστολή.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός σε σχέση με τις προηγούμενες επίσημες υποχρεώσεις της έμειναν ο στόπερ Χελάντερ (Ρέιντζερς) και οι φορ Γκουιντέτι (Αλαβές), Άντερσον (Κολωνία) και Τελίν (Μάλμε). Κανονικά στην αποστολή ο μπακ Αουγκούστινσον (Βέρντερ Βρέμης) και ο εξτρέμ Κουλουσέφσκι (Γιουβεντους).


      Η αποστολή της Σουηδίας

      Τερματοφύλακες: Ολσεν (Έβερτον), Γιόνσον (Κοπεγχάγη), Νόρντφελντ (Γκεντσλερμπιρλιγκί)

      Αμυντικοί: Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) Αουγκούστινσον (Βέρντερ Βρέμης), Μπένγκτσον (Κοπεγχάγη), Λούστιχ (ΑΪΚ), Χόλμεν (Βίλεμ), Γιάνσον (Μπρέντφορντ), Κραφτ (Νιούκαστλ), Στάρφλετ (Ρούμπιν Καζάν), Όλσον (Χέλσινμποργκ)

      Μέσοι: Φόσμπεργκ (Λειψία), Εκνταλ (Σαμπντόρια), Λάρσον (ΑΪΚ), Σβένσον (Σιάτλ Σάουντερς), Ολσον (Κράσνονταρ), Σέμα (Γουότφορντ), Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους)

      Επιθετικοί: Μπεργκ (Κρασνοντάρ), Ισάκ (Σοσιεδάδ), Κουάισον (Μάιντς), Τζόρνταν Λάρσον (Σπαρτάκ Μόσχας).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες που βρέθηκαν όμως σε έναν δύσκολο όμιλο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι παίζουν στην έδρα τους αλλά χωρίς κόσμο το πλεονέκτημα αυτό δεν είναι τόσο ισχυρό. Δεν ξέρουμε αν θα ρισκάρει κάποια από τις δύο τους, πιθανή η ισοπαλία.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες