3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Λετονία

8/9/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 141
5 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 232 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λετονία - Κροατία στις 18/11/2023

Προϊστορία

18/11/2023 ΛετονίαΚροατία 0 - 2
8/9/2023 ΚροατίαΛετονία 5 - 0
11/10/2011 ΚροατίαΛετονία 2 - 0
3/9/2010 ΛετονίαΚροατία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 280,198 93.1%
X
€ 15,262 5.1%
2
€ 5,369 1.8%
Over
€ 25,345 83.7%
Under
€ 4,945 16.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

148 ψήφοι:

14

Σουτ στην εστία

3

9

Σουτ εκτός εστίας

2

69%

Κατοχή μπάλας

31%

1

Οφσάιντ

2

0

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

0

10

Φάουλ

6

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rujevica
  • Χωρητικότητα: 8279
  • Θεατές: 8152
Εξαρτάται από τους Κροάτες

Εξαρτάται από τους Κροάτες

Η Κροατία υποδέχεται τη Λετονία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στην Τουρκία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Αρμενία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Τον περασμένο Ιούνιο δεν έδωσε παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2024 αλλά ταξίδεψε στην Ολλανδία για το Final 4 του Nations League, θέλοντας επιτέλους να κατακτήσει έναν σπουδαίο τίτλο. Στα ημιτελικά κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση των «οράνιε» έπειτα από ματσάρα, επικρατώντας στην παράταση με 4-2, χάρη σε γκολ των Πέτκοβιτς και Μόντριτς στο έξτρα ημίωρο. Πλέον έπρεπε να κάνει ακόμα μία υπέρβαση στον τελικό με αντίπαλο την Ισπανία. Άπαντες πίστευαν ότι είχε έρθει η ώρα για μία μεγάλη επιτυχία, καθώς τα τελευταία χρόνια φτάνει συχνά στην πηγή όμως αδυνατεί να... πιεί νερό. Οι δύο φιναλίστ εξουδετέρωσαν η μία την άλλη και το 0-0 δεν άλλαξε στο ενενηντάλεπτο αλλά και στην παράταση, με τον τίτλο να κρίνεται στα πέναλτι. Εκεί ο Μάγερ και ο Πέτκοβιτς δεν σκόραραν και οι Ίβηρες επικράτησαν 5-4.

Η Κροατία γεύτηκε ξανά την πίκρα ενός χαμένου τελικού όμως πρέπει να τον αφήσει πίσω της και να εστιάσει στην προσπάθειά της για πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας. Στα δύο πρώτα παιχνίδια της τον προηγούμενο Μάρτιο αρχικά είχε «γκελάρει» εντός έδρας απέναντι στην Ουαλία όμως συνήλθε άμεσα και θριάμβευσε μέσα στην Τουρκία, «ρεφάροντας» άμεσα το αρνητικό αποτέλεσμα που είχε προηγηθεί. Έχει δώσει τα λιγότερα ματς απ’ όλες τις ομάδες του γκρουπ και τα δύο ήταν Under. Οι «βατρένι» έχουν συγκεντρώσει 4 βαθμούς και βρίσκονται στην 3η θέση. Το ευχάριστο πάντως είναι για τη «Χρβάτσκα» ότι ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, θα έχει δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ λόγω της πορείας της στο Nations League.

Αγωνιστικά Νέα: Μεταξύ των έξι παικτών που ήταν στην προεπιλογή και «κόπηκαν» είναι και ο γκολκίπερ Κοτάρσκι (ΠΑΟΚ). Απών και ο επιθετικός Λιβάγια (Χάιντουκ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Ίβουσιτς (Πάφος), Λάμπροβιτς (Ριέκα)

Αμυντικοί: Βίντα (ΑΕΚ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Γιουράνοβιτς (Ουνιόν Βερολίνου), Γκβάρντιολ (Μάντσεστερ Σίτι), Σόσα (Άγιαξ), Στάνισιτς (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Σούταλο (Άγιαξ), Έλρικ (Σασουόλο)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόβατσιτς (Μάντσεστερ Σίτι), Μπρόζοβιτς (Αλ Νασρ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Τορίνο), Μάγιερ (Βόλφσμπουργκ), Ιβάνουσετς (Φέγενορντ)

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Τότεναμ), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μούσα (Μπενφίκα), Φρίγκαν (Βέστερλο)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Αρμενία για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Δεν είχε αντίπαλο μόνο τους γηπεδούχους αλλά και την κακή της ψυχολογία, μετά την οριακή ήττα (2-3) που είχε προηγηθεί από την Τουρκία. Πάλεψε γενναία όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι χάνοντας 2-1. Είδε τους γηπεδούχους να ξεκινούν φουριόζοι τον αγώνα και να την πιέζουν αφόρητα. Στο 35’ ο Τικνιζιάν με κοντινό πλασέ παραβίασε την εστία της για το 1-0 και μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση. Στην επανάληψη κόντρα στη ροή της αναμέτρησης ισοφάρισε χάρη σε αυτογκόλ του Μκρτσιαν στο 67’. Στεκόταν καλά δίχως να απειλεί και δεχόταν πίεση στην οποία άντεχε. Στο 89’ όμως ο Τόμπερς έκανε χέρι εντός περιοχής και ο Μπαρσεγκιάν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι «γράφοντας» το 2-1 στο 91’ και ρίχνοντάς τη οριστικά κι αμετάκλητα στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο η Λετονία υπέστη την τρίτη διαδοχική ήττα της και δεύτερη συνεχόμενη στις καθυστερήσεις, γεγονός που -όπως είναι απόλυτα λογικό- έχει πλήξει για τα καλά την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών της. Οι «έντεκα λύκοι» προσπαθούν και μάλιστα πάρα πολύ, όμως δεν καταφέρνουν με τίποτα να αλλάξουν τη μοίρα τους. Δεν έχουν πάρει ακόμα κάποιον πόντο και δίχως συγκομιδή όπως αναμενόταν δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται κάπου αλλού πέρα από τον πάτο της κατάταξης. Τα δύο από τα τρία ματς τους για την προκριματική φάση του Euro 2024 ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας ο μέσος Γιουρκόφσκις (Ρίγα) κι έμεινε εκτός. Σε σχέση με τον Ιούνιο δεν κλήθηκαν επίσης ο τερματοφύλακας Μπεκς (Μέτα), ο χαφ Στούγκλις (Χρόμρπι Γκλόγκοβ) και οι επιθετικοί Μέλνικς (Άουντα) και Γκουτκόφσκις (Νταετζέον Χάνα Σίτιζεν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όζολς (Άουντα), Πούρινς (Ρίγα), Ζβιέντρις (Σεϊναγιόεν)

Αμυντικοί: Ντούμπρα (Πανεβέζις), Σπρουντς (Σουίφτ Εσπεράντζε), Ίλινς (Ρίγα), Σαβαλνίεκς (RFS), Τσερνομόρντις (Ρίγα), Ος (RFS), Σορόκινς (RFS), Μπαλόντις (Βαλμιέρα)

Μέσοι: Γ. Ικαούνιεκς (RFS), Ντ. Ικαούνιεκς (Γιάμπλονετς), Τσιγκάνικς (Βίντζεφ Λοτζ), Γιάουνζεμς (Σταλ Μίελετς), Έμσις (Ράουφος), Τόμπερς (Γκρασχόπερς), Σαβέλιεφς (Άουντα), Ντάσκεβιτς (Ρίγα), Τόνισεφς (Βαλμιέρα), Ζελενκόφς (RFS)

Επιθετικοί: Ουλντρίκις (Καμπούρ), Κρόλις (Σπέτσια), Ρέζγκα (Ρίγα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Στις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2024 επιστρέφει έπειτα από τον Μάρτιο η Κροατία, καθώς τον Ιούνιο είχε λάβει μέρος στην τελική φάση του Nations League, δίχως να πάρει την κούπα. Από την άλλη η Λετονία ναι μεν έχει παλέψει σε όλους τους αγώνες του ομίλου, όμως και στις τρεις περιπτώσεις -δυστυχώς για εκείνη- έχει ηττηθεί στις λεπτομέρειες, παρά το γεγονός ότι έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε προκειμένου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και θα πάμε στα 4-6 γκολ περιμένοντας «ανοιχτό» παιχνίδι.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  2 Κροατία 8 16 5 1 2 13:4
  5 Λετονία 8 3 1 0 7 5:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: Over
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες