5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λετονία - Κροατία

Προϊστορία

18/11/2023 ΛετονίαΚροατία 0 - 2
8/9/2023 ΚροατίαΛετονία 5 - 0
11/10/2011 ΚροατίαΛετονία 2 - 0
3/9/2010 ΛετονίαΚροατία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 13,842 1.4%
X
€ 31,178 3.1%
2
€ 969,383 95.6%
Over
€ 79,149 79.5%
Under
€ 20,363 20.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

134 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

6

1

Σουτ εκτός εστίας

7

36%

Κατοχή μπάλας

64%

2

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

1

10

Φάουλ

8

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Skonto Stadium
  • Χωρητικότητα: 9500
  • Θεατές: 6747
Κινδυνεύει άμεσα η Κροατία

Κινδυνεύει άμεσα η Κροατία

Η Λετονία φιλοξενεί την Κροατία για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Τουρκία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Ουαλία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έψαχνε στο προηγούμενο ζευγάρι αγώνων κάποιο καλό αποτέλεσμα και το βρήκε. Κλήθηκε αρχικά να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αρμενία και θεωρητικά ήταν το αουτσάιντερ του παιχνιδιού. Ο καθρέφτης του γηπέδου όμως έδειξε ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και θριάμβευσε «καθαρά» και δίκαια με 2-0. Άνοιξε το σκορ στο 39’ με τον Ικαούνιεκς και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ος. Δεν πανικοβλήθηκε και το γκολ του Μπαλόντις στο 68’ «σφράγισε» τη νίκη της. Ακολούθησε όμως ένα εφιαλτικό ταξίδι στην Τουρκία, εκεί όπου είδε τους αντιπάλους της να τη διασύρουν με 4-0 και να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Euro 2024. Αντιστάθηκε παίζοντας μαζική άμυνα κι άντεξε μέχρι το 58’. Ωστόσο κατέρρευσε και τελικά δέχθηκε άλλα τρία τέρματα.

Η Λετονία πάντως κατάφερε να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των ηττών και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, δίχως πάντως αυτό να είναι ικανό για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μια κι έχει πραγματοποιήσει κάκιστη πορεία στη συγκεκριμένη προκριματική φάση. Οι «έντεκα λύκοι» έχουν μαζέψει όλους κι όλους 3 βαθμούς και στέκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου τους, απογοητεύοντας πλήρως, έστω κι αν δεν υπήρχαν ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι καλό. Τα πέντε από τα επτά ματς τους ήταν No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο σέντερ μπακ Ος (RFS).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όζολς (Άουντα), Πούρινς (Ρίγα), Μάτρεβικς (Ρίγα)

Αμυντικοί: Ντούμπρα (Πανεβέζις), Ίλινς (Ρίγα), Σαβαλνίεκς (RFS), Τσερνομόρντις (Ρίγα), Ος (RFS), Σορόκινς (RFS), Μπαλόντις (Βαλμιέρα)

Μέσοι: Ικαούνιεκς (RFS), Ικαούνιεκς (Γιάμπλονετς), Τσιγκάνικς (Βίντζεφ Λοτζ), Γιάουνζεμς (Σταλ Μίελετς), Έμσις (Ράουφος), Τόμπερς (Γκρασχόπερς), Σαβέλιεφς (Άουντα), Ντάσκεβιτς (Ρίγα), Τόνισεφς (Βαλμιέρα), Ζελενκόφς (RFS), Σαμοίλοφς (Τούκουμς), Βιέντιες (Μέττα), Τόνισεφς (Βαλμιέρα)

Επιθετικοί: Ουλντρίκις (Καμπούρ), Κρόλις (Σπέτσια), Ρέζγκα (Ρίγα)

Από το... πουθενά έμπλεξε σε περιπέτειες. Κι αυτό συνέβη διότι στα δύο παιχνίδια του Οκτωβρίου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών. Πρώτα τέθηκε αντιμέτωπη εντός έδρας με την ποιοτική Τουρκία. Θεωρητικά ήταν το φαβορί όμως αποδείχθηκε «λίγη» και ηττήθηκε (0-1). Το μοναδικό γκολ του αγώνα μάλιστα σημειώθηκε στο 30’ από τον Γιλμάζ και παρά το γεγονός ότι είχε μπόλικο χρόνο μπροστά της, δεν άλλαξε τη μοίρα της. Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα πραγματοποίησε νέα κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Ουαλία εκτός έδρας κι έχασε 2-1. Αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης και είδε τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε ισάριθμα γκολ του Γουίλσον. Δεν τα παράτησε και μείωσε με τον Πάσαλιτς στο 75’, παρ’ όλα αυτά δεν απέφυγε την ήττα.

Με αυτόν τον τρόπο η Κροατία κατάφερε να κάνει τα εύκολα-δύσκολα και να κινδυνεύει πλέον να μην προκριθεί μέσω της πρώτης δυάδας του ομίλου της, στην τελική φάση του Euro 2024. Βέβαια το μοναδικό γεγονός που μπορεί να την κάνει να αισθάνεται πιο άνετα, είναι ότι θα υπάρξει και δεύτερη ευκαιρία μέσω των πλέι οφ. Ωστόσο θα πρόκειται για φιάσκο. Οι δύο σερί ήττες ήταν και οι πρώτες των «βατρένι» στην προκριματική φάση. Η συγκομιδή των 10 πόντων τους φέρνει στην 3η θέση, υστερώντας στην ισοβαθμία με την Ουαλία. Τα τέσσερα από τα έξι ματς τους ολοκληρώθηκαν Under.

Αγωνιστικά Νέα: Ήταν στην προεπιλογή αλλά όχι και στους «εκλεκτούς» ο τερματοφύλακας Κοτάρσκι (ΠΑΟΚ). Τραυματίας ο αμυντικός Μέλνιακ (Χάιντουκ Σπλιτ), ενώ με πρόβλημα έμεινε εκτός και ο μέσος Κόβατσιτς (Μάντσεστερ Σίτι). Σημαντική και η απουσία του σέντερ φορ Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ). Απών και ο τραυματίας βετεράνος εξτρέμ Ιβάν Πέρισιτς (Τότεναμ). Έχει αποσυρθεί από την Εθνική ο επιθετικός Λιβάγια (ΑΕΚ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Ίβουσιτς (Πάφος), Λάμπροβιτς (Ριέκα)

Αμυντικοί: Βίντα (ΑΕΚ), Γιουράνοβιτς (Ουνιόν Βερολίνου), Γκβάρντιολ (Μάντσεστερ Σίτι), Σόσα (Άγιαξ), Στάνισιτς (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Σούταλο (Άγιαξ), Έρλιτς (Σασουόλο), Πόνγκρατσιτς (Λέτσε)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπρόζοβιτς (Αλ Νασρ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Τορίνο), Μάγερ (Βόλφσμπουργκ), Ιβάνουσετς (Φέγενορντ), Σούτσιτς (Σάλτσμπουργκ), Μόρο (Μπολόνια), Μπατούρινα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Επιθετικοί: Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Πιάτσα (Ριέκα), Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Μούσα (Μπενφίκα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λετονία δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου της, ωστόσο παράλληλα είναι φανερό ότι πάντοτε εξαντλεί τα περιθώρια προκειμένου να καταφέρει κάτι καλό, ανεξάρτητα από την αντίπαλο που συναντά. Η πίεση σε αυτό το ματς είναι στην πλευρά της Κροατίας η οποία ναι μεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω των πλέι οφ σε περίπτωση που δεν τερματίσει στη δυάδα, ωστόσο θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες και θα ψάξει δύο «τρίποντα». Αν υπάρχει αξία σε κάτι σε αυτό το παιχνίδι είναι στο ποντάρισμα στο αμφίσκορο και θα το ρισκάρουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  2 Κροατία 8 16 5 1 2 13:4
  5 Λετονία 8 3 1 0 7 5:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 2
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες