2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Γαλλία

14/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 757
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1313 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γαλλία - Κροατία στις 13/6/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 4' Digne Lucas
  2. 5' Vlasic Nikola
  3. 8' Griezmann Antoine

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 57' Uremovic Filip
  2. 64' Vlasic Nikola
  3. 79' Mbappe Kylian
  4. 90' Lovren Dejan
  5. 90' Pogba Paul

      Προϊστορία

      13/6/2022 ΓαλλίαΚροατία 0 - 1
      6/6/2022 ΚροατίαΓαλλία 1 - 1
      14/10/2020 ΚροατίαΓαλλία 1 - 2
      8/9/2020 ΓαλλίαΚροατία 4 - 2
      15/7/2018 ΓαλλίαΚροατία 4 - 2
      29/3/2011 ΓαλλίαΚροατία 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 72,338 17.4%
      X
      € 52,848 12.7%
      2
      € 291,622 70.0%
      Over
      € 21,886 57.7%
      Under
      € 16,069 42.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      193 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadion Maksimir, Zagreb
      Μόνο νίκη θέλει η Γαλλία

      Μόνο νίκη θέλει η Γαλλία

      Κροατία και Γαλλία αναμετρούνται στο «Μάξιμιρ», ένα μήνα μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στο Παρίσι, το οποίο έληξε 4-2 υπέρ των Γάλλων, όπως δηλαδή και το σκορ του τελικού του Μουντιάλ της Ρωσίας.

      ΚΡΟΑΤΙΑ

      Επικράτησε με το δύσκολο 2-1 της Σουηδίας στην έδρα της και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό Nations League. Πατούσε καλά στο ξεκίνημα και προηγήθηκε στο 32’ με τον Βλάσιτς. Στη συνέχεια είχε 1-2 καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, αλλά παράλληλα κινδύνεψε από την αντίπαλο της, που στο 66’ έφερε τελικά το σκορ στα ίσα. Δεν κατάφερε να αντιδράσει και πιέστηκε αρκετά από την αντίπαλο της, όμως στο 84’ εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και σκόραρε κόντρα στη ροή με τον Κράμαριτς για το τελικό 2-1.

      Ήταν οι πρώτοι της βαθμοί στον όμιλο μετά από δύο ήττες κόντρα σε Πορτογαλία και Γαλλία κι έτσι απέκτησε το προβάδισμα για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στην League B.

      Εν όψει του σημερινού με την Γαλλία ο τεχνικός της, Ζλάτκο Ντάλιτς δήλωσε: «Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έρχονται να μας επισκεφτούν. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αλλά θέλουμε να νικήσουμε παρότι αναμένεται να είναι το δυσκολότερο παιχνίδι μας στη διοργάνωση. Δεν πρέπει να κάνουμε σε λάθη γιατί οι Γάλλοι τιμωρούν κάθε λάθος. Έχουν τοπ παίκτες, ταχύτητα και βγαίνουν ταχύτατα στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να είμαστε περισσότεροι προσεκτικοί και πειθαρχημένοι από ότι με την Σουηδία. Όμως δεν υπάρχει φόβος, παίζουμε στο σπίτι μας. Είμαστε λίγο κουρασμένοι αλλά και αυτοί. Ας το απολαύσουμε».

      Αγωνιστικά Νέα: Προανήγγειλε 3-4 αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Ντάλιτς αφού για κάποιους παίκτες αυτό είναι το 3ο παιχνίδι σε 7 ημέρες. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Μπρόζοβιτς (Ίντερ), αμφίβολο αν θα παίξει στο αρχικό σχήμα ο φορμαρισμένος φορ Κράμαριτς (Χοφενχάιμ), που έπαιξε με ενοχλήσεις κόντρα στην Σουηδία. Εκτός αποστολής έχουν μείνει ο μπακ Βρσάλικο (Ατλέτικο Μαδρίτης) και ο φορ Ρέμπιτς (Μίλαν).

      Η αποστολή της Κροατίας:

      Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Nτιναμό Ζάγκρεμπ), Σλούγκα (Λούτον), Γκρμπιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης)

      Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Λόβρεν (Ζενίτ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Γεβντάι (Λεβερκούζεν), Μέλνιακ (Ρίζεσπορ), Ουρέμοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Καλέτα-Καρ (Μαρσέιγ), Μπράνταριτς (Λιλ)

      Μέσοι: Πάσαλιτς (Αταλάντα), Κόβασιτς (Τσέλσι), Μόντριτς ( Ρεάλ Μαδρίτης), Μπαντέλι (Τζένοα), Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ρογκ (Κάλιαρι)

      Επιθετικοί: Πέρισιτς (Ίντερ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Κράμαριτς (Χοφενχάιμ), Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) Μπούντιμιρ (Μαγιόρκα), Τσόλακ (ΠΑΟΚ)

      ΓΑΛΛΙΑ

      «Κόλλησε» στο 0-0 με την Πορτογαλία στο Παρίσι και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο θεσμό. Παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ κινδύνεψε μονάχα σε δύο περιπτώσεις από ενέργειες του Ρονάλντο αλλά Ερναντέζ και Γιορίς κράτησαν το μηδέν.

      Στο 2-1-0 ο απολογισμός της μετά από τρεις αγωνιστικές, ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την Πορτογαλία στους 7 βαθμούς και η πρωτιά αναμένεται να κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι τον Νοέμβριο. Δε θα ήθελε με τίποτα να πάει με απώλειες στην Πορτογαλία τον επόμενο μήνα, επομένως στοχεύει μόνο στη νίκη στο σημερινό.

      «Τους τελευταίους τρεις μήνες, κάνουμε διαφορετικά πράγματα, δοκιμάζουμε νέους συνδυασμούς ώστε να βρούμε λύσεις πριν την προετοιμασία για το Euro. Έχουμε ήδη λάβει μερικές απαντήσεις από τα τελευταία παιχνίδια μας. Προσωπικά, ψάχνω να βρω νέα εργαλεία», δήλωσε ο τεχνικός της, Ντεσάμπ.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα, αναμένεται πάντως «φρεσκάρισμα» από τον Ντεσάμπ. Θετικός στον κορονοϊό ο αμυντικός Ντιμπουά (Λυών), εκτός αποστολής έχουν μείνει ο μπακ Μεντί (Μάντσεστερ Σίτι) και οι χαφ Εντομπελέ (Τότεναμ), Σισοκό (Τότεναμ), Ματουιντί (Ίντερ Μαϊάμι).

      Η αποστολής της Γαλλίας

      Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Μενιάν (Λιλ), Μανταντά (Μαρσέιγ).

      Αμυντικοί: Ντιν (Εβερτον), Μαντί (Ρεάλ Μ.), Λούκας Ερναντέζ (Μπάγερν), Κιμπεμπέ (Παρί), Λενγκλέ (Μπαρτσελόνα), Παβάρ (Μπάγερν), Βαράν (Ρεάλ), Ζουμά (Τσέλσι).

      Μέσοι: Καμαβινγκά (Ρεν, Καντέ (Τσέλσι), Ν’Ζονζί (Ρεν), Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τολισό (Μπάγερν), Αουάρ (Λυών).

      Επιθετικοί: Μπεν Γεντέρ (Μονακό), Κομάν (Μπάγερν), Ζιρού (Τσέλσι), Γκριεζμάν (Μπαρτσελόνα), Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Εμπαπέ (Παρί).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Γαλλία, μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την Πορτογαλία στο Παρίσι, χρειάζεται μόνο νίκη στο σημερινό ώστε να πάει χωρίς απώλειες στην αναμέτρηση κορυφής με τους Ίβηρες τον Νοέμβριο. Από την άλλη, η Κροατία έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή στην League αλλά δεν έπεισε με την εμφάνιση της απέναντι στους Ουκρανούς. Η «Χρβάτσκα» δέχτηκε ξανά αρκετές φάσεις, επιβεβαιώνοντας πως έχει θέμα ανασταλτικά. Άλλωστε δε λένε ψέματα τα 9 γκολ που έχει δεχτεί σε 3 παιχνίδια στη διοργάνωση. Θα πάμε με το όβερ σε τιμές αουτσάιντερ, μιας και οι γηπεδούχοι έχουν ποιοτικές μονάδες μπροστά και μπορούν να βρουν δίχτυα.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Κροατία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες