1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Γαλλία

6/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 721
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 699 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γαλλία - Κροατία στις 13/6/2022

Προϊστορία

13/6/2022 ΓαλλίαΚροατία 0 - 1
6/6/2022 ΚροατίαΓαλλία 1 - 1
14/10/2020 ΚροατίαΓαλλία 1 - 2
8/9/2020 ΓαλλίαΚροατία 4 - 2
15/7/2018 ΓαλλίαΚροατία 4 - 2
29/3/2011 ΓαλλίαΚροατία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 171,491 17.5%
X
€ 116,075 11.9%
2
€ 691,205 70.6%
Over
€ 72,539 39.8%
Under
€ 109,701 60.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

196 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

4

4

Σουτ εκτός εστίας

0

50%

Κατοχή μπάλας

50%

5

Οφσάιντ

1

3

Αποκρούσεις

3

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

6

18

Σέντρες

17

5

Αλλαγές

3

9

Φάουλ

8

0

Ασίστ

1

2

Αντεπιθέσεις

2

9

Πλάγια Άουτ

14

9

Εκτελέσεις Φάουλ

14

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

8

Προσπάθειες Για Γκολ

5

0

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Poljud
  • Χωρητικότητα: 35000
  • Θεατές: 30000
Ξεκίνημα με ήττα

Ξεκίνημα με ήττα

Η Κροατία δέχθηκε σφαλιάρα στην πρεμιέρα από την Αυστρία στο Όσιγεκ και την 2η αγωνιστική δεν έφυγε από την χώρα και υποδέχεται την πληγωμένη Γαλλία, η οποία έχασε από τη Δανία.

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τις υποχρεώσεις της στο Nations League, αφού διασύρθηκε στην πρεμιέρα στο Όσιγεκ, από την Αυστρία χάνοντας με 3-0. Στην προηγούμενη διοργάνωση κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό, αλλά φαίνεται πως τα πράγματα φέτος θα είναι πιο δύσκολα. Η Κροατία ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο τους εντός εστίας σουτ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς στο 41΄. Στην επανάληψη, οι Αυστριακοί ήταν ανώτεροι και μέσα σε τρία λεπτά καθάρισαν την υπόθεση νίκη με τους Μίχαελ Γκρέγκοριτς (54') και Ζάμπιτσερ (57').

Ο προπονητής Ζλάτκο Ντάλιτς στα ματς του Ιουνίου θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει καλέσει, αφού θέλει να έχει πλήρη εικόνα για τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

«Δεν μου αρέσει το Nations League , όλα τα άσχημα έγιναν σε αυτή τη διοργάνωση. Η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη, κάποιοι παίκτες βρίσκονται σε μεταγραφή, αποθεραπεία ή διακοπές. Ο άβολος καιρός και μια αμήχανη ήττα μας ταρακούνησαν και δεν το περιμέναμε. Δεν έχω τίποτα να παραπονεθώ για τα αγόρια, θέλουν, ήθελαν στο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική και να έχει τη δική του άποψη. Δεν ασχολούμαι με αυτό. Ας λέει ο καθένας ό,τι πιστεύει και εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Πήρα την Κροατία σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις, πάντα πρώτη στον όμιλο, δεύτερη στον κόσμο.» ήταν τα λεγόμενα του τεχνικού, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο μέσος Σόσα. Σημαντική απώλεια του εξτρέμ Πέρισιτς, ενώ θετικοί στον κορονοϊό είναι οι επιθετικοί Λιβάγια, Μούσα.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ιβουσιτς (Οσιγιεκ), Λάμπροβιτς (Ριέκα)

Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Τσάλετα-Σαρ (Μαρσέιγ), Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Σόσα (Στουτγάρδη), Πόνγκρατιτς (Ντόρτμουντ), Στάνισιτς (Μπάγερν), Ερλιτς (Σπέτσια), Σούταλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόβασιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Γουέστ Χαμ), Μάγερ (Ρεν), Γιάκιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Ιβάνουσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σούτσιτς (Σάλτσμπουργκ)

Επιθετικοί: Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Ορσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Αντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα).

Για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου της League A, φιλοξένησε στο "Σταντ ντε Φρανς" τη Δανία και δέχθηκε ήττα σοκ με 2-1, παρότι προηγήθηκε. Οι Σκανδιναδοί είχαν δοκάρι με τον Μάλε, αλλά ο συνήθης ύποπτος, Καρίμ Μπενζεμά βρήκε δίχτυα στο 51' δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του στο 51', αλλά ο Κορνέλιους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς. Ο άσος της Τράμπζονσπορ μπήκε αλλαγή και σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του κάνοντας την μεγάλη ανατροπή στο 68' και το 88'. Θεωρείται ως ένα από τα φαβορί τόσο για το Nations League όσο βέβαια και για το Μουντιάλ, αλλά έκανε ποδαρικό με το αριστερό στη διοργάνωση.

Ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάν έχει πένθος, αφού την Τρίτη (31/5) έμαθε ότι ο πατέρας του πέθανε και αποχώρησε από την αποστολή και δεν ήταν στον πάγκο των τρικολόρ για το ματς με την Δανία και την ομάδα καθοδήγησε ο βοηθός του Γκι Στεφάν, αλλά τώρα επιστρέφει στον πάγκο του.

«Είναι μια μεγάλη διοργάνωση. Είχαμε τη χαρά να κερδίσουμε την τελευταία. Είναι πάντα καλύτερο από τα φιλικά. Αλλά το timing δεν είναι ιδανικό γιατί βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν. Υπάρχει κούραση και κάποια φθορά, δεν είναι ιδανικό, αλλά αυτό είναι το ημερολόγιο. Τα σώματα πρέπει να διαχειρίζονται καθώς και η ψυχολογική πτυχή. Είναι προφανές ότι δεν είναι όλοι στο 100%. Θα έχουμε μόνο ένα ακόμη διεθνή διάλειμμα τον Σεπτέμβριο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Προσαρμοζόμαστε. Το ίδιο ισχύει για όλες τις εθνικές ομάδες» είπε ο Ντεσάν.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκαν στην πρεμιέρα ο επιθετικός Εμπαπέ και ο στόπερ Βαράν, οποίος αποχώρησε από την αποστολή και τη θέση του πήρε Ιμπραΐμα Κονατέ της Λίβερπουλ. Εκτός αποστολής είναι ο χαφ Πολ Πογκμπά και ο φορ Ζιρού.

Η αποστολή της Γαλλίας:

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μενιάν (Μίλαν)

Αμυντικοί: Ιμπραΐμα Κονατέ(Λίβερπουλ), Ντίνιε (Έβερτον), Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου) Λ. Ερναντέζ (Μπάγερν Μονάχου), Τ. Ερναντέζ (Μίλαν), Κουντέ (Σεβίλλη), Σαλιμπά (Μαρσέιγ), Κλάους (Λανς), Κιμπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν)

Μέσοι: Καντέ (Τσέλσι), Ραμπιό (Γιουβέντους), Τσουαμενί (Μονακό), Γκεντουζί (Μαρσέιγ) Καμαρά (Αστον Βίλα)

Επιθετικοί: Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Μπενζεμά (Ρεάλ), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κομάν (Μπάγερν), Μπεν Γιεντέρ (Μονακό), Ντιαμπί (Λεβερκούζεν), Ενκουκού (Λειψία)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ποδαρικό με το αριστερό έκαναν στο Nations League, τόσο οι Κροάτες, όσοι και οι Γάλλοι με τους δεύτερους πάντως, να έχουν καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής της Κροατίας δήλωσε ανοιχτά πως δεν του αρέσει η διοργάνωση, ενώ ο εκλέκτορας των «τρικολόρ» τόνισε το κακό timing των αγώνων με την κούραση και την φθορά που υπάρχει μετά από μια μεγάλη σεζόν. Δύσκολο ματς για προγνωστικά και θα επιλέξουμε το Χ στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Κροατία 6 13 4 1 1 8:6
  3 Γαλλία 6 5 1 2 3 5:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.80% έπαιξε: 1X
  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.50% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες