1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλλία - Τουρκία

14/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1073
1 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 1 - 1

    1. 49' Hernandez Lucas
    2. 76' Giroud Olivier
    3. 81' Griezmann Antoine
    4. 82' Ayhan Kaan
    5. 85' Tosun Cenk
    6. 87' Karaman Kenan
    7. 87' Kahveci Irfan

        Προϊστορία

        14/10/2019 ΓαλλίαΤουρκία 1 - 1
        8/6/2019 ΤουρκίαΓαλλία 2 - 0
        25/6/2009 ΓαλλίαΤουρκία 2 - 0
        5/6/2009 ΓαλλίαΤουρκία 1 - 0

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 600,985 86.8%
        X
        € 56,622 8.2%
        2
        € 34,791 5.0%
        Over
        € 24,222 28.9%
        Under
        € 59,620 71.1%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Δευτέρα, 21:45

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        315 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Stade de France, Saint Denis
        Ντέρμπι κορυφής στο «Σταντ Ντε Φρανς»

        Ντέρμπι κορυφής στο «Σταντ Ντε Φρανς»

        Γαλλία και Τουρκία συγκρούονται στο Παρίσι με φόντο την πρώτη θέση του ομίλου.

        Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

        Α' Γύρος: Τουρκία-Γαλλία: 2-0

        ΓΑΛΛΙΑ

        Ήταν ανώτερη από την Ισλανδία την προηγούμενη αγωνιστική,χρειάστηκε όμως ένα πέναλτι του Ζιρού στο 66' για να πάρει τη νίκη. Έχασε αρκετές ευκαιρίες,είχε 22 τελικές οι 7 εκ των οποίων στην εστία, ο Ματουιντί στο 78' σημάδεψε το δοκάρι,δεν απειλήθηκε όμως ιδιαίτερα και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

        Αντιμετωπίζει την μοναδική ομάδα από την οποία ηττήθηκε στα προκριματικά μέχρι στιγμής και σίγουρα θα θέλει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό του ομίλου. Ιδιαίτερο το κλίμα στο παιχνίδι λόγω και των εξωαγωνιστικών εξελίξεων καθώς η Τουρκία έχει εισβάλει με στρατιωτικές δυνάμεις στην Συρία και οι αντιδράσεις του υπόλοιπου κόσμου είναι έντονες. Στο καθαρά ποδοσφαιρικό η Γαλλία ψάχνει μόνο τη νίκη για να μείνει μόνη στην πρώτη θέση του ομίλου.

        «Μας κέρδισαν τον Ιούνιο και το θυμόμαστε. Τώρα όμως το παιχνίδι είναι διαφορετικό μιας και παίζουμε στην έδρα μας. Γνωρίζουμε τη σημαντικότητα του παιχνιδιού αλλά δεν μιλάμε για εκδίκηση. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στο EURO», τόνισε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

        Αγωνιστικά Νέα: Στις ήδη υπάρχουσες σημαντικές απουσίες ήρθε να προστεθεί και αυτή του βασικού τερματοφύλακα Γιορίς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μετά το 2020. Εκτός αποστολής έμειναν ο στόπερ Ουμτιτί (Μπαρτσελόνα), ο δεξιός μπακ Ντιμπουά (Λυών), ο μέσος Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και οι φορ Εμπαμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Λακαζέτ (Άρσεναλ), Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα).

        Η αποστολή της Γαλλίας:

        Tερματοφύλακες: Αρεολά (Ρεάλ Μαδρίτης), Μανταντά (Μαρσέιγ), Μαϊνιάν (Λιλ)

        Αμυντικοί: Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου), Κιμπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Λένγκλε (Μπαρτσελόνα), Ζουμά (Τσέλσι), Σιντιμπέ (Εβερτον), Ντιν (Εβερτον), Ερνάντες (Μπάγερν Μονάχου)

        Μέσοι: Εντομπελέ (Τότεναμ), Τολισό (Μπάγερν), Καντέ (Τσέλσι), Ματουιντί (Γιουβέντους), Σισοκό (Τότεναμ)

        Επιθετικοί: Γκριζμάν (Μπαρτσελόνα), Λεμάρ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ζιρού (Τσέλσι), Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Μπεν Γεντέρ (Μονακό), Ικονέ (Λιλ), Πλεά (Γκλάντμπαχ).

        ΤΟΥΡΚΙΑ

        Σε ακόμη ένα κομβικό παιχνίδι εντός έδρας κατάφερε και πήρε τη νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Απείλησε κυρίως με σουτ εκτός περιοχής σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ υπήρχαν δύο περιπτώσεις όπου η Αλβανία έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Τελικά βρήκε το πολυπόθητο τέρμα στο 90' εκμεταλλευόμενη την άστοχη έξοδο του Στρακόσια με τον Τοσούν να σκοράρει σε κενή εστία.

        Μετά το γκολ βέβαια ακολούθησε ο ομαδικός στρατιωτικός πανηγυρισμός των παικτών, με σαφή μήνυμα για την στρατιωτική εισβολή της Τουρκίας στη Συρία κάτι που έφερε παγκόσμιες αντιδράσεις. Η UEFA μάλιστα τόνισε ότι θα εξετάσει σοβαρά την περίπτωση και δεν αποκλείεται να υπάρξει και τιμωρία της ομάδας.

        Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι μπορεί να ελπίζει σε δύο αποτελέσματα καθώς πέρα από τη νίκη βολεύεται και με την ισοπαλία. Υπερέχει έτσι στην ισοβαθμία της Γαλλίας και γίνεται το φαβορί για την πρώτη θέση καθώς ακολουθούν δύο παιχνίδια με Ισλανδία (εντός) και Ανδόρα (εκτός). Σε περίπτωση ήττας το επερχόμενο παιχνίδι με την Ισλανδία θα είναι σαν τελικός. Έχει αέρα 6 πόντων από τους Ισλανδούς οι οποίοι όμως αντιμετωπίζουν την Ανδόρα και έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στους τρεις.

        «Περιμένω μία καλή ατμόσφαιρα. Κάποιες φορές στα παιχνίδια δυστυχώς υπάρχουν προβοκάτσια γι΄αυτό θέλω να ενημερώσω τους φιλάθλους μας ότι αν είναι να έρθουν στο γήπεδο να το κάνουν από ευχαρίστηση. Το ποδόσφαιρο είναι ειρήνη και θέλει όλοι να θυμούνται αυτή την αρχή. Θα παίξουμε ενάντια στους παγκόσμιους πρωταθλητές, μπορεί να χάσουμε ή να κερδίσουμε αλλά και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα», επισήμανε ο Σενόλ Γκιουνές.

        Αγωνιστικά Νέα: Νέα προβλήματα προέκυψαν στην Τουρκία καθώς τραυματίστηκε ο αρχηγός Εμρέ Μπελόζογλου, ταξίδεψε στη Γαλλία αλλά δεν θα αγωνιστεί. Αντίθετα εκτός έμειναν ο μέσος Παρμάκ (Τραμπζονσπόρ) και ο φορ Καρατσά (Αλάνιασπορ). Δεν συμπεριλήφθηκαν από την αρχή στην αποστολή ο αριστερός μπακ Χασάν Αλί (Φενερμπαχτσέ), ο μέσοι Τοκόζ (Μπεσίκτας) και Οζιακούπ (Μπεσίκτας) και ο εξτρέμ Ουντέρ (Ρόμα).

        Η αποστολή της Τουρκίας:

        Τερματοφύλακες: Γκιουνόκ (Μπασακσεχίρ), Ακάν (Ρίζεσπορ), Μπολάτ (Αντβέρπ), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

        Αμυντικοί: Τσελίκ (Λιλ), Σανγκαρέ (Αντάλιασπορ), Σογιουντσού (Λέστερ), Αϊχάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Ντεμιράλ (Γιουβέντους), Καμπάκ (Σάλκε), Μεράς (Χάβρη), Μπαϊράμ (Γαλατάσαραϊ)

        Μέσοι: Τουρούτς (Φενέρμπαχτσε), Καρατσά (Αλάνιασπορ), Γιαζιτσί (Λιλ), Παρμάκ (Τραμπζονσπόρ), Μπελόζογλου (Φενέρμπαχτσε), Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ), Γιοκουσλού (Θέλτα), Τουφάν (Φενέρμπαχτσε), Τσαχλάνογλου (Μίλαν), Καχβετσί (Μπασακσεχίρ)

        Επιθετικοί:Γιλμάζ (Μπεσίκτας), Τοσούν (Εβερτον), Ουνάλ (Βαγιαδολίδ), Καραμάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ).

        Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Γαλλία θέλει τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Πέρα από την πρόκριση είναι και θέμα πρεστίζ. Στην έδρα της μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, σίγουρα και την Τουρκία. Δυσκολεύονται τελευταία οι φιλοξενούμενοι στο γκολ, σήμερα όμως θα βρουν περισσότερους χώρους. Σε χαμηλές τιμές ο άσος και γι΄αυτό θα προτιμήσουμε το over.

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Euro
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          38 Γαλλία 10 25 8 1 1 25:6
          39 Τουρκία 10 23 7 2 1 18:3
        8ο ΓΚΡΟΥΠ
          1 Γαλλία 10 25 8 1 1 25:6
          2 Τουρκία 10 23 7 2 1 18:3
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο patrinos25, με το υψηλότερο yield +6.82% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 1

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες