2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Γαλλία

8/6/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 455
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1791 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γαλλία - Τουρκία στις 14/10/2019

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 30' Ayhan Kaan
  2. 39' Tekdemir Mahmut
  3. 40' Under Cengiz
  4. 47' Demiral Merih
  5. 47' Umtiti Samuel

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 86' Coman Kingsley

      Προϊστορία

      14/10/2019 ΓαλλίαΤουρκία 1 - 1
      8/6/2019 ΤουρκίαΓαλλία 2 - 0
      25/6/2009 ΓαλλίαΤουρκία 2 - 0
      5/6/2009 ΓαλλίαΤουρκία 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 63,405 10.9%
      X
      € 62,124 10.7%
      2
      € 456,852 78.4%
      Over
      € 32,030 34.1%
      Under
      € 61,916 65.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      174 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Konya Buyuksehir Belediyesi Stadyumu, Konya
      Ανεβασμένες και οι δύο

      Ανεβασμένες και οι δύο

      Τουρκία και Γαλλία έρχονται αντιμέτωπες στην Κωνσταντινούπολη στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου. Σε καλή κατάσταση αμφότερες, οι Γάλλοι όμως έχουν τον πρώτο λόγο.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΤΟΥΡΚΙΑ

      Έχει ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά αλλά και τα προκριματικά του Euro. Στην πρεμιέρα επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αλβανίας με 2-0, ενώ στη συνέχεια κέρδισε άνετα εντός έδρας την Μολδαβία με το ευρύ 4-0. Κυριάρχησε κατά κράτος στο παιχνίδι και μέχρι το 26΄βρισκόταν μπροστά με 2-0. Στην επανάληψη πέτυχε άλλα δύο τέρματα, έχασε πέναλτι, κλασικές ευκαιρίες ενώ είχε και δοκάρι. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

      Τις τελευταίες μέρες έδωσε δύο φιλικά με Ελλάδα και Ουζμπεκιστάν τα οποία και κέρδισε, 2-1 και 2-0 αντίστοιχα. Ο Γκιουνές στον πάγκο έχει αλλάξει προς το καλό την ψυχολογία της ομάδας που δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Δυνατό το τεστ απέναντι στην Γαλλία και ήρθε η ώρα να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ακολουθεί ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας με την Ισλανδία.

      «Σε αυτόν τον όμιλο ο ανταγωνισμός είναι ανάμεσα στη Γαλλία, την Τουρκία και την Ισλανδία.Οι Γάλλοι είναι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος καθώς είναι πολύ δυνατοί τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι ως μία ευκαιρία να δείξουμε το επίπεδο μας. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα σήμερα, το παιχνίδι απέναντι στην Ισλανδία είναι καθοριστικό για εμάς», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σενόλ Γκιουνές.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι λόγω τραυματισμού ο στόπερ Καμπάκ (Στουτγάρδη), οι μέσοι Εμρέ (Μπασακσεχίρ) και Γιοκουσλού (Θέλτα) και ο φορ Τοσούν (Έβερτον).

      Η αποστολή της Τουρκίας:

      Τερματοφύλακες: Μερτ Γκουνόκ (Μπασακσεχίρ), Γκιοκχάν Ακάν (Ρίζεσπορ), Ουγκουρτσάν Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ), Σινάν Μπολάτ (Αντβέρπ)

      Αμυντικοί: Μεχμέτ Ζεκί Τσελίκ (Λιλ), Ναζίμ Σανγκαρέ (Αντάλιασπορ), Τσαγκλάρ Σογιουντσού (Λέστερ), Κάαν Αϊχάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Μερίχ Ντεμιράλ (Σασσουόλο), Ουμούτ Μεράς (Μπούρσασπορ), Εμρέ Τασντεμίρ (Γαλατασαράι), Χασάν Αλί Καλντιρίμ (Φενερμπαχτσέ)

      Μέσοι: Τσενγκίζ Ουντέρ (Ρόμα), Αμπντουλκαντίρ Ομούρ (Τραμπζονσπόρ), Ντενίζ Τουρούτς (Καϊσέρισπορ), Ντορουκάν Τοκόζ (Μπεσίκτας), Εφεκάν Καρατσά (Αλάνιασπορ), Εμρέ Μπελόζογλου , Ιρφάν Καν Καχβετσί, Μαχμούτ Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ), Ογκουζάν Οζιακούπ (Μπεσίκτας), Οζάν Τουφάν (Αλάνιασπορ), Γιουνούς Μάλι (Βόλφσμπουγκ), Γιουσούφ Γιαζίτσι (Τραμπζονσπόρ), Χακάν Τσαλχάνογλου (Μίλαν), Ομέρ Αλί Σαχινέρ (Κόνιασπορ)

      Επιθετικοί: Μπουράκ Γιλμάζ,Γκιουβέν Γιαλτσίν (Μπεσίκτας), Ενές Ουνιάλ (Βαγιαδολίδ), Κενάν Καραμάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

      ΓΑΛΛΙΑ

      Είναι το ξεκάθαρο φαβορί του ομίλου και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Στα πρώτα δύο παιχνίδια κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία τόσο τη Μολδαβία (4-1) όσο και την Ισλανδία (4-0). Με τις εμφανίσεις της δείχνει ότι δεν μπορεί να απειληθεί από κανέναν στον όμιλο.

      Την προηγούμενη Κυριακή έδωσε φιλικό παιχνίδι με τη Βολιβία την οποία και κέρδισε με 2-0 με σκόρερ τους Λεμάρ και Γκριζμάν στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρητικά σήμερα παίζει το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου απέναντι σε μία μαχητική ομάδα με καυτή έδρα. Ακολουθεί ακόμα μία εκτός έδρας αναμέτρηση την Τρίτη (11/6) απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, την Ανδόρα. Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της έχει δώσει έναν αέρα ανωτερότητας τον οποίο και βγάζει στο γήπεδο.

      «Δεν ξέρω αν είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι. Δεν είναι φανερό τη δεδομένη στιγμή. Είμαστε στο τέλος της σεζόν με τους παίκτες να έχουν τελειώσει τα πρωταθλήματα τους σε διαφορετικές στιγμές. Τους προειδοποίησα ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Από τα δύο παιχνίδια της Τουρκίας που είδα είναι μία ομάδα με ωριμότητα που της αρέσει να κρατάει τη μπάλα και έχει ένα πολύ έμπειρο προπονητή», επισήμανε ο Ντιντιέ Ντεσάν.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του μέσου Καντέ (Τσέλσι) με τον Ντεσάμπ να μην καλεί κάποιο αντικαταστάτη του. Χτύπησε ο Εμπαπέ στο φιλικό με τη Βολιβία, προλαβαίνει ωστόσο το σημερινό παιχνίδι.

      Η αποστολή της Γαλλίας:

      Τερματοφύλακες Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Αλφόνς Αρεολά (Παρί Σ.Ζ.), Μπενζαμέν Λεκόμτ (Μοντπελιέ), Μάικ Μενιό (Λιλ)

      Αμυντικοί: Μπενζαμέν Παβάρ (Στουτγάρδη), Φερλάν Μεντί,Λεό Ντιμπουά (Λιόν), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Σαμουέλ Ουμτιτί (Μπαρτσελόνα), Κλεμάν Λενγκλέ , Λούκας Ντιν (Εβερτον), Κουρτ Ζουμά (Τσέλσι)

      Μέσοι: Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπλεζ Ματουιντί (Γιουβέντους), Μούσα Σισοκό (Τότεναμ), Τανγκί Ν’Ντομπελέ (Λιόν)

      Επιθετικοί: Αντουάν Γκριζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τόμας Λεμάρ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ολιβιέ Ζιρού (Τσέλσι), Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σ.Ζ.), Κίνγκλεϊ Κομάν (Μπάγερν), Φλοριάν Τοβάν (Μαρσέιγ), Βισάμ Μπεν Γεντέρ (Σεβίλλη)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Φαβορί η Γαλλία και σε πολύ καλή κατάσταση, όμως και από την άλλη η Τουρκία διανύει μία περίοδο φορμαρίσματος και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Θα προτιμούσα το διπλό σε υψηλότερες τιμές γι΄αυτό το λόγο θα πάω με τα γκολ και θα επιλέξω το over καθώς πιστεύω ότι οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο.

      FACTS

      • Η ομάδα Τουρκία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 5.50 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Τουρκία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 5.25 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        38 Γαλλία 10 25 8 1 1 25:6
        39 Τουρκία 10 23 7 2 1 18:3
      8ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Γαλλία 10 25 8 1 1 25:6
        2 Τουρκία 10 23 7 2 1 18:3
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες