11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλλία - Κροατία

Προϊστορία

13/6/2022 ΓαλλίαΚροατία 0 - 1
6/6/2022 ΚροατίαΓαλλία 1 - 1
14/10/2020 ΚροατίαΓαλλία 1 - 2
8/9/2020 ΓαλλίαΚροατία 4 - 2
15/7/2018 ΓαλλίαΚροατία 4 - 2
29/3/2011 ΓαλλίαΚροατία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 842,006 84.7%
X
€ 68,793 6.9%
2
€ 83,750 8.4%
Over
€ 71,080 57.0%
Under
€ 53,554 43.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

203 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

0

52%

Κατοχή μπάλας

48%

0

Οφσάιντ

3

2

Αποκρούσεις

3

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

3

18

Σέντρες

8

4

Αλλαγές

4

12

Φάουλ

10

0

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

0

28

Πλάγια Άουτ

9

13

Εκτελέσεις Φάουλ

12

2

Ελεύθερα Λακτίσματα

9

16

Προσπάθειες Για Γκολ

4

7

«Κομμένα» Σουτ

1

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de France
  • Χωρητικότητα: 81338
  • Θεατές: 77410
Για την πρώτη τους νίκη οι «μπλε»

Για την πρώτη τους νίκη οι «μπλε»

Η Γαλλία υποδέχεται την Κροατία για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Nations League. Από εκτός έδρας ισοπαλία με την Αυστρία προέρχονται οι «μπλε», από εκτός έδρας νίκη επί της Δανίας η «Χρβάτσκα» αντίστοιχα.

* Σε εννιά αναμετρήσεις τους στο παρελθόν η Γαλλία δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα από τους Κροάτες, έχοντας ρεκόρ 6-3-0, με πιο πρόσφατο το 1-1 της μεταξύ τους αναμέτρησης την περασμένη εβδομάδα.

Ήταν καλύτερη στην Αυστρία αλλά τελικά πρέπει να αισθάνεται τυχερή που κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό μετά το τελικό 1-1. Η Γαλλία είχε από την αρχή τον έλεγχο του ματς, «άγγιξε» το γκολ με τοξ Μπενζεμά να μην μπορεί να νικήσει εξ επαφής τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 18' αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πρώτη φάση που απειλήθηκε στο 38'. Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Εμπαπέ έκανε ακόμα πιο επιθετικούς του Παγκόσμιοους Πρωταθλητές, που «στρίμωξαν» στο 1/4 του γηπέδου τους Αυστριακούς, με το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται τελικά και τρομερή εκτέλεση του σταρ της Παρί Σε Ζερμέν σε τετ-α-τετ στο 83', ενώ στο 87' ο ίδιος «σημάδεψε» το δοκάρι, μη μπορώντας τελικά να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του.

Για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη έμειναν οι Γάλλοι, που είναι ουραγοί στον όμιλό τους και σε περίπτωση, που δεν καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο θα αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά ακόμα και την πιθανότητα υποβιβασμού στην League B.

«Διανύουμε μία περίοδο που πνευματικά και σωματικά δεν είμαστε στην καλύτερή μας φάση ως ομάδα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας πως μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να παρουσιάσουμε την πραγματική μας εικόνα κόντρα στην Κροατία, κερδίζοντας ξανά την αυτοπεποίθησή μας» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες και εκτός αποστολή ο χαφ Καντέ (Τσέλσι), όπως και ο αμυντικός Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), ο μέσος Πογκμπά (ελεύθερος) και ο επιθετικός Ζιρού (Μίλαν). Αμφίβολος ο επιθετικός Γκριεζμάν (Ατλέικο Μαδρίτης).

Η αποστολή της Γαλλίας:

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μενιάν (Μίλαν)

Αμυντικοί: Ιμπραΐμα Κονατέ(Λίβερπουλ), Ντίνιε (Έβερτον), Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου) Λ. Ερναντέζ (Μπάγερν Μονάχου), Τ. Ερναντέζ (Μίλαν), Κουντέ (Σεβίλλη), Σαλιμπά (Μαρσέιγ), Κλάους (Λανς), Κιμπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν)

Μέσοι: Καντέ (Τσέλσι), Ραμπιό (Γιουβέντους), Τσουαμενί (Μονακό), Γκεντουζί (Μαρσέιγ) Καμαρά (Αστον Βίλα)

Επιθετικοί: Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Μπενζεμά (Ρεάλ), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κομάν (Μπάγερν), Μπεν Γιεντέρ (Μονακό), Ντιαμπί (Λεβερκούζεν), Ενκουκού (Λειψία)

Έκανε σεφτέ στις νίκες στην διοργάνωση με το 1-0 επί της Δανίας στην Κοπεγχάγη. Οι Κροάτες αν και βρέθηκαν εκτεθειμένοι σε 2-3 περιπτώσεις στο πρώτο μέρος ευτύχησαν να μην δεχθούν γκολ, επιλέγοντας επιθετικά να πάνε σε πιο χαμηλό τέμπο και να «ξεμυτίσουν» μετά το 60' με τον Μόντριτς να προσπαθεία με εμπνεύσεις να δημιουργήσει κάτι καλό. Στο 62' ο γκολκίπερ των Δανών σταμάτησε τον άσο της Ρεάλ, στο 68' η μπάλα κόντραρε μετά από σουτ του Πάσαλιτς μέσα από την περιοχή, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων πλσάροντας από κοντά και ανοίγοντας το σκορ για την «Χρβάτσκα», που «έσβησε» στην συνέχεια τον ρυθμό του ματς και με εξαίρεση ένα επικίνδυνο συρτό σουτ στις καθυστερήσεις δεν απειλήθηκε ξανά από την Δανία.

Μεικτά σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός πως μετά το ματς στην Κοπεγχάγη, 6 παίκτες, μεταξύ των οποίνω και ο Λούκα Μόντριτς βρέθηακν σε νυχτερινό μαγαζί διασκεδάζοντας ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Ναι δεν έχουμε κερδίσει ποτέ την Γαλλία, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω για παραδόσεις και αριθμούς. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και συγκεντρωμένοι και τότε θα αυξήσουμε τις πιθανότητές μας να φύγουμε με κάτι καλό από το ματς» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα με τους μπακ Σόσα (Στουτγκάρδη) και Μπάρισιτς (Ρέιντζερς) μόνο να παραμένουν εκτός.

Η αποστολή της Κροατίας

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ιβουσιτς (Οσιγιεκ), Λάμπροβιτς (Ριέκα)

Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Βρσάλκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τσάλετα-Σαρ (Μαρσέιγ), Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Σόσα (Στουτγάρδη), Πόνγκρατιτς (Ντόρτμουντ), Στάνισιτς (Μπάγερν), Ερλιτς (Σπέτσια), Σούταλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόβασιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Γουέστ Χαμ), Μάγερ (Ρεν), Γιάκιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Ιβάνουσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σούτσιτς (Σάλτσμπουργκ)

Επιθετικοί: Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Ορσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Αντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γαλλία ήρθε η ώρα να πάρει το πρώτο της τρίποντο, αφού είναι και θέμα πρεστίζ το να μην τερματίσει τελευταία στον όμιλο και παράλληλα να διεκδικήσει την πρώτη θέση ως το τέλος. Ο άσος των «μπλε» πάντως είναι χαμηλά και θα προτιμήσω το ποντάρισμα στο Over 2,5, αφού θεωρώ πως θα «ξεσπάσει» κόντρα στους Κροάτες, οι οποίοι δεν αποκλείεται να βρουν κάποιο γκολ και να κάνουν πιο εύκολη την πραγματοποίηση της επιλοφής μας.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Κροατία 6 13 4 1 1 8:6
  3 Γαλλία 6 5 1 2 3 5:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +2.07% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.57% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες