Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Ουαλία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 5,315,685 87.3%
X
€ 433,189 7.1%
2
€ 341,074 5.6%
Over
€ 224,310 32.0%
Under
€ 477,016 68.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

218 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico, Rome
  • Χωρητικότητα: 70634
  • Θεατές: 11541
Ξεκουράζει παίκτες ο Μαντσίνι

Ξεκουράζει παίκτες ο Μαντσίνι

Η Ιταλία υποδέχεται στο «Ολίμπικο» την Ουαλία και της αρκεί ένας βαθμός για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου. Με νίκη οι «δράκοι» θα τερματίσουν αυτοί πρώτοι, ενώ ακόμα και με ήττα, δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

«Ολίμπικο», Ρώμη. Με σχεδόν 16.000 θεατές.

* Τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου. Προκρίθηκε η Ιταλία που έχει κάνει το 2x2 και θέλει ένα βαθμό για την πρωτιά. Η Ουαλία με 4 βαθμούς ουσιαστικά έχει προκριθεί, ενώ με νίκη θα τερματίσει αυτή πρώτη. Θα προκριθεί ως 2η ακόμα κι αν χάσει στο σημερινό εφόσον κρατήσει τη διαφορά τερμάτων σε ενδεχόμενη νίκη της Ελβετίας επί της Τουρκίας (+2 η Ουαλία, -3 η Ελβετία). Ο πρώτος του ομίλου θα παίξει στο Λονδίνο με τον δεύτερο του 3ου ομίλου, ενώ ο δεύτερος του ομίλου θα παίξει στο Άμστερνταμ με τον δεύτερο του 2ου ομίλου.

ΙΤΑΛΙΑ

Μετά την Τουρκία, φιλοδώρησε με τριάρα και τους Ελβετούς (3-0) στο «Ολίμπικο» κι έγινε η πρώτη ομάδα που «σφράγισε» την πρόκριση στους «16». Ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που κυριάρχησε στο παιχνίδι και είχε σε μεγάλη ημέρα τον Λοκατέλι ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (26’, 52’). Το σκορ έκλεισε ο Ιμόμπιλε (89’), μετουσιώνοντας σε γκολ τη μία από τις τρεις σημαντικές ευκαιρίες του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναμφίβολα από τις ομάδες που έχουν κλέψει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις στη διοργάνωση, με αποτέλεσμα να δίνεται πλέον 2ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου από τις στοιχηματικές. Τρέχει εντυπωσιακό σερί 10 διαδοχικών νικών, σε φιλικά και επίσημα, με 31 γκολ ενεργητικό και 0 παθητικό, αλλά και αήττητο 29 αγώνων (24-5-0). Η τελευταία ήττα της ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου του 2018 απέναντι στην Πορτογαλία. Αν μάλιστα δεν ηττηθεί στο σημερινό, τότε θα ισοφαρίσει το κορυφαίο αήττητο ρεκόρ της ιστορία της, που κρατάει από τον Ιούλιο του 1939.

Το σημερινό παιχνίδι με την Ουαλία θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου, με την ίδια να θέλει ένα βαθμό για να τερματίσει πρώτη. Πάντως στα Μέσα της Ιταλίας έχει γίνει αρκετή κουβέντα για το αν συμφέρει την «σκουάτρα ατζούρα» να τερματίσει στην δεύτερη θέση του γκρουπ αντί για την πρώτη. Σε περίπτωση που η Ιταλία τερματίσει πρώτη, θα βρει στους «16» λογικά μια εκ των Ουκρανία/Αυστρία κι εφόσον προκριθεί ενδέχεται να παίξει με το Βέλγιο στους «8» και την Γαλλία στους «4», δηλαδή δύο από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο. Αντίθετα, αν τερματίσει 2η στον όμιλο, τότε στους «16» θα παίξει με μια εκ των Φινλανδία/Ρωσία/Δανία, ενώ στους «8» θα βρει ενδεχομένως την Ολλανδία.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του έχει μικρότερο κίνητρο να κερδίσει το σημερινό, ωστόσο ο Ιταλός εκλέκτορας ήταν ξεκάθαρος: «Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Αυτές είναι οι αρχές μας και θα τις υπερασπιστούμε. Η Ουαλία είναι δύσκολη ομάδα να παίξεις απέναντι της. Παίζουν για χρόνια στα υψηλότερα επίπεδα κι έχουν ποιοτικούς παίκτες. Είναι βρετανική ομάδα, δυνατή σωματικά και μη ξεχνάμε ότι έφτασε στα ημιτελικά στο προηγούμενο Euro. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Η Ουαλία έχει παίκτες όπως οι Μπέιλ, Ράμσεϊ, Άλεν, παίκτες με καλή τεχνική. Συνδυάζουν τεχνική με τη κλασσική βρετανική δύναμη».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ με μυϊκό τραυματισμό ο βασικός στόπερ Κιελίνι (Γιουβέντους). Ο Μαντσίνι προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, και το ιταλικό RAI ανέφερε πως ο Ιταλός δοκίμασε ενδεκάδα με επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο μέσος Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν) δεν έπαιξε στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά όπως αποκάλυψε ο Μαντσίνι θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Ο Κριστάντε δοκιμάστηκε αντί του Μπαρέλα στον άξονα, Μπερναντέσκι, Μπελότι και Πεσίνα ενδέχεται να καλύψουν τις τρεις θέσεις της επίθεσης, ενώ στην άμυνα Τολόι και Έμερσον ενδέχεται να ξεκουράσουν τους Ντι Λορέντσο και Φλορέντσι.

Πιθανή Ενδεκάδα: Ντοναρούμα – Τολόι, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Έμερσον – Κριστάντε, Ζορζίνιο, Βεράτι – Μπερναντέσκι, Μπελότι, Πεσίνα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), Σαλβατόρε Σιρίγκου (Τορίνο)

Αμυντικοί: Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν),Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), Ραφαέλ Τολόι (Αταλάντα), Έμερσον (Τσέλσι)

Μέσοι: Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Μπρίαν Κριστάντε (Ρόμα), Μάνουελ Λοκατέλι (Σασουόλο), Γκαετάνο Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Ματέο Πεσίνα (Αταλάντα), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζορζίνιο (Τσέλσι).

Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Ντομένικο Μπεράρντι (Σασουόλο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους),Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Τζιάκομο Ρασπαντόρι (Σασουόλο).

ΟΥΑΛΙΑ

Κέρδισε δίκαια με 2-0 την Τουρκία στο Μπακού και βρίσκεται πλέον αγκαλιά με την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Ανώτερη από την αντίπαλο της στο πρώτο μέρος, σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ράμσεϊ και στην τρίτη ο άσος της Γιουβέντους δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-0 στο 42’. Γλίτωσε την ισοφάριση στο 54’ μετά από ολιγωρία σε στατική φάση και στη συνέχεια είχε ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι με τον Μπέιλ (61’) για να «κλειδώσει» το ματς. Δεν τα κατάφερε και λίγο έλειψε να το πληρώσει στο 87’ ξανά από στατική φάση, αλλά ο γκολκίπερ της αντέδρασε σωστά. Εν τέλει στο 90+5’ ο Μπέιλ έδωσε πάρε-βάλε στον Ρόμπερτς κι αυτός από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η ισοπαλία με την Ελβετία (1-1) στην πρεμιέρα του ομίλου και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Ιταλία, αλλά και στο +3 από την 3η Ελβετία. Ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, αφού ακόμα κι αν χάσει, θα τερματίσει 2η αν κρατήσει τη διαφορά τερμάτων σε ενδεχόμενη νίκη της Ελβετίας (+2 η Ουαλία, -3 η Ελβετία). Με δική της νίκη στη Ρώμη, θα τερματίσει αυτή πρώτη και θα δώσει το ματς των «16» στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, ενώ αν τερματίσει δεύτερη θα παίξει στο Άμστερνταμ.

Πηγαίνει χωρίς άγχος στο σημερινό, αφού είναι ήδη πετυχημένη με την πρόκριση στα νοκ-άουτ για δεύτερη σερί διοργάνωση μετά από αυτή του 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, όπου είχε φτάσει ως τους «4». Το αρνητικό είναι ότι έκανε μεγάλο ταξίδι από το Μπακού στην Ρώμη για το φινάλε της φάσης των ομίλων, ωστόσο μοιάζει να έχει λίγο μεγαλύτερο κίνητρο στο σημερινό, καθώς αν τερματίσει πρώτη στον όμιλο θα δώσει το πρώτο νοκ-άουτ ματς στο «Γουέμπλεϊ» κι έτσι θα έχει θερμή υποστήριξη του κόσμου αφού θα είναι σα να παίζει στην έδρα της.

Εν όψει του σημερινού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέιτζ δήλωσε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πλάνα για το που θα παίξουμε, μιας και ακόμα δεν έχουμε προκριθεί. Εάν οι 4 βαθμοί θα είναι αρκετοί για την πρόκριση, τότε έξοχα. Κόντρα στην Ιταλία θα διαλέξουμε ομάδα που θα τα δώσει όλα για να κερδίσει. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια κι αυτό δεν θα αλλάξει την Κυριακή. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε αλλά ξέρω ότι τα παιδιά είναι ικανοί να το κάνουμε», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος αποθέωσε τους παίκτες του και έκανε ειδική μνεία σε Ράμσεϊ και Μπέιλ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα.

Πιθανή Ενδεκάδα: Γουόρντ – Ρόμπερτς, Μέφαμ, Ρόντον, Ντέιβις – Αλεν, Μόρελ – Μπέιλ, Ράμσεϊ, Τζέιμς – Μουρ

Η αποστολή της Ουαλίας:

Τερματοφύλακες: Γουέιν Χένεσι (Κρίσταλ Πάλας), Ντάνι Γουόρντ (Λέστερ), Άνταμ Ντέιβις (Στόουκ)

Αμυντικοί: Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Τζο Ρόντον (Τότεναμ), Κρις Μέρφαμ (Μπόρνμουθ) Ρις Νόρινγκτον-Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Νέκο Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Τομ Λόκιερ (Λούτον), Κρις Γκάντερ (Τσάρλτον), Κόνορ Ρόμπερτς (Σουόνσι). Μpεν Καμπάνγκο (Σουόνσι)

Μέσοι: Τζo Άλεν (Στόουκ), Τζο Μόρελ (Λούτον), Έιθαν Αμπάντου (Τσέλσι), Μάθιου Σμιθ (Μάντσεστερ Σίτι), Τζόναθαν Γουίλιαμς (Κάρντιφ), Άαρον Ράμσεϊ (Γιουβέντους), Ντίλαν Λέβιτ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρούμπιν Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Ντέιβιντ Μπρουκς (Μπορνμουθ)

Επιθετικοί: Κίφερ Μουρ (Κάρντιφ), Χάρι Γουίλσον (Κάρντιφ), Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντέιβιντ Μπρουκς (Μπόρνμουθ), Τάιλερ Ρόμπερτς (Λιντς)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ιταλία εντυπωσιάζει στο τουρνουά και με δύο τριάρες κόντρα σε Τουρκία και Ελβετία έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους «16». Της αρκεί ένας βαθμός στο σημερινό για να «σφραγίσει» την πρωτιά, αν κι έχει γίνει αρκετή κουβέντα στα Μέσα της χώρας για το αν τη συμφέρει να χάσει στο σημερινό και να τερματίσει 2η αφού έτσι θα έχει θεωρητικά πιο βατό δρόμο στα νοκ-άουτ. Αν συμβεί αυτό θα χάσει πάντως την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ιστορικό αήττητο σερί 30 αγώνων που κρατάει από το 1939! Ο Μαντσίνι ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη στο σημερινό αλλά ο ίδιος αναμένεται να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του. Από την άλλη, η Ουαλία κατεβαίνει χωρίς άγχος αφού ακόμα κι αν ηττηθεί, δύσκολα θα χάσει την 2η θέση. Το δέλεαρ για τη νίκη πάντως είναι μεγάλο για τους φιλοξενούμενους, αφού αν τερματίσουν πρώτοι θα δώσουν το ματς των «16» στο Λονδίνο αντί για το Άμστερνταμ κι έτσι χιλιάδες Ουαλοί θα κατακλύσουν το «Γουέμπλεϊ». Χαμηλά ο άσος με δεδομένο ότι οι «ατζούρι» θα κατέβουν με αρκετές αλλαγές, καλή εναλλακτική τα 2-3 γκολ που έχει επιβεβαιωθεί και στα 4 παιχνίδια των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

FACTS

  • Η ομάδα Ιταλία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ιταλία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.46 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ιταλία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.08 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ιταλία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.99 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ουαλία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.59 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 1ος όμιλος
  1 Ιταλία 3 9 3 0 0 7:0
  2 Ουαλία 3 4 1 1 1 3:2
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
20/6/2021
Ιταλία
Ουαλία
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.27% έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο 9Iceberg11, με το υψηλότερο yield +12.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες