9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Ουαλία

19/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 272
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 312 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουαλία - Τουρκία στις 21/11/2023

Προϊστορία

21/11/2023 ΟυαλίαΤουρκία 1 - 1
19/6/2023 ΤουρκίαΟυαλία 2 - 0
16/6/2021 ΤουρκίαΟυαλία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 717,783 82.9%
X
€ 90,678 10.5%
2
€ 57,053 6.6%
Over
€ 22,918 45.3%
Under
€ 27,710 54.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

284 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

1

5

Σουτ εκτός εστίας

3

74%

Κατοχή μπάλας

26%

3

Οφσάιντ

0

4

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

1

3

Κόρνερ

2

15

Φάουλ

9

4

«Κομμένα» Σουτ

5

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Samsun Yeni 19 Mayis Stadyumu
  • Χωρητικότητα: 33919
  • Θεατές: 28766
Ευκαιρία για τους γηπεδούχους στην «καυτή» Σαμσούντα

Ευκαιρία για τους γηπεδούχους στην «καυτή» Σαμσούντα

Η Τουρκία αντιμετωπίζει την Ουαλία στην 4η αγωνιστική του του 4ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Από νίκη στην έδρα της Λετονίας προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι «δράκοι» ηττήθηκαν εντός έδρας από την Αρμενία.

* Sold Out το ματς.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έπαιξε με τη... φωτιά και γλίτωσε οριακά δραπετεύοντας από τη Λετονία, όπου επικράτησε με 3-2 σε ένα ματς με δραματικό φινάλε. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο 22' με τον Μπαρντακτσί και ήλεγξαν τον ρυθμό καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, με αποτέλεσμα να φαίνεται πως θα έχουν εύκολο βράδυ. Στο 51' όμως δέχθηκαν αναπάντεχα την ισοφάριση και πιέστηκαν στα επόμενα λεπτά με τον Γκιουνόκ να τους κρατά «όρθιους» με μεγάλες επεμβάσεις σε δύο περιπτώσεις και τον Τσενγκίζ-Ουντέρ τελικά στο 61' να τους δίνει εκ νέου το προβάδισμα, που κράτησαν ως το 90'+4' όταν και υπέστησαν -προσωρινά όπως αποδείχθηκε- «έμφραγμα» δεχόμενοι ξανά την ισοφάριση. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι φιλοξενούμενοι είπαν την τελευταία λέξη καθώς ο Καχβετσί με κεφαλιά στο 90'+5' τους «λύτρωσε» χαρίζοντάς τους τη νίκη.

Πολύτιμο τρίποντο για την Τουρκία που έφτασε τους 6 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή του 4ου ομίλου, έχοντας όμως αγώνα περισσότερο από την Κροατία, από την οποία είχε ηττηθεί στη 2η αγωνιστική. Με νίκη σήμερα πάντως γίνεται ακλόνητο φαβορί τουλάχιστον για τη 2η θέση, που οδηγεί στην τελική φάση, καθώς οι Ουαλοί θα τεθούν ουσιαστικά νοκ άουτ. «Συναγερμός» στις τάξεις των φιλάθλων, που αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά το γήπεδο της Σαμσούντας, όπου διεξάγεται το παιχνίδι.

Το ματς με την Ουαλία μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για την πορεία μας στον όμιλο και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, αφού πρόκειται για μία πιο ποιοτική ομάδα από τη Λετονία και αντίστοιχα λάθη με αυτά που κάναμε εκεί δεν θα συγχωρεθούν» δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Τούρκων, Στεφάν Κουντζ.

Αγωνιστικά νέα: Επτά οι διαφορετικοί παίκτες σε σχέση με τους αγώνες του Μαρτίου. Πιο σημαντικά τα προβλήματα του επιθετικού Τοσούν (Μπεσίκτας) και του επίσης προωθημένου Ουνάλ (Χετάφε).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκιουνόκ (Μπεσίκτας), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ), Σενγκεζέρ (Μπασακσεχίρ)

Αμυντικοί: Τσελίκ (Ρόμα), Ντεμιράλ (Αταλάντα), Σογιοντσού (Λέστερ), Ελμάλι (Τραμπζονσπόρ), Καμπάκ (Χόφενχαϊμ), Ακαϊντίν (Φενέρμπαχτσε), Καντιόγλου (Φενέρμπαχτσε), Οζκατσάρ (Βαλένθια), Μπαρντακτσί (Γαλατάσαραϊ)

Μέσοι: Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Γιούκσεκ (Φενέρμπαχτσε), Οζτσάν (Ντόρτμουντ), Κιουκτσού (Μπενφίκα), Καχβετσί (Φενέρμπαχτσε), Ουτσάν (Μπεσίκτας), Γκιουλέρ (Φενέρμπαχτσε)

Επιθετικοί: Ακτούρκογλου (Γαλατάσαραϊ), Ναγίρ (Ουμρανίγεσπορ), Μποζόκ (Τραμπζονσπόρ), Γιλμάζ (Γαλατάσαραϊ), Ουντέρ (Μαρσέιγ), Καραμάν (Σάλκε)

Ήττα σοκ και πισωγύρισμα ήταν αυτή που υπέστη εντός έδρας από την Αρμενία με 4-2. Οι «δράκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με τον Τζέιμς στο 10', αλλά η συνέχεια ήταν αναπάντεχα καταστροφική, αφού δύο ολιγωρίες της άμυνας στο 19' και στο 30' έφεραν... τούμπα το σκορ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ιδιαίτερα με την έναρξη της επανάληψης, αλλά ένα τρίτο γκολ στο 66' τους «έκοψε» τα πόδια. Παρ' όλα αυτά στο 72' ο Γουίλσον μείωσε σε 3-2, αλλά τρία λεπτά αργότερα πιάστηκε ξανά στον... ύπνο με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται και να σκοράρουν, ενώ η αποβολή του Μουρ στο 78' ουσιαστικά έδωσε τέλος στις όποιες ελπίδες των Ουαλών να ανατρέψουν την κατάσταση.

Επώδυνο αποτέλεσμα για την ομάδα του Ρομπ Πέιτζ, που είχε ξεκινήσει με ισοπαλία στην Κροατία και εντός έδρας νίκη επί της Λετονίας τον όμιλο, αλλά πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Με 4 βαθμούς, αν τυχόν ηττηθεί σήμερα θα βρεθεί στο καναβάτσο, αν και μπορεί να ελπίζει ποντάροντας στο γεγονός πως θα έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα με Τουρκία και Κροατία εκτός έδρας.

Δύσκολη αποδεικνύεται πάντως η μετάβαση στην μετά Μπέιλ εποχή για τους «δράκους», που έχουν διάθεση και μαχητικότητα αλλά δεν έχουν βρει ακόμα σημείο αναφοράς.

Στην προσπάθεια ανανέωσης που γίνεται και στη δουλειά στις προπονήσεις στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «δράκων», Ρομπ Πέιτζ, που τόνισε πως εμπειρίες όπως αυτή με την Αρμενία είναι διδακτικές και θα «ατσαλώσουν» τους παίκτες του.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο επιθετικός Μουρ (Μπόρνμουθ) που αποβλήθηκε στο ματς με την Αρμενία. Εκτός έχουν μείνει πέντε ποδοσφαιριστές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες τον Σεπτέμβριο, με σημαντικότερο τονο αμυντικό Λόκιερ (Λούτον).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χένεσι (Νότιγχαμ Φόρεστ), Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Αμυντικοί: Μπ. Ντέιβις (Τότεναμ), Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Μέπαμ (Μπόρνμουθ), Ρόντον (Τότεναμ), Γουίλιαμς (Σουόνσι), Φοξ (Στόουκ), Λόου (Μπρίστολι Σίτι)

Μέσοι: Ράμσεϊ (Νις), Γουίλσον (Φούλαμ), Αμπαντού (Σπέρτσια), Μόρελ (Πόρτσμουθ), Μπρουκς (Μπόρνμουθ), Κούπερ (Σουόνσι), Τζέιμς (Μπέρμιγχαμ), Χάρις (Φούλαμ)

Επιθετικοί: Ντ. Τζέιμς (Λιντς), Μουρ (Μπόρνμουθ), Τζόνσον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μπράντσο (Μίλγουολ), Μπρόουντχεντ (Ίπσουιτς), Κάλεν (Σουόνσι)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με τη βοήθεια των οπαδών της η Τουρκία μπορεί να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του 5ου ομίλου. Οι Ουαλοί έδειξαν σε τραγική κατάσταση κόντρα στους Αρμένιους, όπου η άμυνά τους παρέπαιε και μπορεί στον ρόλο του αουτσάιντερ να αποδίδουν καλύτερα, αλλά θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα οι Τούρκοι θα πάρουν τη νίκη, παρ' ότι ούτε αυτοί έπεισαν ιδιαίτερα στο ματς με τη Λετονία, φεύγοντας ωστόσο νικητές από τη Ρίγα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  1 Τουρκία 8 17 5 2 1 14:7
  3 Ουαλία 8 12 3 3 2 10:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pitheios με το υψηλότερο yield +3.77% έπαιξε: X
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο pitheios, με το υψηλότερο yield +58.97% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες