7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Μάλτα

Προϊστορία

14/10/2023 ΙταλίαΜάλτα 4 - 0
26/3/2023 ΜάλταΙταλία 0 - 2
13/10/2014 ΜάλταΙταλία 0 - 1
26/3/2013 ΜάλταΙταλία 0 - 2
11/9/2012 ΙταλίαΜάλτα 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 577,836 98.4%
X
€ 7,196 1.2%
2
€ 2,297 0.4%
Over
€ 21,752 45.6%
Under
€ 25,978 54.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

163 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

0

7

Σουτ εκτός εστίας

0

66%

Κατοχή μπάλας

34%

2

Οφσάιντ

0

0

Αποκρούσεις

0

0

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

12

Κόρνερ

1

21

Σέντρες

3

5

Αλλαγές

5

13

Φάουλ

12

3

Ασίστ

0

1

Αντεπιθέσεις

0

15

Πλάγια Άουτ

17

12

Εκτελέσεις Φάουλ

15

1

Ελεύθερα Λακτίσματα

10

16

Προσπάθειες Για Γκολ

2

5

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio San Nicola
  • Χωρητικότητα: 58270
  • Θεατές: 56186
Σε πρώτο πλάνο το σκάνδαλο

Σε πρώτο πλάνο το σκάνδαλο

Η Ιταλία υποδέχεται τη Μάλτα για την 7η αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών. Περίεργο το κλίμα στην Ιταλία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Υποδέχτηκε την Ουκρανία την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση και μπορεί να αγχώθηκε αλλά πήρε τη νίκη με 2-1 και παρέμεινε «ζωντανή». Μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρασπαντόρι στο 10’ και δύο λεπτά μετά ο Φρατέζι βρήκε στόχο και άνοιξε το σκορ. Στο 29’ μάλιστα ο μέσος της Ίντερ σκόραρε ξανά δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία βέβαια δέχτηκε το γκολ στο 41’. Ήταν βέβαια καλύτερη από την αντίπαλο της, άξιζε ακόμη ένα γκολ δεν το βρήκε όμως κράτησε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη με τον Σπαλέτι στον πάγκο της και ήρθε σε ένα άκρως καθοριστικό σημείο. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για την ίδια, ανέβηκε στη 2η θέση αλλά ισοβαθμεί στους επτά βαθμούς μαζί με την Ουκρανία και τη Βόρεια Μακεδονία. Έδειξε χαρακτήρα αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σήμερα βέβαια δίνει το πιο εύκολο της παιχνίδι, δεν τίθεται θέμα αποτελέσματος και το μυαλό της ίσως είναι ήδη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αγγλία την ερχόμενη Τρίτη. Αντιμετωπίζει όλους τους άμεσους αντιπάλους της έπειτα, όμως η ίδια είναι το φαβορί και αυτό πρέπει να παρουσιάζει και στο γήπεδο. Η εικόνα της με την Ουκρανία ήταν ενθαρρυντική, θα μπορούσε απλά να ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική της προσπάθεια.

Στο εσωτερικό της ωστόσο υπάρχει αναταραχή μετά την αποκάλυψη για πιθανή εμπλοκή σε παράνομο στοιχηματισμό τόσο του Σάντρο Τονάλι όσο και του Νικολό Τζανιόλο. Αμφότεροι έδωσαν καταθέσεις στην αστυνομία και αποφασίστηκε να αποχωρήσουν από την αποστολή. Οι πληροφορίες βέβαια σκάνε κάθε ώρα στη γείτονα χώρα και υπάρχουν φήμες για πάνω από 50 ονόματα εμπλεκόμενων ποδοσφαιριστών, με αυτό του Ζαλέφσκι να έχει γίνει ήδη επίσης γνωστό.

«Ήταν μία δύσκολη νύχτα, διαφορετική επειδή υπήρχε αγωνία για ό,τι έχει γίνει όλη η ομάδα ήταν κοντά στον Τζανιόλο και τον Τονάλι και λυπάμαι για ό,τι έγινε. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, είναι σωστό να τους βοηθήσουμε να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους αλλά είναι σημαντικό και η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά τους και αν έχουν κάνει κάποιο λάθος να το πληρώσουν», επισήμανε ο κόουτς Σπαλέτι.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε ο εξτρέμ Κιέζα (Γιουβέντους) και αποχώρησε από την αποστολή. Σημαντική η απουσία του τραυματία φορ Ιμόμπιλε (Λάτσιο), δεν κλήθηκε ο φορ Ρετέγκι που έχει δείξει πολύ καλή εικόνα έως τώρα αλλά είναι τραυματίας. Έμειναν εκτός σε σχέση με το προηγούμενο ο μπακ Σπινατσόλα (Ρόμα), ο μέσος Πεσίνα (Μόντσα). Στη θέση των Ζανιόλο και Τονάλι κλήθηκαν οι Ελ Σαράουι (Ρόμα) και Μποναβεντούρα (Φιορεντίνα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μέρετ (Νάπολι), Βικάριο (Τότεναμ)

Αμυντικοί: Νταρμιάν (Ίντερ), Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Μπαστόνι (Ίντερ), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Ντιμάρκο (Ίντερ), Σκαλβίνι (Αταλάντα) , Ατσέρμπι (Ίντερ), Μαντσίνι (Ρόμα), Ουντότζιε (Τότεναμ)

Μέσοι: Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Λοκατέλι (Γιουβέντους), Φρατέζι (Ίντερ), Μποναβεντούρα (Φιορεντίνα

Επιθετικοί: Ρασπαντόρι (Νάπολι), Τζανιόλο (Άστον Βίλα), Γκνόντο (Λιντς), Ρετέγκι (Τζένοα), Κεν (Γιουβέντους), Ορσολίνι (Μπολόνια), Σκαμάκα (Αταλάντα), Ζακάνι (Λάτσιο), Ελ Σαράουι (Ρόμα)

Ξέρει πως είναι με διαφορά η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, έχει παλέψει βέβαια αρκετά παιχνίδια της και το ίδιο έκανε και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βόρεια Μακεδονία την προηγούμενη αγωνιστική αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 2-0. Βρέθηκε νωρίς (5’) πίσω στο σκορ και μπορεί να μην κλείστηκε στην άμυνα της αλλά από μία στατική φάση στο 41’ δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη προσπάθησε να βγει περισσότερο μπροστά, γλίτωσε βέβαια από το δοκάρι στο 68’, είχε την καλύτερη της στιγμή στο 84’ αλλά ο Καμενζούλι από κοντά δεν βρήκε στόχο.

Μετράει βέβαια πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει στον όμιλο αλλά δεν έχει δείξει εικόνα ομάδας που τα παρατάει. Έχει βρεθεί σε έναν όμιλο που πλέον όλες οι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση και έχουν κίνητρο, η διαφορά βέβαια με την Ιταλία θα ήταν ούτως ή άλλως τεράστια. Σίγουρα βέβαια δεν έχει διασυρθεί και αυτός είναι ο στόχος και για σήμερα. Την Τρίτη υποδέχεται την Ουκρανία και μετά έχει να δώσει άλλον έναν αγώνα αυτό με την Αγγλία εκτός έδρας.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκαν και δεν είναι διαθέσιμοι ο μέσος Τέουμα (Ρεμς) και ο επιθετικός Τζόουνς (Νοτς Κάουντι)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Χάμρουν Σπάρτανς), Aλ Τουμο (Σίλεμα Γουόντερερς), Γκαλέα (Βαλέτα)

Αμυντικοί: Απάπ (Χιμπέρνιανς), Τζ. Μποργκ (Σίλεμα Γουόντερερς), Πέπε (Μπιρκικάρα) Μουσκάτ (Φαρένσε), Σο (Χιμπέρνιαρνς), Στ. Μποργκ (Χάμρουν Σπάρτανς)

Μέσοι: Καμενζούλι (Χαμρούν Σπάρτανς), Ατάρντ (Μπελενένσες), Μουσκάτ (Μαρσχάλοκ), Κρίστενσεν (Χιμπέρνιανς) , Γιανκάμ (Μπιρκιρικάρα), Εμπόνγκ (Χαμρούν Σπάρτανς), Πιζάνι (Σάντα Λουτσία), Γκιλαουμιέρ (Χάμρουν Σπάρτανς), Αττάρντ (Μπιρκιρκάρα), Όβερεντ (Φλοριάνα), Κορμπαλάν (Σπάρτανς), Βέλα (Φλοριάνα)

Επιθετικοί: Ντιμέχ (Βαλέτα), Ενβοκό (Σάντα Λουτσία), Σαταριάνο (Μπαλζάν), Ενουόκο (Φλοριάνα), Μοντεμπέλο (Σπάρτανς), Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιαρνς).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ιταλία έχει μία καλή ευκαιρία να κάνει μία δυνατή «προπόνηση» εν όψει του αγώνα με την Αγγλία που ακολουθεί καθώς η Μάλτα σε καμία περίπτωση δεν είναι αντίπαλος που μπορεί να της προκαλέσει προβλήματα. Η ίδια θα καθορίσει το ρυθμό του παιχνιδιού και πιστεύω πως έχει ανάγκη από μία πολύ καλή εμφάνιση. Θα πάω με τα 4-6 Goals, προβλέπω ένα «καθαρό» 4-0.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 3ος Όμιλος
  2 Ιταλία 8 14 4 2 2 16:9
  5 Μάλτα 8 0 0 0 8 2:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mountzo25 με το υψηλότερο yield +0.31% έπαιξε: 1
  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες