3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Σκωτία

28/3/2021 21:45
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1118 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σκωτία - Ισραήλ στις 9/10/2021

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 28' Hendry Jack
  2. 44' Peretz Dor

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 56' Fraser Ryan
  2. 81' Peretz Dor

      Προϊστορία

      9/10/2021 ΣκωτίαΙσραήλ 3 - 2
      28/3/2021 ΙσραήλΣκωτία 1 - 1
      18/11/2020 ΙσραήλΣκωτία 1 - 0
      8/10/2020 ΣκωτίαΙσραήλ 0 - 0
      4/9/2020 ΣκωτίαΙσραήλ 1 - 1
      20/11/2018 ΣκωτίαΙσραήλ 3 - 2
      11/10/2018 ΙσραήλΣκωτία 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 173,606 37.4%
      X
      € 88,723 19.1%
      2
      € 201,465 43.4%
      Over
      € 12,220 22.3%
      Under
      € 42,466 77.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      122 ψήφοι:

      Videos

      Συνθέσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Bloomfield Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 29150
      Γνωρίζονται καλά μεταξύ τους

      Γνωρίζονται καλά μεταξύ τους

      Ισραήλ και Σκωτία αναμετρούνται στο Τελ Αβίβ για την 2η αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.
      Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τρείς φορές από τον Σεπτέμβριο, δύο για το Nations League και άλλη για τα ημιτελικά των πλει-οφ του Euro, με το Ισραήλ να μετράει μία νίκη και δύο ισοπαλίες (1-2-0).

      *Με 5000 οπαδούς

      ΙΣΡΑΗΛ

      Ξεκίνησε με το αριστερό την πορεία της στα προκριματικά, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα (2-0) από την Δανία. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 13’, κέρδισε μέτρα στη συνέχεια αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις. Δέχτηκε δεύτερο στο 67’ μετά από λάθος στην άμυνα και λίγο πριν το φινάλε κινδύνευσε με ένα τρίτο τέρμα.

      Ήταν μια ήττα… εντός προγράμματος, άλλωστε ο τεχνικός της, Ροτενστάινερ είχε παραδεχτεί πριν το παιχνίδι ότι θα ήταν έκπληξη αν η ομάδα του έπαιρνε βαθμούς απέναντι στην Δανία, που είναι το φαβορί για την πρώτη θέση. Πολύ κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, αφού η Σκωτία αποτελεί διεκδικήτρια της 2ης θέσης και σε περίπτωση νέας ήττας, θα μείνει πολύ πίσω στη μάχη για την πρόκριση.

      Στην πρώτη προπόνηση μετά το ματς με την Δανία, ο Ροτενστάινερ έκανε παρατηρήσεις προς τους παίκτες, υψώνοντας αρκετές φορές τον τόνο της φωνής του: «Δεν είστε συγκεντρωμένοι και δεν ασκείτε πραγματική πίεση στον αντίπαλο», τους είπε μεταξύ άλλων όπως αναφέρουν τα Μέσα στο Ισραήλ.

      Εν όψει του σημερινού αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Κόντρα στην Δανία είδα αρκετά θετικά πράγματα από τους παίκτες, ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο όπου είχαμε τον έλεγχο. Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κόντρα στην Σκωτία θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο αιχμηροί στην επίθεση. Είμαι αισιόδοξος για το παιχνίδι που ακολουθεί και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι απέναντι στην Σκωτία. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε διαφορετικά σε σχέση με το ματς με την Δανία», ανέφερε ο Αυστριακός, ο οποίος αποκάλυψε πως μιλάει αρκετά με τον ψυχολόγο της ομάδας για τα άσχημα ξεκινήματα στους αγώνες.

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκαν και αποχώρησαν από την αποστολή ο στόπερ Χάνα (Ζόρια) και ο μέσος Γκολάσα (Μακάμπι Τελ Αβίβ). Από την άλλη, ο καλός φορ Νταμπούρ (Χοφενχάιμ) ανεβάζει ρυθμούς κι έχει ελπίδες επιστροφής, αλλά ενδεχομένως ο Ροτενστάινερ δε ρισκάρει με τη συμμετοχή του. Νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι στόπερ Ντγκάνι (Μπειτάρ Ιερουσαλήμ) και Ταγκάτθα (Μακάμπι Χάιφα), ενώ έχει γίνει αρκετή κουβέντα στα Μέσα της χώρας για το γεγονός πως δεν κλήθηκε ο έμπειρος επιθετικός μέσος Ραφαέλοφ (Αντβέρπ). Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο μέσος Κίελ (Μπνέι Σαχίν).

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Κλέιμαν (Βόλος), Μαρσιάνο (Χιμπέρνιαν), Νιτζάν (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ)

      Αμυντικοί: Τίμπι, Κάντιλ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Αράντ, Μεναχέμ (Μακάμπ Χάιφα), Χάνα (Ζόρια), Ελχαμέντ, Τάχα (Χαποέλ Μπερ Σεβά), Ντάσα (Φίτεσε), Μπλόριαν (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα)

      Μέσοι: Λέβι, Αμπού Φανί , Χαζίζα (Μακάμπι Χάιφα), Πέρετζ, Γκολάσα (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Μπιτόν (Σέλτικ), Σόλομον (Σαχτάρ), Νάτχο (Παρτιζάν), Κνα’αν (Άσχοντ)

      Επιθετικοί: Ζάχαβι (Αιντχόβεν), Βάισμαν (Βαγιαδολίδ), Νταμπούρ (Χόφενχαϊμ), Αμπάντα (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα).ΣΚΩΤΙΑ

      Έδειξε χαρακτήρα στο εντός έδρας με την Αυστρία, αφού αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, απάντησε ισάριθμες παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Παιχνίδι χωρίς καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, η ίδια είχε πάντως τη μεγάλη φάση έπειτα από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα αλλά ο Κρίστιν αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Βρέθηκε πίσω στο 55’ σε φάση που προέκυψε από ασταθή επέμβαση του Μάρσαλ, ισοφάρισε στο 71’ με τον Χάνλι και παρότι δέχτηκε δεύτερο στο 80’, βρήκε άμεση απάντηση, με τον ΜακΓκιν να σκοράρει με ψαλιδάκι στο 85’ για το τελικό 2-2.

      Εν όψει του σημερινού, αυτό είναι το 4ο παιχνίδι που θα δώσουν οι δύο ομάδες από τον Σεπτέμβριο, με τον τεχνικό της Κλαρκ να δηλώνει: «Θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι όπως τα προηγούμενα, σφιχτό. Και οι δύο ομάδες είναι ισάξιες. Σεβόμαστε αρκετά τους Ισραηλινούς, είναι καλή ομάδα. Έχουνε απειλητικούς παίκτες σε θέσεις κλειδιά, ειδικά στην επίθεση», και αναφέρθηκε για το αν έχει θέσει στόχο με συγκεκριμένο αριθμό βαθμών: «Όχι, δεν έχω θέσει κάποιον στόχο σχετικά με συγκομιδή βαθμών. Αν το κάνεις και μετά δεν τα καταφέρεις, θα υπάρξει απογοήτευση. Επομένως, είναι καλύτερα να πάρουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να διεκδικούμε το καλύτερο που μπορούμε».

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα, ξανά εκτός ο πολύτιμος μέσος Τζακ (Ρέιντζερς). Έως 2 αλλαγές δήλωσε διατεθειμένος να κάνει ο Κλαρκ σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αυστρία. Έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή στο προηγούμενο ο φορ Άνταμς, ενώ τις δύο από τις τρεις θέσεις στην τριάδα της άμυνας τις κάλυψαν οι Χέντρι και Χάνλεϊ, επιστρέφοντας μετά από αρκετό καιρό στην Εθνική ομάδα.

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Γκόρντον (Χαρτς), Μάρσαλ (Ντέρμπι), ΜακΛάφλιν (Ρέιντζερς)

      Αμυντικοί: Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Χάνλι (Νόριτς), ΜακΚένα (Νότιγχαμ), Ο’ Ντόελ (Μάδεργουελ), Τίρνει (Άρσεναλ), Γκάλαγχερ (Μάδεργουελ), Πάλμερ (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Τέιλορ (Σέλτικ), Κόνσιντιν (Αμπερντίν), Χέντρι (Οστάνδη)

      Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ΜακΛιν (Νόριτς), Κρίστι (Σέλτικ), Φλεκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

      Επιθετικοί: ΜακΜπέρνι (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Φρέιζερ (Νιούκαστλ), Ντάικς (ΚΠΡ), Άνταμς (Σαουθάμπτον), Νίσμπετ (Χιμπέρνιαν)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αυτή είναι η 4η αναμέτρηση των δύο ομάδων από τον Σεπτέμβριο. Σφιχτά και τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο σημερινό. Το περιμένουμε αρκετά ισορροπημένο, και οι δύο ομάδες θα το προσεγγίσουν αρκετά προσεκτικά κι αν θα παίζαμε κάτι, θα ρισκάραμε στο «Χ».

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
        2 Σκωτία 10 23 7 2 1 17:7
        3 Ισραήλ 10 16 5 1 4 23:21
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Power13 με το υψηλότερο yield +0.08% έπαιξε: 2-3 Goals
      • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες