1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σκωτία - Ισραήλ

Προϊστορία

9/10/2021 ΣκωτίαΙσραήλ 3 - 2
28/3/2021 ΙσραήλΣκωτία 1 - 1
18/11/2020 ΙσραήλΣκωτία 1 - 0
8/10/2020 ΣκωτίαΙσραήλ 0 - 0
4/9/2020 ΣκωτίαΙσραήλ 1 - 1
20/11/2018 ΣκωτίαΙσραήλ 3 - 2
11/10/2018 ΙσραήλΣκωτία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 448,809 66.1%
X
€ 55,885 8.2%
2
€ 174,565 25.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

67 ψήφοι:

Τελικός για την 2η θέση

Τελικός για την 2η θέση

Σκωτία και Ισραήλ αναμετρούνται στο κατάμεστο «Χάμτεν Παρκ» της Γλασκώβης σε παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την 2η θέση στον όμιλο.

ΣΚΩΤΙΑ

Τα πήγε ιδανικά στην τριάδα αγώνων του Σεπτεμβρίου. Μπορεί να ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Δανίας αλλά ακολούθησαν δύο επαγγελματικές νίκες με 1-0 απέναντι σε Μολδαβία (εντός) και Αυστρία (εκτός) και πήρε κεφάλι στη μάχη για την 2η θέση. Μάλιστα η εμφάνιση της απέναντι στους Αυστριακούς ήταν εξαιρετική, θωράκισε τα μετόπισθεν και προηγήθηκε στο 30’ με πέναλτι του Ντάικς, ενώ είχε καλές στιγμές στις αντεπιθέσεις για δεύτερο τέρμα.

Στο 3-2-1 το ρεκόρ της στον όμιλο, βρίσκεται στην 2η θέση και στο +1 από το 3ο Ισραήλ αλλά και στο +4 πλέον από την 4η Αυστρία. Κομβικό παιχνίδι το σημερινό, σε περίπτωση νίκης θα κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την 2η θέση και την είσοδο στα μπαράζ.

Για την καλή θέση της Σκωτίας στον όμιλο αλλά και την κακή συνήθεια της ομάδας να στραβοπατάει μετά από μεγάλο αποτέλεσμα ρωτήθηκε ο τεχνικός της Κλαρκ: «Η ομάδα εξελίσσεται ως γκρουπ και παιχνίδια σαν αυτά στην Αυστρία μπορούν μόνο να σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς. Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε φέρει τους εαυτούς μας σε πολύ καλή θέση. Δεν πρέπει να πετάξουμε τη νίκη στην Αυστρία και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα».

Αγωνιστικά Νέα: Έχει σημαντικές επιστροφές, αφού ο Κλαρκ υπολογίζει στους μέσους ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον). Μακροχρόνια εκτός ο φορ Φόρεστ (Σέλτικ) και ο μπακ Τέιλορ (Σέλτικ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Γκόρτνον (Χαρτς), ΜακΛάφλιν (Ρέιντζερς), Κέλι (Μάδεργουελ)

Αμυντικοί: Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Χάνλεϊ (Νόριτς), Τιρνεϊ (Άρσεναλ), ΜακΚένα (Νότιγχαμ), Ο’ Ντόνελ (Μάδεργουελ), Χέντρι (Μπριζ), Κούπερ (Λιντς), Πάτερσον (Ρέιντζερς)

Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ΜακΛιν (Νόριτς), Γκίλμουρ (Νόριτς), Τέρνμπουλ (Σέλτικ), Φέργκιουσον (Αμπερντίν)

Επιθετικοί: Κρίστι (Μπόρνμουθ), Φρέιζερ (Νιούκαστλ), Ντάικς (ΚΠΡ), Άνταμς (Σαουθάμπτον), Νίσμπετ (Χιμπέρνιαν)ΙΣΡΑΗΛ

Ανάμεικτα συναισθήματα από τα αποτελέσματα του Σεπτεμβρίου. Ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη 4-0 στα Ν. Φερόε και στη συνέχεια διέλυσε με 5-2 την Αυστρία στην έδρα του. Ωστόσο στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι προσγειώθηκε απότομα, γνωρίζοντας συντριβή με 5-0 από την πρωτοπόρο Δανία στην Κοπεγχάγη.

Έχει ρεκόρ 3-1-2 και βρίσκεται στην 3η θέση και στο -1 από την 2η Σκωτία αλλά και στο +3 από την 4η Αυστρία. Πολύ κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, αφού με νίκη θα περάσει στην 2 θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Αυτή είναι η 4η φορά την τελευταία τριετία που θα παίξει με την Σκωτία στο «Χάμντεν Παρκ», κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο τεχνικός του, Ρούτενστάιερ: «Νιώθουμε σαν το σπίτι μας εδώ. Εάν κερδίσουμε εδώ θα είναι μεγάλη επιτυχία. Στα μάτια μου η Σκωτία είναι το φαβορί. Όλοι ξέρουν ότι αν η Σκωτία κερδίσει θα βγει δεύτερη. Θα παλέψουμε ως το τέλος για τη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω του τραυματισμού του ο στόπερ Ναχιμιάς (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ο αμυντικός μέσος Πέρετζ δοκιμάστηκε σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, ενώ ο Γκλέιζερ πήρε τη θέση του στη μεσαία γραμμή. Εκτός λόγω κορωνοϊού ο επιθετικός χαφ Μπιτόν (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μαρσιάνο (Φέγενορντ), Νίτζαν (Μπειτάρ Ιερουσαλήμ), Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Αμυντικοί: Ντάσα (Φίτεσε), Νταβιτζάντα (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Μεναχέμ (Μακάμπι Χάιφα), Άραντ (Μακάμπι Χάιφα), Ναχιμιάς (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Χάνα (Λέγκια Βαρσοβίας), Αμπαίντ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Γκότιλέμπ (Χάποελ Τελ Αβίβ)

Μέσοι: Νάτχο (Παρτιζάν), Ν. Μπιτόν (Σέλτικ), Πέρετζ (Βενέτσια), Σόλομον (Σαχτάρ), Γκλέιζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Κόουχεν (Πίζα), Κίντα (Σπόρτινγκ Κάνσας), Ναόρ (Χάποελ Ιερουσαλήμ), Σχαμίρ (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Επιθετικοί: Ζάχαβι (Αϊντχόβεν), Νταμπούρ (Χοφενχάιμ), Βάισμαν (Βαγιαδολίδ), Αμπάντα (Σέλτικ), Ποντγκορεάνου (Σπέτσια)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σκωτία με νίκη θα κάνει καθοριστικό βήμα για την 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Βρίσκεται με τη ψυχολογία στα ύψη μετά το σπουδαίο «διπλό» στην Αυστρία και μπροστά στο κατάμεστο «Χάμντεν Παρκ» έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στο ασταθές Ισραήλ, που είναι ικανό για το καλύτερο και το χειρότερο. Δίκαια φαβορί ο άσος.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
  2 Σκωτία 10 23 7 2 1 17:7
  3 Ισραήλ 10 16 5 1 4 23:21
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +3.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Goal
  • » Ο Power13, με το υψηλότερο yield +24.66% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες