2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σκωτία - Ισραήλ

8/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 822
0 - 0*
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1302 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σκωτία - Ισραήλ στις 9/10/2021

Προϊστορία

9/10/2021 ΣκωτίαΙσραήλ 3 - 2
28/3/2021 ΙσραήλΣκωτία 1 - 1
18/11/2020 ΙσραήλΣκωτία 1 - 0
8/10/2020 ΣκωτίαΙσραήλ 0 - 0
4/9/2020 ΣκωτίαΙσραήλ 1 - 1
20/11/2018 ΣκωτίαΙσραήλ 3 - 2
11/10/2018 ΙσραήλΣκωτία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 99,981 54.1%
X
€ 38,463 20.8%
2
€ 46,234 25.0%
Over
€ 5,898 49.2%
Under
€ 6,083 50.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

172 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Hampden Park
  • Χωρητικότητα: 51866
Με ελλείψεις αμφότερες

Με ελλείψεις αμφότερες

Σκωτία και Ισραήλ έρχονται και πάλι αντιμέτωπες αυτήν την φορά για τα πλέι οφ του Nations League με στόχο να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν μία θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

* Νοκ άουτ ημιτελικός των πλέι οφ για το Euro. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή από το ζευγάρι Νορβηγία – Σερβία .

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΣΚΩΤΙΑ

Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο των προκριματικών να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα εισιτήριο από το Βέλγιο και την Ρωσία και έτσι περιορίστηκε στην 3η θέση. Μοναδική παραφωνία ήταν η ήττα στην πρεμιέρα εκτός έδρας από το Καζακστάν με 3-0. Έπειτα αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια με τις δύο πρωτοπόρους, σημείωσε μόνο νίκες.

Στην προηγούμενη διοργάνωση του Nations League την πρώτη θέση σε έναν όμιλο με Ισραήλ και Αλβανία και έτσι βρίσκεται πλέον στο 2ο γκρουπ ενώ παράλληλα κέρδισε και την θέση της στα πλέι οφ. Μεγάλος στόχος η παρουσία στα τελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα σήμερα για να τα καταφέρει.

Έχει ξεκινήσει με καλές προϋποθέσεις το νέο Nations League καθώς στα πρώτα δύο παιχνίδια μετράει 4 βαθμούς. Αρχικά ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με το Ισραήλ (1-1) και στη συνέχεια έφυγε με το διπλό από την έδρα της Τσεχίας. Εκμεταλλεύτηκε βέβαια την κατάσταση που επικρατούσε στους Τσέχους λόγω κορωνοϊού αν και πάλι δεν άξιζε βάσει εικόνας την νίκη. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 12', έφτασε στην ανατροπή με γκολ του Ντάικς στο 27' και πέναλτι του Κρίστι στο 52' αλλά είδε την αντίπαλο της να έχει δύο δοκάρια και άλλες χαμένες ευκαιρίες.

«Είναι δύσκολο για εμάς γιατί δούλεψα με μία ομάδα και τώρα χρειάστηκε να την αλλάξω. Είναι όμως μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά που θα βρεθούν εδώ. Όλοι στην χώρα θέλουν να πετύχουμε και ελπίζω να τους κάνουμε να χαμογελάσουν», τόνισε ο κόουτς Κλαρκ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν σε σχέση με το προηγούμενο οι αμυντικοί Πάλμερ (Σέφιλντ Γιουν.), Τιέρνεϊ (Άρσεναλ) και Μακ Κένα (Αμπερντίν), οι μέσοι Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), Κρίστι (Σέλτικ) και ο επιθετικός Μπιουρκ (Σέφιλντ Γιουν.)
Η αποστολή της Σκωτίας:

Τερματοφύλακες: ΜακΚρόρι (Λίβινγκστον), ΜακΛάφιν (Ρέιντζερς), Μάρσαλ (Ντέρμπι)

Αμυντικοί: Κούπερ (Λιντς), Τέιλορ (Σέλτικ), Γκάλαχερ (Μάδεργουελ), Ο΄Ντόνελ (Μάδεργουελ), Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Πόρτεους (Χιμπέρνιαν)

Mέσοι: Φλεκ (Σέφιλντ Γιουν), ΜακΓκιν (ΆστονΒίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΛιν (Νόργουιτς), Τζακ (Ρέιντζερς), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φρέιζερ (Νιουκαστλ

Επιθετικοί: Σάνκλαντ (Νταντί Γιουν), Ντάικς (ΚΠΡ), Πάτερσον (Κάρντιφ), ΜακΜπέρνι (Σέφιλντ Γιουν.)


ΙΣΡΑΗΛ

Απογοήτευσε με την πορεία της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τερμάτισε στην προτελευταία θέση του ομίλου του, πάνω μόνο από την Λετονία. Ενώ ξεκίνησε καλά με δύο νίκες και μία ισοπαλία, στη συνέχεια πανηγύρισε μόνο μία φορά σε επτά αγώνες και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει με αξιώσεις το εισιτήριο για την τελική φάση.

Στην προηγούμενη διοργάνωση του Nations League τερμάτισε στην 2η θέση πίσω από την σημερινή του αντίπαλο, την οποία αντιμετωπίζει στα play off. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί ότι πιο κοντινό σε επιτυχία για την ομάδα του Ισραήλ που δεν μπορεί να βρεθεί σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Στο νέο Nations League έχει ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες απέναντι σε Σκωτία (1-1) και Σλοβακία (1-1). Στο τελευταίο του παιχνίδι μάλιστα έδειξε χαρακτήρα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14' και έψαχνε την ισοφάριση σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με πολύ όμορφο γκολ του Ελκμίς στο 91'. Άκρως σημαντικό το σημερινό παιχνίδι για μία Εθνική που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα και να μην κοιτάξουμε τις απουσίες της αντιπάλου μας. Μερικές φορές οι αντικαταστάτες είναι καλύτεροι γι' αυτό πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας», σχολίασε ο κόουτς Ρούτενσταινερ.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές οι απουσίες και για το Ισραήλ καθώς δεν ταξίδεψαν στην Σκωτία ο αμυντικός Ταβάτα (Λουντογκόρετς) και οι μέσοι Νιρ Μπίτον (Σέλτικ), Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβιβ), Γκλέιζερ (Μακάμπι Τελ Αβιβ), Κοέν (Μακάμπι Τελ Αβιβ) και Ρίκαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Η αποστολή του Ισραήλ:

Τερματοφύλακες: Αρ. Xαρούς (-), Μαρσιάνο (Χιμπέρνιαν), Ντιζάν (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ)

Αμυντικοί: Τίμπι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ντάσα (Φίτεσε), Γενί (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ελχαμέντ (Σέλτικ), Αράντ (Μακάμπι Χάιφα), Ντγκάνι (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Tάχα (Χάποελ Μπερ Σέβα), Μεναχέμ (Μακάμπι Χάιφα), Αμπού Χάνα (Ζόρια)

Μέσοι: Νάτχο (Παρτίζαν), Γκολάσα (Μαλάμπι Τελ Αβίβ), Έλμικς (Χόφενχαϊμ),Λέβι (Μακάμπι Χάιφα), Νταν Μπίτον (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Φανί (Μακάμπι Χάιφα)

Επιθετικοί: Νταμπούρ (Χόφενχαϊμ), Ζάχαβι (Γκουαγκτζού), Σεμπά (Αλ Νασερ), Βάισμαν (Βαγιαδολίδ), Σόλομον (Σαχτάρ Ντόνετσκ),

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αρκετές οι απουσίες και για τις δύο ομάδες που έχουν αναμετρηθεί πρόσφατα για το Nations League. Δεν αποκλείεται να προσέξουν ιδιαίτερα στην αρχή καθώς ο στόχος είναι μεγάλος και για τους δύο. Η Σκωτία έχει τον πρώτο λόγο αλλά θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kostas05, με το υψηλότερο yield +3.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες