Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πόρτο - Ακαντέμικο Βίσεου

25/1/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 800
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 467 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ακαντέμικο Βίσεου - Πόρτο στις 8/2/2023

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 7' Eustaquio Stephen

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 65' Loader Danny
  2. 79' Folha Bernardo

      Προϊστορία

      8/2/2023 Ακαντέμικο ΒίσεουΠόρτο 0 - 1
      25/1/2023 ΠόρτοΑκαντέμικο Βίσεου 3 - 0
      17/7/2021 ΠόρτοΑκαντέμικο Βίσεου 3 - 2
      12/2/2020 ΠόρτοΑκαντέμικο Βίσεου 3 - 0
      4/2/2020 Ακαντέμικο ΒίσεουΠόρτο 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 189,644 95.6%
      X
      € 4,062 2.0%
      2
      € 4,742 2.4%
      Over
      € 3,107 47.3%
      Under
      € 3,460 52.7%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      102 ψήφοι:

      Θα κριθεί από τις ορέξεις των «δράκων»

      Θα κριθεί από τις ορέξεις των «δράκων»

      Η Πόρτο αντιμετωπίζει την Ακαντέμικο Βισέου στην πόλη Λεϊρία, στον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Οι τυπικά γηπεδούχοι προκρίθηκαν στο Final 4 κερδίζοντας τη Ζιλ Βιθέντε, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας την Μποαβίστα.

      Τι ισχύει: Νοκ-άουτ αγώνας για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα κριθεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Στον τελικό περιμένει ήδη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

      Στον προημιτελικό που διεξήχθη στο «Ντραγκάο» στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη έπρεπε απλώς να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της απέναντι στη Ζιλ Βιθέντε. Δεν έθελξε με την απόδοσή της αλλά έφτασε σε μία άνετη επικράτηση με 2-0. Μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε σαφώς πιο εύκολο το έργο της και δεν θα επέτρεψε στους «κόκορες» να ελπίζουν σε κάτι καλό. Ευτύχησε να το βρει μόλις στο 4’ με δράστη τον Γκαλένο ο οποίος εκτέλεσε σωστά και της έδωσε το προβάδισμα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου και στην επανάληψη ήταν φανερό ότι έψαχνε δεύτερο γκολ για να μην μπλέξει. Στο 63’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Βέιγκα και τέσσερα λεπτά μετά το Ταρεμί «έγραψε» το 2-0 και «σφράγισε» την πρόκριση, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει περισσότερο.

      Με αυτόν τον τρόπο η Πόρτο προκρίθηκε στο Final 4 του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, ενός τροπαίου που δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην ιστορία της και είναι μεγάλη η «δίψα» για να «σπάσει το ρόδι». Νωρίτερα στη διοργάνωση είχε περάσει ως πρώτη στον όμιλο με Μάφρα, Βιζέλα και Τσάβες, «γκελάροντας» στην πρεμιέρα με τη Μάφρα αλλά κερδίζοντας τα δύο επόμενα παιχνίδια της. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των «δράκων» ολοκληρώθηκαν No Goal. Στο τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα νίκησαν εκτός έδρας τη Βιτόρια Γκιμαράες με 1-0 και παραμένουν στην 3η θέση, απέχοντας πέντε πόντους από την πρωτοπόρο Μπενφίκα.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Σέρτζιο Κονσεϊσάο υπογράμμισε: «Το Λιγκ Καπ εξελίσσεται κάθε χρόνο. Θυμάμαι ότι στην αρχή έπαιζαν κάποιες φορές παίκτες από τις δεύτερες ομάδες ή ακόμα και νεαροί. Σήμερα δεν υπάρχει αυτό και όλοι θέλουν να κερδίσουν. Είναι ένας τίτλος που μπορούμε να πάρουμε για την Πόρτο. Σήμερα οι ομάδες διεκδικούν αυτόν τον τίτλο σαν να είναι ο τίτλος του πρωταθλητή. Είναι ένας σημαντικός τίτλος που ακόμα δεν τον έχουμε στο μουσείο μας. Αν περάσουμε την Ακαντέμικο θα το συζητήσουμε. Υπάρχει πάντα η φιλοδοξία και προετοιμαστήκαμε σαν να είναι αγώνας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν κάναμε προπόνηση στα πέναλτι. Τις προηγούμενες φορές είχαμε κάνει και χάσαμε».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν ο μέσος Γκρούγιτς (12/0) και ο σέντερ φορ Εβανίλσον (13/6). Αντίθετα είναι έτοιμος ο αριστερός μπακ Ζαϊντού (9/0).

      Ουδείς περίμενε ότι θα κατόρθωνε να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στο Λιγκ Καπ. Το τελευταίο «εμπόδιο» που έπρεπε να ξεπεράσει για να προκριθεί στο Final 4 ήταν αυτό της Μποαβίστα εντός έδρας. Ήταν ανώτερη στις λεπτομέρειες και πέτυχε τον στόχο της κερδίζοντας 2-1. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες «κολλημένες» στο 0-0 κι όλα έδειχναν ότι η πρόκριση θα κρινόταν σε μία στιγμή. Κάτι τέτοιο όμως δεν έμελλε να συμβεί. Στο 56’ ο Εντουβαρουγκίρα ήταν εκείνος που την έβαλε σε θέση «οδηγού». Δεν αρκέστηκε στο οριακό προβάδισμα κι έξι λεπτά αργότερα βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Φονσέκα. Πλέον ήταν φανερό ότι απλώς έπρεπε να υπερασπιστεί το πολύ σημαντικό προβάδισμά της. Αμύνθηκε εξαιρετικά και οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να μειώσουν στο 96’ με τον Ονιεμαέκι για το τελικό 2-1.

      Η Ακαντέμικο Βισέου έχει ήδη γράψει ιστορία από τη στιγμή που στο παρελθόν δεν είχε καταφέρει να προκριθεί ποτέ ξανά στην τετράδα της διοργάνωσης. Πριν τους «πάνθηρες» πάντως είχε επιβιώσει σ’ έναν όμιλο με την Τοντέλα, την Εστορίλ, τη Φαμαλικάο και την Τορένσε, τερματίζοντας πρώτη και αήττητη με δύο «τρίποντα» και δύο ισοπαλίες. Και τα πέντε ματς της στον θεσμό ήταν αμφίσκορα και είναι φανερό ότι σκόραρε αλλά και δεχόταν τέρματα με σχετική ευκολία. Στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας έμεινε στο 1-1 με τη Νασιονάλ Μαδέιρα και είναι στην 5η θέση, παλεύοντας για την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια».

      «Φυσικά θα τον χαιρετήσω. Με είχε πει αγενή αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Δεν ήρθαμε εδώ για να γίνουμε μέρος του πάρτι της Πόρτο. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Final 4 κι έχουμε ήδη γράψει ιστορία. Έχουμε ξεπεράσει κάθε πιθανή πρόβλεψη που θα μπορούσε να είχε γίνει πριν αρχίσει η διοργάνωση. Είναι το κερασάκι στην τούρτα διότι δεν ξεκινήσαμε με αυτόν το στόχο. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να κερδίσουν εμπειρίες οι παίκτες μας και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε κόντρα στην Πόρτο. Όλα μπορούν να συμβούν αν και ξέρουμε πόσο ισχυροί είναι οι αντίπαλοί μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας κι άλλοτε θρύλου της Πόρτο, Ζόρζε Κόστα ο οποίος πρόσφατα είχε έρθει σε κόντρα με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο μοναδικός τίτλος που λείπει από την τροπαιοθήκη της Πόρτο είναι το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και φέτος έχει μπροστά της ακόμα μία ευκαιρία για να το κατακτήσει, έχοντας χάσει στο παρελθόν στον τελικό, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις. Η ποιοτική διαφορά με την Ακαντέμικο Βισέου είναι πάρα πολύ μεγάλη και η έκβαση του δεύτερου ημιτελικού της διοργάνωσης θα κριθεί αποκλειστικά από τις ορέξεις των «δράκων». Λογικό κι αναμενόμενο το σετ αποδόσεων, θα πάμε στο No Goal θεωρώντας ότι οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν θα καταφέρουν να σκοράρουν.

      FACTS

      • Η ομάδα Ακαντέμικο Βίσεου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 4.85 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Πόρτο νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.15 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Πόρτο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.48 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ακαντέμικο Βίσεου έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X με απόδοση 6.50 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ακαντέμικο Βίσεου νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 9.50 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Ακαντέμικο Βίσεου - Τελ. αγώνες
      13/5/2024
      Λεϊρία
      Ακαντέμικο Βίσεου
      4/5/2024
      Ακαντέμικο Βίσεου
      Λεϊσόες
      1 - 1
      28/4/2024
      Τορένσε
      Ακαντέμικο Βίσεου
      1 - 2
      21/4/2024
      Ακαντέμικο Βίσεου
      Μάφρα
      0 - 1
      13/4/2024
      Os Μπελενένσες
      Ακαντέμικο Βίσεου
      1 - 0
      8/4/2024
      Ακαντέμικο Βίσεου
      Πόρτο Β
      0 - 2
      1/4/2024
      Μπενφίκα Β'
      Ακαντέμικο Βίσεου
      1 - 1
      16/3/2024
      Ακαντέμικο Βίσεου
      Πάσος Φερέιρα
      1 - 1
      9/3/2024
      Νασιονάλ Μαδέιρα
      Ακαντέμικο Βίσεου
      1 - 1
      4/3/2024
      Ακαντέμικο Βίσεου
      Σάντα Κλάρα
      1 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο IraklisPapafi, με το υψηλότερο yield +16.44% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Λιγκ Καπ] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες