1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισπανία - Σουηδία

Προϊστορία

14/11/2021 ΙσπανίαΣουηδία 1 - 0
2/9/2021 ΣουηδίαΙσπανία 2 - 1
14/6/2021 ΙσπανίαΣουηδία 0 - 0
15/10/2019 ΣουηδίαΙσπανία 1 - 1
10/6/2019 ΙσπανίαΣουηδία 3 - 0
14/6/2008 ΣουηδίαΙσπανία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 791,322 87.7%
X
€ 57,694 6.4%
2
€ 53,212 5.9%
Over
€ 82,294 62.2%
Under
€ 49,907 37.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

138 ψήφοι:

Για δύο αποτελέσματα οι Ισπανοί, μόνο νίκη θέλουν οι Σουηδοί

Για δύο αποτελέσματα οι Ισπανοί, μόνο νίκη θέλουν οι Σουηδοί

Η Ισπανία υποδέχεται στην Σεβίλλη την Σουηδία, θέλοντας νίκη ή ισοπαλία για να «σφραγίσει» την πρωτιά του ομίλου. Μόνο νίκη χρειάζονται οι Σκανδιναβοί για να αποφύγουν την 2η θέση μετά την ήττα-σοκ στην Γεωργία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Έκανε το καθήκον της φεύγοντας με το «διπλό» (1-0) από την Ελλάδα και σε συνδυασμό με την ανέλπιστη ήττα της Σουηδίας, την προσπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν έβγαλε μάτια με την εμφάνιση της στην Αθήνα αλλά δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα από την «γαλανόλευκη» και πήρε τη νίκη με αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Σαράμπια (26’).

Ούτε… παραγγελία να είχε κάνει τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής, αφού προσπέρασε τους Σουηδούς και πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στο σημερινό. Για να υποχωρήσει στην δεύτερη θα πρέπει να ηττηθεί στην έδρα της, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της σε προκριματικά Μουντιάλ (49-9-0).

Εν όψει του «τελικού» με την Σουηδία, ο τεχνικός της, Ενρίκε δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να εστιάσουμε στις δυσκολίες που θα έχουμε αύριο, οι οποίες θα είναι πολλές. Δεν θα είναι πάρτι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Θα είχαμε υπογράψει για να φτάσουμε την τελευταία αγωνιστική και τα πάντα να εξάρτιονται από εμάς, αλλά τώρα παραμένει το πιο δύσκολο κομμάτι. Θα παίξουμε όπως πάντα χωρίς να σκεφτόμαστε ότι μας αρκεί και η ισοπαλία. Η μεγαλύτερη παγίδα θα είναι να πάμε για την ισοπαλία. Δεν θα αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού, θα ήταν ένα σοβαρό λάθος»

Αγωνιστικά Νέα: Αποκόμισαν προβλήματα οι μέσοι Μερίνο (Σοσιεδάδ), Γκάβι (Μπαρτσελόνα) και ο στόπερ Ίνιγο Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβουν το σημερινό. Κατά τα άλλα, κατεβαίνει ξανά με σημαντικές απουσίες, αφού λείπουν λόγω τραυματισμών οι πολύτιμοι επιθετικοί Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι), Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ) και Μορένο (Βιγιαρεάλ) και ο επιθετικός χαφ Πέδρι (Μπαρτσελόνα). Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών τέθηκαν οι 19χρονοι επιθετικοί Φάτι (Μπαρτσελόνα) και Πίνο (Βιγιαρεάλ) και ο στόπερ Γκαρθία (Μπαρτσελόνα) που είχαν κληθεί αρχικά στην αποστολή.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σάντσεθ (Μπράιτον), Σιμόν (Μπιλμπάο)

Αμυντικοί: Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Π. Τόρες (Βιγιαρεάλ), Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Γιορέντε (Λιντς), Γκαγιά (Βαλένθια), Καρβαχάλ (Ρεάλ), Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο), Σολέρ (Βαλένθια), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Φορνάλς (Γουέστ Χαμ), Όλμο (Λειψία), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Μέντες (Θέλτα)

Επιθετικοί: Μοράτα (Γιουβέντους), Ροντρίγκο (Λιντς), Ντίας (Μίλαν), Σαράμπια (Σπόρτινγκ), Ντε Τομάς (Εσπανιόλ)ΣΟΥΗΔΙΑ

Τα… θαλάσσωσε κόντρα στην Γεωργία, αφού ηττήθηκε με 2-0 στο Μπατούμι και έτσι χρειάζεται μόνο νίκη μέσα στην Ισπανία για να πάρει την απευθείας πρόκριση. Σπατάλησε πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και το πλήρωσε στο 61’ δεχόμενη το γκολ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της. Σαφώς επηρεασμένη μετά το γκολ, κινδύνευσε σε 1-2 περιπτώσεις με δεύτερο τέρμα και τελικά το δέχτηκε στο 77’ μετά από λάθος στα μετόπισθεν.

Δεύτερη ήττα στον όμιλο μετά από αυτήν με την Ελλάδα (5-0-2), υποχώρησε στην 2η θέση και στο -1 από την Ισπανία, κάτι που την αναγκάζει να ψάχνει μόνο νίκη στο σημερινό αν θέλει να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Σε διαφορετική περίπτωση θα αρκεστεί στην 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ.

«Βράζουν» οι Σουηδοί για το γεγονός πως μια μέρα πριν το παιχνίδι δεν μπορούσαν να προπονηθούν σε όλο το γήπεδο στην Σεβίλλη, καθώς στην μια περιοχή του γηπέδου υπήρχαν προβολείς που φώτιζαν πολύ δυνατά το σημείο λόγω φροντίδας του γρασιδιού. Ο ομοσπονδιακός της τεχνικός, Γιάνε Άντερσον δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι φίλος της τάξης και πιστεύω ότι η προετοιμασία ενός αγώνα πρέπει να είναι καλή. Μια ημέρα πριν το παιχνίδι είναι σημαντικό να περνάς μια ώρα στο γήπεδο, χωρίς περιορισμούς στο χώρο που μπορείς να παίξεις. Το γρασίδι ήταν σε τέλεια κατάσταση αλλά με ενόχλησε ότι αποφασίστηκε να μας μειώσουν το χώρο προπόνησης. Αυτό έκαναν σήμερα, ήταν απλά μαλακ@@ς. Δεν θα επηρεάσει το παιχνίδι αλλά με έκανε έξαλλο. Δεν είναι fair play. Πρέπει να το λες όταν δεν παίζεις δίκαια».

Όσον αφορά την απογοήτευση που υπήρχε στις τάξεις της ομάδας μετά την ήττα στην Γεωργία, ο Άντερσον δήλωσε: «Υπήρχε μεγάλη απογοήτευση, αλλά πρέπει να αρχίσουμε από το μηδέν. Έχουμε ένα δυνατό γκρουπ που ξέρει πως να ενθαρρύνει τον εαυτό της και έχει την ικανότητα να αφήνει πίσω ότι συνέβη στα άλλα παιχνίδια. Θα πρέπει να αδράξουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν όπως στο πρώτο ματς. Δεν θεωρώ ότι το ματς είναι εκ των προτέρων χαμένο. Στη χειρότερη περίπτωση, θα έχουμε και δεύτερη ευκαιρία. Έχω όμως εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, μπορεί να απειλήσει κάθε αντίπαλο».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν προβλήματα μετά το ματς με την Γεωργία. Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός μέσος Εκντάλ (Σαμπντόρια), ενώ υπενθυμίζεται πως έχει κληθεί στην αποστολή για τα ματς του Νοεμβρίου ο σταρ Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν). Ο Άντερσον σε ερώτηση για τον Ζλάταν δε θέλησε να αποκαλύψει το χρονικό διάστημα που θα τον χρησιμοποιήσει στο αποψινό.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Όλσεν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ντάλμπεργκ (Ντόνκαστερ), Νόρντφελντ (ΑΪΚ Στοκχόλμης)

Αμυντικοί: Κραφτ (Νιουκάστλ), Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Όλσον (Μάλμε), Αουγκούστινσον (Σεβίλλη), Σούντγκρεν (Άρης),Νίλσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ) , Χόλμεν (Ρίζεσπορ), Μιλόσεβιτς (ΑΪΚ).

Μέσοι: Κλάεσον (Κράσνονταρ), Έκνταλ (Σαμπντόρια), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κάρλσον (Άλκμααρ), Καγιούστε (Μίντιλαντ), Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Όλσον (Άντερλεχτ), Έρικσον (Τζουργκάρντεν), Λεβίτσκι (Μάλμε), Εμραμπτι (Μέχελεν)

Επιθετικοί: Ίσακ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κουάισον (Αλ-Ετιφάκ), Γκιόκερς (Κόβεντρι), Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους), Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ισπανία έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα προκρίνεται και με ισοπαλία στο σημερινό αλλά όπως ξεκαθάρισε και ο Λουίς Ενρίκε, η ομάδα του δεν θα αλλάξει στυλ παιχνιδιού και θα κυνηγήσει τη νίκη. Σαφώς φαβορί οι «φούριας ρόχας» που στην έδρα τους δεν έχουν χάσει ποτέ σε προκριματικά Μουντιάλ αλλά ο άσος δεν έχει αξία. Αναμένεται προσεκτικό παιχνίδι στο ξεκίνημα, από κάποια στιγμή και έπειτα όμως οι Σουηδοί είναι αναγκασμένοι να τα παίξουν όλα για όλα και αυτό θα δώσει περισσότερους χώρους στους Ισπανούς. Αν έπρεπε αναγκαστικά να παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε με το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα. Εναλλακτική μπορεί να αποτελούσε το ειδικό να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο σε απόδοση επίσης κοντά στο διπλασιασμό.

FACTS

  • Η ομάδα Ισπανία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.31 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  1 Ισπανία 8 19 6 1 1 15:5
  2 Σουηδία 8 15 5 0 3 12:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες