Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισπανία - Σουηδία

14/6/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 109
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1045 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισπανία - Σουηδία στις 14/11/2021

Προϊστορία

14/11/2021 ΙσπανίαΣουηδία 1 - 0
2/9/2021 ΣουηδίαΙσπανία 2 - 1
14/6/2021 ΙσπανίαΣουηδία 0 - 0
15/10/2019 ΣουηδίαΙσπανία 1 - 1
10/6/2019 ΙσπανίαΣουηδία 3 - 0
14/6/2008 ΣουηδίαΙσπανία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,354,639 88.8%
X
€ 421,270 5.9%
2
€ 377,393 5.3%
Over
€ 431,601 31.9%
Under
€ 919,640 68.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

251 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio de La Cartuja
  • Χωρητικότητα: 60000
  • Θεατές: 10559
Εξαρτάται από τους «φούριας ρόχας»

Εξαρτάται από τους «φούριας ρόχας»

Η Ισπανία υποδέχεται στη Σεβίλλη τη Σουηδία, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πέμπτου ομίλου του Euro 2020. Οι γηπεδούχοι ονειρεύονται την κατάκτηση της διοργάνωσης, ενώ οι φιλοξενούμενοι μία καλή πορεία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί παρουσία περίπου 18.000 θεατών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη διοργάνωση έδωσε δύο φιλικά, αμφότερα εντός έδρας. Άλλωστε δεν υπήρχε ο παραμικρός λόγος να μετακινηθεί, από τη στιγμή που θα παίξει εντός έδρας στη φάση των ομίλων του Euro 2020. Αρχικά αντιμετώπισε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, στο γειτονικό ντέρμπι της Ιβηρικής Χερσονήσου. Αμφότερες έδωσαν μεγαλύτερη βάση στην άμυνα τους σε σχέση με την επίθεση και η «λευκή» ισοπαλία ήρθε απόλυτα λογικά. Ακολούθησε το παιχνίδι στην πόλη Λεγκανές κόντρα στην αδύναμη Λιθουανία. Αυτό χρησιμοποιήθηκε ως πρόβα κυρίως για τους παίκτες που βρίσκονται σε ετοιμότητα, για την περίπτωση που θα χρειαστεί να προστεθούν στο ρόστερ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Για την ακρίβεια έπαιξαν οι αθλητές της ομάδας U21 εξαιτίας και των κρουσμάτων κορωνοϊού που εμφανίστηκαν στο εσωτερικό της προσβάλλοντας Μπουσκέτς και Ντιέγκο Γιορέντε. Άλλωστε οι Ίβηρες έχουν αρχικά ένα γκρουπ 24 αθλητών ενώ υπήρχε χώρος για 26. Το τελικό 4-0 ήρθε χάρη σε τέρματα από τους Γκιγιαμόν, Ντίαζ, Μιράντα και Πουάδο.

Η Ισπανία πάντως έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της και για την τελική φάση του Nations League που θα διεξαχθεί στην Ιταλία τον Οκτώβρη. Παράλληλα φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ. Στο προηγούμενο τουρνουά πριν από πέντε χρόνια στα γήπεδα της Γαλλίας, είχε αποκλειστεί στη φάση των «16», χάνοντας από την Ιταλία. Ωστόσο με τρεις κατακτήσεις είναι μαζί με τη Γερμανία οι εθνικές ομάδες που έχουν βρεθεί περισσότερες φορές από τις υπόλοιπες στην κορυφή της Ευρώπης. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over. Στόχος της φυσικά είναι η κατάκτηση του τίτλου, αν και είναι αλήθεια ότι δεν διαθέτει ιδιαίτερα έμπειρο σύνολο.

Ο τεχνικός των «φούριας ρόχας» Λουίς Ενρίκε τόνισε: «Η τελευταία προπόνηση είναι για να αισθανθούν οι παίκτες το γήπεδο και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Δεν είχαμε κάποιο συγκεκριμένο τακτικό στόχο. Έχω στο μυαλό μου πάνω-κάτω τους έντεκα που θα χρησιμοποιήσω στον αγώνα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για το οποίο να χάνω τον ύπνο μου. Θα καταστρώσουμε την τακτική μας το απόγευμα πριν το παιχνίδι και στη συνέχεια ανυπομονούμε να παίξουμε το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου γνωρίζουν ακριβώς τι ζητάω από αυτούς στο γήπεδο. Θα το χαρώ περισσότερο όμως αν κάνουν αυτά που θέλουμε και μέσα στο γήπεδο. Αν χάσουμε από τη Σουηδία και νικήσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και περάσουμε ως πρώτοι δεν θα με πειράξει. Το πρώτο παιχνίδι όμως είναι σαν να μετράς τη θερμοκρασία σου. Είμαστε καλά; Προσφέρει και αυτοπεποίθηση. Αν νικήσεις δείχνοντας την ποιότητά σου είναι φανταστικός τρόπος για να ξεκινήσεις».

Αγωνιστικά Νέα: Τα μοναδικά προβλήματα που αφορούν ποδοσφαιριστές εντός αποστολής είναι εκείνα του αμυντικού Ντιέγκο Γιορέντε (Λιντς) και Σέρχιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα). Αμφότεροι αναρρώνουν από Covid-19. Φυσικά οι μεγαλύτερες απουσίες αφορούν ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στην αποστολή δεν υπάρχει ούτε ένας αθλητής της «Βασίλισσας». Πιο ηχηρή αυτή του αρχηγού Σέριχο Ράμος που προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Απόντες επίσης παίκτες ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο Ίσκο, ο Μάρκο Ασένσιο και ο Ανσού Φάτι της Μπαρτσελόνα.

Η αποστολή της Ισπανίας:

Τερματοφύλακες: Ουνάι Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρόμπερτ Σάντσεθ (Μπράιτον)

Αμυντικοί: Γκαγιά (Βαλένθια), Ζόρντι Άμπα (Μπαρτσελόνα), Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ), Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Έρικ Γκαρσία (Μάντσεστερ Σίτι), Ντιέγκο Γιορέντε (Λιντς), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Μάρκος Γιορέντε (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο (Λίβερπουλ), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φαμπιάν (Νάπολι)

Επιθετικοί: Ντάνι Όλμο (Λειψία), Οϊαρθάμπαλ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μοράτα (Γιουβέντους), Μορένο (Βιγιαρεάλ), Φεράν Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι), Αντάμα Τραορέ (Γουλβς), Σαράμπια (Παρί Σεν Ζερμέν)



ΣΟΥΗΔΙΑ

Δεν θέλησε να κοντραριστεί με δυνατές αντιπάλους στα δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε πριν την τελική φάση του Euro 2020. Έπαιξε σε αμφότερα εντός έδρας και πανηγύρισε ισάριθμες νίκες βελτιώνοντας σημαντικά και την ψυχολογία του συνόλου της. Αρχικά φιλοξένησε στη Στοκχόλμη τη Φινλανδία και τη «λύγισε» με 2-0. Το πρώτο γκολ σκόραρε ο Κουάισον στο 23’ και το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σεμπάστιαν Λάρσον στο 58’. Στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση συνάντησε στην Αρμενία στο ίδιο γήπεδο και σε αυτήν την περίπτωση νίκησε 3-1. Ο Εμίλ Φόρσμπεργκ την έβαλε σε θέση «οδηγού» στο 16’ και ο Ντάνιελσον διπλασίασε τα τέρματά της στο 34’. Στην επανάληψη είδε τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 63’ με τον Μπιχακτσιάν. «Κλείδωσε» τη νίκη στο 85’ ο Μάρκους Μπεργκ.

Το σίγουρο είναι ότι η Σουηδία ονειρεύεται μία καλή πορεία στο Euro. Θα πρόκειται για αποτυχία αν δεν πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16» κι αποκλειστεί από τον όμιλο. Έχει οδηγό τη σπουδαία παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018, όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου ηττήθηκε από την Αγγλία. Δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα. Στους πέντε αγώνες που έχει δώσει στο 2021 μέτρησε ισάριθμες επιτυχίες. Μάλιστα σε τέσσερα ματς η εστία της δεν παραβιάστηκε. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου της στην προκριματική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ και γενικά πάει με καλό μομέντουμ στο τουρνουά. Το 2016 είχε αποκλειστεί στο γκρουπ απογοητεύοντας, ενώ είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά το μακρινό 1992 όταν έπαιξε στην έδρα της.

«Ο Ράμος ήταν ένας φανταστικός για την Ισπανία και για πολλά χρόνια. Δεν σκέφτομαι ότι δεν θα παίξει. Έχουν πολλούς εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και συχνά λέω ότι θα μπορούσαν να έχουν πέντε ή έξι ομάδες στο γήπεδο και να ήταν ισάξιες με την τωρινή. Ανεξάρτητα από το ποιος θα παίξει, είναι όλοι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Επιλέξαμε να προπονηθούμε νωρίς στο γήπεδο του αγώνα για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπροστά μας μέχρι τη σέντρα. Δεν έχουν ένταση όσα κάνουμε την τελευταία μέρα πριν τον αγώνα, πρόκειται για ελαφρύ τρέξιμο, πάσες και παιχνίδια διάρκειας επτά έως δέκα λεπτών» ήταν τα λόγια του προπονητή των Σκανδιναβών, Γιάνε Άντερσον.

Αγωνιστικά Νέα: Έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό ο εξτρέμ Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους) και ο μέσος Σβάνμπεργκ (Μπολόνια). Δεν προλαβαίνει ο μέσος Καζούστε (Μίντιλαντ), ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του επίσης χαφ, Έκνταλ (Σαμπντόρια). Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον αμυντικό Μάρτιν Όλσον (Χάκεν) ο οποίος τραυματίστηκε και στη θέση του κλήθηκε ο Μπένγκτσον (Βέιλε). Θα λείψει επίσης ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο οποίος δεν μπορεί να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Η αποστολή της Σουηδίας:

Τερματοφύλακες: Καρλς-Γιόχαν Γιόνσον (Κοπεγχάγη), Κρίστοφερ Νόρντφελντ (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Ρόμπιν Όλσεν (Έβερτον)

Αμυντικοί: Εμίλ Κραφθ (Νιουκάστλ), Βίκτορ Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκους Ντάνιελσον (Νταλιάν Γιφάνγκ), Μπένγκτσον (Βέιλε), Λούντβιγκ Αουγκούστινσον (Βέρντερ Βρέμης), Πόντους Γιάνσον (Μπρέντφορντ), Φίλιπ Χελάντερ (Ρέιντζερς), Μίκαελ Λούστιγκ (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Αντρέας Γκράνγκβιστ (Χέλσινμποργκ)

Μέσοι: Εμίλ Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κεν Σέμα (Γουότφορντ), Βίκτορ Κλάεσον (Κράσνονταρ), Ντέγιαν Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους), Σεμπάστιαν Λάρσον (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Αλμπίν Έκνταλ (Σαμπντόρια), Κρίστοφερ Όλσον (Κράσνονταρ), Ζαν-Λις Καζούστε (Μίντιλαντ), Ματίας Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Γκούσταβ Σβένσον (Γκουανγκζού)

Επιθετικοί: Μάρκους Μπεργκ (Κράσνονταρ), Αλεξάντερ Ισάκ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ρόμπιν Κουάινσον (Μάιντς), Τζόρνταν Λάρσον (Σπαρτάκ Μόσχας)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ισπανία θεωρείται και είναι δικαίως το φαβορί του εντός έδρας αγώνα με τη Σουηδία. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι θα παίξει μπροστά στο κοινό της στη Σεβίλλη, αλλά δεν προκαλεί σε κανέναν έκπληξη το γεγονός ότι διαθέται ισχυρότερο έμψυχο δυναμικό από τους Σκανδιναβούς. Οι τελευταίοι από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν για την έκπληξη, στη «σκιά» της απουσίας του Ζλάτςν Ιμπραχίμοβιτς. Με βάση τον τρόπο παιχνιδιού των «φούριας ρόχας» αλλά και το καλό σύνολο των φιλοξενούμενων, θα πάμε στα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

FACTS

  • Η ομάδα Σουηδία νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 9.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σουηδία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 6.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 5ος όμιλος
  1 Σουηδία 3 7 2 1 0 4:2
  2 Ισπανία 3 5 1 2 0 6:1
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +11.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.21% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες