2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Τσεχία

Προϊστορία

27/9/2022 ΕλβετίαΤσεχία 2 - 1
2/6/2022 ΤσεχίαΕλβετία 2 - 1
7/6/2008 ΕλβετίαΤσεχία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 228,649 70.0%
X
€ 45,757 14.0%
2
€ 52,295 16.0%
Over
€ 14,533 47.8%
Under
€ 15,868 52.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

201 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

6

55%

Κατοχή μπάλας

45%

2

Οφσάιντ

1

2

Αποκρούσεις

1

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

4

14

Σέντρες

21

5

Αλλαγές

5

8

Φάουλ

13

1

Ασίστ

1

10

Αντεπιθέσεις

2

13

Πλάγια Άουτ

12

14

Εκτελέσεις Φάουλ

10

7

Ελεύθερα Λακτίσματα

12

18

Προσπάθειες Για Γκολ

13

9

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Kybunpark
  • Χωρητικότητα: 19694
  • Θεατές: 13353
Για την αποφυγή του υποβιβασμού

Για την αποφυγή του υποβιβασμού

Η Ελβετία σόκαρε την Ισπανία και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της φιλοξενώντας την Τσεχία για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ξεκίνησε με τρεις ήττες στον όμιλο, αλλά μετά κέρδισε την Πορτογαλία και την προηγούμενη αγωνιστική την Ισπανία στη Σαραγόσα με 2-1 και εξαρτάται πλέον από τον εαυτό της για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Ελβετία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ με τον Ακάντζι στο 21' και κατάφερε να κρατήσει την Ισπανία χωρίς σουτ εντός εστίας στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, οι Ίβηρες ισοφάρισαν με τον Ζόρντι Άλμπα στο 55', αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Εμπολό έπειτα από κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον, παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στην Τσεχία για να μην υποβιβαστεί.

«Η Ελβετία έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Ήταν μια ιστορική νίκη που μας δίνει ηθική τόνωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στα προηγούμενα ματς ήμασταν αφελείς απέναντι στην Ισπανία. Όμως μάθαμε από τα λάθη μας και τώρα ξέρουμε ότι μπορούμε να αντέξουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε ακόμη και να τους νικήσουμε. Η Ισπανία έπαιξε με την πίεση που έχουν πάντα οι γηπεδούχοι. Νομίζω ότι ήμασταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν πιο ομοιόμορφα. Είμαι ευχαριστημένος που και τα δύο γκολ προήλθαν από κόρνερ γιατί ενισχύει την αξία της δουλειάς μας» είπε ο προπονητής Μουράτ Γιακίν.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Όμλιν και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Φον Μπάλμος. Νέα κλήση ο επιθετικός Αμντούνι.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Φον Μπάλμος (Γιουνκ Μπόις), Μβογκό (Λοριάν).

Αμυντικοί: Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Σαρ (Νιούκαστλ), Κομέρ (Βαλένθια), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Βίντμερ (Μάϊντζ), Μπαμπού (Φούλαμ).

Μέσοι: Σακίρι (Σικάγο), Σο (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Τσάκα (Αρσεναλ), Ζακάρια (Τσέλσι), Φρόιλερ (Νότιγχαμ), Στέφεν (Λουγκάνο), Εμπίσερ (Μπολόνια), Φρέι (Βασιλεία), Τζασάρι (Λουκέρνη).

Επιθετικοί: Βάργκας (Αουγκσμπουργκ), Σεφέροβιτς (Γαλατασαράι), Εμπολό (Μονακό), Ίτεν (Γιουνγκ Μπόις), Εντόι (Βασιλεία), Αμντούνι (Βασιλεία)Την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη τη βαρύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία της χάνοντας με 4-0 από την Πορτογαλία και τώρα θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Ελβετία για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην ελίτ. Ηταν σα να μην βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στους Ίβηρες που άνοιξαν το σκορ με τον Νταλότ στο 33' και ο Μπρούνο Φερνάντες στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου έγραψε το 2-0. Ο Πάτρικ Σικ τέσσερα λεπτά αργότερα είχε την ευκαιρία να βάλει την Τσεχία ξανά στο ματς, αλλά αστόχησε σε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νταλότ πέτυχε το 3-0 στο 52΄ και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζότα στο 82’.

Πλέον, για να αποφύγει τον υποβιβασμό πρέπει να νικήσει στην Ελβετία και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.

«Θέλουμε να καθίσουμε με τους παίκτες και να μην επαναλάβουμε μια τέτοια εμφάνιση. Αυτό ήταν κακό. Θέλουμε να μάθουμε γιατί και με βάση αυτό θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Πιστεύω στους παίκτες που καλέσαμε, ότι θα παίξουν για την Τσεχία. Έχουμε μια δυνατή ομάδα, αλλά πρέπει να παίξουν ως ομάδα, στο όριο των δυνατοτήτων τους και μια ειλικρινής εμφάνιση θα μας οδηγήσει σε ένα αποτέλεσμ » δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Τσέχων, Γιάροσλαβ Σίλχαβι.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίστηκε ο στόπερ του Αρη, Μπράμπετς και δεν είναι διαθέσιμος. Εκτός έμειναν και οι χαφ Γιάνκτο, Μάσοπουστ.
Η αποστολή της Τσεχίας:

Τερματοφύλακες: Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), Στάνεκ (Βικτόρια Πλζεν), Βατσλίκ (Ολυμπιακός)

Αμυντικοί: Κούφαλ (Γουέστ Χαμ), Χάβελ (Βικτόρια Πλζεν), Γεμέλκα (Βικτόρια Πλζεν), Κούντελα (Περσίγια Τζακάρτα), Ζίμα (Τορίνο), Ζελένι (Σπάρτα Πράγας)

Μέσοι: Μπαράκ (Φιορεντίνα), Τσέρνι (Τβέντε), Κάλβαχ (Βικτόρια Πλζεν), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Σέβτσικ (Σλάβια Πράγας), Κραλ (Σάλκε), Βλκάνοβα (Βικτόρια Πλζεν)

Επιθετικοί: Χλόζεκ (Λεβερκούζεν), Κούχτα (Σπάρτα Πράγας), Σικ (Λεβερκούζεν), Τετσλ (Σλάβια Πράγας)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ελβετία ξεκίνησε νωθρά τον όμιλο, αλλά με δύο εντυπωσιακές νίκες κόντρα στην Πορτογαλία και την Ισπανία κρατάει την τύχη στα χέρια της για την αποφυγή του υποβιβασμού και αυτό που χρειάζεται είναι να μην χάσει από την Τσεχία, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της ιστορίας της. Ούτε εδώ θα μπλέξουμε με σημείο και θα ποντάρουμε στο Over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  3 Ελβετία 6 9 3 0 3 6:9
  4 Τσεχία 6 4 1 1 4 5:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +7.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες