9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Ελβετία

2/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 551
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 695 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελβετία - Τσεχία στις 27/9/2022

Προϊστορία

27/9/2022 ΕλβετίαΤσεχία 2 - 1
2/6/2022 ΤσεχίαΕλβετία 2 - 1
7/6/2008 ΕλβετίαΤσεχία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 35,681 17.6%
X
€ 72,460 35.8%
2
€ 94,280 46.6%
Over
€ 5,196 27.5%
Under
€ 13,694 72.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

165 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

7

3

Σουτ εκτός εστίας

4

41%

Κατοχή μπάλας

59%

2

Οφσάιντ

2

6

Αποκρούσεις

2

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

8

16

Σέντρες

31

5

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

12

0

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

2

27

Πλάγια Άουτ

17

14

Εκτελέσεις Φάουλ

11

8

Ελεύθερα Λακτίσματα

4

7

Προσπάθειες Για Γκολ

13

1

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fortuna Arena
  • Χωρητικότητα: 20800
  • Θεατές: 12236
Με απουσίες η Τσεχία, το βλέπει σοβαρά η Ελβετία

Με απουσίες η Τσεχία, το βλέπει σοβαρά η Ελβετία

Η εθνική Τσεχίας έχει το πρώτο της τεστ στο elite group του Nations League φιλοξενώντας με αρκετές απουσίες την Ελβετία που εντυπωσίασε στα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αφού έπαιξε στα μπαράζ και έμεινε εκτός από την Σουηδία. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα έφερε ισοπαλία χωρίς τέρματα, αλλά στην παράταση δέχθηκε το γκολ που την απέκλεισε. Θα κάνει το ντεμπούτο της στην πρώτη κατηγορία του Nations League με το πιο πρόσφατο παιχνίδι της να είναι ένα φιλικό το Μάρτιο κόντρα την Ουαλία που έφερε ισοπαλία με 1-1.

Παρά την αποτυχία πρόκρισης στο Μουντιάλ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σιλχαβί ανανέωσε τη συνεργασία του μέχρι το τέλος του 2023 και στόχος είναι να κρατήσει την Τσεχία στη μεγάλη κατηγορία της διοργάνωσης του Nations League.

«Θα είναι σίγουρα ένας πολύ σημαντικός αγώνας για την παραμονή στον υψηλότερο όμιλο, δεν μας περιμένει τίποτα εύκολο. Οι αντίπαλοι που μας περιμένουν μετά είναι πολύ δύσκολοι. Από αυτή την άποψη, αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για εμάς όσον αφορά την παραμονή στον υψηλότερο όμιλο. Το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό, θα το συγκρίνω με το ματς με τη Σκωτία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μπορεί να σου πει πώς θα εξελιχθούν όλα», τόνισε ο προπονητής Γιάροσλαβ Σιλχαβί.

Αγωνιστικά Νέα: Συνολικά δεν υπάρχουν περισσότεροι από δώδεκα παίκτες που κανονικά θα ήταν πιθανό να μπουν στην αποστολή. Πιο σημαντικές απουσίες είναι του επιθετικού Σικ και του μέσου Μπάρακ. Νέο πρόσωπο στην Εθνική είναι ο 27χρονος Άνταμ Βλκάνοβα, ενώ κλήθηκε έπειτα από πάρα πολύ καιρό ο μεσος Τσέρνι.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Βατσλίκ (Ολυμπιακός), Μαντούς (Σλάβια Πράγας), Στάνεκ (Βικτόρια Πλζεν)

Αμυντικοί: Τσούφαλ (Γουέστ Χαμ), Ματεγιού (Βενέτσια), Χάβελ (Βικτόρια Πλζεν), Ζίμα (Τορίνο), Ζελένι (Γιάμπλονετς), Μπράμπετς (Αρης), Γιεμέλκα (Σίγκμα Ολομουτς)

Μέσοι: Γιάνκτο (Χετάφε), Κραλ (Γουέστ Χαμ), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Τσέρνι (Τβέντε), Κάλβαχ (Βικτόρια Πλζεν), Πέσεκ (Σπάρτα Πράγας), Κρεΐτσι Τζούνιορ (Σπάρτα Πράγας), Λινγκρ (Σλάβια Πράγας), Σάντιλεκ (Τβέντε), Βλκάνοβα (Χράντετς Κράλοβε)

Επιθετικοί: Κούχτα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Γιουρέτσκα (Σλοβάτσκο), Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας).Έκανε εντυπωσιακή πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ και πήρε το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, αφήνοντας δεύτερη στον όμιλο την Ιταλία. Η Ελβετία βλέπει πολύ σοβαρά το Nations League και το θεωρεί μια πολύ καλή ευκαιρία για προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πάντως, είναι αξιοσημείωτο πως δεν έχει κερδίσει τα επτά τελευταία της ματς στο Nations League. Στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της, όπου ήταν φιλικά, έχασε με 2-1 από την Αγγλία στο Λονδίνο και έφερε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στο Κόσοβο.

«Δεν ένιωσα κούραση στους παίκτες, υπήρχε καλή ένταση. Η ατμόσφαιρα είναι καλή. Και τώρα θέλω να τους δω να τα δίνουν όλα σε αγώνες που θα είναι σοβαροί. Δεν θα είναι μόνο προσανατολισμένοι στο αποτέλεσμα, μερικοί παίκτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία τους. Ο χρόνος είναι λίγος μέχρι τον Νοέμβριο και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Παίρνουμε αυτή το Nations League πολύ σοβαρά. Είμαστε τέσσερις δυνατές ομάδες, δεν βλέπω την Τσεχία ως την πιο αδύναμη ομάδα. Σεβόμαστε αυτόν τον αντίπαλο, όπως κάθε ομάδα. Θέλω η ομάδα μου να εφαρμόσει τακτικά αυτό που περιμένω από αυτήν. Έχει και πολύ καλούς παίκτες, παρά τις λίγες απουσίες. Αλλά έχουν αρκετές επιλογές.» τόνισε ο προπονητής Μουράτ Γιακίν.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Σακίρι μπήκε στην ομάδα την Τρίτη και θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Στην αποστολή επέστρεψαν ο φορ Σεφέροβιτς και ο τερματοφύλακας Μβογκό, αλλά απουσιάζουν οι επιθετικοί Ντρμιτς και Φράι. Την πρώτη του κλήση δέχθηκε ο επιθετικός Μποτάνι.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Κόμπελ (Ντόρτμουντ), Ομλιν (Μονπελιέ), Μβογκό (Αϊντχόφεν)

Αμυντικοί: Σερ (Νιούκαστλ), Ακάντζι (Ντόρτμουντ), Ροντρίγκρες (Τορίνο), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Βίντμερ (Μάιντς), Κιομέρτ (Βαλένθια), Μπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Λοτόμπα (Νις)

Μέσοι: Σόου (Αιντραχτ Φρανκφούρτης), Σακίρι (Σικάγο Φάιρ), Φράι (Βασιλεία), Τζάκα (Αρσεναλ), Τσούμπερ (ΑΕΚ), Φρόιλερ (Αταλάντα), Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Εμπισερ (Μπολόνια), Μποτάνι (Λουγκάνο)

Επιθετικοί: Οκαφόρ (Σάλτσμπουργκ), Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Εμπολό (Γκλάντμπαχ), Γκαβράνοβιτς (Καϊσέρισπορ), Βάργκας (Αουγκσμπουργκ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Τσεχία έχει πάρα πολλές απουσίες και θα κάνει ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία του Nations League και γνωρίζει πως κόντρα στα μεγαθήρια που ακολουθούν το ματς με την Ελβετία είναι μια καλή ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί, αλλά οι απουσίες που έχουν είναι σημαντικές. Οι φιλοξενούμενοι βλέπουν σοβαρά τη διοργάνωση, αλλά έχουν το μυαλό τους και στο Μουντιάλ. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα ποντάρουμε στο Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  3 Ελβετία 6 9 3 0 3 6:9
  4 Τσεχία 6 4 1 1 4 5:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες