3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιβραλτάρ - Ολλανδία

Προϊστορία

21/11/2023 ΓιβραλτάρΟλλανδία 0 - 6
27/3/2023 ΟλλανδίαΓιβραλτάρ 3 - 0
11/10/2021 ΟλλανδίαΓιβραλτάρ 6 - 0
30/3/2021 ΓιβραλτάρΟλλανδία 0 - 7

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 3,554 1.0%
X
€ 2,596 0.7%
2
€ 352,792 98.3%
Over
€ 26,395 95.6%
Under
€ 1,213 4.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

132 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Victoria Stadium
  • Χωρητικότητα: 5000
Όσα μπορεί θα βάλει η Ολλανδία

Όσα μπορεί θα βάλει η Ολλανδία

Η πιο αδύναμη ομάδα του 7ου ομίλου, το Γιβραλτάρ υποδέχεται την Ολλανδία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ. Την αποτελεσματικότητα θα ψάξουν οι φιλοξενούμενοι που δεν έχουν πείσει μέχρι στιγμής.

Τι ισχύει:Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

Επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι για περίπου 40 λεπτά προσπάθησε να βάλει δύσκολα στο Μαυροβούνιο αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 4-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 25’ όμως πέντε λεπτά μετά ευτύχησε να ισοφαρίσει με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στιτς. Λίγο έλειψε μάλιστα να πάει με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια ωστόσο στο 43’ η άμυνα της άφησε αφύλακτο τον Σίμιτς και αυτός έκανε το 2-1. Στην επανάληψη δεν μπόρεσε να απειλήσει ούτε μία φορά, το Μαυροβούνιο πέτυχε άλλα δύο τέρματα (53’,80’) και δίκαια ήρθε άλλη μία ήττα.

Ξέρει ότι είναι ο αντίπαλος απέναντι στον οποίον θέλουν να σκοράρουν όλοι όσα περισσότερα γκολ μπορούν αλλά μέχρι στιγμής δείχνει να παλεύει αρκετά για μία αξιοπρεπή εικόνα. Κατάφερε μάλιστα να βρει και τον δρόμο προς τα δίχτυα κάτι που δεν κάνει ιδιαίτερα συχνά, έχει σκοράρει στα 4 από τα 19 τελευταία του παιχνίδια, απέναντι στην Ολλανδία όμως κινδυνεύει να δει το σκορ να ξεφεύγει.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Η αποστολή του Γιβραλτάρ:

Τερματοφύλακες: Γκόλντγουϊν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόμπα (Τζόσεφς), Κόλινγκ (Γκλέντοραν)

Αμυντικοί: Ρόι Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Γουίσμαν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Σέρτζεαντ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπρίτο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Γιουρόπα), Μάουλντς (Τζόσεφς), Μπάρνετ (Τζόσεφς), Μούλχι (Τζόσεφς), Τζόλι (Γιουρόπα), Κένεθ Τσιπολίνα (Τζόσεφς), Μπόσιο (Λάιονς), Μπουχαγιάρ (Λάιονς), Μπραντ Πάουερ (Λινξ), Σάντος (Μονς Κάλπε), Ανεσλεϊ (Μπλάκμπερν)

Μέσοι: Κασιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τορίγια (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Χερνάντεζ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόναν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Πονς (Τζόσεφς), Χερνάντεζ (Τζόσεφς), Μπαντρ (Γιουρόπα), Γουόκερ (Γιουρόπα), Μπάλανταϊν (Μάντσεστερ 62), Πάροντι (Λινξ), Βαλαρίνο (Λινξ), Βινέτ (Μπρούνος Μάγκμπις), Ρόνκο (Μονς Κάλπε)

Επιθετικοί: Κασιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ντε Μπαρ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Κούμπες (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Στίτσε (Μπάξτον), Μπόργκε (Γιουρόπα), Ελ Χμίντι (Μονς Κάλπε), Μόργκαν (Μπρούνος Μάγκπις), Πίκοκ (Λάιονς)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Έψαχνε ένα ξέσπασα απέναντι στην Λετονία, η αστοχία της όμως και τα δοκάρια της στέρησαν μία ευρεία νίκη. Η διαφορά με την αντίπαλο της βέβαια ήταν μεγάλη και έτσι επικράτησε εύκολα με 2-0. Μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, μόλις στο 6’ ο Κλάασεν έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και στο 27’ ο ίδιος παίκτης μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι. Την λύση τελικά έδωσε πέντε λεπτά μετά ο Μπέρχαουζ με υπέροχο σουτ και οι Ολλανδοί έδιωξαν το άγχος από πάνω τους. Στο 40΄είχαν μάλιστα και 2ο δοκάρι με τον Λουκ Ντε Γιονγκ, πίεσαν για 2ο γκολ και τελικά το πέτυχαν με τον φορ της Σεβίλλης στο 69’. Παρά τις προσπάθειες τους δεν παραβίασαν ξανά την αντίπαλη εστία αντίθετα είδαν τον Κρουλ και το δοκάρι να κρατάν το μηδέν στο 85’.

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ από την αρχή δέχεται αρκετή αμφισβήτηση στον πάγκο των «Οράνιε» και οι εμφανίσεις της ομάδας του δεν τον βοηθάνε. Δεν τίθεται θέμα για το αν θα επικρατήσει ή όχι του Γιβραλτάρ, το θέμα είναι στα πόσα γκολ θα σταματήσει. Ψάχνει μία πειστική εμφάνιση ακόμα και αν απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο δεν θα βγάλει κανείς συμπεράσματα. Οφείλει ωστόσο να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλει να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

«Η νίκη με 2-0 απέναντι στην Λετονία δεν είναι καλή αν σκεφτείς τον τρόπο που παίξαμε. Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει εφτά φορές. Το ίδιο θα ισχύσει και με το Γιβραλτάρ, αν δημιουργείς πολλές ευκαιρίες πρέπει να σκοράρεις. Πρέπει να κρατήσουμε έναν ψηλό ρυθμό. Πρέπει να σκοράρουμε τουλάχιστον πέντε φορές, προτιμότερο και περισσότερες», σχολίασε ο κόουτς Ντε Μπουρ

Αγωνιστικά Νέα: Από το προηγούμενο παιχνίδι αποχώρησε από την αποστολή ο τερματοφύλακας Σίλεσεν (Άγιαξ) και την θέση του πήρε ο Μπίζοτ της Άλκμααρ. Σταθερά εκτός οι δύο στόπερ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ) και Ντε Βράι (Ίντερ). Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα.

Η αποστολή της Ολλανδίας:

Τερματοφύλακες: Κρουλ (Νόριτς), Μπίζοτ (Άλκμααρ), Στεκέλενμπουργκ (Άγιαξ)

Αμυντικοί: Τετέ (Φούλαμ), Φέλτμαν (Μπράιτον), Φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Βίνταλ (Άλκμααρ), Μπλιντ (Άγιαξ), Ντάμφρις (Αϊντχόφεν), Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Ζούστε (Μάιντζ)

Μέσοι: Ντε Ρουν (Αταλάντα), Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Χράφενμπερχ (Άγιαξ), Κλάασεν (Άγιαξ), Φαν ντε Μπέικ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα)

Επιθετικοί: Μπέργκχαους (Φέγενορντ), Μπέργκβαϊν (Τότεναμ), Ντεπάι (Λυών), Μπάμπελ (Γαλατάσαραϊ), Στενγκς (Άλκμααρ), Μάλεν (Αϊντχόφεν), Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Ντε Μπουρ έδωσε το έναυσμα και έδειξε την διάθεση που θα δείξουν οι Ολλανδοί. Το θέμα είναι πόσο αποτελεσματικοί μπορεί να είναι αυτή τη φορά οι παίκτες του, πάντως δεν ζητάει συχνά ένας προπονητής νίκη με πάνω από 5 γκολ ή καλυτέρα να το δηλώνει ξεκάθαρα. Με αυτό το σκεπτικό πάντως αξίζει το ρίσκο του 7+.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 7ος όμιλος
  1 Ολλανδία 10 23 7 2 1 33:8
  6 Γιβραλτάρ 10 0 0 0 10 4:43
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.80% έπαιξε: 2
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.09% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες