Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Γιβραλτάρ

27/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 703
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 388 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γιβραλτάρ - Ολλανδία στις 21/11/2023

Προϊστορία

21/11/2023 ΓιβραλτάρΟλλανδία 0 - 6
27/3/2023 ΟλλανδίαΓιβραλτάρ 3 - 0
11/10/2021 ΟλλανδίαΓιβραλτάρ 6 - 0
30/3/2021 ΓιβραλτάρΟλλανδία 0 - 7

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 784,671 99.5%
X
€ 2,860 0.4%
2
€ 1,381 0.2%
Over
€ 12,469 94.1%
Under
€ 786 5.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

129 ψήφοι:

11

Σουτ στην εστία

0

21

Σουτ εκτός εστίας

0

80%

Κατοχή μπάλας

20%

2

Οφσάιντ

2

0

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

1

19

Κόρνερ

0

8

Φάουλ

5

16

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: de Kuip
  • Χωρητικότητα: 51177
  • Θεατές: 36327
«Ξεσπούν» μετά την συντριβή οι «οράνιε»

«Ξεσπούν» μετά την συντριβή οι «οράνιε»

Η Ολλανδία υποδέχεται το Γιβραλτάρ στην 2η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Οι «οράνιε» ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Γαλλίας στην πρεμιέρα, ενώ και οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την ήττα εντός έδρας από την Ελλάδα.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Εφιαλτικό ήταν το ντεμπούτο του Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία, καθώς οι «οράνιε» συνετρίβησαν με 4-0 από την Γαλλία στην πρεμιέρα των προκριματικών. Φυσικά οι πολλές απουσίες, λόγω και της ίωσης που «χτύπησε» την ομάδα παραμονές του αγώνα, έπαιξαν το ρόλο τους, αλλά το σκορ παραμένει «βαρύ», ενώ το γεγονός πως βρέθηκε με 3-0 πίσω στο 21' και το «φρένο» που έβαλαν οι γηπεδούχοι, έκαναν τα πράγματα χειρότερα. Στο 88' μάλιστα δέχτηκε και τέταρτο γκολ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντεπάι αστόχησε σε πέναλτι χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει με το γκολ της... τιμής.

Πλήγμα στο γόητρο της Ολλανδίας αυτή η ήττα, αλλά και στην προσπάθεια για την πρωτιά του ομίλου, αφού αν δεν συμβεί κάτι εξωφρενικό οι «οράνιε» θα συμβιβαστούν με την δεύτερη θέση, που επίσης δίνει απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Αρκεί να παρουσιαστούν σοβαροί στην συνέχεια.

«Παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι και ελλειπείς σε όλους τους τομείς. Οι απουσίες που είχαμε φυσικά έπαιξαν ρόλο, αλλά δεν θα ψάξω για δικαιολογίες. Ηττηθήκαμε από μία καλύτερη ομάδα και πλεόν πρέπει να βγάλουμε αντίδραση κόντρα στο Γιβραλτάρ» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε», Ρόναλντ Κούμαν, που αντικατέστησε τον Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος αποσύρθηκε από τους πάγκους μετά το Μουντιάλ.

Αγωνιστικά νέα: Επιστρέφουν μετά την ταλαιπωρία με την ίωση ο εξτρέμ Χάκπο (Λίβερπουλ), ο μέσος Φέιρμαν (Αϊντχοφεν), οι αμυντικοί Μπότμαν (Νιούκαστλ) και Ντε Λιχτ (Μπάγερν Μονάχου) και ο γκολκίπερ Φερμπούργκεν. Εξέτισε κι επιστρέφει επίσης ο μπακ Ντούμφρις (Ίντερ). Νοκ άουτ ο στόπερ Χετράουντα (Φέγενορντ), ενώ αποχώρησε από την αποστολή για οικογενειακούς λόγους ο αμυντικός Ντε Φράι.

Από εκεί και πέρα τραυματίες είναι οι τερματοφύλακες Νόπερτ (Χέρενφεν) και Μπάιλοου (Φέγενορντ), ο μέσος Φ. Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), ο εξτρέμ Μπέρχβαϊν (Άγιαξ) και ο αμυντικός Μάρτινς Ιντί (Άλκμααρ). Εκτός σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις οι μέσοι Κλάσι (Άλκμααρ) και Κόουπμαϊνερς (Αταλάντα).

H αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Ναϊμέγκεν), Φλέκεν (Φράιμπουργκ), Σχέρπεν (Φιτέσε)

Αμυντικοί: Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Μπλιντ (Μπάγερν), Ντούμφρις (Ίντερ), Χερτράουντα (Φέγενορντ), Μαλάσια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τίμπερ (Άγιαξ), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντε Φράι (Ίντερ)

Μέσοι: Χράφενμπερχ (Μπάγερν Μονάχου), Ντε Ρουν (Αταλάντα), Κλάασεν (Άγιαξ), Τέιλορ (Άγιαξ), Βίφερ (Φέγενορντ), Βαϊνάλντουμ (Ρόμα), Σίμονς (Αϊντχόφεν)

Επιθετικοί: Μπέργκχαους (Άγιαξ), Μάλεν (Ντόρτμουντ), Μπρόμπεϊ ( Άγιαξ), Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βέγκχορστ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)Εύκολη ήττα με 3-0 από την Ελλάδα στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, που χρησιμοποιεί ως έδρας. Βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ, μόλις στο 11', ενώ στο 45' ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους και το ματς ουσιαστικά τέλειωσε εκεί. Το 0-3 έγινε στο 58', ενώ σε άλλες τρεις περιπτώσεις οι γηπεδούχοι γλίτωσαν από τα δοκάρια, με τον Κόλεινγκ να πραγματοποιεί άλλες τρεις σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το σκορ σε αξιοπρεπές επίπεδο, σε ένα ματς που οι τελικές προσπάθειες ήταν 30-1 υπέρ της ελληνικού συγκροτήματος.

Βελτίωση... μηδέν για την ομάδα του Χούλιο Σέζαρ Ρίμπας που συνεχίζει να μετρά μόνο ήττες από το 2016 όταν και ξεκίνησε να συμμετέχει σε προκριματικές φάσεις, έχοντας φτάσει πλέον τις 39 σερί και δεν φαίνεται φως στο τούνελ, με τον μοναδικό στόχο να είναι ο περιορισμός των συντριβών.

Αγωνιστικά νέα: Δεν κλήθηκαν για διάφορους λόγους ο στόπερ Γουάιζμαν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς) και ο μπακ Άνσλι (Ντάνταλκ) σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις.

H αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κόλινγκ (Γκλεντόραν), Μπάντα (Γιουρόπα), Αβεγιάνο (Λινξ)

Αμυντικοί: Ρ.Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τ.Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Σέρτζαντ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Γιουρόπα), Μουελχί (Σεντ Τζόζεφς), Μπρίτο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τζόλι (Γιουρόπα), Μπόσιο (Γιουρόπα), Σάντος (Μονς Κάλπε), Λόπες (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Κουμπς (Μπρούνος Μάγκπις), Θορν (Κόλετζ 1975)

Μέσοι: Γουόκερ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ερνάντες (Γιουρόπα), Τορίγια (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόναν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπαντρ (Γιουρόπα), Βαλαρίνο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπάλανταϊν (Μάντσεστερ 62), Ντούα (Μονς Κάλπε), Πόζο (Μπαλόν ντε Κάντιθ), Σαλάχ (Λινξ)

Επιθετικοί: Κασιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ντε Μπαρ (Γουίκομ), Στάιτς (Στάρμπριτζ), Κουμπς (Μπρούνος Μάγκπις), Γιομ (Γιουρόπα), Μόργκαν (Μπρούνος Μάγκπις), Γκράσια (Κόλετζ 1975), Γουίλσον (Μάντσεστερ 62).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για την Ολλανδία, που έχει σημαντικές επιστροφές και θέλει να δώσει απαντήσεις, διασκεδάζοντας και τις εντυπώσεις, μετά την βαριά ήττα από τους Γάλλους. Το Γιβραλτάρ την ίδια στιγμή μοιάζει ακόμα χειρότερο από τα προηγούμενα χρόνια και η επιλογή του να εξελιχθεί σε «πάρτι» των γηπεδούχων το ματς είναι μονόδρομος.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 2ος Όμιλος
  2 Ολλανδία 8 18 6 0 2 17:7
  5 Γιβραλτάρ 8 0 0 0 8 0:41
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +6.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες