1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Γιβραλτάρ

11/10/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1216
6 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 934 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γιβραλτάρ - Ολλανδία στις 21/11/2023

Προϊστορία

21/11/2023 ΓιβραλτάρΟλλανδία 0 - 6
27/3/2023 ΟλλανδίαΓιβραλτάρ 3 - 0
11/10/2021 ΟλλανδίαΓιβραλτάρ 6 - 0
30/3/2021 ΓιβραλτάρΟλλανδία 0 - 7

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 309,568 99.1%
X
€ 1,793 0.6%
2
€ 976 0.3%
Over
€ 20,574 95.3%
Under
€ 1,005 4.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

62 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: de Kuip
  • Χωρητικότητα: 51177
  • Θεατές: 33000
Να προσφέρει γκολ και θέαμα στον κόσμο της

Να προσφέρει γκολ και θέαμα στον κόσμο της

Η Ολλανδία μετά τη δύσκολη νίκη στην Λετονία, υποδέχεται το αδύναμο Γιβραλτάρ με στόχο να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πέρασε με το δύσκολο 1-0 από την έδρα της Λετονίας και έκανε ακόμα ένα βήμα για την πρωτιά στον όμιλο. Προηγήθηκε στο 19’ με ωραίο βολέ του Κλάασεν, αλλά στη συνέχεια περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή και δεν απείλησε με αξιώσεις. Παράλληλα, δεν ήταν σταθερή στα μετόπισθεν και κινδύνευσε σοβαρά σε 2-3 περιπτώσεις με την ισοφάριση.

Ικανοποιημένος με τη νίκη εμφανίστηκε ο τεχνικός της Φαν Χαάλ μετά το παιχνίδι: «Δεν είμαστε εδώ για να διασκεδάσουμε το κοινό της Λετονίας. Ο στόχος είναι να πάμε στο Μουντιάλ και γι αυτό πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο απέναντι σε δύο ζώνες άμυνας και έναν ψηλό φορ μπροστά. Κάθε βαθιά μπαλιά είναι μάχη».

Τρέχει αήττητο έξι αγώνων (5-1-0) στον όμιλο μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Τουρκία το περασμένο Μάρτιο και ξέφυγε με +2 από την 2η Νορβηγία αλλά και στο +4 από την 3η Τουρκία. Προφανώς δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ και αν δε γίνει κάποιο θαύμα θα προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι. «Θα παίξουν 1-6-3-1, θα είναι επίσης δύσκολο. Θέλουμε να κερδίσουμε προσφέροντας θέαμα στον κόσμο αλλά θα είναι χαρούμενος και με το 1-0» σχολίασε ο Φαν Χαάλ. Στο ματς του πρώτου γύρου οι «οράνιε» κέρδισαν με 7-0.

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε κόντρα στην Λετονία και αποχώρησε από την αποστολή ο εξτρέμ Γκάκπο (Αϊντχόβεν), στη θέση του κλήθηκε ο εξτρέμ Νταντζούμα (Βιγιαρεάλ) ο οποίος επιστρέφει στην Εθνική ομάδα μετά από τρία χρόνια. Εξέτισε ο μέσος Βαϊνάλντουμ (Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μπάιλοου (Φέγενορντ), Κρουλ (Νόριτς), Ντρόμελ (Αϊντχόφεν), Φλέκεν (Φράιμπουργκ)

Αμυντικοί: Τίμπερ (Άγιαξ), Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Μαλάσια (Φέγενορντ), Ντε Φράι (Ίντερ), Μπλιντ (Άγιαξ), Ντάμφρις (Ίντερ), Άκε (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Βαϊνάλντουμ (Παρί Σεν Ζερμέν), Τιλ (Φέγενορντ), Κλάασεν (Άγιαξ), Ντε Ρουν (Αταλάντα), Γκράφενμπεργκ (Άγιαξ), Κόοπμαϊνερς (Αταλάντα), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα)

Επιθετικοί: Μάλεν (Ντόρτμουντ), Ντεπάι (Μπαρτσελόνα), Μπέργκχαους (Άγιαξ), Βέγκχορστ (Βόλφσμπουργκ), Νταντζούμα (Βιγιαρεάλ), Λ. Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Λανγκ (Κλαμπ Μπριζ)ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

Δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικό απέναντι στο Μαυροβούνιο και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-0. Το ματς τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο, όπου δέχτηκε δύο γκολ (7’, 44’) ενώ στην επανάληψη η αντίπαλος της πέτυχε και τρίτο τέρμα (68’). Συνολικά δέχτηκε 16 τελικές, ενώ το ίδιο έγινε απειλητικό στην επίθεση μονάχα στο τελευταίο μισάωρο μετά την είσοδο του 40χρονου (!) Κασκιάρο.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η επιστροφή του εμβληματικού Ζόσεφ Τσιπολίνα μετά από 24 μήνες λόγω τραυματισμού.
Έχει 7 ήττες σε 7 αγωνιστικές ενώ τα συνολικά τέρματα είναι 3-28. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, αρκετοί ζητούν μια πιο επιθετική προσέγγιση από την ομάδα ακόμα κι αν αυτό έχει το ρίσκο για πιο βαριές ήττες.

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε και αποχώρησε από την αποστολή πριν το ματς με το Μαυροβούνιο ο ταλαντούχος φορ/εξτρέμ Ντε Μπαρ (Γουίκομπ), ο οποίος αν και μόλις 21 ετών είναι ήδη ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής ομάδας με 3 γκολ. Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός γκολκίπερ Γκολντγουίν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς) και τη θέση του θα πάρει ο Ρομπά. Από την άλλη εξέτισε ο έμπειρος στόπερ Μουέλχι (Σεντ Τζόσεφς). Σε σχέση με τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου λείπουν οι αμυντικοί Σέρτζεν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπάρνετ (Σεντ Τζόζεφς) και Τζόλεϊ (Γιουρόπα).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες:Γκόλντγουιν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπάντα (Γιουρόπα) ,Ρομπά (Σεντ Τζόζεφς)

Αμυντικοί:Ρόι Σιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τζόσεφ Σιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς),Ολιβέρο (Γιουρόπα), Γουάισμαν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ανεσλι (Μπλάκμπερν),Μουέλχι (Σεντ Τζόζεφς), Μπρίτο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπόσιο (Γιουρόπα), Σάντος (Μον Κάλπ)

Μέσοι: Πον (Σεντ Τζόζεφς), Μπαντρ (Μον Καλπ),Τορίγια (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόναν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Βαλαρίνο (Σεντ Τζόζεφς) , Βίνετ (Γιουρόπα), Γουόκερ (Λινκολν Ρεντ Ιμπς),

Επιθετικοί:Κούμπς (Μπρούνος Μάγκπαϊς), Στιτς (Χέντνεσφορντ Τάουν),Μόργκαν (Σεντ Τζόζεφς), Κασιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το παιχνίδι αναμένεται μια δυνατή προπόνηση για την Ολλανδία, η οποία δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στους ημι-επαγγελματίες του Γιβραλτάρ. Οι «οράνιε» ζορίστηκαν αρκετά με την Λετονία στην Ρίγα και λογικά θα ψάξουν μια εμφάνιση με γκολ και θέαμα μπροστά στο κοινό τους. Στα 7 σταμάτησαν στο πρώτο ματς, θα ποντάρουμε σε αντίστοιχο σκορ.

FACTS

  • Η ομάδα Γιβραλτάρ έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.00 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Γιβραλτάρ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Over με απόδοση στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 7ος όμιλος
  1 Ολλανδία 10 23 7 2 1 33:8
  6 Γιβραλτάρ 10 0 0 0 10 4:43
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο DonQuixote, με το υψηλότερο yield +0.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο djnoss, με το υψηλότερο yield +5.26% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες