1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιβραλτάρ - Ολλανδία

Προϊστορία

21/11/2023 ΓιβραλτάρΟλλανδία 0 - 6
27/3/2023 ΟλλανδίαΓιβραλτάρ 3 - 0
11/10/2021 ΟλλανδίαΓιβραλτάρ 6 - 0
30/3/2021 ΓιβραλτάρΟλλανδία 0 - 7

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,102 0.2%
X
€ 1,201 0.3%
2
€ 469,018 99.5%
Over
€ 10,893 85.9%
Under
€ 1,789 14.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

44 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

9

0

Σουτ εκτός εστίας

7

30%

Κατοχή μπάλας

70%

3

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

9

14

Φάουλ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Algarve
  • Χωρητικότητα: 30002
  • Θεατές: 2280
Από «συντριβή» το Γιβραλτάρ, προπόνηση για την Ολλανδία

Από «συντριβή» το Γιβραλτάρ, προπόνηση για την Ολλανδία

Το Γιβραλτάρ υποδέχεται την Ολλανδία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων για τα προκριματικά του Euro 2024. Από τεράστια «συντριβή» προέρχονται οι γηπεδούχοι, «σφράγισαν» την πρόκριση οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Ήξερε πως είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στη Γαλλία το βράδυ του Σαββάτου όμως ούτε και το ίδιο ίσως δεν περίμενε να δεχτεί 14 γκολ και να υποστεί τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας του. Ήδη έως το 16’ είδε την αντίπαλο της να σκοράρει τρεις φορές αλλά η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη όταν ο Σάντος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 18’ και το άφησε με δέκα παίκτες. Για κακή του τύχη η Γαλλία δεν έριξε ρυθμούς, το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 7-0 και στην επανάληψη ακολούθησαν άλλα επτά τέρματα, με το ίδιο βέβαια να μην κάνει ούτε μία τελική προσπάθεια.

Προφανώς μία τέτοια ήττα ακόμα και για το Γιβραλτάρ είναι πολύ βαριά. Η φιλοσοφία του ήταν να μην διασυρθεί στον όμιλο και μέχρι στιγμής τα κατάφερνε αλλά το αποτέλεσμα με τη Γαλλία ήταν απογοητευτικό. Δεν είχε βέβαια καμία απαίτηση, το θέμα είναι πως δεν μπόρεσε να σκοράρει και δεν μοιάζει ικανό να τα καταφέρει και σήμερα. Μάλιστα ήδη ο κόουτς Ρίμπας δέχεται κριτική για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί το ρόστερ και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν μετά τη λήξη των προκριματικών.

Μετράει 24 σερί ήττες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 19 Νοεμβρίου του 2022 απέναντι στην Ανδόρα σε μία φιλική αναμέτρηση όπου κέρδισε με 1-0.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένο ο αμυντικός Σάντος (Μάντσεστερ 62).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κόλινγκ (Λίνκολν), Μπάντα (Σεντ Τζόζεφς), Λόπεθ (Μπρούνος Μάγκπαϊς)

Αμυντικοί: Τσιπολίνα (Μπρούνος Μάγκπις), Ρόι Τσιπολίνα (Λίνκολν), Σέρτζαντ (Λίνκολν), Ολιβέρο (Χέλσινγκορ), Μουελχί (Σεντ Τζόσεφ), Τζόλι (Σεντ Τζόσεφ), Σάντος (Μάντσεστερ 62), Ρόνκο (Μπρούνος Μάγκπις).

Μέσοι: Γουόκερ (Λίνκολν), Ερνάντεθ (Μπρούνος Μάγκπαϊς), Ρόναν (Κινγκς Λιν Τάουν), Μπαντρ (Μάντσεστερ 62), Πόθο (Κάντιθ), Ντε Χάρο (Μπρούνος Μάγκπαϊς), Μπάλανταϊν (Μπρούνος Μάγκπαϊς)

Επιθετικοί: Κασκιάρο (Λίνκολν), Ντε Μπαρ (Γουίκομ), Κούμπερς (Μπρούνος Μάγκπις), Ελ Χμίντι (Τορίχος), Πίκοκ (Μονς Καλπ), Ρουίς (Λινξ).

Χωρίς να πιάσει κάποια σπουδαία απόδοση, επικράτησε με 1-0 της Ιρλανδίας στο Άμστερνταμ το Σάββατο και εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι του 2024. Ο Βέγκχορστ με μία προσωπική ενέργεια της έδωσε το προβάδισμα στο 12’ και έκτοτε είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, έφτιαξε ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο γκολ.

Έφτασε έτσι τους 15 βαθμούς και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο. Δεν είχε βέβαια ιδιαίτερο άγχος καθώς της αρκούσε μία νίκη σήμερα απέναντι στο Γιβραλτάρ και ξέρει και η ίδια πως θα την πάρει. Γενικά δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της στα προκριματικά, ηττήθηκε δύο φορές από τη Γαλλία όμως έδειξε χαρακτήρα στα υπόλοιπα παιχνίδια της και πήρε δίκαια την πρόκριση. Το σημερινό παιχνίδι είναι μία καλή ευκαιρία και για τον Κούμαν να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, ούτως ή άλλως η αποστολή των «οράνιε» για τα παινχίδια του Νοεμβρίου είχε αρκετές απουσίες.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκαν στην αποστολή πολλοί βασικοί παίκτες. Έμειναν εκτός οι στόπερ Ντε Λιχτ (Μπάγερν), Χερτράουντα (Φέγενορντ), Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Τίμπερ (Άρσεναλ), Μπότμαν (Νιούκαστλ), Φαν ντε Φεν (Τότεναμ), ο μπακ Φρίμπονγκ (Λεβερκούζεν), ο μέσος Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), οι φορ Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπρόμπεϊ (Άγιαξ), και οι εξτρέμ Λανχ (Αϊντχόφεν), Μπέρχβαϊν (Άγιαξ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Φερμπρούγκεν (Μπράιτον), Μπάιλοου (Φέγενορντ), Φλέκεν (Μπρέντφορντ)

Αμυντικοί: Μπλιντ (Χιρόνα), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντάμφρις (Ίντερ), Χάρτμαν (Φέγενορντ), Ντε Φράι (Ίντερ), Τέζε (Αϊντχόφεν), Χάτο (Άγιαξ)

Μέσοι: Ντε Ρόουν (Αταλάντα), Σίμονς (Λειψία), Βίεφερ (Φέγενορντ), Ρέιντερς (Μίλαν), Φέιρμαν (Αϊντχόφεν), Στενχς (Φέγενορντ), Κόουπμεϊνερς (Αταλάντα), Σχούτεν (Αϊντχόφεν)

Επιθετικοί: Ντάλινχα (Τουλούζ), Βέχορστ (Χόφενχαϊμ), Μάλεν (Ντόρτμουντ), Χάκπο (Λίβερπουλ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, το Γιβραλτάρ θα προσπαθήσει απλά να διατηρήσει το σκορ σε όσο πιο χαμηλά επίπεδα μπορεί. Τα 14 γκολ που δέχτηκε από τη Γαλλία σίγουρα είναι πολλά αλλά η Ολλανδία δεν μοιάζει ικανή να φτάσει σε αυτό τον αριθμό. Θα υπάρχει μία πιο χαλαρή γενικά εμφάνιση αλλά θεωρώ πως τα 4-6 Goals παίζονται.

FACTS

  • Η ομάδα Γιβραλτάρ έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Γιβραλτάρ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Γιβραλτάρ έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2
  • Η ομάδα Ολλανδία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: 2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 2ος Όμιλος
  2 Ολλανδία 8 18 6 0 2 17:7
  5 Γιβραλτάρ 8 0 0 0 8 0:41
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο spyrossk με το υψηλότερο yield +4.71% έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο djnoss, με το υψηλότερο yield +1.41% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες