6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γεωργία - Ελλάδα

9/10/2021 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1043
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 937 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γεωργία - Ελλάδα στις 26/3/2024

Προϊστορία

26/3/2024 ΓεωργίαΕλλάδα 0 - 0
9/10/2021 ΓεωργίαΕλλάδα 0 - 2
31/3/2021 ΕλλάδαΓεωργία 1 - 1
11/10/2011 ΓεωργίαΕλλάδα 1 - 2
3/9/2010 ΕλλάδαΓεωργία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 37,924 11.6%
X
€ 52,431 16.1%
2
€ 236,010 72.3%
Over
€ 3,263 11.2%
Under
€ 25,903 88.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

145 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Batumi Stadium
  • Χωρητικότητα: 20000
Μόνο νίκη για να ελπίζει θέλει η Ελλάδα

Μόνο νίκη για να ελπίζει θέλει η Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Γεωργία στο Μπατούμι, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη αν θέλει να συνεχίζει να ελπίζει για την πρόκριση στα τελικά του Κατάρ.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις ελπιδοφόρες εμφανίσεις του Μαρτίου, γνωρίζοντας δύο ήττες στους αγώνες του Σεπτεμβρίου, αρχικά με 1-0 από το Κόσοβο στην έδρα της, πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση, και στη συνέχεια με 4-0 από την Ισπανία εκτός έδρας. Μάλιστα ακολούθησε και νέα βαριά ήττα με 4-1 από την Βουλγαρία σε φιλικό παιχνίδι, δεχόμενη και τα τέσσερα γκολ έως το 52’.

Έχει μόλις ένα βαθμό στον όμιλο (0-1-4) αυτόν που απέσπασε στην Τούμπα απέναντι στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση και στο -3 από το 4ο Κόσοβο. Για τα άσχημα αποτελέσματα τον Σεπτέμβριο αναφέρθηκε ο τεχνικός της, Σανιόλ: «Η περίοδος του Σεπτεμβρίου ήταν πολύ δύσκολη. Δεν είμαι χαρούμενος όχι μόνο με τα αποτελέσματα, αλλά και με την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Όλοι μας έχουμε ευθύνη και περιμένω διαφορετική προσέγγιση στα ματς του Οκτωβρίου. Σε σχέση με τον Σεπτέμβριο έχουν επιστρέψει έμπειροι παίκτες. Μας έλειψε η εμπειρία και κάναμε πολλά λάθη».

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ελλάδα δήλωσε: «Η Ελλάδα έχει παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλους συλλόγους αλλά αποδείξαμε τον Μάρτιο ότι όταν παίζουμε με απόλυτη συγκέντρωση και πειθαρχία, μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα με ομάδες τέτοιου επιπέδου. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και πιστεύω ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς στο πρώτο ματς».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι ο βασικός στόπερ Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβα) και ο βασικός μπακ Τσαμπράτζε (Ντιναμό Μπατούμι), ενώ τραυματίας είναι ο καλός επιθετικός χαφ Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς). Σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, υπολογίζει στον σταρ εξτρέμ Κβαρατσχέλια.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Κουπατάτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια)

Αμυντικοί: Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κακαμπάτζε (Κρακόβια), Κχοκολάβα (Κοπεγχάγη), Ντβάλι (Φερεντσβάρος), Γκιορμπελίτζε (Ντιναμό Ντρέσδης), Καμπράτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Αζαρόβι (ντιναμό Μπατούμι), Λοκοσβίλι (Βολφσμπέργκερ)

Μέσοι: Κβαρατσχέλια (Ρουμπίν) Κανκάβα (Σλόβαν Μπρατισλάβς), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Γκβίλια (Ρακόβ), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Αμπουριάνια (Ζιλ Βιθέντε), Λομπζχανίτζε (Χατάισπορ), Τσακβετάτζε (Γάνδη), Νταβιτασβίλι (Άρσεναλ Τούλα), Τσιταϊσβίλι (Τσερνομόρετς), Μαμουτσασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι)

Επιθετικοί: Οκριασβίλι (ΑΠΟΕΛ), Μικαουτάτζε (Σεραίνγκ), Κβιλιτάγια (ΑΠΟΕΛ)ΕΛΛΑΔΑ

Η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στο Κόσοβο με γκολ-«μαχαιριά» στο 90+2’ «ψαλίδισε» τις ελπίδες για πρόκριση, αλλά η μεγάλη νίκη που ακολούθησε με 2-1 επί της Σουηδίας στο ΟΑΚΑ την κράτησε ζωντανή για την 2η θέση. Παράλληλα έδωσε πίστωση χρόνου στον Φαν’τ Σχιπ ο οποίος παρουσιάζονταν ως «τελειωμένος» μετά την ισοπαλία στην Πρίστινα.

Στο 1-3-0 το ρεκόρ της στον όμιλο, είναι η μοναδική ομάδα δίχως ήττα, αλλά βρίσκεται στην 3η θέση και στο -3 από την 2η Σουηδία. Ουσιαστικά ετοιμάζεται για δύο εκτός έδρας τελικούς με Γεωργία (9/10) και Σουηδία (12/10), έχοντας ως μοναδικό στόχο το 2x2 εάν θέλει να ελπίζει για τα μπαράζ.

Σε ερώτηση για το πως είναι το κλίμα στην ομάδα, ο Φαν’τ Σχιπ δήλωσε: «Τα πράγματα στην ομάδα είναι καλά. Είχαμε μία καλή εβδομάδα. Είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, προπονηθήκαμε καλά και ξέρουμε πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τη Σουηδία».

Όσον αφορά το ματς στην Γεωργία, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός πρόσθεσε: «Εφόσον θέλεις να περάσεις σε αυτά τα ματς πρέπει να παίξεις καλά. Πρέπει να είμαστε στο τοπ της απόδοσής μας. Είμαι πεπεισμένος πως θα καταφέρουμε το καλό αποτέλεσμα αύριο. Πρέπει να το πιστέψουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλο πλήγμα με τον σοβαρό τραυματισμό του μέσου Ζέκα (Κοπεγχάγη) ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει τη σεζόν. Νοκ-άουτ και ο στόπερ Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), στη θέση του κλήθηκε ο Πούγγουρας (Παναθηναϊκός), αλλά και ο γκολκίπερ Διούδης (Παναθηναϊκός), με τον Φαν’τ Σχιπ να καλεί τον Αθανασιάδη (Σέριφ Τιρασπόλ). Από εκεί και πέρα επιστρέφουν οι Σταφυλίδης, Πέλκας, και Μασούρας, με τους δύο τελευταίους να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης (Σέριφ Τιρασπόλ)

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Πούγγουρας (Παναθηναϊκός), Σταφυλίδης (Μπόχουμ), Γιαννούλης (Νόριτς), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Κούτρης (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός)

Μέσοι: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός)

Επιθετικοί: Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Παυλίδης (Άλκμααρ), Λημνιός (Τβέντε), Τζόλης (Νόριτς), Δουβίκας (Ουτρέχτη), Βρουσάι (Ολυμπιακός)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η νίκη της Ελλάδας επί της Σουηδίας της ανέβασε τη ψυχολογία και την κράτησε ζωντανή στο κόλπο για την 2η θέση. Μοναδικός στόχος η νίκη στο σημερινό ματς ώστε στη συνέχεια να ταξιδέψει με ελπίδες στην Στοκχόλμη. Η απουσία του Ζέκα είναι σημαντική αλλά και η Γεωργία έχει τρεις απώλειες βασικών. Οι γηπεδούχοι απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους στα ματς του Σεπτεμβρίου, γνωρίζοντας τρεις άσχημες ήττες και έμειναν με μόλις μία νίκη στα 13 τελευταία. Δεν θα είναι εύκολο ματς για την «γαλανόλευκη» αλλά έχει το κίνητρο και οι παίκτες του Φαν’τ Σχιπ θα τα δώσουν όλα για το «διπλό», το οποίο βρίσκουμε σε ικανοποιητικές τιμές.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  3 Ελλάδα 8 10 2 4 2 8:8
  4 Γεωργία 8 7 2 1 5 6:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες