3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Γεωργία

Προϊστορία

26/3/2024 ΓεωργίαΕλλάδα 0 - 0
9/10/2021 ΓεωργίαΕλλάδα 0 - 2
31/3/2021 ΕλλάδαΓεωργία 1 - 1
11/10/2011 ΓεωργίαΕλλάδα 1 - 2
3/9/2010 ΕλλάδαΓεωργία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 309,075 77.9%
X
€ 34,303 8.6%
2
€ 53,323 13.4%
Over
€ 4,868 19.5%
Under
€ 20,098 80.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

310 ψήφοι:

Ειδήσεις

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Εθνική

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Εθνική

Η Ελλάδα που στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Ισπανίας, υποδέχεται την Γεωργία στην Τούμπα με στόχο την πρώτη νίκη στον όμιλο.

* Τούμπα, Θεσσαλονίκη. Χωρίς κόσμο

ΕΛΛΑΔΑ

Έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην προκριματική φάση, αποσπώντας βαθμό (1-1) στην έδρα της Ισπανίας. Σε απόλυτα παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, πέρασε ορισμένες δύσκολες στιγμές και τελικά βρέθηκε πίσω στο 33’. Η είσοδος των Σιώπη και Τζόλη στο δεύτερο μέρος λειτούργησε ευεργετικά, καθώς η ομάδα αμύνονταν πιο επιθετικά και δεν επέτρεπε στην αντίπαλο της να φτιάξει μεγάλη φάση. Παράλληλα, εκμεταλλεύτηκε τη μια στιγμή της και κέρδισε πέναλτι με το οποίο ο Μπακασέτας διαμόρφωσε το τελικό 1-1 (57’).

Δεν είχε υποχρεώσεις την δεύτερη αγωνιστική κι έδωσε φιλικό με την Ονδούρα στην Τούμπα, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Παυλίδη. Θετική εμφάνιση για τη «γαλανόλευκη» που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Επέκτεινε το αήττητο σερί της σε επτά παιχνίδια (4-3-0) και πλέον επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις της, έχοντας στόχο μόνο τη νίκη απέναντι στην Γεωργία.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός Φαν’τ Σχιπ δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Η Γεωργία είναι μια πολύ καλή ομάδα, είχε πολύ καλές εμφανίσεις με Ισπανία και Σουηδία και ίσως άξιζε παραπάνω. Παίζει συμπαγές και γρήγορο ποδόσφαιρο, έχει γρήγορους παίκτες μπροστά και γι' αυτό όταν χάνουμε την μπάλα θα πρέπει να είμαστε στις σωστές θέσεις, να μικραίνουμε τους χώρους. Είναι μια ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Αγωνιστικά Νέα: Υπολογίζονται κανονικά ο εξτρέμ Πέλκας (Φενέρχμπατσε) και ο μπακ Γιαννούλης (Νόριτς) που δεν έπαιξαν στην πρεμιέρα με την Ισπανία. Εκτός αποστολής ο στόπερ Χατζηδιάκος (Άλκμααρ) και ο μέσος Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), ξανά εκτός κλήσεων οι Παπασταθόπουλος (Ολυμπιακός)-Μανωλάς (Νάπολι), με τον Φαν’τ Σχιπ να αφήνει πάντως ανοιχτή την πόρτα στους δύο έμπειρους αμυντικούς.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Καπίνο (Ζαντχάουσεν), Διούδης (Παναθηναϊκός)

Αμυντικοί: Τζαβέλας (Αλάνιασπορ), Κ. Παπαδόπουλος (Λοκομοτίβα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Γιαννούλης (Νόριτς), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Σβάρνας (ΑΕΚ), Κυριακόπουλος (Σασουόλο), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη)

Μέσοι: Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μάνταλος (ΑΕΚ), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Μαυρίας (Ομόνοια), Σιώπης (Αλάνιασπορ), Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός)

Επιθετικοί: Μπακασέτας (Τράμπζονσπορ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (Κολωνία), Παυλίδης (Βίλεμ), Τζόλης (ΠΑΟΚ), Γιακουμάκης (Φένλο), Δουβίκας (Βόλος).ΓΕΩΡΓΙΑ

Έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το βαθμό στο εντός έδρας με την Γεωργία αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 2-1 στην Τιφλίδα, δεχόμενη το γκολ στο 90+2’. Παιχνίδι με λίγες φάσεις, έκλεισε καλά τα μετόπισθεν και υποχρέωσε την Ισπανία σε ελάχιστες φάσεις. Πήρε μάλιστα το προβάδισμα στο 44’ με τον Κβαρατσκέλια στη δεύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι, ισοφαρίστηκε στο 56’ σε 1-1 αλλά στη συνέχεια δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο δέχτηκε το 2-1 στο 90+2’ από μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ ενώ λίγο αργότερα έχασε με απευθείας κόκκινη τον Σενγκέλια για σκληρό μαρκάρισμα.

Δεν έχει βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στον όμιλο, έχοντας αναμετρηθεί με τα δύο πρώτα φαβορί του γκρουπ, σύμφωνα με τις αποδόσεις, Ισπανία και Σουηδία. Και στα δύο παιχνίδια όμως ήταν άκρως ανταγωνιστική και ίσως άξιζε κάτι καλύτερο.

Πολύ καλά πρώτα δείγματα γραφής υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Σανιόλ. Εν όψει του σημερινού ο πρώην Γάλλος άσος της Μπάγερν δήλωσε: «Κόντρα σε Σουηδία και Ισπανία δεν περιμένεις να πάρεις βαθμούς, όμως θα πάμε να κερδίσουμε στην Ελλάδα. Δεν θα κάτσουμε στην άμυνα και θα παίξουμε για την ισοπαλία σ’ όλο το παιχνίδι. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Η Ελλάδα απέκτησε ψυχολογία μετά το ματς με την Ισπανία, θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αντίπαλο μας».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο εξτρέμ Σενγκέλια (Κόνιασπορ), ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αποσύρθηκε από την αποστολή ο φορ Μικαουτάτζε (Σεραίν)

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Κουπατάτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Μαμαρντασβίλι (Λοκομοτίβ Τιφλίδας)

Αμυντικοί: Κακαμπάτζε (Τενερίφη), Κάσια (Λοκομοτίβ Τιφλίδας), Γκριγκαλάβα (Αρσεναλ Τούλα), Ταμπίτζε (Ούφα), Ντβάλι (Φερεντσβάρος), Τσαμπράτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Γκιορμπελίτζε (Βόλφσμπεργκερ), Κομπαχίτζε (Ντιναμό Μπατούμι

Μέσοι: Κανκάβα (Βαλενσιέν), Αμπουράνια (Καρταχένα), Λομπιανίτζε (Ανκαραγκουτσού), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Τζιγκάουρι (Ντιναμό Μπατούμι), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Κβαρατσκέλια (Ρούμπιν Καζάν), Γκβίλια (Λέγκια)

Επιθετικοί: Κβιλιτάια (Ανόρθωση), Ζιζβιβάτζε (Φέχερβαρ), Μπιτάτζε (Ουίπεστ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την Ελλάδα, η οποία καλείται να χτίσει πάνω στην ισοπαλία απέναντι στην Ισπανία και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γεωργία. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα σε Σουηδούς και Ισπανούς και δεν θα αποτελέσουν εύκολο αντίπαλο, όμως η «γαλανόλευκη» έχει καλή ψυχολογία, είναι πιο ποιοτική ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο σε ένα παιχνίδι που είναι must-win.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  3 Ελλάδα 8 10 2 4 2 8:8
  4 Γεωργία 8 7 2 1 5 6:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +2.31% έπαιξε: 2
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.38% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες