2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γεωργία - Ελλάδα

Προϊστορία

26/3/2024 ΓεωργίαΕλλάδα 0 - 0
9/10/2021 ΓεωργίαΕλλάδα 0 - 2
31/3/2021 ΕλλάδαΓεωργία 1 - 1
11/10/2011 ΓεωργίαΕλλάδα 1 - 2
3/9/2010 ΕλλάδαΓεωργία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 106,277 22.5%
X
€ 196,890 41.7%
2
€ 169,007 35.8%
Over
€ 27,845 34.2%
Under
€ 53,661 65.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:00

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

1 X 2 O U
+7.25%+2.22%+5.44%+5.88%-3.85%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

474 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

2

5

Σουτ εκτός εστίας

5

44%

Κατοχή μπάλας

56%

2

Οφσάιντ

2

2

Κίτρινες κάρτες

5

1

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

8

13

Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Boris Paichadze Dinamo Arena
  • Χωρητικότητα: 54549
  • Θεατές: 44000
Με «σύμμαχο» την παράδοση η «γαλανόλευκη» στον τελικό της Τιφλίδας

Με «σύμμαχο» την παράδοση η «γαλανόλευκη» στον τελικό της Τιφλίδας

H Γεωργία υποδέχεται την Ελλάδα στην «Μπόρις Παϊχάτζε Ντινάμο Αρένα» για τον τελικό αγώνα μπαράζ της League C του Nations League.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ τελικός των πλέι οφ της League C του Nations League. Αν δεν αναδειχθεί νικητής στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι. Η νικήτρια ομάδα θα πάρει ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024.

* Αήττητη και στα εννιά ματς μεταξύ των δύο ομάδων παραμένει η Ελλάδα ξεκινώντας από 1996 αφού έχει ρεκόρ 7-2-0, ενώ συγκεκριμένα αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Γεωργία έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, τρεις εκ των οποίων με ανατροπή.

* Δεύτερη φορά των Γεωργιανών που διεκδικούν μέσω μπαράζ την πρόκριση σε τελικό εντός έδρας αφού το 2020 είχαν ηττηθεί 0-1 από τη Βόρεια Μακεδονία στον τελικό της League D.

Νίκησε 2-0 το Λουξεμβούργο μπροστά στο ένθερμο κοινό της και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά με τον Ζιβζιβάτζε να έχει δοκάρι στο 13' και ακυρωθέν γκολ -λογω επιθετικού φάουλ πάνω στο αντίπαλο γκολκίπερ- στο 21', αλλά κυριαρχώντας στο πρώτο μέρος δικαιώθηκαν στο 40' με τον επιθετικό Καρλσρούης να είναι αυτή τη φορά εύστοχος από κοντά ανοίγοντας το σκορ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους πάντως ο Μαμαρντασβίλι είπε «όχι» σε δυνατό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά στο 53' δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε άμεση εκτέλεση μέσα από την περιοχή, αλλά σώθηκε από το VAR σε μία φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς. Αυτό καθώς μετά από τρίλεπτο έλεγχο, όχι μόνο ακυρώθηκε το τέρμα των φιλοξενούμενων αλλά υποδείχθηκε και φάουλ έξω από την περιοχή τους σε ανατροπή του Μικαουτάτζε από αντίπαλο στην αρχή της φάσης, με το Λουξεμβούργο να μένει μάλιστα με 10 παίκτες! Το εν λόγω φάουλ εκτελέστηκε πανέμορφα από τον Σενγκέλια, ο οποίος όμως «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο 63' ξανά ο Ζιβζιβάτζε, δεν αστόχησε από κοντά διαμορφώνοντας το τελικό σκορ υπέρ των γηπεδούχων μέσα σε αποθέωση.

Oι Γεωργιανοί εξασφάλισαν έτσι μία θέση στον τελικό των μπαράζ, όπου θα διεκδικήσουν την παρθενική τους πρόκριση σε τελική φάση Euro, μπροστά σε ένα κατάμεστο στάδιο, αφού έχει ήδη ανακοινωθεί sold out.

Έχουν βέβαια πικρή εμπειρία καθώς αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα προσπαθήσουν μέσω αυτής της διαδικασίας να πάρουν την παρθενική τους πρόκριση σε τελική φάση Euro. Τον Οκτώβριο του 2020, στα μπαράζ της League D, που τότε έδωσε για πρώτη και μοναδική φορά εισιτήριο γαι την τελική φάση, η Γεωργία είχε ξανά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας όπως και τώρα, ωστόσο αν και νίκησε τη Λευκορωσία στον ημιτελικό, ηττήθηκε 1-0 από τη Βόρεια Μακεδονία στον τελικό κι έμεινε εκτός.

«Έχουμε κάνει άλματα προόδου. Πριν από λίγα χρόνια βρισκόμασταν στη League D του Nations League, τώρα φτάσαμε στη League B μαζί με την Αγγλία. Δεν γίναμε φυσικά Αγγλία, αλλά θα θέλαμε ας πούμε να γίνουμε κάτι σαν τη Σουηδία, αλλά για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα και ματς όπως αυτό με την Ελλάδα κρίνουν προς τα που πηγαίνεις. Σε κάθε περίπτωση είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και πραγματικά πιστεύω πως θα προκριθούμε» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βίλι Σανιόλ.

Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε κι επιστρέφει ο ηγετικός εξτρέμ Κβαρατσχέλια (Νάπολι). Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού οι έμπειροι στόπερ Αζαρόβι (Σαχτάρ Ντόνετσκ) και Χοτσολάβα (Σαχτάρ Ντόνετσκ). Εκτός κλήσεων σε σχέση με την προηγούμενη φορά ο εξτρέμ Βολκόνι (Σαμπάχ), ο μέσος Σίγκουα (Βασιλεία) και οι αμυντικοί Καλαντάτζε (Ντιναμό Τιφλίδας), Γκελασβίλι (Σπέτσια).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λόρια (Ντιναμό Τιφλίδας), Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Γκουγκεσασβίλι (Κάραμπαγκ)

Αμυντικοί: Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κβιρκέλια (Αλ Αχντούντ), Αζάροβι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Λοχοσβίλι (Κρεμονέζε), Κακαμπάτζε (Κρακοβία), Γκογκολεϊσβίλι (Σαχτάρ Ντόνετσκ),Τσιταϊσβίλι (Ντινάμο Μπατούμι), Μαμουχασβίλι (Ντινάμο Μπατούμι), Γκβελεσιάνι (Περσέπολις), Σαζόνοβ (Τορίνο), Ντβάλι (ΑΠΟΕΛ)

Μέσοι: Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Τσακβετάτζε (Γουότφορντ), Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Μεκβαμπισβίλι (Κραϊόβα), Αλτουνασβίλι (Βολφσμπέργκερ), Κοχορασβίλι (Λεβάντε).

Επιθετικοί: Μιχαουτάτζε (Μετζ), Κχβαρατσκέλια (Νάπολι), Ζιβζιβάτζε (Καρλσρούη), Νταβιτασβίλι (Μπορντό), Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ).Μετέτρεψε σε... περίπατο τον εντός έδρας ημιτελικό κόντρα στο Καζακστάν επικρατώντας 5-0 και «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο την πρόκριση. Το ξεκίνημά της ήταν τρομερό αφού μόλις στο 8' είχε δοκάρι με σουτ του Πέλκα, που στη συνέχεια της φάσης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπακασέτας στο 9', ενώ στο 15 ο Πέλκας βρήκε δίχτυα με εξ επαφής κεφαλιά, έπειτα από ασίστ του Μασούρα. Στο 24' ένα σουτ που κόντραρε στον Μαυροπάνο κατέληξε στο δοκάρι του Βλαχοδήμου στη μοναδική φάση που απειλήθηκαν σοβαρά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο 37' σκόραραν τρίτο γκολ με τον Ιωαννίδη έπειτα από ασίστ ξανά του Μασούρα, που αναδείχθηκε εξάλλου MVP της αναμέτρησης. Στο 40' ο Κουρμπέλης με κεφαλιά «έγραψε» το 4-0 σε ένα απίστευτο πρώτο 45λεπτο και έτσι το δεύτερο μέρος αποτέλεσε τυπική διαδικασία. Οι Καζάκοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της τιμής έχοντας 2-3 καλές στιγμές, αλλά οι μεγάλες ευκαιρίες άνηκαν ξανά στην Ελλάδα, με τον Μπακασέτα να μην μπορεί να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή σε δύο περιπτώσεις (51', 73'), όπως εξάλλου έγινε και με τους Μάνταλο (84'), Γιακουμάκης (88') και Μασούρα (90') που ήταν άστοχοι σε τετ-α-τετ, αλλά στο 86' είχε προηγηθεί αυτογκόλ του Τοπάλοβ μετά από εκτέλεση κόρνερ και είχε διαμορφωθεί ευρύτατο τελικό σκορ.

Κάπως έτσι η Ελλάδα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και μένει να εκμεταλλευτεί συνολικά τη δεύτερη ευκαιρία που της έδωσε η κατάκτηση της πρωτιάς στον 2ο όμιλο της League C του Nations League, μπροστά από Κόσοβο, Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρο. Στην προσπάθειά της αυτή θα έχει και τη στήριξη από κάτι παραπάνω από 500 φιλάθλους της στην Τιφλίδα.

Από μόνη της η συμμετοχή στο Euro μετά από 12 χρόνια αποτελεί φυσικά μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες, ωστόσο η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως από τα περίπου 9 εκατ. ευρώ που θα πάρει ως μπόνους από την UEFA σε περίπτωση πρόκρισης, το 50% θα μοιραστεί στους διεθνείς.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης η «γαλανόλευκη» έχει ήδη κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με Τουρκία, Τσεχία και Πορτογαλία.

«Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα. Δεν έχει σημασία τι έχεις κάνει δύο χρόνια αλλά ένα παιχνίδι καθορίζει αυτή την πορεία. Ακόμα και σε ένα πρωταθλήματα μπορεί να έχεις παίξει σε 37 ματς στο πρωτάθλημα και να χάσεις το τελευταίο να χάσεις το πρωτάθλημα. Είμαστε ήρεμοι, ερχόμαστε με τις καλύτερες συνθήκες και δεν έχουμε δικαιολογία. Είμαστε χαρούμενοι με όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί σε όλα αύριο. Οργανωμένοι στην άμυνα και σωστοί με την μπάλα στα πόδια. Στο ποδόσφαιρο ακόμα και στις λίγες ευκαιρίες, μπορεί να σκοράρουν και τότε θα είναι θέμα. Πρέπει να είμαστε χειρουργικοί στις κινήσεις μας» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Κουλιεράκη (ΠΑΟΚ) που δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς με το Καζακστάν. Εκτός κλήσεων λόγω τραυματισμών ο μπακ Γιαννούλης (Νόριτς) και ο χαφ Παπανικολάου (Ρακόφ Τσεστόχοβα). Εκτός κλήσεων σε σχέση με την με το τελευταίο επίσημο ματς κόντρα στη Γαλλία έμειναν οι μέσοι Αλεξανδρόπουλος (Ολυμπιακός), Τσιγγάρας (ΠΑΟΚ), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), ο επιθετικός Φούντας (Τραμπζονσπόρ), ο στόπερ Γούτας (Κάρντιφ), ο μπακ Βαγιαννίδης (Παναθηναϊκός), ενώ δεν κλήθηκαν ξανά ο εξτρέμ Λημνιός (Παναθηναϊκός) και ο επιθετικός Δουβίκας (Θέλτα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αθανασιάδης (ΑΕΚ), Πασχαλάκης (Ολυμπιακός), Βλαχοδήμος (Νότιγχαμ Φόρεστ), Διούδης (Ζάγκλεμπιε)

Αμυντικοί: Χατζηδιάκος (Κάλιαρι), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ), Μαυροπάνος (Γουέστ Χαμ), Ρέτσος (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (Ατρόμητος), Ρότα (ΑΕΚ), Σάλιακας (Ζανκτ Πάουλι), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ), Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μπουχαλάκης (Χέρτα), Σιώπης (Κάρντιφ), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού), Πέλκας (Μπασακσεχίρ), Ζέκα (Παναθηναϊκός), Μάνταλος (ΑΕΚ), Κουρμπέλης (Φατίχ Καραγκιουμρούκ)

Επιθετικοί: Γιακουμάκης (Ατλάντα), Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Παυλίδης (Αλκμααρ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Τζόλης (Φορτούνα Ντίσελντορφ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ιστορικό ματς και για τις δύο ομάδες, αφού οι Γεωργιανοί δεν θέλουν να βιώσουν ξανά το εντός έδρας «κάζο» του 2020 δικαιώνοντας τις προσδοκίες των οπαδών τους που θα κατακλύσουν το γήπεδο περιμένοντας την παρθενική πρόκριση σε τελική φάση Euro, ενώ η Ελλάδα θέλει να επιστρέψει μετά απ΄12 χρόνια και πολλές δύσκολες στιγμές εκεί. Σίγουρα η Γεωργία είναι ανώτερη ομάδα από το Καζακστάν και η επιστροφή του Κβαρατσχέλια την ενισχύει ακόμα περισσότερο, ωστόσο η κοιτώντας τις μονάδες η εμπειρία των Ελλήνων παικτών και η ένταση που μπορούν να δώσουν στο ματς είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Συν τοις άλλοις η πίεση του κόσμου των γηπεδoύχων που «διψά» για διάκριση μπορεί να τους αγχώσει περισσότερο απ' ότι θα τους βοηθήσει και κάπως έτσι το παιχνίδια «γέρνει» προς τα δεξιά και θα επιλέξω το διπλό, έχοντας την εικόνα και της αμυντικής διαχείρισης τέτοιων αναμετρήσεων από τον Πογιέτ, που παρά το κρίσιμο της αναμέτρησης, είναι άξιο αναφοράς πως επί των ημερών του σπάνια έχει απειληθεί από ομάδες του διαμετρήματος της Γεωργίας, με την οποία η «γαλανόλευκη» διατηρεί και εξαιρετική παράδοση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Africa με το υψηλότερο yield +19.22% έπαιξε: Goal
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

STAMOUEL-PAOK 27/3/2024 16:39

@paxios είπαμε και θα το λέω πάντα...αφήστε τους συναισθηματισμούς στο στοίχημα, δεν υπάρχουν...εδώ παίζουμε τα φράγκα μας κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε φίλε μου. Αλλιώς μυαλό άχυρο κι αν νομίζεται ότι δεν είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ είστε ραδίκια, άχυρα και πολλά άλλα...

STAMOUEL-PAOK 27/3/2024 16:42

Εγώ δηλαδή που είμαι ΠΑΟΚ και ο φίλος ο @paxios ΟΣΦΠ τα βρίσκουμε μια χαρά...αλλά είστε μερικοί τόσο άχυρα που δείχνετε πόσο πολύ είστε...

STAMOUEL-PAOK 27/3/2024 17:05

Εγώ θα πω κάτι άλλο...οι τρεις τερματοφύλακες είναι βασικοί στις ομάδες τους; ΟΧΙ...ο Μάνταλος είναι βασικός στην ομάδα του; ΟΧΙ,...υπάρχουν κι άλλοι. Ο Μανδάς είναι βασικός τερματοφύλακας στην Νάπολη και δεν τον επέλεξαν, είναι δυνατόν να μην ξεκινάει ο Κωσταντέλιας; ΟΧΙ, είναι δυνατόν να μην ξεκινάει ο Κουλιεράκης; ΟΧΙ, είναι δυνατόν να μην ξεκινάει ο Γιακουμάκης; ΟΧΙ...ο Τζαβέλας γιατί υπάρχει στην ΕΘΝΙΚΗ; Στην ΕΘΝΙΚΗ προσκαλείσαι βάση της δεδομένης φόρμας που βρίσκεσαι, τώρα το ότι υπάρχει μια κλίκα παικτών που δεν κάνει πλέων για την ΕΘΝΙΚΗ υπάρχει αυτη.

STAMOUEL-PAOK 27/3/2024 17:06

Λάτσιο ο Μανδάς μπερδεύτηκα

paxios 28/3/2024 01:02

STAMOUEL-PAOK

27/3/2024 17:06

Λάτσιο ο Μανδάς μπερδεύτηκα.το ακουσα και εγω αυτο ονομα.συζηταγανε στο ερτ3 για αυτον,αλλα κατοπιν εορτης,εχουνε γινει πολλα λαθη ,σε διαχειριση παικτων ,ακομα και ο τσιμικας κατοπιν εντολης λενε απο την λιβερπουλ δεν ηθελε να τον στειλει κατω,τον ηθελε ο κλομπ,δε ξερω ετσι λενε,τωρα οτι θελεις θα ακουσεις;;το κοντο του ο ενας το μακρυ του ο αλλος!!

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες