9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλλία - Καζακστάν

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 466,721 97.7%
X
€ 8,126 1.7%
2
€ 2,916 0.6%
Over
€ 27,761 82.4%
Under
€ 5,947 17.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

120 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parc des Princes
  • Χωρητικότητα: 48712
  • Θεατές: 45500
«Σφραγίζει» το εισιτήριο για Κατάρ η Γαλλία

«Σφραγίζει» το εισιτήριο για Κατάρ η Γαλλία

Η Γαλλία μετά την κατάκτηση του Nations League θέλει να «σφραγίσει» και το εισιτήριο για τα τελικά του Κατάρ υποδεχόμενη το Καζακστάν στο «Παρκ ντε Φρανς».

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΑΛΛΙΑ

Επέστρεψαν τα χαμόγελα μετά τον αποτυχημένο Euro, κατακτώντας το τρόπαιο του Nations League επί ιταλικού εδάφους. Στα ημιτελικά κέρδισε με 3-2 το Βέλγιο, φέρνοντας τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος, ενώ στον τελικό νίκησε με ανατροπή και την Ισπανία (2-1).

Βρίσκεται μια νίκη μακριά από την εξασφάλιση της συμμετοχής της στα τελικά του Μουντιάλ. Δεν έχει κάνει και την καλύτερη πορεία στα προκριματικά μετρώντας 3 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 6 παιχνίδια, αλλά βρίσκεται στην κορυφή και στο +3 από την 2η Ουκρανία με ματς λιγότερο. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φινλανδία.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Ντεσάν δήλωσε: «Έχουμε ένα στόχο, να προκριθούμε στο Μουντιάλ του Κατάρ το Σάββατο. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε ήδη προκριθεί διότι αντιμετωπίζουμε το Καζακστάν. Θα χρειαστεί αποφασιστικότητα και όλη τη δύναμη μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το Καζακστάν δεν έχει την ίδια δυναμική με την Ισπανία και το Βέλγιο. Θα έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα. Δεν πρέπει να έχουμε φόβους αλλά να σεβαστούμε τον αντίπαλο».

Αγωνιστικά Νέα: Απουσιάζουν οι δύο βασικοί στόπερ Βαράν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Κιπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν) καθώς και ο βασικός μέσος Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Διαθέσιμος ο βασικός φορ Μπενζεμά (Ρεάλ) παρότι αντιμετώπιζε μικροενοχλήσεις όπως δήλωσε ο Ντεσάν.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Κοστίλ (Μπορντό)

Αμυντικοί: Ντίνιε (Έβερτον), Παβάρ, Λ. Ερναντέζ (Μπάγερν), Λεγκλέ (Μπαρτσελόνα), Ντουμπουά (Λυών), Ζουμά (Γουέστ Χαμ), Κουντέ (Σεβίλλη), Ουπαμεκανό (Μπάγερν), Τ. Ερναντέζ (Μίλαν)

Μέσοι: Καντέ (Τσέλσι), Ραμπιό (Γιουβέντους), Τσουαμενί (Μονακό), Βερετού (Ρόμα), Γκεντουζί (Μαρσέιγ)

Επιθετικοί: Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Μπενζεμά (Ρεάλ), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κομάν (Μπάγερν), Μπεν Γιεντέρ (Μονακό), Ντιαμπί (Λεβερκούζεν)ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Οι εμφανίσεις του στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου είχαν ανεβάσει σε κάποιο βαθμό τον πήχη των προσδοκιών, ωστόσο στα δύο εντός έδρας του Σεπτεμβρίου με Βοσνία και Φινλανδία πραγματοποίησε απογοητευτικές εμφανίσεις και γνώρισε ισάριθμες ήττες με 2-0. Μάλιστα στο τελευταίο του ματς με τους Φινλανδούς το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Χωρίς νίκη μετά από 7 αγωνιστικές στον όμιλο (0-3-4) και θα αρκεστεί στην τελευταία θέση του ομίλου του. Η πιο πρόσφατη νίκη του σε φιλικό ή επίσημο χρονολογείται από τον Σεπτέμβριο του 2020 και το «διπλό» στην Λιθουανία (2-0) για το Nations League. Έκτοτε τρέχει αρνητικό σερί 14 αγώνων χωρίς νίκη (0-5-9).

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι ο σταρ επιθετικός χαφ Ζαϊνουντίνοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και ο μπακ Βορογκόφσκι (Καϊράτ), ενώ χτύπησε ο βασικός κεντρικός μέσος Ζούκοβ (Βίσλα Κρακοβίας) και αποχώρησε από την αποστολή.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ποκατίλοβ (Καϊράτ), Σχάτσκι (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Σέισεν (Ταράζ), Σαϊζάντα (Ορνταμπάσι)

Αμυντικοί: Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Μάλι (Τομπόλ), Μπεϊσεμπέκοβ (Αστάνα), Μαρότσκιν (Τομπόλ), Γιερλάνοβ (Ακτόμπε), Μπίστροβ (Αχμάτ Γκρόζνι), Άλιπ (Καϊράτ), Ταϊκένοβ (Κάσπι), Κασίμ (Κιζιλζάρ), Τερσινμπέι (Ορνταμπάσι), Κιμπιρέι (Σαχτιόρ Καραγκάντι)

Μέσοι: Κουάτ (Αστάνα), Νουργκαλίγιεβ (Τομπόλ), Ταγκιμπέργκεν (Τομπόλ), Βασίλιεβ (Αντιγιόν), Οραζόβ (Ακτόμπε), Ταπάλοβ (Ακζαγικ), Ζαρινμπέτοφ (Τομπόλ), Αστάνοβ (Ορνταμπάι), Νταραμπάγιεβ (Κάσπι)

Επιθετικοί: Ομιρτάγιεβ (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Ζακσιλίκοβ (Ζέτισου), Σουσενάτσεβ (Καϊράτ), Καρίμοβ (Κάσπι)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με τη ψυχολογία στα ύψη η Γαλλία μετά την κατάκτηση του Nations League τον Οκτώβριο στην Ιταλία, θέλει να το γιορτάσει μπροστά στον κόσμο της συνδυάζοντας το με την πρόκριση στην τελική φάση του Κατάρ. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, με τις αποδόσεις να μην αφήνουν περιθώριο για κάποιο στοίχημα. Δεν θα ψαχτούμε με μεγαλύτερα όβερ μιας και οι Καζάκοι δεν ήταν σάκος του μποξ στον όμιλο, πραγματοποιώντας μερικές αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις. Πάσο από εμάς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 4ος όμιλος
  1 Γαλλία 8 18 5 3 0 18:3
  5 Καζακστάν 8 3 0 3 5 5:20
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
13/11/2021
Γαλλία
Καζακστάν
8 - 0
28/3/2021
Καζακστάν
Γαλλία
0 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Pkotsios, με το υψηλότερο yield +22.56% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες