1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλλία - Ελλάδα

19/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 267
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 313 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελλάδα - Γαλλία στις 21/11/2023

Προϊστορία

21/11/2023 ΕλλάδαΓαλλία 2 - 2
19/6/2023 ΓαλλίαΕλλάδα 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 960,398 88.1%
X
€ 84,282 7.7%
2
€ 44,958 4.1%
Over
€ 23,655 40.8%
Under
€ 34,378 59.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

343 ψήφοι:

Ειδήσεις

5

Σουτ στην εστία

2

7

Σουτ εκτός εστίας

1

59%

Κατοχή μπάλας

41%

0

Οφσάιντ

0

2

Αποκρούσεις

3

0

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

1

4

Κόρνερ

3

20

Σέντρες

7

3

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

10

0

Ασίστ

0

5

Αντεπιθέσεις

4

27

Πλάγια Άουτ

17

10

Εκτελέσεις Φάουλ

9

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

15

19

Προσπάθειες Για Γκολ

6

7

«Κομμένα» Σουτ

3

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de France
  • Χωρητικότητα: 81338
  • Θεατές: 76500
Με ψυχολογία στο Παρίσι η «γαλανόλευκη»

Με ψυχολογία στο Παρίσι η «γαλανόλευκη»

Η Ελλάδα δοκιμάζεται στην έδρα της δευτεραθλήτριας κόσμου Γαλλίας για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024, με τη «γαλανόλευκη» να πηγαίνει με ψυχολογία για το καλύτερο δυνατό στο Παρίσι απέναντι στην παρέα του Εμπαπέ.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Η Γαλλία έχει χάσει μόνο μία φορά από την Ελλάδα σε οχτώ αναμετρήσεις (6-1-1), αυτή στα προημιτελικά του Euro 2004. Τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων ένα φιλικό ματς τον Νοέμβριο του 2006 επί γαλλικού εδάφους, όπου οι «τρικολόρ» νίκησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Ανρί.

Πέρασε με το ξεκούραστο 3-0 από την έδρα του αδύναμου Γιβραλτάρ, σ’ ένα ματς που προσφέρθηκε για δυνατή προπόνηση. Κατέβηκε με δυνατή ενδεκάδα και πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος (3’ Ζιρού, 45’ Εμπαπέ πεν.) ενώ το τρίτο τέρμα ήρθε στο 78’ από αυτογκόλ. Το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν ήταν πιο εύστοχη, σημαδεύοντας τέσσερις φορές το δοκάρι.

Έκανε το 3x3 στον όμιλο με 8-0 συνολικό σκορ, αφού στην πρεμιέρα διέλυσε με 4-0 την Ολλανδία στην έδρα της ενώ τη δεύτερη αγωνιστική πέρασε με το δύσκολο 1-0 από την Ιρλανδία. Έχοντας ένα ματς περισσότερο βρίσκεται στο +3 από την 2η Ελλάδα και στο +6 από την 3η Ολλανδία και με νίκη επί της «γαλανόλευκης» θα «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση.

Εν όψει του σημερινού αγώνα ο τεχνικός της Ντεσάν αναφέρθηκε στην Ελλάδα λέγοντας: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ό,τι μπορεί να φέρει ο Γκουστάβο Πογιέτ στην επιθετικότητα. Έχει επίσης πολλά προσόντα στο επιθετικό κομμάτι με ενδιαφέρουσα κυκλοφορία. Κάνουν καλά πράγματα με παίκτες που τους αρέσει να έχουν την μπάλα στα πόδια τους, υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί στα πλάγια και όταν δεν έχουν την μπάλα υπάρχει η επιθετικότητα που χρειάζεται. Είναι πραγματικά σε πολύ καλό επίπεδο, και κόντρα στην Ιρλανδία την Παρασκευή και κέρδισαν δίκαια. Θα έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο απέναντί μας».

Η τελευταία της εντός έδρας ήττα σε προκριματική φάση Euro ήταν τον Σεπτέμβριο του 2010 από την Λευκορωσία (0-1). Έκτοτε τρέχει σερί δέκα αγώνων με οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, από Βοσνία (1-1, 2011) και Τουρκία (1-1, 2019). Η πιο πρόσφατη ήττα της στο «Σταντ Ντε Φρανς» σ’ όλες τις διοργανώσεις ήταν πριν ένα χρόνο από την Κροατία (0-1) για τη φάση των ομίλων του Nations League.

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός γκολκίπερ Μενιάν (Μίλαν) αντιμετώπιζε μυϊκές ενοχλήσεις και δεν έπαιξε με το Γιβραλτάρ ωστόσο αισθάνεται καλύτερα και όλα δείχνουν ότι θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια απέναντι στην Ελλάδα. Δεν προκύπτουν προβλήματα. Υπενθυμίζεται πως έχουν μείνει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ο μπακ Μεντί (Ρεάλ Μαδρίτης) και ο μέσος Ραμπιό (Γιουβέντους).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μενιάν (Μίλαν), Σαμπά (Λανς)

Αμυντικοί: Ντισασί (Μονακό), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Κονατέ (Λίβερπουλ), Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου), Ουπαμεκανό (Μπάγερν Μονάχου), Ουεσ. Φοφανά (Τσέλσι)

Μέσοι: Καμαβινγκά (Ρεάλ Μαδρίτης), Φοφανά (Μονακό), Τσουαμενί (Ρεάλ Μαδρίτης), Βερετούτ (Μαρσέιγ), Καμαρά (Άστον Βίλα)

Επιθετικοί: Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Ζιρού (Μίλαν), Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κολό Μουανί (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Τουράμ (Γκλάντμπαχ), Ενκουκού (Λειψία), Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα).Κέρδισε με το αγχωτικό 2-1 την Ιρλανδία στην Νέα Φιλαδέλφεια σ’ ένα παιχνίδι όπου η νίκη ήταν μονόδρομος για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro μέσω της προκριματικής φάσης. Μπήκε πολύ πιεστικά και προηγήθηκε στο 15’ με πέναλτι του Μπακασέτα όμως στη συνέχεια οπισθοχώρησε και το πλήρωσε με την ισοφάριση λίγο πριν το ημίωρο (27’). Δεν πτοήθηκε, πήρε ξανά τον έλεγχο και η υπεροχή της απέδωσε καρπούς στο 49’ με ωραίο πλασέ του Μασούρα. Στο τελευταίο κομμάτι έκανε σωστή διαχείριση και όποτε χρειάστηκε ο Βλαχοδήμος ήταν σταθερός, προχωρώντας σε δύο καλές επεμβάσεις για να κρατήσει το 2-1 ως το τέλος.

Πήρε πολύ καλό βαθμό σ’ ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού, πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Υπήρχαν πάντως και ανορθογραφίες όπως οι αδυναμίες στην αριστερή πτέρυγα με τους Τσιμίκα-Πέλκα αλλά και ο αρκετά παθητικός τρόπος παιχνιδιού μετά το πρώτο γκολ.

Ντούμπλαρε τις νίκες της στα προκριματικά μετά από αυτή της πρεμιέρας με το Γιβραλτάρ (3-0 εκτός) και βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου και στο +3 από την 3η Ολλανδία, αλλά και στο -3 από την πρωτοπόρο Γαλλία με ματς λιγότερο. Το σημερινό ματς με την δευτεραθλήτρια κόσμου στο Παρίσι είναι θεωρητικά το πιο δύσκολο του ομίλου και πηγαίνει χωρίς πίεση στο «Σταντ Ντε Φρανς» με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εν όψει του αγώνα με την Γαλλία ο τεχνικός της Πογέτ δήλωσε πως η ομάδα δεν θα έχει μόνο αμυντικό προσανατολισμό: «Παίζουμε απέναντι σε μια από τις δυνατότερες ομάδες του κόσμου μαζί με την Αργεντινή. Θα πρέπει λοιπόν η απόδοση που θα έχουμε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Να βρεθούμε στο κορυφαίο επίπεδο που μπορούμε να παίξουμε. Δεν ερχόμαστε μόνο να αμυνθούμε, ερχόμαστε να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε, να βγούμε μπροστά, να προσπαθήσουμε, να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε. Εμείς θα κάνουμε τη δική μας δουλειά. Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας ή τεχνικής, είναι και ψυχολογίας και φυσικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι παίκτες. Ξέρουμε όλοι ότι παίζουν στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου οπότε πρέπει να έχουμε εξαίρετη απόδοση για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Δεν είναι μόνο ο Εμπαπέ, συνολικά θα πρέπει η ομάδα να μπορέσει να έχει λύσεις για όλους τους παίκτες της γαλλικής ομάδας».

Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά διαθέσιμος αναμένεται να είναι ο μπακ Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) παρά ένα μικροπρόβλημα στον αστράγαλο. Λόγω κόπωσης ακολούθησαν διαφορετικά πρόγραμμα επίσης οι Πέλκας, Μάνταλος και Κουρμπέλης αλλά όλοι τους υπολογίζονται κανονικά. Προπονήθηκε και επιστρέφει ο μπακ Γιαννούλης (Νόριτς) που έχασε το τελευταίο λόγω ίωσης. Υπενθυμίζεται πως αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο φορ Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός) ενώ δεν κλήθηκε ο επιθετικός χαφ Φορτούνης (Ολυμπιακός). Όσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας, δύσκολα θα γίνουν πάνω από 1-2 αλλαγές, με μοναδικό δίλημμα του Πογιέτ να είναι αν θα χρησιμοποιήσει δύο εξάρια ή ένα, όπως με την Ιρλανδία.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Πασχαλάκης (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΑΕΚ)

Αμυντικοί: Τζαβέλας (ΑΕΚ), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Χατζιδιάκος (Άλκμααρ), Γιαννούλης (Νόριτς), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Ρότα (ΑΕΚ), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ρέτσος (Ολυμπιακός), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ)

Μέσοι: Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Κόνιασπορ), Πέλκας (Χαλ), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Αλεξανδρόπουλος (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Παπανικολάου (Ρακόβ), Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ)

Επιθετικοί: Μασούρας (Ολυμπιακός), Παυλίδης (Άλκμααρ), Λημνιός (Κολωνία), Δουβίκας (Ουτρέχτη), Γιακουμάκης (Ατλάντα Γιουν.), Φούντας (DC Γιουν.), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να αντιμετωπίζει την Γαλλία μέσα στο «Σταντ Ντε Φρανς». Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος αλλά δεν έχει αξία τόσο χαμηλά. Η Ελλάδα πηγαίνει με ψυχολογία στο Παρίσι έπειτα από τη νίκη με καλή εμφάνιση κόντρα στην Ιρλανδία, και θα δώσει ένα παιχνίδι που δεν έχει σχεδόν τίποτα να χάσει. Μένει να φανεί αν ο Πογέτ έλεγε την αλήθεια στη συνέντευξη Τύπου για το γεγονός πως η «γαλανόλευκη» δεν προτίθεται να παίξει μόνο άμυνα. Με την Ιρλανδία άφησε υποσχέσεις με το επιθετικό τρόπο παιχνιδιού της και δεν αποκλείεται να έχει τις ευκαιρίες της για κάποιο γκολ. Αμυντικά πάντως αναμένεται να περάσει πολύ δύσκολες στιγμές από Εμπαπέ, Ζιρού και την υπόλοιπη… παρέα αστέρων που διαθέτει η επίθεση των «τρικολόρ». Αν θα παίζαμε κάτι θα στρεφόμασταν στο χαμηλό όβερ, πιο ρισκαδόρικο το καλοπληρωμένο αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 2ος Όμιλος
  1 Γαλλία 8 22 7 1 0 29:3
  3 Ελλάδα 8 13 4 1 3 14:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
21/11/2023
Ελλάδα
Γαλλία
2 - 2
19/6/2023
Γαλλία
Ελλάδα
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.96% έπαιξε: Over
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες