15

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Γαλλία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 61,040 9.9%
X
€ 32,996 5.4%
2
€ 521,357 84.7%
Over
€ 15,846 32.9%
Under
€ 32,352 67.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

298 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

7

3

Σουτ εκτός εστίας

7

38%

Κατοχή μπάλας

62%

3

Οφσάιντ

1

5

Αποκρούσεις

0

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

9

5

Σέντρες

23

5

Αλλαγές

5

5

Φάουλ

11

1

Ασίστ

2

2

Αντεπιθέσεις

0

8

Πλάγια Άουτ

19

12

Εκτελέσεις Φάουλ

8

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

3

8

Προσπάθειες Για Γκολ

16

3

«Κομμένα» Σουτ

2

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: OPAP Arena
  • Χωρητικότητα: 32000
  • Θεατές: 24820
Χωρίς Πογιέτ η Ελλάδα, με αλλαγές η Γαλλία

Χωρίς Πογιέτ η Ελλάδα, με αλλαγές η Γαλλία

Η Ελλάδα υποδέχεται τη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Θέλει να κλείσει θετικά την πορεία της η «γαλανόλευκη», για το απόλυτο οι «μπλε».

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι αγωνίστηκε στη Ριζούπολη απέναντι στη Νέα Ζηλανδία για μία φιλική αναμέτρηση, όπου έδειξε καλό πρόσωπο και πήρε τη νίκη με 2-0. Ο Κωνσταντέλιας στο ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού και με μία σέντρα-σουτ στο 10’ άνοιξε το σκορ. Ο άσος του ΠΑΟΚ ήταν αρκετά δραστήριος στο πρώτο μέρος και πήρε αρκετές πρωτοβουλίες. Στο 29’ ο Γιακουμάκης από κοντά πέτυχε και το δεύτερο τέρμα, η Εθνική είχε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι αλλά δεν απείλησε από εκεί έπειτα.

Άπαντες στο στρατόπεδο της «γαλανόλευκης» ετοιμάζονται για τα πλέι οφ του Nations League όπου και θα είναι η μοναδική ευκαιρία για να βρεθεί στο Euro 2024. Ο Πογιέτ βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα είναι στον πάγκο της και μετά το σημερινό παιχνίδι, οι δηλώσεις του πριν το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία «άναψαν» φωτιές και οι εξελίξεις είναι ίσως και άμεσες. Η εικόνα της Εθνικής πάντως στα προκριματικά με εξαίρεση το παιχνίδι στην Ολλανδία ήταν καλή, πάλεψε όλα τα παιχνίδια της αλλά οι αντίπαλοι της ήταν σαφώς ανώτεροι. Θέλει να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε έναν αντίπαλο που μετράει μόνο νίκες και έχει σαφώς ποιοτικό ρόστερ.

«Δεν θέλω σίγουρα να φύγω από εδώ. Αν μιλάω, είναι για να γίνουν τα πράγματα. Χρειαζόμαστε συνέχεια και συνέπεια. Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου, ζητάω και από τους παράγοντες. Θέλω περισσότερα, πιο γρήγορα. Έτσι κερδίζουμε όλοι μαζί», δήλωσε ο Πογιέτ σε συνέντευξη του στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Πογιέτ είναι τιμωρημένος και στον πάγκο θα κάτσει ο συνεργάτης του Τζέραρντ Νους. Αποχώρησαν από την αποστολή οι τιμωρημένοι Μάνταλος (ΑΕΚ) και Κουρμπέλης (Τραμπζονσπόρ), ενώ πήραν άδεια και επέστρεψαν στην Αγλλία οι μπακ Τσιμίκαςς (Λίβερπουλ) και Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουν.). Κλήθηκαν στην αποστολή οι μέσοι Ζέκα (Παναθηναϊκός) και Τσιγγάραςς (ΠΑΟΚ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αθανασιάδης (ΑΕΚ), Πασχαλάκης (Ολυμπιακός), Βλαχοδήμος (Νότιγχαμ Φόρεστ), Διούδης (Ζάγκλεμπιε)

Αμυντικοί: Γούτας (Κάρντιφ), Χατζηδιάκος (Κάλιαρι), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ), Μαυροπάνος (Γουέστ Χαμ), Ρέτσος (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (Ατρόμητος), Γιαννούλης (Νόριτς), Ρότα (ΑΕΚ), Σάλιακας (Ζανκτ Πάουλι), Βαγιαννίδης (Παναθηναϊκός)

Μέσοι: Αλεξανδρόπουλος (Ολυμπιακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ), Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μπουχαλάκης (Χέρτα), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ) Σιώπης (Κάρντιφ), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού), Πέλκας (Μπασακσεχίρ), Φούντας (Τραμπζονσπόρ), Ζέκα (Παναθηναϊκός), Τσιγγάρας (ΠΑΟΚ)

Επιθετικοί: Γιακουμάκης (Ατλάντα), Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Παυλίδης (Αλκμααρ)

«Διέλυσε» στην κυριολεξία το Γιβραλτάρ την προηγούμενη αγωνιστική καθώς το κέρδισε με 14-0 πετυχαίνοντας έτσι τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της. Από το ξεκίνημα φάνηκε πως έχει άκρως επιθετικές διαθέσεις, προηγήθηκε με ένα αυτογκόλ στο 3’ για να έρθουν ο Τουράμ στο 4’ και ο Ζαΐρ-Εμερί με το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο στο 16’ να κάνουν το 3-0. Στο 18’ μαλιστα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και δεν έδειξε κανέναν οίκτο, ο Εμπαπέ πέτυχε χατ τρικ, ο Ζιρού με τον Κομάν από δύο γκολ ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Κλαους, Φοφανά, Ντεμπελέ και Ραμπιό.

Ο Ντεσάν στο ημίχρονο με το σκορ στο 7-0 ζήτησε από τους παίκτες του να μην σταματήσουν, αυτοί τον άκουσαν και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι μάλιστα η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη στην ιστορία των προκριματικών και πλέον οι Γάλλοι θέλουν να πετύχουν και το απόλυτο των νικών. Ο προπονητής τους τόνισε πως δεν θα έρθουν στην Ελλάδα για τουρισμό, ο ίδιος όμως αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Σύμφωνα λοιπόν με τη L’ Equipe οι Εμπαπέ, Λ. Ερναντέζ, Κολό Μουανί, Ουπαμεκανό, Φοφανά και Κοάν αναμένται να μη πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής καθώς οι ομάδες τους παίζουν για τα πρωταθλήματα τους την Παρασκευή.

«Στο επιθετικό κομμάτι, υπάρχει καλή επιθετικότητα από την Ελλάδα. Τους κερδίσαμε δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι. Το ελληνικό κοινό θα είναι στο πλευρό τους τους. Η ομάδα τους ετοιμάζεται τον Μάρτιο, γι' αυτούς είναι ένας σημαντικός αγώνας. Θα γίνει ένας αγώνας υψηλού επιπέδου. Όταν σεβόμαστε τον αντίπαλο, πηγαίνουμε μέχρι το τέλος και σκοράρουμε όταν έχουμε ευκαιρίες. Αυτό είναι το υψηλό επίπεδο. Μετά μπορούμε να τα καταφέρουμε και κάποιες στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αύριο (σ.σ. σήμερα), η πρόκληση για την Ελλάδα είναι να προετοιμαστεί για τα play off. Αλλά παραμένει διεθνής αγώνας, θα κριθούμε από αυτό που κάνουμε» , επισήμανε ο κόουτς Ντεσάν μετά το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ ο μέσος Ζαϊρ-Εμερί (Παρί Σεν Ζερμέν) και αποχώρησε από την αποστολή.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μενιάν (Μίλαν), ΜΣαμπά (Λανς)

Αμυντικοί: Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Ντιζαζί (Τσέλσι), Σαλιμπά (Αρσεναλ), Κλος (Μαρσέιγ), Λουκά Ερναντέζ (Παρί Σ.Ζ.), Τοντιμπό (Νις), Ουπαμεκανό (Μπάγερν), Κουντέ (Μπαρτσελόνα).

Μέσοι: Φοφανά (Μονακό), Μπ. Καμαρά (Ά. Βίλα), Α. Ραμπιό (Γιουβέντους), Κ. Τιράμ (Νις)

Επιθετικοί: Μπαπέ (Παρί Σ.Ζ.), Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μ.), Ζιρού (Μίλαν), Κομάν (Μπάγερν), Κολό Μουανί (Παρί Σ.Ζ.), Μ. Τιράμ (Ιντερ), Ντεμπελέ (Παρί Σ.Ζ.).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ελλάδα θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά τα προκριματικά παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η Γαλλία θα προχωρήσει λογικά σε κάποιες αλλαγές. Ακόμα και έτσι βέβαια οι «μπλε» είναι σαφώς ανώτεροι. Θα πάω με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Γαλλία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γαλλία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γαλλία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.18 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 2ος Όμιλος
  1 Γαλλία 8 22 7 1 0 29:3
  3 Ελλάδα 8 13 4 1 3 14:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
21/11/2023
Ελλάδα
Γαλλία
2 - 2
19/6/2023
Γαλλία
Ελλάδα
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +4.10% έπαιξε: 1
  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες