3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Φινλανδία

12/10/2019 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 978
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1660 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Φινλανδία στις 14/6/2022

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 29' Hajrovic Izet
  2. 37' Pjanic Miralem (πέναλτι)

2ο Ημίχρονο 4 - 1

  1. 51' Uronen Jere
  2. 53' Raitala Jukka
  3. 58' Pjanic Miralem
  4. 73' Hodzic Armin
  5. 75' Hodzic Armin
  6. 79' Pohjanpalo Joel
  7. 84' Jajalo Mato
  8. 88' Pukki Teemu

      Προϊστορία

      14/6/2022 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΦινλανδία 3 - 2
      4/6/2022 ΦινλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1
      13/11/2021 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΦινλανδία 1 - 3
      24/3/2021 ΦινλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 2
      12/10/2019 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΦινλανδία 4 - 1
      8/6/2019 ΦινλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 671,129 84.2%
      X
      € 59,910 7.5%
      2
      € 66,125 8.3%
      Over
      € 28,368 41.8%
      Under
      € 39,419 58.2%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      196 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadion Bilino polje, Zenica
      Ματς ζωής ή θανάτου για τη Βοσνία

      Ματς ζωής ή θανάτου για τη Βοσνία

      Η Βοσνία που δεν υπολογίζει στον τραυματία Τζέκο υποδέχεται στη Ζένιτσα την 2η του ομίλου, Φινλανδία σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την ίδια. Οι γηπεδούχοι θέλουν αποκλειστικά τη νίκη για να συνεχίζουν να ελπίζουν, ενώ οι Φινλανδοί βολεύονται και με την ισοπαλία.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΒΟΣΝΙΑ

      Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στην τελική φάση μετά την ήττα με 4-2 στην Αρμενία. Μπήκε δυνατά και είχε δοκάρι με τον Τζέκο στο 3΄, ωστόσο στο ίδιο λεπτό δέχτηκε αυτή γκολ, πληρώνοντας τα παιδικά λάθη στην άμυνα της. Ισοφάρισε άμεσα με τον Τζέκο (13’) και μέχρι το ημίχρονο είχε δύο σημαντικές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ. Δεν πατούσε καλά στο ξεκίνημα της επανάληψης και κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις με το 2-1, το οποίο δέχτηκε τελικά στο 66’. Βρήκε ξανά γρήγορη απάντηση με τον Γκογιάκ (70’), αλλά στο 77’ πλήρωσε τις αργές της επιστροφές και δέχτηκε το 3-2. Είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 3-3 στο 86’ όμως στις καθυστερήσεις υπέπεσε σε αυτογκόλ για το τελικό 4-2.

      Ξεκίνησε ως το πρώτο φαβορί για την 2η θέση του ομίλου, αλλά με ρεκόρ 2-1-3 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 4η θέση με -2 από την 3η Αρμενία και στο -5 από την 2η Φινλανδία, που έχει δώσει και τα δύο παιχνίδια απέναντι στους Ιταλούς. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το σημερινό είναι τελικός για τους Βόσνιους, αφού οτιδήποτε άλλο πλην της νίκης θα τους αφήσει οριστικά εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης. Καλούνται να βρουν λύση στα πολλά αμυντικά προβλήματα που τους έχουν στοιχίσει πολλούς βαθμούς (έχουν δεχτεί 11 γκολ σε 6 παιχνίδια).

      Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι υπέβαλε την παραίτηση του μετά την ήττα στην Αρμενία, αλλά η Ομοσπονδία δεν την έκανε δεκτή και έτσι ο 50χρονος Κροάτης τεχνικός συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της. «To ηθικό ήταν να παραιτηθώ μετά το παιχνίδι με την Αρμενία, μία ομάδα όπως η Βοσνία θα ήταν απίστευτο να μην προκριθεί στο Εuro. Όμως θα μείνω μέχρι το τέλος γιατί έχουμε ακόμα πιθανότητες να προκριθούμε. Θα βάλω τα δυνατά μου για να επαναφέρουμε την καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, θα χρειαστούν αλλαγές», δήλωσε ο ίδιος. Εν όψει του σημερινού τόνισε: «Χρειαζόμαστε τη νίκη, είναι η μόνη μας επιλογή. Χάσαμε βαθμούς που πιστεύαμε ότι θα παίρναμε. Το αυριανό θα ξεκαθαρίσει την πορεία μας». Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα έχει εξασφαλίσει το δικαίωμα συμμετοχής στα πλει-οφ του Nations League τον Μάρτιο του 2020 όπου θα διεκδικήσει εισιτήριο στα τελικά του Euro αν δεν τα καταφέρει μέσω των προκριματικών.

      Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον τραυματισμό του σταρ φορ Τζέκο, ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδι της Ρόμα με την Κάλιαρι και δεν υπολογίζεται. Σε σχέση με τις κλήσεις του Σεπτεμβρίου, απουσιάζουν ο μπακ Τοντόροβιτς (Κιελ) και ο μεσοεπιθετικός Μιλόσεβιτς (Κόνιασπορ). Στα αξιοσημείωτα πως οι δύο επιθετικοί της αποστολής, Μπάγιτς και Χόντζιτς δεν έχουν σκοράρει ποτέ με το εθνόσημο.

      Bet Info: Η Βοσνία είναι αήττητη στα τελευταία 6 εντός έδρας παιχνίδια της (4-2-0) και μετράει μόλις μια ήττα στα 16 τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο της, αυτή με 3-4 από το Βέλγιο τον Οκτώβριο του 2017 για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Ερζουρούμσπορ), Μπούριτς (Χάποελ Χάιφα), Πίριτς (Μάριμπορ)

      Αμυντικοί: Σούνιτς (Ντιν. Μόσχας), Ζουκάνοβιτς (Αλ Αχλί), Μπίσακτσιτς (Χοφενχάιμ), Κολάσινατς (Αρσεναλ), Τσίβιτς (Φερεντσβάρος), Μιχόγεβιτς (Αουε), Κοβάσεβιτς (Κορόνα Κίελτσε)

      Μέσοι: Πιάνιτς (Γιουβέντους), Βίσκα (Μπασακσεχίρ), Μπέσιτς (Σέφιλντ Γιουν.), Χαϊροβιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ), Ντούλιεβιτς (Νιμ), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Σάριτς (Αλ Αχλί), Κρούνιτς (Μίλαν), Γκόγιακ (Ντ. Ζάγκρεμπ), Γιάγιαλο (Ουντινέζε), Κβρζιτς (Ριέκα), Χότιτς (Μάριμπορ)

      Επιθετικοί: Μπάγιτς (Κόνιασπορ), Χόντζιτς (Φέχερβαρ)

      ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

      Το πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην Ιταλία αλλά δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα με 2-1. Ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος, όπου είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, αλλά στη συνέχεια κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις με το 0-1. Άντεξε την πίεση μέχρι το 59’ αλλά δεν τα παράτησε και στο 72’ ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Πούκι το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Η χαρά της δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 79’ δέχτηκε δεύτερο από την άσπρη βούλα του πέναλτι και το σκορ δεν άλλαξε ως το τελικό σφύριγμα.

      Ένα αποτέλεσμα που δεν την πείραξε καθόλου, ειδικά μετά και την ήττα της Βοσνίας στην Αρμενία, αφού διατηρήθηκε με +5 από τη σημερινή της αντίπαλο στην 2η θέση. Ζει φυσικά ιστορικές στιγμές, μετράει 4 νίκες και 2 ήττες (και οι δύο από την Ιταλία) και το σημερινό, όπως και αυτό που ακολουθεί με την Αρμενία στο Τάμπερε (15/10), θα κρίνουν τα πάντα όσον αφορά την πρόκριση.

      «Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα τα προηγούμενα, στόχος είναι η νίκη. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια του ομίλου, αλλά η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα θέλουν να έχουν την κατοχή της μπάλας και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κανέρβα.

      Αγωνιστικά Νέα: Μοναδικό πρόβλημα ο καλός εξτρέμ Λαπαλάινεν, ο οποίος έμεινε στη Φινλανδία με στομαχικές διαταραχές. Σε σχέση με τις κλήσεις του Σεπτέμβρη εκτός είναι ο φορ Κάριαλαϊνεν, ενώ οι μέσοι Λουντ και Σούλερ προέρχονται από υπερατλαντικό ταξίδι, αφού αγωνίζονται στο MLS με τη Μινεσότα.

      Bet Info: Η Φινλανδία δεν έχει φέρει ισοπαλία στα τελευταία 17 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και συγκεκριμένα από το φιλικό με την ΠΓΔΜ τον Μάρτιο του 2018 (0-0).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Χράντεντσκι (Λεβερκούζεν), Γιόρονεν (Μπρέσια), Γιάκολα (Μπρίστολ Ρόβερς)

      Αμυντικοί: Αράγιουρι (Πάφος), Γκράνλουντ (Ερεμπρο), Τοϊβιο (Χάκεν), Λ. Βάισανεν (Ντεν Μπος), Σ. Βάισανεν (Κιέβο), Πίρινεν (Τρόμσο), Ούρονεν (Γκενκ), Ραϊτάλα (Μόντρεαλ)

      Μέσοι: Καμαρά (Ρέιντζερς), Φόρσελ (Ελσίνκι), Λουντ (Μινεσότα), Γένσεν (Αουγκσμπουργκ), Σούλερ (Μινεσότα), Σόιρι (Εσμπιεργκ), Σκραμπ (Νόρκεπινγκ), Κάουκο (Εσμπιεργκ), Σπαρβ (Μίντιλαντ)

      Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Τούομινεν (Μπάτε), Πόγιανπαλο (Λεβερκούζεν)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Παιχνίδι ζωής και θανάτου για τη Βοσνία, που χρειάζεται μόνο νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει στην πρόκριση. Λογικό να δίνεται φαβορί στην έδρα της, ωστόσο κατεβαίνει χωρίς τον Τζέκο και δεν έχει πείσει σε κανένα σημείο με τις εμφανίσεις της στην προκριματική φάση, παρουσιάζοντας μεγάλα ανασταλτικά θέματα (έχει δεχτεί ήδη 11 γκολ σε 6 παιχνίδια). Η Φινλανδία είναι πολύ σφιχτή ομάδα, έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση αυτά κόντρα στους Ιταλούς, και το πλάνο της θα είναι να δώσει χώρο στους γηπεδούχους και να χτυπήσει στην κόντρα με τον Πούκι, ο οποίος έχει 5 γκολ στα προκριματικά. Δεν θα αποκλείαμε ακόμα και την έκπληξη παρά το γεγονός πως πρόκειται για δύσκολη έδρα, αλλά το «διπλό» έχει υποχωρήσει στο 3.75 και θεωρείται «διαβασμένο». Προτιμούμε να αποφύγουμε την επιλογή σημείου και να στραφούμε στο αμφίσκορο στο 2.08 της BetRebels. Οι Βόσνιοι πρέπει να σκοράρουν και θα το ψάξουν από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο την ίδια ώρα έχουν πολλά αμυντικά προβλήματα και οι Φινλανδοί μπορούν να το εκμεταλλευτούν.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        51 Φινλανδία 10 18 6 0 4 16:10
        53 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 10 13 4 1 5 20:17
      10ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Φινλανδία 10 18 6 0 4 16:10
        4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 10 13 4 1 5 20:17
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες