1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Φινλανδία

Προϊστορία

14/6/2022 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΦινλανδία 3 - 2
4/6/2022 ΦινλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1
13/11/2021 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΦινλανδία 1 - 3
24/3/2021 ΦινλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 2
12/10/2019 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΦινλανδία 4 - 1
8/6/2019 ΦινλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 239,779 76.6%
X
€ 40,794 13.0%
2
€ 32,338 10.3%
Over
€ 6,177 44.8%
Under
€ 7,621 55.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

124 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

3

42%

Κατοχή μπάλας

58%

0

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

4

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

4

34

Σέντρες

28

5

Αλλαγές

5

11

Φάουλ

5

2

Ασίστ

2

6

Αντεπιθέσεις

5

25

Πλάγια Άουτ

15

5

Εκτελέσεις Φάουλ

11

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

9

16

Προσπάθειες Για Γκολ

9

3

«Κομμένα» Σουτ

3

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bilino Polje Stadium
  • Θεατές: 8150
Μάχη κορυφής στην Ζένιτσα

Μάχη κορυφής στην Ζένιτσα

Βοσνία και Φινλανδία συγκρούονται στην Ζένιτσα με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν καθοριστικό βήμα για την πρωτιά στον όμιλο.

* Αυτό είναι το έκτο μεταξύ τους παιχνίδι την τελευταία τριετία, αφού ήταν στον ίδιο όμιλο και στα προκριματικά του Euro 2020 και στου Μουντιάλ 2022. Η Βοσνία έχει κερδίσει μόλις ένα από τα πέντε παιχνίδια (1-2-2).

Παρέμεινε αήττητη στον όμιλο, φεύγοντας από το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Μαυροβούνιο. Παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες στιγμές στο πρώτο μέρος, με την ίδια να γλιτώνει από δοκάρι στο φινάλε του ημιχρόνου. Μπήκε πιο απειλητικά στην επανάληψη και προηγήθηκε στο 62’ με τον Μέναλο. Πλήρωσε όμως το κακό αμυντικό της τρανζίσιον και δέχτηκε την ισοφάριση στο 77’ με γκολ που είχε και δόση τύχης, ενώ λίγο πριν το φινάλε κινδύνευσε σε 1-2 περιπτώσεις με την ανατροπή.

Μία νίκη και δύο ισοπαλίες ο απολογισμός της στον όμιλο, βρίσκεται στην κορυφή και στο +1 από Φινλανδία και Μαυροβούνιο. Αρκετά κρίσιμη η σημερινή αναμέτρηση με τους Φινλανδούς, με την ίδια να θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί σε θέση οδηγού και να αφήσει την αντίπαλο της εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς.

Ο τεχνικός της Πέτεβ ρωτήθηκε αν η ομάδα του πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο μαρκάρισμα του Φινλανδού φορ Πούκι (photo): «Πρέπει να μαρκάρουμε κάθε αντίπαλο παίκτη, ανεξαρτήτως θέσης. Πρέπει να είμαστε αυστηρά προσεκτικοί σ’ όλες τις γραμμές. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια με την Φινλανδία και ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον. Δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις, η ενότητα μας στο γήπεδο είναι σημαντική ώστε να πετύχουμε θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Προανήγγειλε ορισμένες αλλαγές ο Πέτεβ. Ο μπακ Σούσιτς (Κλουζ) αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε πως δύσκολα θα ξεκινήσει.

Η αποστολή της Βοσνίας:

Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Κόνιασπορ), Βασίλι (Ζανκτ Πάουλι), Τσέτκοβιτς (Μπάνια Λούκα)

Αμυντικοί: Κολάσινατς (Μαρσέιγ), Τσίβιτς (Φερεντσβάρος), Σανιτσάνιν (Παρτιζάν), Χατζικάντουνιτς (Μάλμε), Αχμεντχότζιτς (Μπορντό), Κοβάτσεβιτς (Φερεντσβάρος), Σούσιτς (Κλουζ), Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Κρατζ), Μιλίτσεβιτς (ΑΕΚ Λάρνακα), Μπάρισιτς (Ζρίνσκι Μοστάρ), Ντέντιτς (Βολφσμπέργκερ)

Μέσοι: Πιάνιτς (Μπεσίκτας), Μπέσιτς (Φερεντσβάρος), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκότζακ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ντούλγεβιτς (Χάνσα Ροστόκ), Κρούνιτς (Μίλαν), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Πρσιτς (Στρασβούργο), Μέναλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Νταλίβοτς (Νασιοάλ), Χότιτς (Σερκλ Μπριζ)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ίντερ), Πρέβλιακ (Έουπεν), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ), Μπιλμπίγια (Ζρίνσκι Μοστάρ)Υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στον όμιλο, χάνοντας με 1-0 από την Ρουμανία εκτός έδρας. Δεν μπήκε καλά στο ματς, γλίτωσε από δοκάρι στο 14’ και στο ίδιο λεπτό υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο όμως απέκρουσε ο γκολκίπερ της. Συνέχισε να παρουσιάζει αμυντικά προβλήματα και στο 30’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας την κατοχή και φτιάχνοντας ευκαιρίες, όμως ο Ποχγιάνπαλο σε δύο περιπτώσεις και ο Λουντ σε μία έχασαν τα… άχαστα κι έτσι το 1-0 έμεινε ως το τέλος.

Ξεκίνησε με τέσσερις βαθμούς στα πρώτα δύο εντός με Βοσνία (1-1) και Μαυροβούνιο (2-0), ηττήθηκε όμως στο πρώτο εκτός και υποχώρησε στην 2η θέση και στο -1 από την Βοσνία, την οποία αντιμετωπίζει απόψε στην Ζένιτσα. Εκτός έδρας μετράει τρία «διπλά» στα πέντε τελευταία (3-0-2), το πιο πρόσφατο αυτό στην έδρα της Βοσνίας τον Νοέμβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Μελετήσαμε τα στατιστικά και το βίντεο από το ματς με την Ρουμανία και υπήρχαν πολλά θετικά. Είχαμε την κατοχή και τις ευκαιρίες παρότι ήμασταν οι φιλοξενούμενοι. Εάν τα στατιστικά καθόριζαν το αποτέλεσμα, τότε θα έπρεπε να είχαμε ισοφαρίσει. Όμως το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί έτσι. Μετράνε οι ατομικές φάσεις. Αυτοί σκόραραν και εμείς όχι», δήλωσε ο Φινλανδός τεχνικός και αναφέρθηκε στο πρώτο ματς με την Βοσνία όπου η ομάδα του ισοφαρίστηκε στο 90+3’: «Ισοφάρισαν από δικό μας παιδικό λάθος. Υπήρξαν θετικά στοιχεία και από εκείνο το παιχνίδι. Ξέρουμε πολύ καλά την Βοσνία και έχουμε καλές αναμνήσεις εναντίον της. Σίγουρα μας σέβονται. Πρέπει να είμαστε ξανά προσεκτικοί. Έχουν τεχνικούς και οξυδερκείς παίκτες. Είναι απειλητικοί μπροστά και μερικές φορές επιτίθονται κατά μέτωπο».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε κόντρα στην Ρουμανία και τέθηκε νοκ-άουτ ο στόπερ Ο’ Σόνεσι (Καρλσρούη). Έχασαν το προηγούμενο οι αναπληρωματικοί επιθετικοί Φορς (Χαλ) και Λαπαλάινεν (Μόντρεαλ) και αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή τους στο σημερινό.

Η αποστολή της Φινλανδίας:

Τερματοφύλακες: Χραντέτσκι (Λεβερκούζεν), Γιορόνεν (Μπρέσια), Έρικσον (Νταντί Γιουν.)

Αμυντικοί: Ούρονεν (Μπρεστ), Λαμ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Σ. Βαλσάνεν (Κοσένζα), Γκρανλουντ (Σταλ Μιέλεκ), Ο’ Σόνεσι (Καρλσρούη), Άλχο (Βόλος), Λ. Βαλσάνεν (Έλφσμποργκ), Ιβάνοβ (Βάρτα Πόζναν), Τένχο (Ελσίνκι), Γιένσεν (Ρόντα)

Μέσοι: Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Λουντ (Μινεσότα Γιουν.), Καμαρά (Ρέιντζερς), Βαλακάρι (Ίντερ Μαιάμι), Νισίλα (Πάφος), Νισκάνεν (Νταντί Γιουν.), Λινγκμαν (Χέλσινγκμπορκ), Σοϊσάλο (Ρίγα)

Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Ποχνιάνπαλο (Ρίζεσπορ), Φορς (Χαλ), Κάλμαν (Ίντερ Τούρκου), Λαπαλάινεν (Μόντρεαλ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι, με την Φινλανδία να αδικείται μάλλον από το σετ, έχοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο στα τελευταία εκτός έδρας. Μάλιστα το τελευταίο της «διπλό» ήταν απέναντι στους Βόσνιους για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Αναμένεται μεγάλη μάχη και η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού. Αν θα παίζαμε κάτι θα ρισκάραμε στο «Χ».

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Βοσνία & Ερζεγοβίνη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Φινλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 6 11 3 2 1 8:8
  2 Φινλανδία 6 8 2 2 2 8:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: 4-6 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες