9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Φινλανδία

13/11/2021 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 567
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 896 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Φινλανδία στις 14/6/2022

Προϊστορία

14/6/2022 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΦινλανδία 3 - 2
4/6/2022 ΦινλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1
13/11/2021 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΦινλανδία 1 - 3
24/3/2021 ΦινλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 2
12/10/2019 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΦινλανδία 4 - 1
8/6/2019 ΦινλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,080,226 66.9%
X
€ 244,031 15.1%
2
€ 290,227 18.0%
Over
€ 55,545 37.8%
Under
€ 91,346 62.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

94 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bilino Polje Stadium
  • Θεατές: 10000
Όποια νικήσει θα «αγκαλιάσει» τη δεύτερη θέση

Όποια νικήσει θα «αγκαλιάσει» τη δεύτερη θέση

Η Βοσνία υποδέχεται τη Φινλανδία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ζώνης της Ευρώπης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στην Ουκρανία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εκτός έδρας το Καζακστάν.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΟΣΝΙΑ

Πριν από περίπου ένα μήνα έπαιξε εκτός έδρας με την Ουκρανία σε ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι. Δεν παραδόθηκε και κατάφερε να αποσπάσει πολύτιμη ισοπαλία 1-1. Μπήκε πολύ νωθρά στον αγώνα και είδε τους γηπεδούχους να κυριαρχούν απόλυτα στο πρώτο ημίωρο. Δέχτηκε το γκολ στο 15’ από τον Γιαρμολένκο και η άμυνά της εκτέθηκε σε ακόμα δύο περιπτώσεις. Ευτυχώς για εκείνη όμως επενέβη όπου χρειάστηκε ο γκολκίπερ Σέχιτς. Σιγά-σιγά ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι. Ανησύχησε μόνο μία φορά και πίεσε τους αντιπάλους της αναζητώντας την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 76’ με πανέμορφο σουτ στην κίνηση από τον προωθημένο Αχμέντχοντζιτς. Καμία πλευρά δεν ρίσκαρε στη συνέχεια και δεν άλλαξε το παραμικρό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Βοσνία «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Δεν κερδίζει αλλά δεν χάνει κιόλας εύκολα. Έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, διαθέτοντας όμως σοβαρές ελπίδες για πρόκριση σε περίπτωση που πάρει δύο νίκες. Τα τέσσερα από τα έξι ματς των «δράκων» στην προκριματική φάση ήταν Under ενώ τέσσερα ήταν και τα αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Ιβάιλο Πέτεφ τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών στις προπονήσεις γι’ αυτούς τους αγώνες. Είμαστε έτοιμοι κι ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Περιμένω να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε καλή δουλειά. Μας ενδιαφέρουν μόνο οι τρεις βαθμοί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους κερδίσουμε. Έχουμε αναλύσει τους αντιπάλους και είμαι βέβαιος ότι θα τους εξουδετερώσουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο σούπερ σταρ και βασικός στράικερ Τζέκο (Βοσνία) ο οποίος πιθανότατα θα προλάβει. Προσβλήθηκε από κορωνοϊό και «κόπηκε» από την αποστολή ο αμυντικός Γκατζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς). Χτύπησε ο μέσος Σάριτς (Γκόριτσα) κι έμεινε εκτός. Στα «πιτς» και οι χαφ Λόντσαρ (Φέρεντσβαρος) και Βράντσιτς (Στόουκ).

Η αποστολή της Βοσνίας:

Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Κόνιασπορ), Πίριτς (Ατρόμητος), Βασίλι (Ζανκτ Πάουλι)

Αμυντικοί: Κολάσινατς (Άρσεναλ), Τσίβιτς (Φέρεντσβαρος), Χατζιακαντούνιτς (Ροστόφ), Σανίτσανιν (Παρτιζάν), Αχμέντχοντζιτς (Μάλμε), Τσίπετιτς (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), Κοβάσεβιτς (Φέρεντσβαρος), Σούσιτς (Κλουζ), Γιόβισιτς (Γκόριτσα), Νούκιτς (Τούζλα Σίτι)

Μέσοι: Πιάνιτς (Μπεσίκτας), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκόιακ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Κρούνιτς (Μίλαν), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Πρσιτς (Στρασβούργο), Μέναλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Νάλιτς (Μάλμε), Ζίλικιτς (Ολίμπια Λιουμπλιάνα)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ίντερ), Πρέβλιακ (Έουπεν), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ).



ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Θα παίξει για δεύτερη διαδοχική «στροφή» μακριά από τη βάση της. Είχε ταξιδέψει στο μακρινό Καζακστάν και είχε κάνει το καθήκον της επικρατώντας με το «καθαρό» 2-0. Δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά στο ενενηντάλεπτο και βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση. Οι πρώτες δύο καλές στιγμές ήταν αμφότερες με πρωταγωνιστή τον αμυντικό Γκράνλουντ. Στην πρώτη περίπτωση έστειλε την μπάλα άουτ και στη δεύτερη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο 45’ όμως ήταν ο «συνήθης ύποπτος» Τέεμου Πούκι εκείνος ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ την έβαλε σε θέση «οδηγού». Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 48’ τα πάντα κρίθηκαν. Ο επιθετικός της Νόριτς πήρε το «ριμπάουντ» από ασθενή απόκρουση του πορτιέρο των γηπεδούχων και σημείωσε το 0-2. Διαχειρίστηκε άψογα και δίχως κόπο το υπέρ της αποτέλεσμα φτάνοντας άνετα στην τελική επικράτηση.

Με αυτόν τον τρόπο η Φινλανδία έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που «χτιζόταν», καθώς είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ήττες. Η συγκομιδή των 8 βαθμών φέρνει τους «μπούφους» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι ελπίζουν ότι θα κερδίσουν τη Βοσνία και θα «σκαρφαλώσουν» στην προνομιούχο δυάδα. Υιοθετούν ένα αρκετά αμυντικό στιλ παιχνιδιού και δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα από τα έξι ματς τους στην προκριματική φάση ολοκληρώθηκαν Under.

«Έχουμε προπονηθεί καλά και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Έχουμε προετοιμαστεί για πολλά σενάρια σχετικά με τη συμμετοχή ή όχι του Τζέκο. Η Βοσνία έχει μία καλή ομάδα και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει εντός έδρας με την υποστήριξη των φιλάθλων, αλλά είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Η Βοσνία πιέζει πολύ και είναι στη φύση της να παίζει επιθετικά. Θα χρειαστούμε μεγάλη προσπάθεια αμυντικά και να περιμένουμε τις κατάλληλες στιγμές για να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Μάρκου Κάνερβα.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Ογιάλα (Μάδεργουελ) και Λαμ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας). Δεν υπολογίζεται επειδή είναι χτυπημένος ο μέσος Κάιρινεν (Λίλεστρομ). Δεν καλείται πλέον ο μέσος Σπαρβ (Ελσίνκι).

Η αποστολή της Φινλανδίας:

Τερματοφύλακες: Χραντέτσκι (Λεβερκούζεν), Γιόρονεν (Μπρέσια), Έρικσον (Μιαλμπι)

Αμυντικοί: Αραγκιούρι (Ανόρθωση), Γκράνλουντ (Σταν Μίελετς), Τοΐβιο (Χάκεν), Βάλσανεν (Έλφσμποργκ), Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν), Χάμαλαϊνεν (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Ραϊτάλα (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Ούρονεν (Μπρεστ), Ο’ Σόνεσι (Ελσίνκι), Τένιο (Ελσίνκι)

Μέσοι: Καμαρά (Ρέιντζερς), Τέιλορ (Μπραν), Λουντ (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Βαλακάρι (Πάφος), Νίσιλα (Κουόπιο), Νισκάνεν (Νταντί Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Πογιάνπαλο (Ρίζεσπορ), Φορς (Μπρέντφορντ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στη Ζένιτσα ανάμεσα στη Βοσνία και τη Φινλανδία. Αν κατορθώσει να κερδίσει κάποια από τις δύο θα «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση και θα μπορεί στην τελευταία αγωνιστική να ορίσει τη μοίρα της προσπερνώντας την Ουκρανία που δεν αγωνίζεται σε αυτήν τη «στροφή». Πρόκειται για μία «μάχη» λεπτομερειών στην οποία καμία από τις δύο αντιπάλους δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη για να την εμπιστευτούμε. Με δεδομένο ότι αμφότερες θα ψάξουν τη νίκη, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βοσνία & Ερζεγοβίνη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Φινλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 4ος όμιλος
  3 Φινλανδία 8 11 3 2 3 10:10
  4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 8 7 1 4 3 9:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες