5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Σλοβακία

Προϊστορία

19/11/2023 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΣλοβακία 1 - 2
26/3/2023 ΣλοβακίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 0
10/9/2013 ΣλοβακίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 2
6/9/2013 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΣλοβακία 0 - 1
17/11/2010 ΣλοβακίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 106,526 36.2%
X
€ 63,634 21.6%
2
€ 124,246 42.2%
Over
€ 11,472 28.3%
Under
€ 29,099 71.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

148 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

3

2

Σουτ εκτός εστίας

5

48%

Κατοχή μπάλας

52%

2

Οφσάιντ

2

4

Κίτρινες κάρτες

1

1

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

7

16

Φάουλ

15

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bilino Polje Stadium
  • Χωρητικότητα: 15292
  • Θεατές: 3800
Πανηγυρίζει η Σλοβακία

Πανηγυρίζει η Σλοβακία

Η Βοσνία υποδέχεται τη Σλοβακία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του Euro 2024. Θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις οι γηπεδούχοι, πανηγυρίζουν για την πρόκριση οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο και έτσι γνώρισε τη βαριά ήττα με 4-1. Μόλις στο 6’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν είχε κάποια αντίδραση και είδε την αντίπαλο της στο 30’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 2-0. Συνέχισε να είναι υποτονική στην αναμέτρηση, στο 55’ ο Μούγιακιτς με αυτογκόλ πέτυχε και τρίτο τέρμα και η ίδια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Γκοΐκοβιτς στις καθυστερήσεις. Ακόμα και στον λίγο χρόνο που απέμεινε όμως πρόλαβε να δεχτεί και τέταρτο γκολ και αποχώρησε απογοητευμένη από το γήπεδο.

Δεν φαίνεται να καταφέρνει και πολλά μετά την αλλαγή προπονητή, ο Μιλόσεβιτς κέρδισε στο ντεμπούτο του αλλά ακολούθησαν δύο ήττες στις οποίες συνολικά δέχτηκε εννιά γκολ. Αν το 5-0 από την Πορτογαλία μπορεί να θεωρηθεί ως ένα σημείο αναμενόμενη, τα τέσσερα γκολ από το Λουξεμβούργο μπορεί να δημιουργήσουν προβληματισμό. Το θέμα είναι πως έδειξε να μην ενδιαφέρεται για το παιχνίδι και έχει σίγουρα το μυαλό της στα πλέι οφ του Nations League όπου και θα αντιμετωπίσει λογικά τη Φινλανδία

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες ο βασικός γκολκίπερ Σέχιτς (Καλίζ), ο στόπερ Μπάρισιτς (Βασιλεία), οι μπακ Κολάσινατς (Αταλάντα) και Αχμέντχοντζιτς (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) και οι σημαντικοί μέσος Πιάνιτς και Τζέκο (Φενερμπαχτσέ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βασίλ (Σεντ Πάουλι), Πίριτς (ΑΕΚ Λ.), Χάνκιτς (Αμβούργο)

Αμυντικοί: Χατζικάντουνιτς (Αμβούργο), Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Ντέντιτς (Ζάλτσμπουργκ), Κοβάτσεβιτς (Ράκοφ), Γκόικοβιτς (Όρενμπουργκ), Μούγιακιτς (Ανκαραγκιουτσού), Ζόλοτιτς (Κάζα Πία)



Μέσοι: Τσίμιροτ (Αλ Φάιχα), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Κρούνιτς (Μίλαν), Χατζιαχμέτοβιτς (Μπεσίκτας), Ραχμάνοβιτς (Κρίλια), Ταχίροβιτς (Άγιαξ), Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Ζίλκιτς (Σαράγεβο), Βαρεσάνοβιτς (Ρίζεσπορ), Μπάσιτς (Όρενμπουργκ)

Επιθετικοί: Πρέβλιακ (Χέρτα Β.), Ντεμίροβιτς (Άουγκσμπουργκ), Μπλμπίγια (Ζρίνσκι(, Χάμουλιτς (Φίτεσε), Ταμπάκοβιτς (Χέρτα Β.)

Έδειξε χαρακτήρα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ισλανδία το βράδυ της Πέμπτης, πήρε τη νίκη με 4-2 και έτσι εξασφάλισε την παρουσία της στο Euro 2024. Μπορεί στην πρώτη φάση που απειλήθηκε να βρέθηκε και πίσω στο σκορ στο 17’, αντέδρασε όμως άμεσα και αφού ισοφάρισε με μία κεφαλιά του Κούτσκα στο 30’ έκανε την ανατροπή έξι λεπτά με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντούντα. Με το ξεκίνημα της επανάληψης μάλιστα ο Χαρασλίν με πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια έκανε το 3-1 για να έρθει στο 55’ ο ίδιος παίκτης να διαμορφώσει το 4-1. Δέχτηκε ένα ακόμη γκολ από μία στατική φάση στο 74’ αλλά δεν ανησύχησε.

Πήρε έτσι τη νίκη που ήθελε και θα βρεθεί για 3η σερί φορά στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Άξιζε άλλωστε αυτή την πρόκριση καθώς σε εννιά παιχνίδια μέχρι σήμερα ηττήθηκε μόνο σε δύο και αυτά από τους πρωτοπόρους Πορτογάλους. Δεν έχει καμία πίεση στη σημερινή αναμέτρηση αλλά έχει σίγουρα καλύτερη ψυχολογία από τη σημερινή της αντίπαλο. Η λογική λέει πως θα τη δούμε λίγο πιο επιθετική αν και σε αυτά το προκριματικά έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και στην αμυντική της λειτουργεία.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και επιστρέφουν ο αμυντικός Πέκαρικ (Χέρτα) και ο μέσος Χροσόφσκι (Γκενκ). Τραυματίας ο μέσος Μπερό (Φίτεσε).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντουμπράβκα (Νιουκάστλ), Ρόντακ (Φούλαμ), Ράβας (Βίτζεβ Λοτζ)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα Β.), Σκρίνιαρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκιόμπερ (Σαλερνιτάνα), Χάνκο (Φέγενορντ), Σάτκα (Σάμσουνσπορ), Βάβρο (Κοπεγχάγη), Ντε Μάρκο (Χάτα), Τόμιτς (Σλάβια Πρ.), Κμετ (Τρέντσιν)

Μέσοι: Κούτσκα (Σλόβαν Μπρ.), Ντούντα (Βερόνα), Χροσόφσκι (Γκενκ), Λομπότκα (Νάπολι), Μπένες (Αμβούργο), Γίρκα (Πλζεν), Καντάκ (Λουκέρνη), Χολί (Τρέντσιν)

Επιθετικοί: Μακ (Σίδνεϊ), Μπόζενικ (Μποαβίστα), Χαρασλίν (Σπάρτα Πρ.), Σούσλοφ (Βερόνα), Σραντς (Σλάβια Πρ.), Στρέλετς (Σλόβαν Μπρ.), Ντούρις (Ζίλινα), Πολιέβκα (Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα), Τούπτα (Λίμπερετς), Ζάουερ (Φέγενορντ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βοσνία είναι απογοητευμένη από την ήττα της απέναντι στο Λουξεμβούργο και θέλει να κλείσει τουλάχιστον με ένα θετικό αποτέλεσμα αυτά τα προκριματικά. Έχει βέβαια το μυαλό της στα πλέι οφ του Nations League και απέναντι της θα βρει έναν αντίπαλο με σαφώς καλύτερη ψυχολογία. Η Σλοβακία «γιορτάζει» την πρόκριση της στο Euro 2024 και θα παίξει σαφώς χωρίς άγχος σήμερα. Με το over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  2 Σλοβακία 10 22 7 1 2 17:8
  5 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 10 9 3 0 7 9:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο StefG4 με το υψηλότερο yield +1.76% έπαιξε: 1
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο Kabanas14, με το υψηλότερο yield +1.95% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες