Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη

Προϊστορία

15/11/2020 ΟλλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 3 - 1
11/10/2020 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΟλλανδία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,273,511 95.0%
X
€ 36,024 2.7%
2
€ 31,084 2.3%
Over
€ 86,513 74.5%
Under
€ 29,560 25.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

108 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Johan Cruijff ArenA
  • Χωρητικότητα: 56130
Εξαρτάται από τους Ολλανδούς, ακόμα στο πόστο του ο Μπάγεβιτς

Εξαρτάται από τους Ολλανδούς, ακόμα στο πόστο του ο Μπάγεβιτς

Η Ολλανδία θα κοντραριστεί με τη Βοσνία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από φιλική εντός έδρας ισοπαλία με την Ισπανία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο «σπίτι» τους από το Ιράν.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Προσπαθεί να βρει ρυθμό και να καλύψει το σημαντικό κενό που άφησε ο τραυματισμός του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Το εντός έδρας φιλικό της περασμένης Τετάρτης με αντίπαλο την Ισπανία αποτέλεσε ένα καλό τεστ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να νικήσει, μένοντας στην ισοπαλία (1-1). Μάλιστα ο Φρανκ Ντε Μπουρ δεν έχει κατορθώσει ακόμα να κάνει σεφτέ στην άκρη του πάγκου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, μετά από τέσσερα παιχνίδια. Δεν πατούσε καλά στο ξεκίνημα και το «πλήρωσε», με τον Κανάλες να την αναγκάζει να κυνηγάει από νωρίς, σκοράροντας στο 19’ με ωραίο διαγώνιο συρτό σουτ. Δεν έφτιαξε σημαντικές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της κι ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 47’ με ψύχραιμο σουτ του Φαν ντε Μπέικ μέσα από την περιοχή. Τόσο εκείνη όσο και οι «φούριας ρόχας» είχαν από μία μεγάλη στιγμή μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

Ο στόχος της Ολλανδίας στο Nations League δεν είναι φυσικά άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου της που θα την οδηγήσει στην τελική φάση. Για να τα καταφέρει πάντως θα πρέπει να πετύχει δύο νίκες και να περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Έχει συγκεντρώσει έως τώρα 5 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας έναν πόντο από τη 2η Ιταλία και δύο από την πρωτοπόρο Πολωνία. Και τα τέσσερα ματς της στη διοργάνωση ήταν Under, ενώ τα τρία από αυτά και No Goal.

Ο τεχνικός των «Οράνιε» Φρανκ Ντε Μπουρ υποστήριξε: «Δεν πιστεύω ότι χρειάζονται αυτά τα φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν, όπως το δικό μας με την Ισπανία. Τα χρήματα είναι πολύ σημαντικά, όμως θα πρέπει επίσης να φροντίζουμε και τους ποδοσφαιριστές και κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές θα πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν. Πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, η υγεία είναι πολύ σημαντική και συμφωνούμε όλοι σε αυτό».

Αγωνιστικά Νέα:Δύο νέοι «πονοκέφαλοι», αμφότεροι στην άμυνα. Χτύπησαν και θα λείψουν ο στόπερ Ακέ (18/2) ο οποίος μάλιστα επέστρεψε στην Αγγλία και στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τραυματίστηκε και ο δεξιός μπακ της Αταλάντα, Χάτεμπουρ (9/0). Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα. Αποχώρησαν λόγω προβλημάτων ο γκολκίπερ Μπάιλοου (0/0), ο μέσος Βιλένα (15/0) και ο εξτρέμ Μπέρχαους (18/0). Εκτός επίσης ο γκολκίπερ Σίλεσεν (60/0), ο αμυντικός Φαν Ντάικ (38/4) που χάνει τη σεζόν, ο επίσης στόπερ Ντε Λιχτ (23/2). Στα «πιτς» και το νέο μεγάλο αστέρι του ολλανδικού ποδοσφαίρου και της Αϊντχόφεν, Ιχατάρεν (0/0) ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού και δεν θα κάνει το ντεμπούτο του.

Η αποστολή της Ολλανδίας:

Τερματοφύλακες: Κρουλ (Νόριτς), Μπιζότ (Άλκμααρ), Ντρόμελ (Τβέντε)

Αμυντικοί: Χάτεμπουρ (Αταλάντα), Φέλτμαν (Μπράιτον), Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντε Βράι (Ίντερ), Βίνταλ (Άλκμααρ), Μπλιντ (Άγιαξ), Φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Ντάμφρις (Αϊντχόφεν)

Μέσοι: Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Κόοπμαϊνερς (Άλκμααρ), Φαν ντε Μπέικ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Κλάασεν (Άγιαξ)

Επιθετικοί : Μπάμπελ (Γαλατάσαραϊ), Ντεπάι (Λυών), Πρόμες (Άγιαξ), Μάλεν (Αϊντχόφεν), Στενγκς (Άλκμααρ), Λ. Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη)



ΒΟΣΝΙΑ

Πριν από τρία εικοσιτετράωρα έπαιξε φιλικό παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο το Ιράν. Η ασιατική εθνική ομάδα κατάφερε να πάρει μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας με 3-1, υποχρεώνοντας τη σε ήττα (0-2). Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο αντιπάλους να δημιουργούν λιγοστές καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης όμως είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τέρμα του Ρεζάι. Η συγκέντρωση είχε χαθεί και δεν έδειχνε ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Όσο κυλούσε ο χρόνος έπαιζε όλο και πιο απείθαρχα αφήνοντας κενά. Το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι Ιρανοί και στις καθυστερήσεις βρήκαν και δεύτερο τέρμα, αυτήν την φορά με τον Γκεντί, «κλειδώνοντας» τη νίκη τους.

Η Βοσνία συμμετέχει στην Α’ Κατηγορία του Nations League, όμως όλα δείχνουν ότι θα υποβιβαστεί. Μετά από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια έχει μαζέψει μόλις 2 βαθμούς και βρίσκεται απόλυτα λογικά στην τελευταία θέση του ομίλου της. Χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να ανατρέψει την κατάσταση και δεν φαίνεται ικανή για να το πετύχει. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ήταν όλα No Goal.

«Κάθε παιχνίδι της Εθνικής είναι σημαντικό. Από τον αγώνα με το Ιράν δεν πήραμε τίποτα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο άσχημα όμως το κάναμε στο δεύτερο. Προσπάθησα να δώσω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες όμως δεν είναι έτοιμοι γι’ αυτό το επίπεδο τώρα. Σε ένα ή δύο χρόνια μπορεί και να είναι, αυτό δεν το ξέρω» ήταν τα λόγια του Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος δεν έφυγε από την εθνική ομάδα της πατρίδας του μετά τους αγώνες του Οκτωβρίου, όπως είχε δηλώσει ότι θα συνέβαινε.

Αγωνιστικά Νέα: Ο αρχισκόρερ και σταρ Έντιν Τζέκο (112/59) προσβλήθηκε από τον Covid-19 κι έμεινε εκτός γι’ αυτές τις αναμετρήσεις. Στα «πιτς» και ο επιθετικός Τουρκές (0/0), ενώ χτύπησε και ο επιθετικός Ντεμίροβιτς (0/0). Τιμώρησε τον αμυντικό Αχμέντοτζιτς (2/0) ο Μπάγεβιτς και τον «έκοψε» επειδή καθυστέρησε να φτάσει στη χώρα, αν και ήταν τιμωρημένος γι’ αυτό το ματς. Στα «πιτς» επίσης ο στόπερ Μπίτσακτσιτς (35/3).

Η αποστολή της Βοσνίας:

Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Κόνιασπορ), Μπούριτς (Χάποελ Χάιφα), Πίριτς (Μάριμπορ)

Αμυντικοί: Κολάσινατς (Άρσεναλ), Τοντόροβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Σανίτσανιν (Βοϊβοντίνα), Νάστιτς (Μπάτε Μπορίσοφ), Τσίπετιτς (Σιρόκι), Κοβάτσεβιτς (Φερεντσβάρος), Μιχόγεβιτς (Γκεζτεπέ), Χατζικαντούνιτς (Ροστόφ), Κάντουσιτς (Τσέλιε), Τσόρλουκα (Ζνίσκι Μόσταρ)

Μέσοι: Πιάνιτς (Μπαρτσελόνα), Βίστσα (Μπασακσεχίρ), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Κρούνιτς (Μίλαν), Γκότζακ (Τορίνο), Μιλόσεβιτς (Κόνιασπορ), Λόντσαρ (Ριέκα), Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Τάταρ (Σαράγεβο), Ντανίλοβιτς (Νασιονάλ Μαδέιρα), Χάσιτς (Μπεσίκτας), Ραχμάνοβιτς (Σαράγεβο), Ζελίτζκοβιτς (Βελέζ Μόσταρ), Ζίλικιτς (Μπόρατς Μπάνια Λούκα)

Επιθετικοί : Χόντζιτς (Κασίμπασα), Πρέβλιακ (Έουπεν), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ), Χάτζιτς (Μπελεντίγεσπορ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ολλανδία θέλει τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσει να τα καταφέρει, αφού ο Φρανκ Ντε Μπουρ δεν έχει καταφέρει την οδηγήσει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, έπειτα από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του στην άκρη του πάγκου των «Οράνιε». Η Βοσνία αποτελεί κατάλληλο αντίπαλο, καθώς η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν δείχνει τίποτα το ιδιαίτερο και είναι χαρακτηριστικό ότι πριν λίγες ημέρες έχασε σε εντός έδρας φιλικό από το Ιράν. Ο άσος στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο έχει αξία και θα τον επιλέξουμε, αφού η ποιοτική διαφορά είναι μεγάλη.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Ολλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Ολλανδία 6 11 3 2 1 7:4
  4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 6 2 0 2 4 3:11
Εμφάνιση όλων
Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Τελ. αγώνες
21/3/2024
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Ουκρανία
1 - 2
19/11/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Σλοβακία
1 - 2
16/11/2023
Λουξεμβούργο
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
4 - 1
16/10/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Πορτογαλία
0 - 5
13/10/2023
Λιχτενστάιν
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
0 - 2
11/9/2023
Ισλανδία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
1 - 0
8/9/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Λιχτενστάιν
2 - 1
20/6/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Λουξεμβούργο
0 - 2
17/6/2023
Πορτογαλία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
3 - 0
26/3/2023
Σλοβακία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες