4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Καζακστάν

Προϊστορία

9/10/2021 ΚαζακστάνΒοσνία & Ερζεγοβίνη 0 - 2
7/9/2021 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΚαζακστάν 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 273,228 94.7%
X
€ 8,686 3.0%
2
€ 6,576 2.3%
Over
€ 11,255 70.7%
Under
€ 4,665 29.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

64 ψήφοι:

Ευκαιρία να ανέβει η Βοσνία

Ευκαιρία να ανέβει η Βοσνία

Η Βοσνία υποδέχεται το Καζακστάν για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Είχε ρεπό μέσα στην εβδομάδα και έτσι η τελευταία της εμφάνιση ήταν την Τετάρτη στο Παρίσι απέναντι στην Γαλλία. Εκεί έδειξε χαρακτήρα και μπορεί να σώθηκε από το δοκάρι στο 27’, άνοιξε όμως το σκορ με ωραία ενέργεια και σουτ του Τζέκο στο 36’. Τέσσερα λεπτά μετά βέβαια δέχτηκε την ισοφάριση αλλά στο 51’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα το οποίο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί. Είχε βέβαια μία καλή στιγμή με τον Πρέβλιακ αλλά σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Μετά από τρία παιχνίδια έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς αλλά η υπόθεση πρόκριση δεν έχει χαθεί ακόμα καθώς έχει αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές την Γαλλία. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για νίκη η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Την Τετάρητ έδωσε φιλική αναμέτρηση με το Κουβέιτ, όπου επικράτησε με 1-0 χάρη σε ένα τέρμα του Πρέβλιακ στο 66’.

«Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι και να είμαστε 100% έτοιμοι. Το Καζακστάν είναι μία συμπαγής και επιθετική ομάδα. Το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε», επισήμανε ο κόουτς Πέτεφ.

Αγωνιστικά Νέα: Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τσέχιτς (Κόνιασπορ), Πίριτς (Ατρόμητος),Βασίλ (Ζανκτ Πάουλι).

Αμυντικοί: Κολάτσινατς (Αρσεναλ),Τσίβιτς (Φερεντσβάρος),Σανίτσανιν (Παρτιζάν Βελ.), Χατζικάντουνιτς (Ροστόφ),Αχμέντοτζιτς (Μάλμε), Σούσιτς (Κλουζ),Τσίπετιτς (Λοκομοτίβα Ζ.), Κοβάτσεβιτς (Φερεντσβάρος), Γιόβισιτς (Γκόριτσα).

Μέσοι: Πιάνιτς (Μπαρτσελόνα), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκόγιακ (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Κρούνιτς (Μίλαν), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Λόντσαρ (Φερεντσβάρος), Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Μενάλο (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Νάλιτς (Μάλμε).

Επιθετικοί: Τζέκο (Ιντερ), Πρέβλιακ (Εουπεν), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ).



ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ουκρανία ταξίδεψε στο Ελσίνκι να αντιμετωπίσει την Φινλανδία, έδειξε και πάλι ένα «μαχητικό» πρόσωπο αλλά αυτήν την φορά γνώρισε την ήττα με 1-0. Είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της, κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος αλλά στο 60’ λύγισε στην πίεση της αντιπάλου της και δέχτηκε το γκολ. Από εκεί και έπειτα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία ηττήθηκε.

Έμεινε έτσι πλέον μόνο του στην τελευταία θέση του ομίλου, δεν θα τερματίσει άλλωστε ψηλότερα. Δεν θα ρισκάρει ούτε απέναντι στην Βοσνία, περισσότερο αμυντικά θα παίξει και θα προσπαθήσει να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση. Άλλωστε δεν υπάρχουν και ιδιαίτερες απαιτήσεις, ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς νέα προβλήματα.

Η αποστολή του Καζακστάν:

Τερματοφύλακες: Ποκατίλοφ (Καϊράτ), Σάτσκι(Σαχτέρ Γκαραγκαντί), Σεϊσέν (Ταράζ),

Αμυντικοί: Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Μαλγί (Τομπόλ Μαρότσκιν (Τομπόλ), Αλίπ (Καϊράτ), Βορογκόφσκι (Καϊρατ), Ερλάνοφ (Ακτόμπε), Μπιστρόφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Αλίπ (Καϊράτ), Βαλιούλιν (Τομπόλ), Ταπάλοφ (Ακζαχίκ), Κασίμ (Κιζιλχάρ), Ταϊκένοφ (Κασπί)

Μέσοι:Κουάτ (Αστάνα) Ταγκιμπεργκέν (Τομπόλ), Ζαϊνουντίνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), , Νουργκαλίγιεφ (Τομπόλ), Μπεϊσεμπέκοφ (Αστάνα), Μουζίκοφ (Τομπόλ), Τουγκισνμπάγκεγ (Ορνταμπάσι),Βασίλιεφ (Αντιτζόν), Αστάνοφ (Ορνταμπάσι), Οράσοφ (Ακτόμπε), Ζουκόφ (Βίσλα Κρακοβίας).

Επιθετικοί:Αϊμπέτοφ (Αστάνα), Σουσενάχεφ (Καϊράτ), Τατιμπάγιεφ (Σαχτέρ Καραγκαντί)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βοσνία ξέρει πως έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη στα προκριματικά και να πλησιάσει την πρώτη δυάδα. Έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι στην Γαλλία και είναι η ώρα να εξαργυρώσει τον βαθμό που πήρε στο Στρασβούργο. Από την άλλη το Καζακστάν προσπαθεί με το παιχνίδι του να μαζέψει ό,τι μπορεί, δεν θα παραδοθεί εύκολα και γι’ αυτό θα πάμε με το under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 4ος όμιλος
  4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 8 7 1 4 3 9:12
  5 Καζακστάν 8 3 0 3 5 5:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο eco, με το υψηλότερο yield +5.32% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Under
  • » Ο bagiou, με το υψηλότερο yield +0.97% στο σημείο 1X έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες