1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Βουλγαρία

Προϊστορία

12/10/2021 ΒουλγαρίαΒόρεια Ιρλανδία 2 - 1
31/3/2021 Βόρεια ΙρλανδίαΒουλγαρία 0 - 0
6/2/2008 Βόρεια ΙρλανδίαΒουλγαρία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 349,713 84.9%
X
€ 43,705 10.6%
2
€ 18,668 4.5%
Over
€ 2,032 10.9%
Under
€ 16,570 89.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

123 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Windsor Park
  • Χωρητικότητα: 20332
Θα κάνει ροτέισον ο Πετρόβ

Θα κάνει ροτέισον ο Πετρόβ

Η Β. Ιρλανδία που είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχεται την Βολυγαρία, η οποία δεν έχει βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές και σύμφωνα με τον προπονητή της Πετρόβ, θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές.

* Χωρίς κόσμο

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Είχε πολύ δύσκολο έργο στην πρεμιέρα, αφού αντιμετώπιζε την Ιταλία στην Πάρμα κι εν τέλει γνώρισε… τιμητική ήττα με 2-0. Πλήρωσε τους κενούς χώρους που άφησε στην αντίπαλο της στο πρώτο μέρος και δέχτηκε δύο γκολ (14’, 39’). Ανέβηκε στην επανάληψη, είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία στο 56’ κι άλλη μια σημαντική στιγμή στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Δεν είχε υποχρεώσεις την 2η αγωνιστική κι έδωσε φιλικό παιχνίδι με τις ΗΠΑ, γνωρίζοντας ήττα με 2-1. Παρατάχθηκε με 10 αλλαγές και δεν έπιασε καλή εμφάνιση. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (30’, 59’ πεν.) και κινδύνευσε σε 2-3 περιπτώσεις με τρίτο γκολ. Αντί αυτού, κατάφερε να μειώσει στο 88’ με τρομερό σουτ του ΜακΓκιν για το τελικό σκορ.

Επιστρέφει πλέον στις επίσημες υποχρεώσεις, υποδεχόμενη ένα από τα αουτσάιντερ του ομίλου, την Βουλγαρία. Μόνο νίκη έθεσε ως στόχο στο σημερινό ο τεχνικός, Μπαρακλαφ: «Εάν θέλουμε να βρεθούμε στην πρώτη δυάδα, πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια σαν αυτό με την Βουλγαρία στην έδρα μας. Σέβομαι τη Βουλγαρία, αλλά δε θέλω όταν επιστρέψουμε στις Εθνικές ομάδες τον Σεπτέμβριο να μην έχουμε νίκη μετά από δύο παιχνίδια», ανέφερε ο Άγγλος τεχνικός, οποίος δεν έχει νίκη σε 90λεπτο σε 10 παιχνίδια ως προπονητής της Β. Ιρλανδίας, ενώ η ομάδα τρέχει αρνητικό σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη.

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άoυτ τέθηκαν ο φορ Ουάσινγκτον (Τσάρλτον) και ο εξτρέμ Τζόουνς (Ρέιντζερς).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φαρελ (Μπέρνλι), Χάζαρντ (Σέλτικ), Χιουζ (Λίβερπουλ)

Αμυντικοί: Έβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Ντάλας (Λιντς), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), ΜακΛάφλιν (Σάντερλαντ), Λιούς (Νιούκαστλ), Σμιθ (Χαρτς), Μπάλαρντ (Μπλάκπουλ), Μπράουν (Κάρντιφ)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), Έβανς (Μπλάκμπερν), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), ΜακΝάιρ, Σαβίλ (Μίντλεσμπρο), Γουάιτ (Χαλ), Τόμπσον (Στόουκ), ΜακΚαν (Σεντ Τζόνστον), Κένεντι (Αμπερντίν)

Επιθετικοί: Λάφερτι (Κιλμάνροκ), Μαγκένις (Χαλ), Μπόις (Χαρτς), Λέιβερι (Λίνφιλντ), Τσάρλς (Άκρινγκτον)ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο εντός έδρας με την Ιταλίας, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στην Σόφια. Καλά οργανωμένη στην άμυνα στο πρώτο μέρος, δεν έδωσε φάσεις στους Ιταλούς αλλά στο 43’ υπέπεσε σε πέναλτι και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συνέχισε σε αμυντικό ρόλο, γλίτωσε από δοκάρι στο 72’ αλλά τελικά δέχτηκε δεύτερο δέκα λεπτά μετά. Στη συνέχεια κέρδισε μέτρα ψάχνοντας το γκολ αλλά άφηνε αρκετούς κενούς χώρους και κινδύνευσε σε 3 περιπτώσεις με το 3-0.

Δεν έχει βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές, έχοντας βέβαια αντιμετωπίσει τα δύο μεγάλα φαβορί του ομίλου. Δεν κυνηγάει κάτι στον όμιλο, έχοντας στόχο να μαζέψει όσο δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορεί.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Πετρόφ δήλωσε: «Πρόκειται για το 3ο σερί παιχνίδι που δίνουμε απέναντι σε ομάδα που είναι ψηλότερα από εμάς στη βαθμολογία της FIFA. Δε θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα, χωρίς να υποτιμήσουμε την αντίπαλο μας. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σκοράρουμε γκολ, ενώ είναι υποχρεωτικό να κρατήσουμε το μηδέν. Χτίζουμε μια νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο».

Αγωνιστικά Νέα: Προανήγγειλε αλλαγές ο Πετρόβ, δηλώνοντας πως θα ρίξει στο παιχνίδι παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια. Αμφίβολος δίνεται ο βασικός γκολκίπερ Ίλιεβ (Λουντογκόρετς), ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση. Από εκεί και πέρα, οι γνωστές απουσίες. Εκτός αποστολής με κορωνοϊό οι τερματοφύλακες Μιχαΐλοφ (Λέφσκι Σόφιας) και Γκεοργκίεφ (Τσέρνο Μόρε Βάρνα), οι αμυντικοί Βελκόφκσι (Σερλκ Μπριζ), Νεντιάλκοφ και Τερζίεφ (Λουντογκόρετς). Τραυματίας ο μέσος Νεντέλεφ (Μπότεφ Πλόβντιβ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Καράντζοφ (Άρντα Καρτνζάλι), Ίλιεφ (Λουντογκόρετς), Ναούμοφ(ΤΣΚΑ 1948)

Αμυντικοί: Αντόφ (Μπολόνια), Σισίνιο (Λουντογκόρετς), Στράχιλ Ποπόφ (ΧάταΪσμπορ), Ζάνεφ (ΤΣΚΑ Σόφιας), Μποζίκοφ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Ντίμοφ (Τσέρνο Μόρε Βάρνα), Αντρέα Χρίστοφ (Σλάβια Σόφια), Πέτκο Χρίστοφ (Προ Βέρτσελι)

Μέσοι: Τσότσεφ (ΤΣΚΑ 1948), Μαλίνοφ (Λέουβεν), Καραγκάρεν (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ), Κονσταντίνοφ (Άρσεναλ Τούλα), Ρέινοφ (Λέφκι Σόφιας), Ίλιεφ (Τσέρνο Μόρε Βάρνα), Τσβετάνοφ (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ), Βιτάνοφ (Λοκομίβ Πλόβντιβ), Βούτοφ (Μεζόκοβεσντ).

Επιθετικοί: Ντέλεφ (Αρντά), Ντεσπόντοφ (Λουντογκόρετς), , Ντιμιτάρ Ίλιεφ (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ), Γιόμοφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ίλιεφ (Μπότεβ Πλόβντιβ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Χωρίς βαθμό η Βουλγαρία μετά από δύο αγωνιστικές, έπαιξε βέβαια με τα δύο φαβορί του ομίλου, αλλά δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική, έχοντας απόλυτα παθητικό ρόλο. Πιο ξεκούραστη η Β. Ιρλανδία, η οποία είχε ρεπό την Κυριακή και έδωσε φιλικό με τις ΗΠΑ, κατεβάζοντας αναπληρωματική ενδεκάδα. Δεν βγάζει μάτια η Β. Ιρλανδία αλλά είναι πιο ποιοτική ομάδα, ζόρισε για ένα ημίχρονο την Ιταλία και είναι δίκαια το φαβορί. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν με αρκετούς αναπληρωματικούς αν λάβουμε υπόψη τις δηλώσεις του Πετρόφ. Αν θα παίζαμε κάτι, θα πηγαίναμε με τον άσο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
  3 Βόρεια Ιρλανδία 8 9 2 3 3 6:7
  4 Βουλγαρία 8 8 2 2 4 6:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.78% έπαιξε: 1
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.61% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες