3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βουλγαρία - Βόρεια Ιρλανδία

Προϊστορία

12/10/2021 ΒουλγαρίαΒόρεια Ιρλανδία 2 - 1
31/3/2021 Βόρεια ΙρλανδίαΒουλγαρία 0 - 0
6/2/2008 Βόρεια ΙρλανδίαΒουλγαρία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,987 16.0%
X
€ 13,727 73.4%
2
€ 1,977 10.6%
Over
€ 160 15.0%
Under
€ 908 85.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

103 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Vasil Levski
  • Χωρητικότητα: 43230
  • Θεατές: 822
Από άσχημες ήττες αμφότερες

Από άσχημες ήττες αμφότερες

Η Βόρεια Ιρλανδία που προέρχεται από πικρή ήττα στην Ελβετία, αντιμετωπίζει την Βουλγαρία η οποία προέρχεται από εκτός έδρας «σφαλιάρα» από την ουραγό Λιθουανία.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Απότομη προσγείωση μετά τα θετικά αποτελέσματα του Σεπτεμβρίου, καθώς ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Λιθουανίας, η οποία πριν από εκείνο το παιχνίδι μετρούσε ιστορικό αρνητικό σερί 9 ηττών. Είχε χαμένο πέναλτι με τον Ίλιεφ στο 14’ και τέσσερα λεπτά μετά βρέθηκε αυτή πίσω στο σκορ. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 64’ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ντεσπόντοφ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Γλίτωσε από δοκάρι στο 80’ και τελικά δέχτηκε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών (82’, 84’) για το τελικό 3-1.

Πρώτη ήττα μετά από τρία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στο 1-2-3 το ρεκόρ της στον όμιλο, δεν διεκδικεί κάτι, όντας στο -6 από την 2η Ελβετία με ματς περισσότερο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πετρόφ επιχειρεί να αναμορφώσει την ομάδα, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα παραμείνει στον πάγκο σε περίπτωση που ο Μόρισλαβ Μιχαίλοβ δεν εκλεγεί ξανά ως πρόεδρος της βουλγαρικής Ομοσπονδίας. «Εάν γίνω πρόεδρος θα τον απολύσω. Το συμβόλαιο του δεν είναι με τον Μιχαίλοβ αλλά με την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου», δήλωσε ο υποψήφιος Χρίστο Πορτοτσάνοβ μετά τις δηλώσεις του Πετρόφ ότι θα αποχωρήσει από τον πάγκο αν υπάρξει αλλαγή στον προεδρικό θώκο.

Ο τεχνικός της Βουλγαρίας αναφέρθηκε στο κλίμα της ομάδας εν όψει του σημερινού αγώνα: «Δεν είναι εύκολο να ανακάμψει η ομάδα μετά από τέτοιο αποτέλεσμα γιατί η ψυχολογία ήταν μεγάλη. Ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να είμαστε θετικοί. Πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο και να μην επαναλάβουμε τα μεγάλα λάθη που κάναμε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό. Θα παίξουμε με διαφορετική ενδεκάδα, έκανα λάθη με την Λιθουανία. Θέλαμε να νικήσουμε στο 1-1 και δε δούλεψε. Με ξέρετε και θα μπορούσα να κλειδώσω το ματς εκεί αλλά θέλαμε νίκη. Εάν θεωρείτε ότι είναι λάθος ότι θέλαμε τη νίκη, τότε το αποδέχομαι. Αλλά ο στόχος ήταν να νικήσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και επιστρέφουν ο βασικός γκολκίπερ Μιχαΐλοβ (Λέφσκι) και ο καλός φορ A. Ίλιεβ (Άσκολι), ωστόσο συμπλήρωσαν κάρτες ο στόπερ Αντόβ (Μόνζα) και ο εξτρέμ Γιόμοβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας). Από την άλλη ο γκολκίπερ Σειτάνοβ αντιμετωπίζει πρόβλημα και δεν υπολογίζεται για το σημερινό όπως δήλωσε ο Πετρόβ. Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού ο κάπτεν/μέσος Κονσταντίνοβ (Άρσεναλ Τούλα).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Λούκοβ (Αλ-Ται), Καραντζχοβ (Άρντα), Βούτσοβ (Σλάβια Σόφιας)

Αμυντικοί: Μποζίκοβ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Νεντιάλκοβ (Λουντογκόρετς), Άντοβ (Μόντσα), Π. Χριστόβ (Σπέτσια), Α. Χριστόβ (Σλάβια Σόφιας), Τουρίτσοβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Βελκόφσκι (Σερκλ Μπριζ)

Μέσοι: Νεντέλεβ (Μπότεφ Πλόβντιβ), Τσότσεβ (ΤΣΣΚΑ 1948), Μαλίνοβ (Λέουβεν), Καραγκάρεν (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ), Γιανκόβ (Λουντογκόρετς), Βιτάνοβ (Λοκομοτίβ Πλόβιντιβ), Κιρίλοβ (Σλάβια Σόφιας), Ι. Ίλιεβ (Απόλλων Λεμεσού), Τσόνεβ (Λέφσκι Σόφιας)

Επιθετικοί: Ντέλεβ (Άρντα), Ντεσπότοβ (Λουντογκόρετς), Ν. Ίλιεβ (Λοκομοτίβ Πλόβντινβ), Γιόμοβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Α. Ίλιεβ (Άσκολι)ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Ελβετίας και έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης στον όμιλο. Ήταν ανταγωνιστική στο ξεκίνημα αλλά στο 37’ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης του Λιούις, για καθυστέρηση σε εκτέλεση πλαγίου (!!), και στις καθυστερήσεις δέχτηκε το γκολ μετά από λάθος της άμυνας. Πέρασε δύσκολες στιγμές στο δεύτερο μέρος, έμεινε «όρθια» χάρη στις επεμβάσεις του Πίκοκ-Φάρελ και την αστοχία των Ελβετών, αλλά τελικά δέχτηκε το 2-0 στο 90+1’ έπειτα από αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Έξαλλος με τον διαιτητή ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ίαν Μπάρακλαφ. «Δε νομίζω ότι μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω χωρίς να μπλέξω σε μπελάδες. Είμαι ενοχλημένος και αποσβολωμένος με την απόφαση να δώσεις δεύτερη κίτρινη σε κάποιον για καθυστέρηση χωρίς να προειδοποιήσεις τον παίκτη. Νομίζω κατάλαβε όταν έδειξε την κίτρινη, ότι είχε ήδη κιτρινίσει τον παίκτη. Άλλαξε όλο το παιχνίδι».

Ήταν η πρώτη της ήττα μετά από αυτή της πρεμιέρας με την Ιταλία (0-2), ωστόσο με μόλις δύο νίκες σε πέντε ματς (1-2-2) δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την 2η θέση, όντας πλέον στο -6 από την 2η Ελβετία, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Εν όψει του σημερινού, ο Μπαρακλάφ δήλωσε: «Πηγαίνουν στο παιχνίδι σαν πληγωμένο θηρίο και θα θελήσουν να κερδίσουν. Είναι μια νεανική ομάδα που προσπαθεί να εξελιχθεί ως ομάδα. Πήραν μερικά πολύ καλά αποτελέσματα στον όμιλο και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες».

Αγωνιστικά Νέα: Αποδεσμεύτηκε λόγω ίωσης και ενοχλήσεων στο πόδι ο ηγετικός στόπερ Έβανς (Λέστερ), ενώ τιμωρημένος είναι ο αριστερός μπακ Λιούις (Νιούκαστλ). Είχαν κληθεί αλλά έμειναν εκτός για διάφορους λόγους ο γκολκίπερ Κάρσον (Νταντί Γιουνάιτεντ), ο αμυντικός Σμιθ (Χαρτς), οι μέσοι Γουάιτ (Όξφορντ Γιουνάιτεντ), ΜακΚαν (Πρέστον), ΜακΚόλμοντ (Μόρκαμ), Ντόνελι (Μάδεργουελ) και ο επιθετικός Λέιβερι (Μπλάκπουλ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Χαζάρντ (Σέλτικ), Χιουζ (Λίβερπουλ)

Αμυντικοί: Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Ντάλας (Λιντς), Φέργκιουσον (Ρόδεραμ), Λιούις (Νιούκαστλ), Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Μπάλαρντ (Μίλγουολ), Μπράουν (Κάρντιφ Σίτι), ΜακΛάφλιν (Μόρκαμ), Μπράντλεϊ (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Έβανς (Σάντερλαντ), ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Σαβίλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ Σίτι), Τζόουνς (Γουίγκαν), Γουίντσεστερ (Σάντερλαντ)

Επιθετικοί: Ματζένις (Χαλ), Ουάσινγκτον (Τσάρλτον), Τσαρλς (Άκρινγκτον), Σμιθ (Λέιτον Όριεντ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βόρεια Ιρλανδία «βράζει» ακόμα για την τουλάχιστον αυστηρή αποβολή του Λιούις στο κρίσιμο ματς με την Ελβετία, που έγειρε καθοριστικά την πλάστιγγα υπέρ των Ελβετών, και μετά την ήττα στην Γενεύη ουσιαστικά έμεινε εκτός διεκδίκησης της 2ης θέση. Άγνωστο πως θα αντιδράσουν οι Βρετανοί, από την άλλη, η Βουλγαρία θα ψάξει αντίδραση μετά την άσχημη ήττα στην Λιθουανία αλλά δεν μοιάζει να έχει τη δυναμική για να χτυπήσει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ομάδα του Μπάρακλαφ. Ζαριά στο «Χ».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
  3 Βόρεια Ιρλανδία 8 9 2 3 3 6:7
  4 Βουλγαρία 8 8 2 2 4 6:14
Εμφάνιση όλων
Βουλγαρία - Τελ. αγώνες
25/3/2024
Αζερμπαϊτζάν
Βουλγαρία
1 - 1
22/3/2024
Βουλγαρία
Τανζανία
1 - 0
19/11/2023
Σερβία
Βουλγαρία
2 - 2
16/11/2023
Βουλγαρία
Ουγγαρία
2 - 2
17/10/2023
Αλβανία
Βουλγαρία
2 - 0
14/10/2023
Βουλγαρία
Λιθουανία
0 - 2
10/9/2023
Μαυροβούνιο
Βουλγαρία
2 - 1
7/9/2023
Βουλγαρία
Ιράν
0 - 1
20/6/2023
Βουλγαρία
Σερβία
1 - 1
17/6/2023
Λιθουανία
Βουλγαρία
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mikewolf13-2013, με το υψηλότερο yield +1.40% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες