7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Πορτογαλία

Προϊστορία

27/6/2021 ΒέλγιοΠορτογαλία 1 - 0
2/6/2018 ΒέλγιοΠορτογαλία 0 - 0
29/3/2016 ΠορτογαλίαΒέλγιο 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 5,637,956 64.8%
X
€ 1,215,205 14.0%
2
€ 1,851,990 21.3%
Over
€ 652,227 32.1%
Under
€ 1,380,998 67.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

265 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio de La Cartuja
  • Χωρητικότητα: 60000
  • Θεατές: 11504
Ώρα αποδείξεων για το νούμερο ένα και για την πρωταθλήτρια

Ώρα αποδείξεων για το νούμερο ένα και για την πρωταθλήτρια

Βέλγιο και Πορτογαλία έρχονται αντιμέτωπες στην Σεβίλλη για τους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το απόλυτο πέτυχαν στον όμιλο τους οι «Κόκκινοι Διάβολοι», πέρασαν ως καλύτεροι τρίτοι οι κάτοχοι του τίτλου.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι στη συνέχεια.

* Ο νικητής του σημερινού ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 2 Ιουλίου στο Μόναχο την Ιταλία.

ΒΕΛΓΙΟ

Αντιμετώπισε την τελευταία αγωνιστική την Φινλανδία στην Αγία Πετρούπολη, ψάχνοντας τον βαθμό που θα του εξασφαλίσει την πρώτη θέση και τελικά πήρε τη νίκη με 2-0 κάνοντας το 3 στα 3 στον όμιλο. Το παιχνίδι στην αρχή βέβαια δεν είχε καλό ρυθμό, οι Φιλανδοί βολευόντουσαν με την ισοπαλία και το ίδιο δυσκολεύταν να απειλήσει. Σημείωσε την πρώτη καλή του στιγμή στο 23’ αλλά σε όλο το πρώτο μέρος δεν μπορούμε να πούμε πως «άγγιξε» το γκολ.

Στην επανάληψη ωστόσο αποφάσισε να ανεβάσει την απόδοση του και να πιέσει περισσότερο για το γκολ, στο 63’ ο Εν. Αζάρ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χραντέτσκι από πλεονεκτική θέση αλλά τελικά την λύση την έδωσε ο ίδιος ο τερματοφύλακας των Φινλανδών. Στο 75’ ο Βερμάαλεν πήρε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ντε Μπρόινε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και είχε πορεία προς τα έξω αλλά ο Χραντέτσκι άθελα του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Έξι λεπτά μετά ο Λουκάκου μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του.

Η αλήθεια είναι πως παρά το απόλυτο των νικών που πέτυχε στον όμιλο, δεν είδαμε ένα εντυπωσιακό Βέλγιο σε κάποιο παιχνίδι. Η Ρωσία του έκανε δώρα, η Δανία του έβαλε δύσκολα αλλά Ντε Μπρόινε και Λουκάκου “καθάρισαν” με την ατομική τους ποιότητα και με την Φινλναδία χρειάστηκε ένα αυτογκόλ για να πάρει προβάδισμα. Σαφώς και διαθέτει ποιοτικότατη ομάδα αλλά η Πορτογαλία θα είναι το πρώτο σημαντικό τεστ του τουρνουά. Οι μνήμες του αποκλεισμού από την Ουαλία στους «8» της προηγούμενης διοργάνωσης δεν έχουν φύγει, αυτή την φορά στόχος είναι η κορυφή.

«Σίγουρα θα χρειαστεί να αμυνθούμε σωστά αλλά όταν προσαρμόζεις το πλάνο σου πάνω μόνο σε ένα παίκτη τότε την ζημιά μπορεί να στην κάνουν οι άλλοι. Ο Κριστιάνο είναι ένας παίκτης που μπορεί να πάρει πάντα την σωστή απόφαση και ξέρουμε πως έχουμε να κάνουμε με έναν από τους καλύτερους στον κόσμο. Ωστόσο πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τους άλλους 10 ποδοσφαιριστές», σχολίασε ο κόουτς Μαρτίνεθ

Αγωνιστικά Νέα: Ο Μαρτίνεθ είδε όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι και θα δούμε όλα τα «οπλα» του από την αρχή.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σιμόν Μινιολέ (Μπριζ), Ματς Σελς (Στρασμπούρ)

Αμυντικοί: Τόνι Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Ντέντρικ Μπογιάτα (Χέρτα), Τζέισον Ντεναγιέρ (Λιόν), Τόμας Βερμάελεν (Βίσελ Κόμπε), Γιαν Βερτόνγκεν (Μπενφίκα), Τομάς Μενιέ (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Γιανίκ Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Νασέρ Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Λεάντερ Ντεντόνκερ (Γουλβς), Ντένις Πράετ (Λέστερ), Γιούρι Τίλεμανς (Λέστερ), Χανς Βανάκεν (Μπριζ), Άξελ Βίτσελ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Τζέρεμι Ντοκού (Ρεν), Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντρις Μέρτενς (Νάπολι), Λεάντρο Τροσάρντ (Μπράιτον), Μίτσι Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας), Κριστιάν Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Ρομέλου Λουκάκου (Ίντερ)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στην αναμέτρηση με την Γαλλία έψαχνε μία ισοπαλία για να σφραγίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση και τελικά χάρη σε δύο εκτελέσεις πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να την πάρει. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ στο 31’, νικώντας από τα 11 βήματα τον Γιορίς, η απάντηση όμως ήρθε με τον ίδιο τρόπο από τον Μπενζεμά στις καθστερήσεις του ημιχρόνου. Δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης βρέθηκε όμως πίσω στο σκορ και σε εκείνο το σημείο του αγώνα ήταν εκτός Euro καθώς η Ουγγαρία προηγούνταν της Γερμανίας στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Ο Ρονάλντο ωστόσο για άλλη μία φορά δήλωσε παρών και με νέο εύστοχο χτύπημα πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Μάλιστα έφτασε τα 109 γκολ με την φανέλα της εθνικής του και ισοφάρισε το ρεκόρ του Ιρανού Αλί Νταεΐ, έτσι θέλει άλλο ένα γκολ για να γράψει για άλλη μία φορά το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια του παιχνιδιού, το δοκάρι και ο Ρουί Πατρίσιο την γλίτωσαν από 3ο γκολ στο 67’ και από εκεί και έπειτα οι δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό τους καθώς ήξεραν πως προκρίνονται στην επόμενη φάση.

Έτσι για 2ο σερί Euro τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου της, ήταν όμως ανάμεσα στις 4 καλύτερες τρίτες και έτσι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ουσιαστικά μόνο στο παιχνίδι με την Γερμανία είδε το σχέδιο της να μην δουλεύει και να γνωρίζει μία βαριά ήττα. Δύσκολα θα δώσει χώρο στο Βέλγιο και δη στον Λουκάκου, με την Γαλλία πάντως έδειξε ότι μπορεί να ελέγξει τον αγώνα. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως και τα 3 παιχνίδια της στην διοργάνωση έχουν λήξει με over.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τις αδυναμίες του Βελγίου και να ανακαλύψουν τι σκέφτομαι αλλά υπάρχουν και θέλουμε να τις βγάλουμε προς τα έξω. Το παιχνίδι τους απέναντι στην Δανία έδειξε μερικές από αυτές»,σχολίασε ο κόουτς Σάντος.

Αγωνιστικά Νέα: Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Πορτογάλο τεχνικό καθώς ο τραυματισμός του Νέλσον Σεμέδο στο παιχνίδι με την Γαλλία δεν ήταν σοβαρός, ενώ για πρώτη φορά είναι διαθέσιμος και ο αριστερός μπακ Νούνο Μέντες.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Άντονι Λόπες (Λυών), Ρούι Πατρίσιο (Γουλβς), Ρουί Σίλβα (Γρανάδα)

Αμυντικοί: Νταλότ (Μίλαν), Νέλσον Σεμέδο (Γουλβς), Ζοσέ Φόντε (Λιλ), Πέπε (Πόρτο), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Νούνο Μέντες (Σπόρτινγκ), Γκερέιρο (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζοάο Παλίνια (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Μουτίνιο (Γουλβς), Ρενάτο Σάντσες (Λιλ), Σέρτζιο Ολιβέιρα (Πόρτο), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Μπέτις)

Επιθετικοί: Πέδρο Γκονσάλβες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Αντρέ Σίλβα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Ντιόγκο Ζότα (Λίβερπουλ), Γκονζάλο Γκέντες (Βαλένθια), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Βέλγιο μοιάζει ως το φαβορί στην αναμέτρηση αλλά με τις εμφανίσεις του στον όμιλο δεν μπορούμε να πούμε πως μας έπεισε παρά το 3 στα 3. Έχει βέβαια παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή με μία ενέργεια να αλλάξουν το παιχνίδι αλλά το ίδιο μπορούμε να ισχυριστούμε και για τους Πορτογάλους. Σε έναν σαφώς πιο δύσκολο όμιλο πήραν την πρόκριση και το μόνο που δεν θέλουν είναι να επαναλάβουν εμφάνιση παρόμοια με αυτή απέναντι στην Γερμανία. Είναι οι κάτοχοι του τίτλου και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τους υποτιμήσει κανείς. Με όσα έχουμε δει ως τώρα, η ισοπαλία στο ημίχρονο φαντάζει πιθανό αποτέλεσμα.

FACTS

  • Η ομάδα Βέλγιο νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.33 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Πορτογαλία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.89 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βέλγιο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.86 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: X
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες