Θέλει το Τσάμπιονς Λιγκ η Σοσιεδάδ
Σα να μην πέρασε μια μέρα θέλει να εμφανιστεί η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά την επανέναρξη και υποδέχεται στο Ανοέτα την Οσασούνα.* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προφύλαξης για τον κορονοϊό. Πέντε αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν από κάθε ομάδα.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ
Βρισκόταν σε καταπληκτική κατάσταση στο ισπανικό πρωτάθλημα πριν τη πανδημία, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι έφυγε με το διπλό από την έδρα της Εϊμπάρ με 2-1 στις 10 Μαρτίου. Βρίσκεται στην 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτός είναι ο στόχος της μαζί με την κατάκτηση του Copa Del Rey απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.
«Τώρα ανυπομονούμε να επιστρέψουμε, γιατί οι παίκτες προπονήθηκαν πολύ καλά και είμαι επίσης περήφανος για το πώς το έχουν καταφέρει να κρατηθούν τους δύο μήνες στο σπίτι, γιατί χάρη σε αυτό είμαστε δυνατοί και προετοιμασμένοι για το παιχνίδι της Κυριακής, χωρίς δικαιολογίες. Ακόμα κι αν δεν είναι οι οπαδοί εκεί, θα παίξουμε για αυτούς. Ο στόχος μας είναι να αγωνιστούμε για το Champions League μέχρι το τέλος», σημείωσε ο προπονητής Ιμανόλ.Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες είναι οι μέσοι Σανγκαλί (11/0) και Γκεβάρα (14/0).
ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Είχε τέσσερις ήττες, στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, αλλά ο κορονοϊός την βρήκε να επικρατεί εντός έδρας της Εσπανιόλ με 1-0 στην αναμέτρηση που έγινε στις 8 Μαρτίου. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Ρομπέρτο Τόρες στο 51΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 83΄ είχε αποβληθεί και ο Ντιέγκο Λόπεθ κάνοντας πιο εύκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους που δύσκολα θα κινδυνέψουν.
«Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της Σοσιεδάδ και για να πάρουμε κάτι θετικό, θα χρειαστούμε την καλύτερη εκδοχή μας πέρα από το ότι δεν θα έχουν την καλύτερη μέρα τους. Νομίζω ότι μιλάμε για να μιλήσουμε γιατί κανείς δεν ξέρει. Στην προ-σεζόν έχουμε ως δείκτες τους φιλικούς αγώνες, ενώ τώρα τίποτα. Προπονούμαστε καλά, το οποίο είναι το πρώτο βήμα για να ανταγωνιστούμε καλά, αλλά δεν μπορώ να πω πώς είναι η ομάδα», ανέφερε ο κόουτς Αρασάτε.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο μέσος Ρουμπέν Γκαρθία (24/6). Εξέτισε και επιστρέφει ο τερματοφύλακας Ερέρα (12/0). Τραυματίας είναι ο μέσος Ιμπάνιεθ (14/1).
Γιώργος Βροντάκης
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Η Σοσιεδάδ παίζει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο και ο προπονητής της έβαλε στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν οι δύο ομάδες, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα και τις μονάδες για να κάνουν την διαφορά. Θα ποντάρουμε στον άσο.
Μποταφόγκο
Σιενσιάνο
Ολίμπια Ασουνσιόν
Βάσκο Ντα Γκάμα
Λίγκα Ντε Κίτο
Μιρασόλ
Κορίνθιανς
Ροσάριο Σεντράλ
Μακαρά
Σάντος
ΟΦΗ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Μπράγκα
Αούστρια Βιέννης
Ντρίτα
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλδες
Λεχ Πόζναν
Τουν
Χάιντουκ Σπλιτ
Ράκοβ Τσεστόχοβα
Σάμροκ Ρόβερς
Κουόπιο
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
Λάρνε
Ντιναμό Σίτι
Πάφος
Εγκνατία Ρογκοζίνα
Λίλεστρομ
Αταλάντα
Χάποελ Τελ Αβίβ
Γιαγκελόνια
Ιμπέρια 1999
Μπεσίκτας
Κάουνο Ζαλγκίρις
Ερυθρός Αστέρας
Βικτόρια Πλζεν
Τραμπζονσπόρ
Φερεντσβάρος
Χετάφε
Παρτιζάν
Γάνδη
Χιμπέρνιαν
Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα
Αραράτ Αρμενία
Σιντ Τρούιντεν
Ομόνοια
Λουγκάνο
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
Μπόρατς Μπάνια Λούκα
Νόρτζελαντ
Σεντ Γκάλεν
Μίντιλαντ
Ριέκα
Ίντερ Τούρκου
Κοπεγχάγη
Μιάλμπι
Σάλτσμπουργκ
Παναθηναϊκός
Χράντετς Κράλοβε
ΠΑΟΚ
Μπραν
Ρέιντζερς
Γιάμπλονετς
Σιόν
Άγιαξ
Τβέντε
Καραμπάγκ
Τρόμσο
Μπράιτον
Χαρτς
Ραπίντ Βιέννης
Μάδεργουελ
Φράιμπουργκ
Μπενφίκα
Άαρχους
Γκόρνικ Ζάμπρζε
Μονακό
Κι Κλάκσβικ
Ρίγα
Ράγιο Βαγιεκάνο
Αλαβές