Εσπανιόλ

Στις 23 Οκτωβρίου 1900 στη Βαρκελώνη ιδρύθηκε ένας σύλλογος με την ονομασία Sociedad Espaρola de Football, αλλά το 1912 τέθηκε υπό την προστασία του Βασιλιά Αλφόνσου που της έδωσε το προσωνύμιο βασιλική (Real) και να βάλει στο έμβλημα της ένα στέμμα, ενώ μετονομάστηκε σε Deportivo Español. Το 1931 που επανήλθε η Δημοκρατία ξανά άλλαξε το έμβλημα της και έβγαλε το στέμμα, αλλά και την ονομασία της σε Esportiu Espanyol. Όταν τελείωσε ο εμφύλιος επανήλθε στο Ντεπορτίβο Εσπανιόλ και το 1995 πήρε το σημερινό της όνομα, RCD Espanyol. Έδρα της είναι το στάδιο «Κορνέλα Ελ Πρατ» χωρητικότητας 40.500 θεατών.

Εσπανιόλ: Στατιστικά για Κόπα Ντελ Ρέι 2021/2022

Ιστορικό Αγώνων

Φόρμα Ομάδας

ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ / ΑΓΩΝΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ:ΚΑΤΑ / ΑΓΩΝΑ
Τελικό 4 7 2
(50.0%)
1
(25.0%)
1
(25.0%)
7:6 3.3 1.8:1.5
Ημίχρονο 4 6 2
(50.0%)
0
(0.0%)
2
(50.0%)
3:2 1.3 0.8:0.5

Κατανομή Χρόνου Σκοραρίσματος

Χρόνοι σκοραρίσματος 0-45 λεπ. 45-90 λεπ.
Goals υπέρ25% 75%
Goals κατά50% 50%
Μέσος χρόνος goal υπέρ 49.5 λεπ.
Μέσος χρόνος goal κατά 46.5 λεπ.

Over - Under

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.5 ΓΚΟΛ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2.5 ΓΚΟΛ
Τελικό 75.0% (3/4) 25.0% (1/4)
Ημίχρονο 0.0% (0/4) 100.0% (4/4)

Goals

ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΕΣ (%)
0-1 0.0% (0/4)
2-3 75.0% (3/4)
4-6 25.0% (1/4)
7+ 0.0% (0/4)
Failed to score 0.0% (0/4)

G/G - N/G

G/G N/G
100.0% (4/4) 0.0% (0/4)

Συνοπτικά

ΔΕΔΟΜΕΝΑ
- Έχει σκοράρει 7 γκολ σε αυτή τη σεζόν.
- Έχει δεχτει 6 γκολ σε αυτή τη σεζόν.
- Σκοράρει ένα γκολ κάθε 51 λεπτά.
- Δέχεται ένα γκολ κάθε 60 λεπτά.
- Σκοράρει κατά μ.ο. 1.75 γκολ σε κάθε αγώνα
- Δέχεται κατά μ.ο. 1.50 γκολ σε κάθε αγώνα

Top Scorers

ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗ #
Wu Lei1
Gomez Sergi1
Pedrosa Adria1
Puado Javier1

Κίτρινες Κάρτες

ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗ #
Pedrosa Adria1
Gomez Sergi1
Sergi Darder1
Vidal Aleix1

Κόκκινες Κάρτες

ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗ #
Pedrosa Adria1

Συχνότερα Σκορ

ΤΕΛ. ΣΚΟΡ %
2 - 1 25.0% (1/4)
1 - 1 25.0% (1/4)
1 - 2 25.0% (1/4)
2 - 3 25.0% (1/4)

Συχνότερα Γκολ

ΓΚΟΛ %
350.0% (2/4)
225.0% (1/4)
525.0% (1/4)

Ημίχρονο / Τελικό

H/T %
1/125.0% (1/4)
1/X0.0% (0/4)
1/225.0% (1/4)
X/10.0% (0/4)
X/X0.0% (0/4)
X/20.0% (0/4)
2/10.0% (0/4)
2/X25.0% (1/4)
2/225.0% (1/4)