Σκοράρουν τελευταία αμφότερες
ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
Είχε δύσκολη εκτός έδρας αποστολή την προηγούμενη αγωνιστική, στο «Σέλτικ Παρκ» της Σέλτικ. Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα από την αρχή. Οι «Ντονς» έμειναν πίσω στο σκορ στο 39' και τέσσερα λεπτά μετά, στο 45+3', είδαν τον δεξιό τους οπισθοφύλακα Λόμπαν να αποβάλλετε. Στην επανάληψη η Σέλτικ ενέτεινε τις προσπάθειες της για δεύτερο τέρμα, έχοντας μάλιστα 3 δοκάρια, την ώρα που η Αμπερντίν των δέκα παιχτών βρίσκονταν σε θέση άμυνας. Μια αντεπίθεση χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι για να ισοφαρίσουν, όταν στο 74' ο Μπιλάλοβιτς έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν αυτή την ισοπαλία, αλλά οι «Καθολικοί» έκαναν το 2-1 στο 88' και το 3-1 στο 90+2'. «Από το πρώτο λεπτό ήμασταν σε παθητικό ρόλο. Η Σέλτικ μας πίεζε συνεχώς. Μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα» δήλωσε ο τεχνικός Τζίμι Θέλιν.
Στο 4-1-1 το ρεκόρ της ομάδας στα τελευταία της έξι παιχνίδια. Κατέγραψε ήττα μετά από ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων. Ισοβαθμεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με την Φόλκερκ στους 24 βαθμούς, με ένα ματς λιγότερο όμως. Εντός έδρας έχει 3-3-3 από την αρχή της σεζόν
Αγωνιστικά Νέα:
Η Αμπερντίν θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Λόμπαν (μπακ, 7/0) ο οποίος είναι τιμωρημένος και χωρίς τους αμυντικούς Μόλοϊ (6/0) και Τόμπερς (0/0) οι οποίοι παραμένουν τραυματίες.
ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
Υποδέχθηκε την Χιμπέρνιαν την προηγούμενη αγωνιστική η Νταντί Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται στο τέλος τους βαθμούς με το 1-1. Η «Γιουνάιτεντ» προηγήθηκε στο 20' με τον Στέφενσον αλλά ισοφαρίστηκε στο 38'. Γλύτωσε από το δεύτερο γκολ όταν οι «Χιμπς» είχαν δοκάρι λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη καμία από τις δύο ομάδες δεν έλαμψε. Οι γηπεδούχοι είχαν δυο τρεις καλές στιγμές αλλά δεν απείλησαν σοβαρά την αντίπαλη εστία και έτσι η ισοπαλία δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τους δύο» παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Τζιμ Γκούντγουιν.
Στο 1-5-1 το ρεκόρ της «Γιουνάιτεντ» στα τελευταία της έξι παιχνίδια. Βρίσκει γκολ γενικά αλλά δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν πίσω . Βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές. Μία νίκη όλη και όλη εκτός έδρας, στις 31/08, με 0-2 στην έδρα της συμπολίτισσας Νταντί, μαζί με πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες από την αρχή της σεζόν.
Αγωνιστικά Νέα:
Αμφίβολος από τον προσεχή αγώνα παρουσιάζεται ο αμυντικός Κερεστέζ (17,2). Τιμωρημένος είναι ο μέσος Στέφενσον (16,4). Τραυματίες είναι οι: Ιόβου (αμυντικός, 14/0), Καμαρά (μέσος, 13/0), Κουτσερένκο (τερματοφύλακας, 7), Στρέιν (μπακ, 8/0), Γκράχαμ (αμυντικός, 5/0) και Παπόε (μέσος, 1/0).
Εκτίμηση
Η Αμπερντίν έχει ανεβάσει στροφές στο πρωτάθλημα φέρνοντας αρκετά καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα πριν από την ήττα από την Σέλτικ. Δέχεται γκολ ωστόσο στα έξι τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη βρίσκουμε την Νταντί Γιουνάιτεντ η οποία δύσκολα νικάει αλλά βρίσκει γκολ τελευταία. Θα πάμε με το Goal
Γουότφορντ
Κόβεντρι
Μίλγουολ
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Μπρίστολ Σίτι
Στόουκ
Πόρτσμουθ
Μπέρμιγχαμ
Ντέρμπι
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Μπλάκμπερν
Λέστερ
Ίπσουιτς
ΚΠΡ
Πρέστον
Σαουθάμπτον
Ρέξαμ
Μίντλεσμπρο
Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Γουέστ Μπρομ
Σουόνσι
Τσάρλτον
Χαλ
Νόριτς
Άρσεναλ
Φούλαμ
Νιούκαστλ
Μπράιτον
Μπρέντφορντ
Γουέστ Χαμ
Γουλβς
Σάντερλαντ
Ουνιόν Σάντα Φε
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Μπαράκας Σεντράλ
Μπάνφιλντ
Πλατένσε
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Σαν Λορέντζο
Ιντεπεντιέντε
Λανούς
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Σέντραλ Κόρδοβα
Μπόκα Τζούνιορς
Ριντ
Μπλάου Βάις Λινζ
Γκράτσερ ΑΚ
WSG Τιρόλ
Σιντ Τρούιντεν
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Σαρλερουά
Γκενκ
Βέστερλο
Λέουβεν
Νις
Λανς
Μετς
Μονακό
Παρί Σεν Ζερμέν
Λοριάν
Ναντ
Μαρσέιγ
Ουνιόν Βερολίνου
Κολωνία
Βέρντερ Βρέμης
Άουγκσμπουργκ
Μπάγερν Μονάχου
Χαϊντενχάιμ
Χοφενχάιμ
Στουτγκάρδη
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Λειψία
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Αμβούργο
Σάλκε
Φορτούνα Ντίσελντορφ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Μπόχουμ
Ντιναμό Δρέσδης
Καϊζερσλάουτερν
Χόλσταϊν Κίελ
Μπραουνσβάιγκ
Λωζάνη
Λουκέρνη
Βίντερτουρ
Ζυρίχη
Βασιλεία
Τουν
Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος
Παναιτωλικός
Κηφισιά
Πανσερραϊκός
ΑΕΛ Novibet
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Κολόμπους Κρου
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Ντάλας
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Σάρλοτ
Ντιναμό Χιούστον
Κολοράντο Ράπιντς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Πόρτλαντ Τίμπερς
Σικάγο Φάιαρ
Σινσινάτι
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Σιάτλ Σάουντερς
Τορόντο
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Νάσβιλ
Ίντερ Μαϊάμι
Ορλάντο Σίτι
Σαν Ντιέγκο
Λος Άντζελες
Άγιαξ
Αϊντχόφεν
Χρόνινγκεν
Εξέλσιορ
Ναϊμέγκεν
Τελστάρ
Ουτρέχτη
Μπρέντα
Κιλμάρνοκ
Νταντί
Σεντ Μίρεν
Φόλκερκ
Μάδεργουελ
Σίριους
Κάλμαρ
Ντέγκερφορς
Χάκεν
Χαρτς
Ρέιντζερς
Σέλτικ
Χιμπέρνιαν
Λίβινγκστον