Ψάχνει αντίδραση η Μίλαν
Η Ουντινέζε υποδέχεται τη Μίλαν για την 27η αγωνιστική της Σέριε Α. Από εκτός έδρας νίκη προέρχονται οι γηπεδούχοι, από «στραβοπάτημα» οι φιλοξενούμενοι.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ Έτσι μετά από έξι σερί παιχνίδια κατάφερε να πανηγυρίσει ξανά, παρέμεινε μεν στη 10η θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει να βρίσκεται στο -3 από την 7η Γιουβέντους. Δεν έχει τεθεί ποτέ στόχος Ευρώπης, η γρήγορη σωτηρία ήταν το κύριο ζητούμενο για φέτος αλλά με την εικόνα που έδειξε στον πρώτο γύρο οι προσδοκίες αυξήθηκαν. Είναι λογικό να μην είχε την ίδια σταθερότητα, κάποια στιγμή η πίεση για τα αποτελέσματα έφυγε και ήρθε μια χαλαρότητα στην ομάδα, αν και στα περισσότερα παιχνίδια της η απόδοση της ήταν καλή.
«Η ομάδα τα πηγαίνει καλά, έρχεται από σημαντικά αποτελέσματα σε δύο δύσκολες έδρες απέναντι σε Αταλάντα και Έμπολι. Οι παίκτες μου ανέβασαν την απόδοση τους, έδωσαν έμφαση στις λεπτομέρειες και πάντα ψάχνουν τη νίκη. Είμαστε αποφασισμένοι και σε αυτό το παιχνίδι, γνωρίζουμε την ποιότητα μας και σεβόμαστε τη δύναμη της Μίλαν», τόνισε ο κόουτς Σοτίλ.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο στόπερ Εμποσέ (20/0) και ο επιθετικός Ντεουλοφέου (16/2).
ΜΙΛΑΝ Αυτό ήταν το δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και κάπως έτσι παρέμεινε στην 4η θέση με 48 βαθμούς, έναν μόλις πάνω από την 5η Ρόμα. Για την ώρα δεν έχει μείνει μακριά καθώς και οι αντίπαλοι της κάνουν τις δικές τους «γκέλες». Η ίδια πάντως δείχνει κουρασμένη, δεν είναι στην καλύτερη της κατάσταση και ακολουθεί το πιο καθοριστικό σημείο της σεζόν. Μετά τη διακοπή αντιμετωπίζει τη Νάπολι με την οποία κληρώθηκε και στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ σε μία ενδιαφέρουσα μονομαχία.
«Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, είναι μία ομάδα με καλή φυσική κατάσταση και τεχνική και βγαίνει ωραία με την μπάλα μπροστά. Έχουν κάποια κυρίαρχα χαρακτηριστικά αλλά θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε προσεκτικοί και αποφασιστικοί. Προερχόμαστε από μία ήττα και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα και είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς», επισήμανε ο κόουτς Πιόλι.
Αγωνιστικά Νέα:Τιμωρημένος ο φορ Ζιρού (24/8). Παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Μεσίας (18/4).
Εκτίμηση
Η Ουντινέζε βρήκε μία νίκη που έψαχνε μετά από καιρό, δεν έχει ιδιαίτερη πίεση αλλά παρουσιάζει καλό πρόσωπο σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της. Από την άλλη η Μίλαν ψάχνει μία αντίδραση μετά τα τελευταία αποτελέσματα και θα ήθελε η διακοπή για τις εθνικές να την βρει μέσα στην 4αδα. Έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την αντίπαλο της και μπορεί να αποτελεί μικρό ρίσκο αλλά θεωρώ πως αξίζει το διπλό σε τέτοιες τιμές.
Ντεφένσα Xoυστίσια
Λανούς
Νιούελς Ολντ Μπόις
Ροσάριο Σεντράλ
Τίγκρε
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Μπόκα Τζούνιορς
Χιμνάσια Μεντόζα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Σαν Λορέντζο
Ιντεπεντιέντε
Σέντραλ Κόρδοβα
Σάλτσμπουργκ
Χάρτμπεργκ
Μπλάου Βάις Λινζ
WSG Τιρόλ
Γκράτσερ ΑΚ
Ριντ
Αλτάχ
Ραπίντ Βιέννης
Αούστρια Βιέννης
Λασκ Λίντσερ
Βολφσμπέργκερ
Στουρμ Γκρατς
Άντερλεχτ
Λέουβεν
Μαρσέιγ
Λυών
Μετς
Μπρεστ
Λοριάν
Οσέρ
Λιλ
Ναντ
Παρί
Νις
Χάβρη
Παρί Σεν Ζερμέν
Αμβούργο
Λειψία
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Φράιμπουργκ
Στουτγκάρδη
Βόλφσμπουργκ
Κοπεγχάγη
Ράντερς
Βίμποργκ
Νόρτζελαντ
Βέιλε
Άαρχους
Γιούνγκ Μπόις
Ζυρίχη
Γκρασχόπερς
Λουγκάνο
Λωζάνη
Βασιλεία
Παναθηναϊκός
Άρης
Πανσερραϊκός
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης
Βόλος ΝΠΣ
ΑΕΚ
Ορλάντο Σίτι
Ίντερ Μαϊάμι
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Νιου Γιόρκ Σίτι
Όστιν
DC Γιουνάιτεντ
Σαν Ντιέγκο
Σεντ Λούις Σίτι
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Τορόντο
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Σάρλοτ
Ντάλας
Νάσβιλ
Ντιναμό Χιούστον
Λος Άντζελες
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σιάτλ Σάουντερς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Κολόμπους Κρου
Κολοράντο Ράπιντς
Πόρτλαντ Τίμπερς
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Σινσινάτι
Ρεάλ Οβιέδο
Ατλέτικο Μαδρίτης
Εξέλσιορ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Ουτρέχτη
Άλκμααρ
Τβέντε
Φέγενορντ
Τσβόλε
Άγιαξ
Φόλενταμ
Χρόνινγκεν
Ναϊμέγκεν
Φορτούνα Σιτάρντ
Βιτόρια Γκιμαράες
Αλβέρκα
Νάπολι
Γιουβέντους
Ίντερ
Λάτσιο
Ρόμα
Αταλάντα
Φιορεντίνα
Μπολόνια
Σασσουόλο
Έμπολι
Σαλερνιτάνα
Μόντσα
Τορίνο
Βερόνα
Σπέτσια
Λέτσε
Κρεμονέζε
Σαμπντόρια