Από γκέλα ολκής η Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να νικήσει τη Κάντιθ στη Βαρκελώνη και τώρα υποδέχεται την Έλτσε.* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Δεν μπόρεσε να φτάσει τις οχτώ συνεχόμενες νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφού έκανε τεράστια γκέλα φέρνοντας ισοπαλία με 1-1 στη Βαρκελώνη κόντρα στη Κάντιθ. Προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο 32' και έχασε περίπου 20 ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα. Αφού δεν τα κατάφερε, ο Λενγκλέ στο 88΄έκανε πέναλτι δώρο στους φιλοξενούμενους που ισοφάρισαν με τον Άλεξ στο μοναδικό τους σουτ προς την εστία.
«Είναι απογοητευτικό, τέτοια παιχνίδια πρέπει να κερδίσουμε και δεν το κάναμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε μετά την ήττα της Ατλέτικο της Μαδρίτης. Είναι μια μεγάλη απογοήτευση. Είμαι πιο απογοητευμένος από ό, τι ήμουν μετά την ήττα εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν μου αρέσει να κατηγορώ τους μεμονωμένους παίκτες. Δεν ήμασταν σε θέση να επιτεθούμε και πρέπει να υπερασπιστούμε διαφορετικά. Από την ποιότητα, έπρεπε να κερδίσουμε», ανέφερε ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν.Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο στόπερ Αραούχο (12/1), ο Κουτίνιο (12/2), ο Σέρζι Ρομπέρτο (8/1) και ο επιθετικός Φάτι (7/4).
ΕΛΤΣΕ
Έπρεπε να αλλάξει προπονητή για να ξανά πετύχει νίκη, αφού φιλοξένησε την Εϊμπάρ στο ντεμπούτο του Φραν Εσκριμπά και επικράτησε με 1-0. Είχε φτάσει τα 16 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (0-8-8), αλλά επέστρεψε στα τρίποντα και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κάλβο στο 33' με κεφαλιά στη μοναδική ευκαιρία που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Εϊμπάρ την πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Τελευταία νίκη της Έλτσε ήταν στις 23 Οκτωβρίου κόντρα στη Βαλένθια.
«Η νίκη ήταν πιο σημαντική από το να παίζεις καλά. Ξεκινώντας με αυτή τη νίκη μπορεί να μας δώσει αυτοπεποίθηση και να βοηθήσει στην ψυχική μας κατάσταση. Θέλαμε να έχουμε περισσότερη συνέχεια. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Εάν η ομάδα συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ένα σημείο καμπής. Θα διαχειριστούμε την ομάδα και οι καλύτεροι έντεκα θα παίζουν. Δεν θα είναι πάντα οι ίδιοι. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι», ήταν τα λεγόμενα του προπονητή, Φραν Εσκριμπά.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο μέσος Μαρκόνε (18/0). Επιστρέφει ο μέσος Φιδέλ Τσάβες (15/4), αλλά δίνονται αμφίβολοι ο αμυντικός Ντιέγκο Γκονζάλεθ 12/0) και ο χαφ Βίκτορ (9/0).
Εκτίμηση
Η Μπαρτσελόνα έκανε γκέλα ολκής το Σαββατοκύριακο και υπάρχει απογοήτευση στο στρατόπεδο της, όμως, κόντρα στην Έλτσε θα ψάξει το ξέσπασμα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη έπειτα από 16 διαδοχικά ματς χωρίς τρίποντο, αλλά φαίνεται πως κοιτάζουν περισσότερο το παιχνίδι της Κυριακής με τη Γρανάδα και αναμένεται να κάνει αλλαγές. Θα ποντάρουμε στον άσο από ημίχρονο.
Νόριτς
Μπόλτον
Ρέξαμ
Σαουθάμπτον
Πόρτσμουθ
Μπλάκμπερν
Μπέρνλι
Ντέρμπι
Μπέρμιγχαμ
Μίντλεσμπρο
Λίνκολν Σίτι
Σουόνσι
ΚΠΡ
Πρέστον
Νότιγχαμ Φόρεστ
Κόβεντρι
Έβερτον
Ίπσουιτς
Μπράιτον
Άρσεναλ
Νιούκαστλ
Χαλ
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Ρίβερ Πλέιτ
Ουρακάν
Ουνιόν Σάντα Φε
Ιντεπεντιέντε
Χιμνάσια Μεντόζα
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Μπάνφιλντ
Γκράτσερ ΑΚ
Αούστρια Βιέννης
Αούστρια Λουστενάου
Αλτάχ
Άντερλεχτ
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Λόμελ
Μαλίν
Σαρλερουά
Σερκλ Μπριζ
Λέουβεν
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Σάο Πάουλο
Ιντερνασιονάλ
Βάσκο Ντα Γκάμα
Κοριτίμπα
Μιρασόλ
Μποταφόγκο
Ρέμο
Σάντος
Ατλέτικο Μινέιρο
Σαπεκοένσε
Νις
Λιλ
Οσέρ
Μπρεστ
Ανζέ
Τρουά
Λε Μαν
Λοριάν
Λυών
Ρεν
Τουλούζ
Χάβρη
Παρί
Στρασβούργο
Ντιναμό Δρέσδης
Χέρτα Βερολίνου
Στουτγκάρδη
Ντόρτμουντ
Γκλάντμπαχ
Μάιντζ
Οντένσε
Μίντιλαντ
Σιόν
Ζυρίχη
Λουκέρνη
Γκρασχόπερς
Γιούνγκ Μπόις
Σερβέτ
Άρης
Ηρακλής
Ατρόμητος
Κηφισιά
Κολοράντο Ράπιντς
Σιάτλ Σάουντερς
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Κολόμπους Κρου
Νάσβιλ
Σικάγο Φάιαρ
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Ορλάντο Σίτι
Ντάλας
Όστιν
Ντιναμό Χιούστον
Σινσινάτι
DC Γιουνάιτεντ
Σάρλοτ
Πόρτλαντ Τίμπερς
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Λος Άντζελες
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σεντ Λούις Σίτι
Τορόντο
Σλίγκο Ρόβερς
Σεντ Πάτρικς
Σεβίλλη
Θέλτα
Σανταντέρ
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Αλαβές
Βενέτσια
Λάτσιο
Ρόμα
Ίντερ
Νέα Σαλαμίνα
Ανόρθωση
Απόλλων Λεμεσού
ΑΠΟΕΛ
Κλαμπ Αμέρικα
Γουαδαλαχάρα Τσίβας
Μοντερέι
Κρουζ Αζούλ
Ατλέτικο Σαν Λούις
Νεκάξα
Άτλας
Πούμας
Μόλντε
Αάλεσουντ
Κρίστιανσουντ
Ρόζενμποργκ
Ασάνε
Μπρίνε
Άγιαξ
Εξέλσιορ
Βίλεμ
Φορτούνα Σιτάρντ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Χέρενφεν
Ντεν Χάαγκ
Καμπούρ
Βιτόρια Γκιμαράες
Μορεϊρένσε
Εστρέλα Αμαδόρα
Ακαντέμικο Βίσεου
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Αρούκα
Αλβέρκα
Ρίο Άβε
Ζιλ Βιθέντε
Μαρίτιμο
Νασιονάλ Μαδέιρα
Φαμαλικάο
Κιλμάρνοκ
Χαρτς
Σεντ Τζόνστον
Φόλκερκ
Χιμπέρνιαν
Αμπερντίν
Νταντί
Μάδεργουελ
Σεντ Μίρεν
Νταντί Γιουνάιτεντ
Σάντβικενς ΙΦ
Έρεμπρο
Έργκριτε
Σίριους
Τραμπζονσπόρ
Γαλατασαράι
Μπασακσεχίρ
Γκεντσλερμπιρλιγκί
Κοτζάελισπορ
Γκαζιαντέπ
Τσορούμ
Αλάνιασπορ
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπέτις
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Βαλένθια
Γρανάδα
Βιγιαρεάλ
Οσασούνα
Χετάφε
Λεβάντε
Ουέσκα
Κάντιθ
Βαγιαδολίδ
Εϊμπάρ