Με προβλήματα στην άμυνα η Οσασούνα
Η Θέλτα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και υποδέχεται την Οσασούνα που έχει προβλήματα στο κέντρο της άμυνας.ΘΕΛΤΑ
Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στο Ανοέτα για να αντιμετωπίσει την Σοσιεδάδ και έχασε δίκαια με 1-0. Οι Βάσκοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 13΄ με τον Ογιαρθάμπαλ, ενώ θα μπορούσε να είχε δεχθεί και δεύτερο τέρμα στο 55', αλλά η προσπάθεια του Μερίνο σταμάτησε στο δοκάρι, όπως και του Ραφίνια στο 63'. Η Θέλτα ηττήθηκε έπειτα από τρία ματς και καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
«Έχουμε δουλέψει για να κάνουμε ένα υπέροχο παιχνίδι και έχουμε μιλήσει ότι είναι το πρώτο της χρονιάς στο σπίτι και ότι είναι σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στον κόσμο μια καλή παράσταση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα μας δυσκολέψει πολύ. Έχω συνηθίσει να ζω με την κριτική, δεν με επηρεάζει. Όταν χάνεις, πρέπει να δουλέψεις και να κερδίσεις ξανά. Αν κερδίσουμε, θα τακτοποιηθούμε ξανά και αυτό θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς Κουντέτ.Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει απουσίες.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Επιτέλους έβαλε τέλος στο σερί δέκα αγώνων χωρίς νίκη, αφού υποδέχθηκε την Κάντιθ και επικράτησε με 2-0. Επικράτησε έπειτα από τρεις μήνες και αυτή ήταν η μόλις δεύτερη νίκη της στην Παμπλόνα. Είχε την κατοχή και την υπεροχή από το πρώτο λεπτό και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38′ με τον Μπούντιμιρ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με τυχερό τρόπο ο Κίκε Μπάρχα στο 48'. Πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα και κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.
«Πρώτη φορά είδα την ομάδα μου στην τηλεόραση γιατί όποτε σε επιβάλλουν κυρώσεις μπορείς να το δεις από την κερκίδα . Δεν το συνιστώ σε κανέναν . Δεν ήταν καλή εβδομάδα, αλλά, ευτυχώς, τελείωσε με εκείνη τη νίκη κόντρα στην Κάντιθ. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσθέτουμε πόντους. Έχουμε 25 βαθμούς και πρέπει να συνεχίσουμε να σημειώνουμε πρόοδο», είπε ο προπονητής Αρασάτε.
Αγωνιστικά Νέα: Έχει προβλήματα λόγω κορονοϊού αφού τέθηκαν εκτός οι στόπερ Νταβίντ Γκαρθία (19/3), Ουνάι Γκαρθία (14/0) και στα πιτς βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός Αριντάνε (6/0).

Εκτίμηση
Η Οσασούνα μπορεί να τα πηγαίνει καλύτερη εκτός έδρας, αλλά στο Βίγκο θα της λείψουν οι δύο βασικοί της στόπερ. Η Θέλτα έχει πάντα επιθετική φιλοσοφία, δεν έχει απουσίες και ψάχνει το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλύτερη ομάδα, έχουν ποιότητα στην γραμμή κρούσης και θα ποντάρουμε στον άσο.