Έχει να σκοράρει από τον Οκτώβριο εκτός έδρας η Οσασούνα
Η Γρανάδα μετά την ήττα από τη Χετάφε, θέλει να επιστρέψει στις νίκες φιλοξενώντας την Οσασούνα.ΓΡΑΝΑΔΑ
Το αήττητο σερί της σταμάτησε στα εφτά ματς (3-4-0), αφού την Τετάρτη πήγε στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Χετάφε και έχασε με 4-2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν το προβάδισμα με τον Σάντρο Ραμίρεθ στο 10', αλλά τρία λεπτά αργότερα η Γρανάδα ισοφάρισε με τον Σουάρες. Όμως, στην επανάληψη η Χετάφε με τους Ουνάλ (48'), Μακσίμοβιτς (63') έγραψε το 3-1, με τον Σουάρες να μειώνει εκ νέου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 78', αλλά το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπόρχα Μαγιοράλ στο 87'.
«Η Χετάφε ηταν ξεκάθαρα καλύτερη σε όλα. Ήταν πολύ καλύτερη. Οι επισκέψεις στη Μαδρίτη δεν πάνε καλά για εμάς. Τα στατιστικά δεν λένε τίποτα, είναι χιλιάδες, πρέπει να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία για τους αγώνες» επισήμανε ο προπονητής, Ρόμπερτ Μορένο.Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας είναι ο μπακ Άριας (8/1) και ο μέσος Ροτσίνα (10/1).
ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Μετά την νίκη της επί της Κάντιθ δεν μπόρεσε να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα, αφού πήγε στο Βίγκο και έχασε από την Θέλτα με 2-0. Μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε δοκάρι με τον Μπούντιμιρ στο 9', αλλά μετά το 1-0 με τον Ούγκο Μάγιο στο 29' κατέρρευσε. Δέχθηκε το δεύτερο τέρμα εννιά λεπτά αργότερα από τον Σάντι Μίνα και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια ηττήθηκε.
«Ήταν πιο αποτελεσματικοί από εμάς. Το πρώτο μισάωρο ήταν δικό μας και, μετά το πρώτο γκολ, εμείς είχαμε κάποια λεπτά στα οποία δεν ήμασταν καλοί και παραχωρήσαμε το δεύτερο γκολ από ένα λάθος μας που αμυνθήκαμε άσχημα. Ήμασταν καλοί. Το να δέχεσαι γκολ, όταν είσαι καλύτερος, σε βλάπτει. », είπε ο προπονητής Αρασάτε.
Αγωνιστικά Νέα: Στα πιτς βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός Αριντάνε (6/0).
Εκτίμηση
Το αήττητο σερί της Γρανάδα σταμάτησε στα εφτά ματς (3-4-0) καθώς έχασε από τη Χετάφε παρότι πέτυχε δύο γκολ. Απέναντι της θα βρει την Οσασούνα που δεν σκοράρει εύκολα και έχει τεράστιο επιθετικό πρόβλημα, αφού εκτός έδρας έχει να βρει δίχτυα από τον Οκτώβριο. Θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους και θα ποντάρουμε στον άσο.
Γουλβς
Φούλαμ
Έβερτον
Σάντερλαντ
Λιντς
Μπράιτον
Μπρέντφορντ
Κρίσταλ Πάλας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Νιούκαστλ
Γουέστ Χαμ
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Μπελγράνο
Σάλτσμπουργκ
Χάρτμπεργκ
Στουρμ Γκρατς
Ραπίντ Βιέννης
Αούστρια Βιέννης
Λασκ Λίντσερ
Κλαμπ Μπριζ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Άντερλεχτ
Μαλίν
Ατλέτικο Παραναένσε
Φλαμένγκο
Σαπεκοένσε
Ρέμο
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Βιτόρια Μπαΐα
Μποταφόγκο
Κορίνθιανς
Μπαΐα
Γκρέμιο
Σάντος
Κοριτίμπα
Στρασβούργο
Μονακό
Παρί
Παρί Σεν Ζερμέν
Νις
Μετς
Ναντ
Τουλούζ
Μπρεστ
Ανζέ
Μαρσέιγ
Ρεν
Λυών
Λανς
Λοριάν
Χάβρη
Λιλ
Οσέρ
Ντιναμό Δρέσδης
Χόλσταϊν Κίελ
Ντάρμσταντ
Πάντερμπορν
Μαγδεμβούργο
Καϊζερσλάουτερν
Γκρόιτερ Φιρτ
Φορτούνα Ντίσελντορφ
Σάλκε
Μπραουνσβάιγκ
Καρλσρούη
Μπόχουμ
Έλβερσμπεργκ
Πρόισεν Μούνστερ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Χέρτα Βερολίνου
Αννόβερο
Νυρεμβέργη
Σοντερίσκε
Νόρτζελαντ
Μίντιλαντ
Μπρόντμπι
Άαρχους
Βίμποργκ
Φρεντερίτσια
Σίλκεμποργκ
Οντένσε
Βέιλε
Κοπεγχάγη
Ράντερς
Σεντ Γκάλεν
Τουν
Λουγκάνο
Βασιλεία
Γιούνγκ Μπόις
Σιόν
ΑΕΚ
Ολυμπιακός
Άρης
Λεβαδειακός
ΟΦΗ
Βόλος ΝΠΣ
Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ
Πανσερραϊκός
Παναιτωλικός
Νάσβιλ
Λος Άντζελες
Ίντερ Μαϊάμι
Πόρτλαντ Τίμπερς
Μπαρτσελόνα
Μπέτις
Σεβίλλη
Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Βαλένθια
Ράγιο Βαγιεκάνο
Βιγιαρεάλ
Ρεάλ Οβιέδο
Αλαβές
Εσπανιόλ
Λεβάντε
Μαγιόρκα
Έλτσε
Χετάφε
Ατλέτικο Μαδρίτης
Τζιρόνα
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Θέλτα
Ουντινέζε
Κρεμονέζε
Κάλιαρι
Τορίνο
Αταλάντα
Μπολόνια
Ίντερ
Βερόνα
Πίζα
Νάπολι
Τζένοα
Μίλαν
Ρόμα
Λάτσιο
Κόμο
Πάρμα
Γιουβέντους
Φιορεντίνα
Σασσουόλο
Λέτσε
Κρασάβα ΕΝΥ Υψώνα
Ένωσις Ν. Παραλιμνίου
Αϊντχόφεν
Τβέντε
Άλκμααρ
Μπρέντα
Ναϊμέγκεν
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Ουτρέχτη
Φορτούνα Σιτάρντ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Εξέλσιορ
Τσβόλε
Φέγενορντ
Φόλενταμ
Τελστάρ
Χέρακλες
Χρόνινγκεν
Χέρενφεν
Άγιαξ
Λίβινγκστον
Κιλμάρνοκ
Νταντί
Αμπερντίν
Σεντ Μίρεν
Νταντί Γιουνάιτεντ
Μιάλμπι
Χάκεν
Βαστέρας ΦΚ
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Χάμαρμπι
Μάλμε
Μπρομαποϊκάρνα
Κάλμαρ
Νόρντικ Γιουνάιτεντ
Φάλκενμπεργκ
Έστερ
Λιουνγκσκίλε
Έστερσουντ
Σάντβικενς ΙΦ
Κάντιθ